کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
رو همین رنج تحلیلی 5داره سهم ... و این مدل بازارها فرصت میده برا خرد خرد جمع کردن
کزغال پی ای 5 خریدار قدر ... میدونه ارزش سهم را ...
شدوص منفی فردا پی ای5.... کانال 1600 فروشنده سنگین بیاد فول تک سهم میشیم رو سهم!
کطبس کانال 4900 فردا ... پی ای6 باتقسیمی مجمع !!..... دربدترین بازار زمانی که اوج تنش ها بود باامریکا هم این جوری مفت نمیفروختن:D
درود
بررسی هایی که من داشتم کطبس و کزغال وضعیت بنیادی بی نظیری دارند.
این دو سهم هرچند احتمال دارد برای کوتاه مدت سود بالایی نداشته باشند (هرچند باصعودی شدن بازار قطعا رشد بیشتری خواهند داشت) ولی با توجه به افق سودآوری که برایشان متصورم برای درازمدت بسیار عالی هستند.
خودم خرید این دو سهم را در برنامه دارم و خرید پله ای برای یک بازه درازمدت سهامداری این دو به نظرم جز سهام برگزیده هستند که دوستان میتوانند بررسی کنند.
[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]
بررسی هایی که من داشتم کطبس و کزغال وضعیت بنیادی بی نظیری دارند.
این دو سهم هرچند احتمال دارد برای کوتاه مدت سود بالایی نداشته باشند (هرچند باصعودی شدن بازار قطعا رشد بیشتری خواهند داشت) ولی با توجه به افق سودآوری که برایشان متصورم برای درازمدت بسیار عالی هستند.
خودم خرید این دو سهم را در برنامه دارم و خرید پله ای برای یک بازه درازمدت سهامداری این دو به نظرم جز سهام برگزیده هستند که دوستان میتوانند بررسی کنند.
درود
صنعت زغال سنگ و دوده درمقطع فعلی برا سرمایه سنگین گزینه فوق ایده ال هست
اکثرنمادهای این دو صنعت جز سهم هایی با سرمایه اسمی پایین و شناور به نسبت خرد هستند
اما یک نکته ای که باید دقت کرد همواره انتخاب اصلح و کم ریسک تر قطعا میتونه بر بازدهی میان مدت تاثیربگذاره
بین این دوصنعت در شرایطی که ثبات دلار را داریم ... صنعت دوده میتونه جذاب تر باشه!..
درواقع در شرایط ثبات دلار .... نرخ فروش این شرکت ها کاهشی نخواهد بود ... اما درمورد زغالی ها ریسک ریزش جهانی را دارند
درتاپیک کطبس هم عرض شد ... ریزش نرخ جهانی مس به مرور بر فولادجهانی وسایرکامودیتی ها میتونه تاثیرگذار باشه ...
و ازاین حیث نرخ فروش شرکت های زغالی تحت تاثیر قرار میگیره ( به واسطه فرمول نرخ گذاری این صنعت)
طی چندماه اخیز رشد نرخ های جهانی باعث شد عمدتا به نسبت سایر بازار .. این صنعت ریزش کمتری داشته باشه وحتی به نسبت سقف مردادماه بتونه بازدهی مثبت ثبت کنه
اما درمقطع فعلی تا الان جهانی مس تقریبا13-14درصد از سقف خودش ریخته .. که اگر روند ادامه دار باشه .. میتونه بر نرخ فروش این گروه به خصوص سهم کطبس تاثیربگذاره
.................................................. ..................
درصنعت دوده ... رکورد نرخ فروش ومقدار فروش دراردیبهشت ماه درنماد شدوص شکسته شده ...
باتوجه به این که پی ای تحلیلی این سهم هم در حدود5هست ... باموارد بالا به نظرم اگر قرار بر عدم افزایش یاکاهش جهانی هاباشه .. صنعت دوده به واسطه عدم وابستگی به مراتب جذاب ترخواهد بود
نظر