نوشته هایmohsen ho
Collapse
X
-
پاسخ : نوشته هایmohsen ho
سلام
خریدحسینا تواین قیمت چطوره؟[CENTER][B][U][COLOR=#00ff00][RIGHT][FONT=Tahoma]شکست پلي براي پيروزيست[/FONT][/RIGHT][/COLOR][/U][/B][/CENTER]
نظر
-
افزایش قیمت دلار به بالای 3300
به نظربنده درکوتاه مدت باید درهمین سطوح توقف کنه
لابسا ازاین محل نیز افزایش سود خوبی خواهد داشت
بنده درصورت توافق هسته ای نیز دلار را تاپایان سال درمحدوده3800-4000تومان پیش بینی میکنم
موفق باشید
نظر
-
سلام محسن جان از سفانو نمیگی !! دیروز بررسی کردم امروز خریدم رو 700 . دیدم تاثیر افزایش نرخ انرژی رو در نظر گرفته . فقط حواس بازار نیست بهش خیلی کم معامله میشه ! چرا؟
نظر
-
سلام دوست عزیز
آیا معتقدید به جمع آوری برخی در خمحرکه ؟
در این صورت حمایت دقیق ازدیدگاه تکنیکالی شما چه نقطه ای است؟
نظر
-
اقا محسن اگه صلاح میدونید نظر بدهید؟
گر صورتهای مالی قطعه سازها رو بررسی کنید متوجه خواهید شد که در سال 80 تا 83 حاشیه سودشان به شدت بالا رفته و البته خود خودرو سازها هم چنین بوده اند.
علت این امر در اینه که قبل از اون سالها نرخ دلار رشد داشته و به همین دلیل نرخ فروششان نیز رشد داشته ولی مسئله عدم افزایش هزینه های مالی و اداری و دستمزد و سربار به اندازه افزایش نرخ دلار بوده که باعث رشد سود اوری شدید این شركتها در سه چهار سال بعد از تثبیت نرخ ارز بود .
بنده خاذین رو بررسی میکردم در سال 80 و 81 0 82 حاشیه سود ناخالص حدود 24 درصد داشته که سپس با تثبیت نرخ ارز و عدم رشد قیمتهای فروش در سالهای بعد به اندازه افزایش هزینه دستمزد و .. با کاهش حاشیه سود حتی به حدود 7 درصد در سال 89 میرسد که بعد از ان از سال 90 و با افزایش نرخ دلار دوباره حاشیه سود رشد میکنه به طوریکه در سال 91 که بدترین سال خودرویی ها بود حاشیه سود ناخالص شركت به 13.3 درصد میرسد و انتظار اینه که در سالهای بعد مخصوصا سه سال بعد بتونه دوباره به بیست و بالای اون برسه .
بنده تحلیل اماده کردم و در اون بر اساس فروش سایپا در 9 ماهه امسال و فروش سایپا اذین ( با توجه به ارتباط مستقیم فروش این دو شركت که صندلی ماشین سایپا رو تامین میکنه با رودری و .. ) و افزایش بیست درصد نرخای فروش نسبت به 9 ماهه امسال ( 10 درصد نسبت به ابتدای سال و ده درصد سال بعد ) از روی همین 183 هزار دستگاه تولید 9 ماهه سایپا و فروش 100 میلیارد تومانی سایپا اذین در همین دوره , تحلیلی را اماده کرده ام به صورت زیر :
اخرین مقدار بدهی های مالی شركت 16 میلیارد تومن هست که قبلا هم اعلام کرده بودم مدیریت شركت به شدت در حال کاهش هزینه های مالی شركت هست که همین میزان بدهی بار مالی 3.5 میلیارد تومانی برای شركت داره در یکسال که بنده اعداد رو به مراتب بالاتر گرفتم .
به نظر بنده سال بعد سایپا 500 هزار دستگاه تولید خواهد کرد و حاشیه سود ناخالص سایپا اذین بین 15 تا بیست درصد خواهد بود یعنی سود ان بین 272 تا 387 تومان ( تقریبی ) در نوسان خواهد بود .
اما برای احتیاط هم از جانب احتمال کم تولید و هم از جانب افزایش تولید هم مقادیر پایینتر و بالاتر فروش و حاشیه سود را در جدول اورده ام .
در بد بینانه ترین حالت سود سایپا اذین به 127 تومان میرسد که باز هم عرض میکنم بد بینانه ترین حالت که در حال حاضر سهم پی بر ایی 2.8 را دارد و در حالت معقول برای سال بعد سود ان حوالی سیصد تومان در می اید یعنی پی برا یی 1.2 با قیمت فعلی !!!
این تحلیل رو زمانی میگذارم که قیمت سهم 357 تومان و سهم یک میلیون سهم صف فروش هست .
با ارزوی بهترین ها برای شما .
نظر
-
من با این شماره تماس 84083302 گرفتم و گفتم که از خود شما یعنی امور ناشران شکایت دارم چون بدون هیچ بازبینی و نظارتی فایل رو میفرستید رو کدال. یه خانوم بود که گفت میتونید با خود سازمان اصلی و دفتر صالح آبادی تماس بگیرید و اونجا شکایت کنید. من موضوع رو بهشون توضیح دادم و شماره 6375 رو به من دادند که مربوط به امور ارتباط با بورس وناظرین اونهاست.
اونجا زنگ زدم و موضوع رو توضیح دادم که شرکت تو یه پیوست و به صورت مبهم گفته که ساختمون خدامی رو فروختیم و هیچ گونه اطلاعاتی از قیمت معامله و چگونگی آن به سهامداران نداده است.
جالب اینجاست که این آقا به من گفت که من اولین نفری هستم که تو این زمینه شکایت مطرح کردم.
خلاصه شکایت من رو ثبت کرد و قراره اون رو به بازرسین و کارشناساشون ارجاع بدن. در کل من دیدم به این قضیه مثبت بود چون این بنده خدا هم متعجب بود از این نحوه اطلاع رسانی و گفتند که حتما پیگیری می شود. خواهش من از دوستان اینه که به این شماره زنگ بزنید و خودتون رو معرفی کرده و شکایتتون رو مطرح کنید. باور کنید تا ما خودمون دنبال حق خودمون نباشیم کسی اون رو به ما نمیده.
اینو یکی از دوستان در تالار بورس گفته دوستان شما هم همکاری کنید اگه ثتران دارید
نظر
-
در اصل توسط hamidirche پست شده است View Postسلام محسن جان از سفانو نمیگی !! دیروز بررسی کردم امروز خریدم رو 700 . دیدم تاثیر افزایش نرخ انرژی رو در نظر گرفته . فقط حواس بازار نیست بهش خیلی کم معامله میشه ! چرا؟
سفانو سهم بلندمدتی است وباتوجه به شناوری کمش کم حجم معامله میشود
نظر
نظر