نوشته هایmohsen ho
Collapse
X
-
پاسخ : نوشته هایmohsen ho
باسلام مجدد
خوب حدس دوستان درست از اب در امد وان سهمی که مدنظر بنده بود خصدراست!!!
سهمی که کمتر کسی خاطره خوبی از ان داره وحداقل بنده3بار ازاین سهم درسال های نه چندان دور زیان دیدم! بگذریم
قبل از این که در مورد این سهم صحبت کنم باید عرض کنم که قبلا گفتم 3سهم مدنظر ریسک بالایی دارند ولیکن بازدهی خوبی هم میتوانند داشته باشند
کفپارس فعلا خوب داره میتازه ولیکن نخریدیم اما بریم سراغ خصدرا
دلیل انتخاب بنده بنیاد سهم نیست وتنها تکنیکال وموج شماری جالب این سهم است
خصدرا موج1خود را از190 تا420 اغاز کرده وبه اتمام رسانده و موج2را از 420 تا69تومان به پایان رسانده!!!!
واما برخلاف 90درصد بازار وطبق بررسی ها این سهم درموج3از3بزرگ قرار داره ومیتونه قیمت های عجیبی را ببینه!!!!!
شخصا دربهترین حالت30درصد سبد را خصدرا خواهم خرید والبته با پذیرش ریسک بالا
بازهم عرض می کنم خرید وفروش های دوستان با بنده نیست وقبل از هر خریدی بررسی کنید
در مورد خصدرا به نظر بنده کف فعلی سهم محدوده220 است وریسکی دراین محدوده نداره
در اصل توسط lili پست شده است View Postسلام.خیلی خسته نباشید
امروز با کارگزارم ور مورد دانا و وبیمه صحبت میکردم/میگفتن بنیاد ضعیفی دارند
میخواستم دلیل معرفی دانا و وبیمه رو بدونم
بیمه دانا با30تومان سود وقیمت 130!!!
وبیمه با این همه دارایی و........
عرضه وتقاضا روی تابلو چیز دیگه ای را ثابت میکنه!!
شب خوش
نظر
-
یک نکته دیگر در مورد خصدرا این است که این سهم بادید حداقل میان مدت میتونه ان بازدهی مدنظر را بده
وکوتاه مدت نهایتا میتونه سقف قبلی را که1ماه قبل بود را مجددا بزنه بگذریم
در مورد بیمه دانا392000متر زمین دربهترین جای تهران داره که طبق سخنان رهبری بزودی به این شرکت منتقل میشه
که با انتقال این زمین ناوسهم به بالای1000 میرسه و میتونه تا50 تومان سودشناسایی کنه
شرکت های سرمایه گذاری معمولا درشرایط حال حاصر در40-50درصد ناو معامله می شوند حالا خودتان قیمت سهم را حساب کنید؟؟
وبیمه بافروش پروژه گلستانش سهمی 120تومان سودسازی خواهد داشت وچون غیرعملیاتی است pe2بدهیم با 20تومان سود فعلی قیمتش مشخص است
همه اتفاقات فوق بادید پایان سال میتونه این دوسهم را به قیمت های بالایی برسانه
دیشب هم عرض کردم وبیمه ودانا تقریبا از ریسک پایینی برخوردار هستند ودرحالی که میتوانند بازدهی خیلی خوبی داشته باشند شخصا دراین قیمت ها دانا را بیشتر می پسندم
.................................................. .............
امار تولید ایران خودرو روی کداله
این هم برای ان هایی که دم از زیان می زدند مقایسه کنید تولید فروردین با تیرماه را!آخرین ویرایش توسط mohsen ho؛ 2014/08/18, 00:03.
نظر
-
در مورد موج شماری ها هم باتوجه به سوالی که دوستی پرسیده بود توضیح کوتاهی عرض کنم
موج1:موجی است که معمولا استارت سهم ازکف قیمتی ورشدی باشیب نسبتا ارام در بیشتر نمادها
موج2:موج اصلاحی که معمولا خریدار میلی به خرید نداره وفرسایشی همراه با ریزش کند
موج3:موجی که تقاضا برای خرید بسیار بالا میره ومعمولا حجم معاملات سنگین باتقاضا بالا یا پایین باتقاضا بالا نمونه اش بازار 2سال گذشته در بسیاری ازنمادها
موج4:موجی که کلیت بازار به جز تک سهم ها الان دران قرار دارند موجی همراه بااصلاح فرسایشی وبلندمدت تفاوتش باموج2را میشه راحت متوجه شد
موج5:موجی است که قیمت ها پس ازدیدن دوباره کف استارت صعودی می زنند ولیکن تفاوت ان باموج3در سقف های قبلی است
در موج3 تاپایان این موج هر عرضه ای فرصت خریده ولیکن درموج5 بالاتر از سقف های دیده شده درموج3فرصت فروشه
شب خوش
نظر
-
در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Postیک نکته دیگر در مورد خصدرا این است که این سهم بادید حداقل میان مدت میتونه ان بازدهی مدنظر را بده
وکوتاه مدت نهایتا میتونه سقف قبلی را که1ماه قبل بود را مجددا بزنه بگذریم
در مورد بیمه دانا392000متر زمین دربهترین جای تهران داره که طبق سخنان رهبری بزودی به این شرکت منتقل میشه
که با انتقال این زمین ناوسهم به بالای1000 میرسه و میتونه تا50 تومان سودشناسایی کنه
شرکت های سرمایه گذاری معمولا درشرایط حال حاصر در40-50درصد ناو معامله می شوند حالا خودتان قیمت سهم را حساب کنید؟؟
وبیمه بافروش پروژه گلستانش سهمی 120تومان سودسازی خواهد داشت وچون غیرعملیاتی است pe2بدهیم با 20تومان سود فعلی قیمتش مشخص است
همه اتفاقات فوق بادید پایان سال میتونه این دوسهم را به قیمت های بالایی برسانه
دیشب هم عرض کردم وبیمه ودانا تقریبا از ریسک پایینی برخوردار هستند ودرحالی که میتوانند بازدهی خیلی خوبی داشته باشند شخصا دراین قیمت ها دانا را بیشتر می پسندم
نظر
نظر