نوشته هایmohsen ho

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • roya123
    ستاره‌دار(3)
    • Apr 2014
    • 5587

پاسخ : نوشته هایmohsen ho

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
    دوست عزیز خوش حالم اولین پستتون را دراین تاپیک زدید!! بگذریم
    در این جا هردوستی سوالی داشت میتونه بپرسه پاسخ داده خواهد شد

موفق باشید
    این که اولبن پستم اینجا گذاشتم به خاطر عنوان تاپیکه بود. نسبت به بقیه تاپیکا که خیلی قلمبه سلمبه و تخصصی بود این اینجوری نبود. حس کردم اینجا می تونم راحت حرفمو بزنم.:D
    خب من بلد نیستم سوال تخصصی بپرسم که. من هیچی نمی دونم. فقط اینو میدونم که میخام یه کاری کنم که به جای این که پولامو بزارم تو بانک و چندقاز سود بیاد روش و سال به سال از ارزش پولم کم بشه یه کاری کنم که ارزش پولم زیاد بشه. البته الان پول آنچنانی هم ندارما. ولی فک کنم واسه کسی مث من که هیچی از بورس نمی دونه بهتره واسه شروع از مبلغ خیلی خیلی کم شروع کنه. اما چجوریش و نمی دونم دیگه.
    اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
    شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• mohsen ho
      ستاره دار(1)
      • Feb 2013
      • 11258

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
      این که اولبن پستم اینجا گذاشتم به خاطر عنوان تاپیکه بود. نسبت به بقیه تاپیکا که خیلی قلمبه سلمبه و تخصصی بود این اینجوری نبود. حس کردم اینجا می تونم راحت حرفمو بزنم.:D
      خب من بلد نیستم سوال تخصصی بپرسم که. من هیچی نمی دونم. فقط اینو میدونم که میخام یه کاری کنم که به جای این که پولامو بزارم تو بانک و چندقاز سود بیاد روش و سال به سال از ارزش پولم کم بشه یه کاری کنم که ارزش پولم زیاد بشه. البته الان پول آنچنانی هم ندارما. ولی فک کنم واسه کسی مث من که هیچی از بورس نمی دونه بهتره واسه شروع از مبلغ خیلی خیلی کم شروع کنه. اما چجوریش و نمی دونم دیگه.
      دوست عزیز به نظر بنده نیز بهترین کار شروع فعالیت با سرمایه کم وسپس افزایس
      مبلغ سرمایه گذاری به مرور زمان است
      البته از این پس بازار سرمایه همچون گذشته به هر سوارکاری رکاب نخواهد داد وباید دنبال تک سهم ها باشید

بنده فردا لیستی را همراه با الویت خرید بادید1-2ماهه معرفی خواهم کرد میتوانید استفاده کنید

نظر

• roya123
        ستاره‌دار(3)
        • Apr 2014
        • 5587

دوست عزیز به نظر بنده نیز بهترین کار شروع فعالیت با سرمایه کم وسپس افزایس
        مبلغ سرمایه گذاری به مرور زمان است
        البته از این پس بازار سرمایه همچون گذشته به هر سوارکاری رکاب نخواهد داد وباید دنبال تک سهم ها باشید

بنده فردا لیستی را همراه با الویت خرید بادید1-2ماهه معرفی خواهم کرد میتوانید استفاده کنید
        ولی من هنوز که تو هیچ کارگزاریی ثبت نام نکردم. در ضمن یه مشکل اساسی دارم. اونم اینه که چند ماه پیش که می خاستم ثبت نام کنم دیدم که تمامی خرید و فروش ها از ساعت 9 تا 12 هست. که من تو این ساعات سر کار هستم و اونجا هم دسترسی به اینترنت ندارم. راهی به ذهنم نرسید و ثبت نام نکردم. شما راهی پیشنهاد نمی کنید؟ اصلا راهی وجود داره؟

