نوشته هایmohsen ho

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • arash1990
    عضو عادی
    • Feb 2014
    • 76

پاسخ : نوشته هایmohsen ho

سلام یه کمک ازتون میخوام اگه لطف کنید بگید ممنون میشم
    من دو سبد سهام دارم یکی برای خودم یکی داییم
    همرو با قیمت خرید مینووووویسم ممنون میشم کمک کنید که به این سهم ها اضافه کنم
    یا سهم بهتر میشه اضافه کرد
    ومعادن 850 قبل مجمع افزایش سرمایه
    شپدیس 1950 قبل از بسته شدن پتروشیمی
    خپارس 180
    بمپنا 1205 میانگین خریدمه
    خاور164 تومان
    تیپیکو 709 تومان
    دکیمی 859 تومان
    شبندر 1468 تومان
    در مورد دیکیمی و تیپیکو البته میدونم قبلا نظرتونو گفتید

نظر

• mohsen ho
      ستاره دار(1)
      • Feb 2013
      • 11255

در اصل توسط arash1990 پست شده است View Post
      سلام یه کمک ازتون میخوام اگه لطف کنید بگید ممنون میشم
      من دو سبد سهام دارم یکی برای خودم یکی داییم
      همرو با قیمت خرید مینووووویسم ممنون میشم کمک کنید که به این سهم ها اضافه کنم
      یا سهم بهتر میشه اضافه کرد
      ومعادن 850 قبل مجمع افزایش سرمایه
      شپدیس 1950 قبل از بسته شدن پتروشیمی
      خپارس 180
      بمپنا 1205 میانگین خریدمه
      خاور164 تومان
      تیپیکو 709 تومان
      دکیمی 859 تومان
      شبندر 1468 تومان
      در مورد دیکیمی و تیپیکو البته میدونم قبلا نظرتونو گفتید
      باسلام بین سهم هایی که دارید
      خپارس وخاور وبمپنا وتیپیکو ودکیمی وشبندر را می پسندم
      شپدیس و ومعادن را پیشنهاد می دهم دراواخرهفته بعد با ثتران یا سهم دیگری از گروه ساختمانی تعویض کنید
      سهم هایی که درسبد دارید اغلب میان مدت بازدهی خوبی خواهند داشت

نظر

• arash1990
        عضو عادی
        • Feb 2014
        • 76

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
        باسلام بین سهم هایی که دارید
        خپارس وخاور وبمپنا وتیپیکو ودکیمی وشبندر را می پسندم
        شپدیس و ومعادن را پیشنهاد می دهم دراواخرهفته بعد با ثتران یا سهم دیگری از گروه ساختمانی تعویض کنید
        سهم هایی که درسبد دارید اغلب میان مدت بازدهی خوبی خواهند داشت
        ممنون از نظرتون حتما....
        فقط یه سوال قیمت های ورودم گرون نیست؟؟؟
        اضافه کردنشون صلاح هست؟؟؟؟
        تارگت های ثتران و ثشرق تا اردیبهشت چجور هست؟؟؟

نظر

• mohsen ho
          ستاره دار(1)
          • Feb 2013
          • 11255

در اصل توسط arash1990 پست شده است View Post
          ممنون از نظرتون حتما....
          فقط یه سوال قیمت های ورودم گرون نیست؟؟؟
          اضافه کردنشون صلاح هست؟؟؟؟
          تارگت های ثتران و ثشرق تا اردیبهشت چجور هست؟؟؟
          دوست عزیز ثشرق وثتران درکف قیمتی هستند نگاهی بهpeان ها داشته باشید
          تازه تعدیل های مثبت این دو سهم هنوز منتشر نشده است
          تا اردیبهشت ماه بازدهی خوبی خواهند داشت
          سعی کنید اواخر هفته اتی واردشوید شاید پایین تر فرصت خرید دهند البته ثشرق را فردا اگرفرصت داد خرید کنید
          بعید بدانم پایینی داشته باشد

نظر

• mohsen ho
            ستاره دار(1)
            • Feb 2013
            • 11255

قیمت های جهانی نیز امروز ریزشی بوده اند
            هرتن مس با120دلارکاهش به 6980 دلار در هرتن رسیده است
            قیمت روی نیز با36دلار کاهش به2036 رسیده است

نظر

• mohsen ho
              ستاره دار(1)
              • Feb 2013
              • 11255

باسلام خدمت دوستان عزیز امیدوارم شب خوشی را گذرانده باشید
              در مورد بازار فردا نیز اغلب بازار در درصدهای مثبت خواهند بود ولیکن حجم عرضه ها نیز بالا خواهد بود
              همانطور که درصفحات قبلی گفتم از نظر بنده از روز یکشنبه بازار یک اصلاح دیگر خواهد داشت که شاید1-2روز زمان ببرد
              وسپس بازار وشاخص روندصعودی خود را باهدف88000اغاز خواهند کرد
              البته همچنان معتقد هستم سهامداری دراین بازار بهتر از سهام بازی خواهد بود وخود یک سهم نفروخته ونخواهم فروخت
              برای فردا
              همچنان زوم اصلی بنده برگروه ساختمانی به خصوص ثشرق وثتران می باشد
              دوستانی که درمورد خرید سوال کرده بودند دوسهم فوق را می توانند زیرنظر داشته باشند قبلا هم عرض کرده بودم
              قوی ترین موج صعودی بازار مربوط به دوسهم فوق خواهد بود
              برای دوستان کم ریسک نیز می توانند اخابر را زیر نظر داشته باشند سهم درصورتی که سد325تومانی را بشکند
              سیگنال قطعی خرید را صادر خواهد کرد وهدف بسیار بالایی را درمیان مدت خواهد داشت

شب خوش

نظر

• mohsen ho
                ستاره دار(1)
                • Feb 2013
                • 11255

شاید تو این وضع بازار صحبت کردن و پست زدن زیاد لطفی نداشته باشد و خیلی ها حتی حال و حوصله خوندن و جواب دادن نداشته باشند ... ولی اونهایی که برای "ماندن " آمده اند باید بدونند این روزهاست که یکی رو "آبدیده" می کنه ، "ماندگار" می کنه و صاحب تجربه مي كنه ...

اتفاقا این روزهاست که باید بشینیم و ببینیم چرا این جوری شد و حداقل اگر نمی تونیم و نمی شه جلوش را بگیریم ، حداقل بتونیم خودمون و سرمایه مون رو حفظ کنیم ... و به عبارتي خودمان را سازگار با بازار بكنيم...

درسته که می گن تاریخ تکرار می شه ، ولی اینکه ما بخواهیم کل اتفاقات رخ داده را با اتفاقات گذشته عينا مشابه سازی بکنیم کار غلطیه ... این که بگیم سال 83 فلان شد الان هم عينا همون می شه ... این اشتباهه ، هر بازار شرایط و مشکلات خودش رو داره ... تاريخ تكرار مي شه ولي نه اينكه ما بگيم هر چي اتفاق افتاده عينا بايد همون بشه

می خوام از چند زاویه بپردازم به اینکه چرا بازار سقوط کرد ؟( اگر طولاني شد سعي مي كنم در چند پست به موضوع بپردازم تا خسته كننده نشه )

(ضلع اول):

در نمایشگاه بورس سال پیش بحثی باز کردم خدمت دوستان عزیز خانوم شادی و آقا مهران و چند تن از دوستان در خصوص "ترکیب جمعیتی حاضر در نمایشگاه" ...

قبلا هم نمایشگاه اومده بودم ، اون موقع ترکیب جمعیت میانسال بود و البته نمایشگاه آرام و بدون هیاهو ... امسال جمعیت جوان بود و پرهیاهو ...