نظر

• mohsen ho
          ستاره دار(1)
          • Feb 2013
          • 11258

ولی من هنوز که تو هیچ کارگزاریی ثبت نام نکردم. در ضمن یه مشکل اساسی دارم. اونم اینه که چند ماه پیش که می خاستم ثبت نام کنم دیدم که تمامی خرید ها از ساعت 9 تا 12 هست. که من تو این ساعات سر کار هستم و اونجا هم دسترسی به اینترنت ندارم. راهی به ذهنم نرسید و ثبت نام نکردم. شما راهی پیشنهاد نمی کنید؟ اصلا راهی وجود داره؟
          دوست عزیز باید مراحل ثبت نام ودریافت کدکارگزاری و....را بگذرانید
          به نظر بنده نیازی به مرور به تماشا بازار درساعات معاملاتی نیست بنده نیز در بسیاری ازروزها نگاهی به بازار ندارم

به نظر بنده مراحل ذکرشده را طی کنید وسپس یکی از سهم های بنیادی بازار را بخرید
          وپس از ساعات معاملاتی روند معاملات سهم را مشاهده فرمایید

نظر

• roya123
            ستاره‌دار(3)
            • Apr 2014
            • 5587

دوست عزیز باید مراحل ثبت نام ودریافت کدکارگزاری و....را بگذرانید
            به نظر بنده نیازی به مرور به تماشا بازار درساعات معاملاتی نیست بنده نیز در بسیاری ازروزها نگاهی به بازار ندارم

به نظر بنده مراحل ذکرشده را طی کنید وسپس یکی از سهم های بنیادی بازار را بخرید
            وپس از ساعات معاملاتی روند معاملات سهم را مشاهده فرمایید
            به نظرتون واسه شروع با چه سرمایه ای شروع کنم؟؟؟؟ در ضمن منی که هیچ جیز نمی دونم ضرر نمی کنم و همین پولمو هم ببازم؟؟؟ آیا اشتباه نیست کسی مثل من که هیچی نمی دونه وارد این کار بشه

نظر

• mohsen ho
              ستاره دار(1)
              • Feb 2013
              • 11258

به نظرتون واسه شروع با چه سرمایه ای شروع کنم؟؟؟؟ در ضمن منی که هیچ جیز نمی دونم ضرر نمی کنم و همین پولمو هم ببازم؟؟؟ آیا اشتباه نیست کسی مثل من که هیچی نمی دونه وارد این کار بشه
              به نظر بنده باسرمایه بین2-5میلیون تومان شروع کنید
              به نظر بنده اگر سهم های بنیادی واینده دار بخرید ضرر نخواهید کرد
              وسودبسیار بهتری نسبت به بانک و...کسب خواهید کرد
              در مورد ندانستن نیز به نظر بنده به مرور زمان بسیاری ازاطلاعات را براثرتجربه خواهیداموخت
              بنده نیز دراوایل تجربیات خود در بازار بدون اطلاع وارد این بازار شدم

نظر

• sonami2616
                Banned
                • Jan 2014
                • 269

آقا محسن بخشید من جواب میدم
                رویا جان ، کار تو این بازار با ریسک همراه و اصلا به خاطر همین هم هست که بازدهیش ممکن از بانک بیشتر باشه، چون ریسک پذیری شما با مقدار سود شما رابطه ی مستقیم داره
                به نظر من شما می تونی تو سایت http://www.irvex.ir/ به صورت مجازی خرید و فورش کنی و وقتی خوب یاد گرفتی به صورت واقعی پول بذاری

نظر

• roya123
                  ستاره‌دار(3)
                  • Apr 2014
                  • 5587

در اصل توسط sonami2616 پست شده است View Post
                  آقا محسن بخشید من جواب میدم
                  رویا جان ، کار تو این بازار با ریسک همراه و اصلا به خاطر همین هم هست که بازدهیش ممکن از بانک بیشتر باشه، چون ریسک پذیری شما با مقدار سود شما رابطه ی مستقیم داره
                  به نظر من شما می تونی تو سایت http://www.irvex.ir/ به صورت مجازی خرید و فورش کنی و وقتی خوب یاد گرفتی به صورت واقعی پول بذاری
                  متشکرم سونامی. آره اینجوری فک کنم خیلی بهتره باشه. چون من فعلا فقط دو تومن دارم. اینم با زحمت به دست آوردم. از همه چیم زدم که تونستم از چندقاز حقوقم اینو پس انداز کنم. می ترسم بی گدار به آب بزنم. اما از طرفی هم باید یه راهی واسه کسب درآمد پیدا کنم. که هر چی فک کردم جز بورس چیزی به ذهنم نرسید.