به آقا مهران گفتم این جمعیت که می بینی بافتش عوض شده ، اینها انتظاراتشون هم متفاوته و رفتار اينها انتظارات از بورس را هم تغییر خواهند داد ... همون هم شد بورس افتاد تو دور تند هم در صعود و هم در سقوط... سهم ها در یک ماه رشد یکسال کردند و برعکس یک ماهه به اندازه یکسالشون ریختند ...

یادمه قدیمها اونی که می اومد تو بورس با پولی می اومد که پس اندازش بود به بورس هم دید "پس انداز" داشت، نه شغلی با درآمد ماهیانه ... همون موقع با دوستان مطرح کردم که اینهایی که تازه آمده اند در بورس انتظار دارند یک ماه در بورس معامله کنند و سر برج بروند حقوقشان را در قالب سود بگیرند و ببرند سر سفره زن و بچه شون یا بگذارن تو جیبشون بروند یللی تللی ...

گفتم اینها دیگر سبد بلند مدت و صبر و سهم زیر خاکی و گزارش خوندن و سهم تحلیل کردن سرشان نمی شود ، اینها آمده اند تا بخرند و بفروشند، با همون عجله که به غرفه ها سرمی کشند و از این سالن به آن سالن می دویدند ، با همون روش هم سهم خواهند خرید و خواهند فروخت ...

وقتی یکی که چهار تا پیرهن بیشتر پاره کرده می گه هر پولی را درگیر بورس نکنید ، همیشه برای این روزهای بورس پیش بینی نقدینگی داشته باشید ... برا همین روزهاست

یه جمله آقا رازک فرمودند که "بورس قراره عصا باشه " یه دنیا حرف توشه ... چكيده يه عمر سهامداريه

الان اونی که با پول استرس دار و اعتبار و دستی گرفتن از این و اون سهم خریده ، به هر قیمتي فروشنده است ، سهم بد را نمی تواند بفروشد ، سهم خوبش را می فروشد ... چرا چون مجبوره !!!مجبور!!!! ، اصلا هم یادش نیست با چه ولعی می خرید ، نمی پرسد چرا خریدم و الان چرا فروختم ... با همون ولعی که خبهمن رو در 350 درو می کرد و صحبت از 500-600 تومن می کرد ، الان با همون شدت رو 200 می فروشه و دم از زیر 100 تومن می زنه ...
                این بحث فقط یک ضلع از اضلاع ریزشی است که شکل گرفته و بیشتر حالت تشدید دهنده داره ...

(ضلع دوم):

بحث نقدینگی رو مطرح می کنند و ورود و خروجش به بورس .

متاسفانه بخش عمده ای از نظرات غیر استاندارد و غیرکارشناسی است
                یکی می گه قراره نقدیگی را در بورس نابود کنن ، یکی از زندان نقدينگي حرف مي زنه ...

لطفا قبل از هر اظهار نظری یه مقایسه بین نقدینگی جامعه و حجم نقدینگی وارد شده با بورس انجام بدهید ...

فقط اتفاقی که افتاد "رادیکال" شدن نقدینگی در جریان دلار و سکه بود ... قبلا جریان نقدینگی به اندازه امروز انتظار بازدهی سریع نداشت ، سکه و دلار بدآموز کرد نقدينگي رو ، به اصطلاح علمی اش سرعت گردش پول را بالابرد ، می دونید که طبق فرمول های اقتصادی در کنار حجم نقدینگی ، سرعت گردش پول هم مهمه ، بازار دلار و سکه با توجه به نقدشوندگی بالاش سرعت پول را بالابرد ، بعد هم نقدینگی با همون انتظارات اومد تو بورس ، بسیار رادیکال و پرسرعت ،به این نوع نقدینگی می گم نقدینگی سرطانی ، رادیکال ، ویران کننده ...

اولا این پول با این انتظارات حاضر نیست بره تو مسکن و جاهای دیگه و از طرف دیگر بورس را هم عصبی کرد...

یه اصل دیگر هم تو اقتصاد داریم که می گه هر چقدر در اقتصادی نقدینگی بالا باشد ، قدرت تصمیم گیری و مانور دولت در اقتصاد کمتر می شه ، یعنی توده پول ، قدرت دولت را کم می کنه ، چیزی که تو اقتصاد ایران بارها دیده اید ، یادتونه در زمانی که پول تو دلار بود چجوری رييس بانك مركزي و بقيه دولتي ها وعده مي دادن دلار كنترل مي شه ، فلان مي شه بهمان مي شه ولي اتفاق خاصي نمي افتاد كه هيچ بعضا بازار رفتار عكس داشت... اون قدرت توده پوله كه مي تونه هر دولتي را به چالش بكشه و در شرايط تورمي اين رفتار تشديد هم مي شه ، راديكال تر مي شه ... و كنترل آن سخت تر مي شه...

دولت ها براي افزايش اثرگذاري تصميم هاشون سعي مي كنن اين نقدينگي را كنترل كنن يا به عبارتي به تله بندازن ، تا بتونن تصمي هاي مهمشون را اجرايي كنند ، خاطرتون باشه ديماه بود كه براتون نوشتم دولت نمي خواد بورس فعلا و حداقل اين ور سال بالا بره ... دليلش را الان ديگر تقريبا فك كنم فهميده ايد ... فاز دومهدفمندي و تورم سنتي شروع سال ...

گنگ خواب دیده

شب خوش

نظر

• mohsen ho
                  ستاره دار(1)
                  • Feb 2013
                  • 11255

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
                  قیمت های جهانی نیز امروز ریزشی بوده اند
                  هرتن مس با120دلارکاهش به 6980 دلار در هرتن رسیده است
                  قیمت روی نیز با36دلار کاهش به2036 رسیده است
                  قیمت جهانی مس به6800دلارکاهش یافته است
                  اگرهفته اتی بالای 7000 تثبیت نشود درمیان مدت میتواند 6000 را ببینه

نظر

• mohsen ho
                    ستاره دار(1)
                    • Feb 2013
                    • 11255

باسلام خدمت دوستان عزیز امیدوارم روز خوشی را سپری کرده باشید
                    خوب دیشب درپستی عرض کردم بازار یک اصلاح کوتاه دیگر قبل از شروع موج صعودی خود خواهد داشت
                    خوب امروز اخر وقت عرضه ها دربسیاری ازنمادها بالاگرفت و خیلی از سهم های بازار تا درصدهای منفی وحتی صف فروش رسیدند
                    امروز نیز قدرت نمایی ثشرق لیدرگروه ساختمانی را در بازار مشاهده کردید
                    حدود2هفته قبل عرض کردم بازار از این پس درهمه نمادها رشد نخواهد داشت وپرپتانسیل ترین های بازار مورد توجه قرار خواهند گرفت
                    درمورد ثتران امروز عده ای در منفی5فردا نیز فروختند!!!!
                    به نظر بنده بزودی رالی ثشرق برای این سهم نیز اتفاق خواهد افتاد
                    بسیاری از حرفه ای ها فردا از ثشرق بر روی ثتران سوییچ خواهند کرد البته بنده همچنان با ثشرق سهامداری خواهم کرد

در مورد بازار به نظر بنده اصلاح بازار تا فردا ونهایتا تا اوایل سه شنبه به پایان خواهد رسید وشاخص نیز پس از لمس
                    سد77600 رالی صعودی خود را اغاز خواهد کرد
                    همچنان عرض می کنم درسهم های بنیادی خود سهامداری کنید
                    این بازار را فرصت خرید طلایی می دانم

موفق باشید

نظر

• aliabfa
                      عضو عادی
                      • Sep 2013
                      • 147

دوست گرامی ، امیدی به برگشت کسرا هست یا خیر؟

نظر

• mohsen ho
                        ستاره دار(1)
                        • Feb 2013
                        • 11255