نظر

• roya123
                    ستاره‌دار(3)
                    • Apr 2014
                    • 5587

به نظر بنده باسرمایه بین2-5میلیون تومان شروع کنید
                    به نظر بنده اگر سهم های بنیادی واینده دار بخرید ضرر نخواهید کرد
                    وسودبسیار بهتری نسبت به بانک و...کسب خواهید کرد
                    در مورد ندانستن نیز به نظر بنده به مرور زمان بسیاری ازاطلاعات را براثرتجربه خواهیداموخت
                    بنده نیز دراوایل تجربیات خود در بازار بدون اطلاع وارد این بازار شدم
                    متشکرم آقا محسن. پس من یکی از همین روزها می رم ثبت نام می کنم. و امیدوارم که کمکم کنید که من هم با اطلاعات کم که نه صفرم با کمک شماها بتونم سود کنم.

نظر

• mohsen ho
                      ستاره دار(1)
                      • Feb 2013
                      • 11258

متشکرم سونامی. آره اینجوری فک کنم خیلی بهتره باشه. چون من فعلا فقط دو تومن دارم. اینم با زحمت به دست آوردم. از همه چیم زدم که تونستم از چندقاز حقوقم اینو پس انداز کنم. می ترسم بی گدار به آب بزنم. اما از طرفی هم باید یه راهی واسه کسب درآمد پیدا کنم. که هر چی فک کردم جز بورس چیزی به ذهنم نرسید.
                      امیدوارم در این بازار موفق باشید
                      یکی ازویژگی های خوب شما وجود ترس درشماست!!!
                      بنده دراین چندماه خیلی ها را دیدم که بافکر سودهای چند صد درصدی در1-2ماه وارد این بازار شدند
                      ودر بدترین شرایط خارج شدند

موفق باشید

نظر

• mohsen ho
                        ستاره دار(1)
                        • Feb 2013
                        • 11258

متشکرم آقا محسن. پس من یکی از همین روزها می رم ثبت نام می کنم. و امیدوارم که کمکم کنید که من هم با اطلاعات کم که نه صفرم با کمک شماها بتونم سود کنم.
                        >:D<>:D<>:D<>:D<
                        >:D<>:D<>:D<>:D<

شب خوش

نظر

• roya123
                          ستاره‌دار(3)
                          • Apr 2014
                          • 5587

اقا یا خانم سونامی این سایته که من رو هم کدوم از لینکاش می رم باز نمیشه. جریانش چیه؟

نظر

• sonami2616
                            Banned
                            • Jan 2014
                            • 269

اقا یا خانم سونامی این سایته که من رو هم کدوم از لینکاش می رم باز نمیشه. جریانش چیه؟
                            من آقا هستم ، من که می زنم مشکلی نداره ، توش فایل های آموزشی هم زیاد هست

نظر

• roya123
                              ستاره‌دار(3)
                              • Apr 2014
                              • 5587

در اصل توسط sonami2616 پست شده است View Post
                              من آقا هستم ، من که می زنم مشکلی نداره ، توش فایل های آموزشی هم زیاد هست
                              اها. فهمیدم مشکل چیه. با مرورگر اپرا باز نمیشه. ولی با فایرفاکس امتحان کردم مشکل حل شد. بازم متشکرم. خودم مطالعه می کنم. این کاری رو که گفتید هم می کنم. اما در نهایت باید شماها کمکم کنیداااااااا.

نظر

• sonami2616
                                Banned
                                • Jan 2014
                                • 269

اها. فهمیدم مشکل چیه. با مرورگر اپرا باز نمیشه. ولی با فایرفاکس امتحان کردم مشکل حل شد. بازم متشکرم. خودم مطالعه می کنم. این کاری رو که گفتید هم می کنم. اما در نهایت باید شماها کمکم کنیداااااااا.
                                خواهش می کنم ، من و سایر دوستان تا اونجاییکه در سواد ما باشه حتما کمک خواهیم کرد

نظر

در حال کار...
                                X