در اصل توسط aliabfa پست شده است View Post
                        دوست گرامی ، امیدی به برگشت کسرا هست یا خیر؟
                        باسلام تا زمانی که بازار به این شکل باشد وقانون های جدید برای بازار ایجاد شود
                        اعتمادبرنخواهد گشت
                        امیدوارم این قانون های یک شبه هرچه زودتر تمام شود در مورد کسرا کف تکنیکالی سهم 4900تومان می باشد
                        ولیکن اگربازار به روال عادی برگردد میان مدت هدفش 6500 خواهد بود

نظر

• mohsen ho
                          ستاره دار(1)
                          • Feb 2013
                          • 11255

هیات مدیره سازمان تصویب کرد:
                          حذف سقف فروش درصورت تعهد سهامدار عمده به حفظ نقدشوندگی سهام
                          افزایش سقف فروش از ۵۰ هزار به ۱۰۰ هزار سهم، از فردا

با تصویب هیات مدیره سازمان، سقف سفارش فروش وارده توسط هر کد معاملاتی بین ساعت ۸:۳۰ الی ۱۲، از فردا از ۵۰ به ۱۰۰ هزار سهم افزایش می یابد. همچنین درصورت تعهد سهامدار عمده مبنی بر حفظ نقدشوندگی سهام تحت مدیریت خود در چارچوب مقررات مربوطه، سقف فروش درمورد سهام مذکور حذف خواهد شد.

باسلام خدمت دوستان عزیز
                          امیدوارم این قانون های جدید هرچه زودتر به پایان برسد وسقف فروش برداشته شود
                          وبازار به روال عادی برگردد
                          برای فردا نیز بازار متعادلی و روبه منفی دراغلب نمادهای بازار پیش بینی می کنم
                          این روزها درصورتی که نقدینگی دارید سبد خود را برای سال اتی از سهم های پرپتانسیل بچینید
                          واگر نقدینگی ندارید سهم های باpeبالا را با سهم های ارزنده و دارای طرح توسعه و تعدیل سود برای سال اتی و.... تعویض کنید

برای فردا همچنان ثتران-ثشرق-اخابر-لابسا -خپارس - بمپنا-را برای خرید به صورت پله ای ارزنده می دانم

موفق باشید

نظر

• mohsen ho
                            ستاره دار(1)
                            • Feb 2013
                            • 11255

امروز بین حقوقی ها جلسه بود
                            صبح تلویحا به آن اشاره کردم
                            ولی کلش اینه که گفتند باید دست ما باز باشه و سازمان با ما رو راست باشه
                            خوب گویا خبر خوبه هم اومد
                            یعنی سازمان مقرر کرد از فردا حجم فروش از 50000 تا بشه 100000 تا
                            و اگر شرکتی نقد شوندگی سهمش را تضمین کنه کلا این محدودیت برداشته بشه
                            البته خود این موضوع شاید باز هم برای کوتاه مدت فشار فروش را بالاتر ببره
                            ولی کلا اگر بریم سمت یک بازار آزاد به نظرم خیلی بهتر است

باربد

نظر

• عارف م
                              عضو عادی
                              • Feb 2014
                              • 22

سلام محسن
                              شب بخیر
                              این بمپنا رو من امروز سنگین وارد شدم اما یه حسی بهم میگه دیر وارد شدم،به نظرت فردا یا پس فردا نفروشم؟

نظر

• mohsen ho
                                ستاره دار(1)
                                • Feb 2013
                                • 11255

در اصل توسط عارف م پست شده است View Post
                                سلام محسن
                                شب بخیر
                                این بمپنا رو من امروز سنگین وارد شدم اما یه حسی بهم میگه دیر وارد شدم،به نظرت فردا یا پس فردا نفروشم؟
                                بمپنا فرصت خرید با دید میان مدت می باشد
                                امروز از سهم خارج شدم ولیکن میان مدت بالای 2000خواهد بود

نظر

در حال کار...
                                X