نوشته هایmohsen ho

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mohsen ho
    ستاره دار(1)
    • Feb 2013
    • 11259

پاسخ : نوشته هایmohsen ho

در اصل توسط smrh پست شده است View Post
    عجب!!! شما تا دیروز میفرمودید ثشرق فوق العادست و اتفاقا نسبت به ثشرق مثبت تر بودید. اما امروز از ثشرق سوییچ کردید روی ثتران که صد البته کار درستی کردید!!! چون با کمی دقت میتوان ثتران امروز رو همان ثشرق دیروز دید( از دید نموداری نه از لحاظ بنیادی) همینجا من از شما در مورد موج شماری ثشرق سوال کردم شما گفتید موج شماریش مثل موج شماریه ثتران در حالیکه ثشرق کجا و ثتران کجا. اگر خبر پشت پرده ای هست که در ثتران وجود داره و شما خبر دارید که بحثی نیست . این سهم به همراه وساخت در موج صعودیه قبلی با سفته بازی به قیمتهای بالا رسیدن و الان هم به نظرم همون داستانه ولی واقعا ثشرق شرکت بزرگ و قدریه که قابل مقایسه با هیچیک از همگروهاش نیست.

موید باشید
    دوست عزیز نوشته های بنده را دقیق مطالعه نکرده اید
    بنده هم اکنون نیز عرض می کنم ثشرق ارزنده است وتارگت های بالایی را خواهد داشت
    بحث اصلی بنده صرفا در مورد کوتاه مدت می باشد وگرنه کل گروه ساختمانی به قیمت های بالایی خواهند رسید
    بنده عرض کردم ثتران در کوتاه مدت باید به قیمت ثشرق برسد تا رالی جدید گروه با یکدیگر منظبق باشد!!!!

موفق باشید

نظر

• smrh
      عضو جدید
      • Mar 2013
      • 19

محسن جان من گیج شدم. چرا ثتران باید به ثشرق برسه؟

اتفاقا این فرمایش شما تو موج 3 کاملا درسته که همه سهما باهم رشد میکنند ولی اکثر سهمای گروه موج 3 تموم کردن شاید تو آغاز موج 5 باشن ولی خاصیت موج 5 مثل موج 3 نیست. تکنیکال و فاندامنتال تو موج 5 باید همراستا باشن. بنده زیاد از فاند ثتران اطلاعات دقیق ندارم و مهمترین چیزی که شنیدم زمین شهریاره. ولی ثشرق گوهر بی بدلیه در نوع خودش که شما بهتر از من میدونید. در هر صورت ایشالا همه سهامدارانی که تو این مدت خیلی سختی کشیدن خوشحال باشند.

موید باشید

نظر

• tvihn
        عضو فعال
        • Jan 2014
        • 312

در اصل توسط smj13 پست شده است View Post
        خوب دوستان يکم از جو بورس که خارج بشيم مياييم سراغ ثتران ببينيم واقعا چي هست اين سهم
        دوستان خودتون هم ميدونيد که شرکت اين سهم را متري 32 هزار تومن خريده...
        الان کمترين قيمت در شهريار متري 150 هزار تومن هست که ميشه حومه شهريار اينم
        ..
        توي مجمع بصورت غير علني گفتند که همسايه هاي زمين ، دارن متري 300 هزار تومن ميفروشند ولي باز ما همان 150 هزار تومن را لحاظ ميکنيم
        کل سرمايه شرکت 600 ميليون سهمه و زمين شهريار 1 ميليون متر هست ، با يه حساب سرانگشتي ميفهميد که به ازاي هر 600 سهم اين شرکت يک متر زمين شهريار را خريدين
        600*220.6=132600 تومان !!!
        يعني شما زمين شهريار را با 13 درصد تخفيف نسبت به پايين ترين قيمت روز اونجا خريد کردين !!!!
        پروژه برج حقاني
        پروژه خدامي
        پروژه سفارت ايران در الجزاير
        پروژه ديباجي جنوب
        خودتون نگاه کنيد و انصافا برسي کنيد ببينيد اين سهم تو اين قيمتها ارزنده نيست؟
        اصلا ميدونيد اگر زمين شهريار تغيير کاربري بده چقدر قيمت ميگيره؟
        ميدونيد قيمت هر متر زمين ميتونه تا 800 هزار تومن قيمت بخوره؟
        ميدونيد که زمين شهريار يک زمين اوکازيون براي شرکتهاي صنعتي محسوب ميشه؟
        ميدونيد اگر مشتري زمين يک شرکت براي خريد و ساخت باشه ميتونه بالاتر از 300 هزار تومن هم بهش بفروشه؟
        اگر حداقل قيمت 250 هزار تومن براي فروش زمين به يک شرکت را در نظر بگيريم ميدونيد شرکت ميتونه به ازاي هر سهم 360 تومن سود فقط از فروش زمين بسازه؟
        مجيد تهراني تو تاپيکش حرف از پي به اي 1 براي سهم ميزنه ولي من ميگم پي به اي از 1 هم پايينتره!!!
        بزودي اين سهم بر ميگرده و داغي بر دل فروشندگانش خواهد گذاشت که بيا و ببين و حالشو ببر
        دوستان همچنان توصيه اکيد به سهامداري دارم ...
        اين روزها چه خوب چه بد خواهد گذشت و يک تجربه برا ما خواهد شد ، درواقع اين همان گرم و سرد چشيدن بازار است...
        اگر روي گرم بازار را ديده ايم اکنون نوبت رسيده به ديدن روي سرد بازار است...
        پتروشيمي ها حالا حالا بسته ميمونند که بازار به ارزش جايگزيني نسبي برسد و بعد با مشخص شدن قيمت خوراکشان باز ميشوند ، يا با منفي يا با مثبت...
        خداوکیلی من موندم این فروشند های ثتران برا چی میفروشند !!!!!!
        پروژه برج حقانی میتونه فقط ناو هر سهم ثتران را 700 تومن کنه !!!!!
        پروژه حقانی یک پروژه 850-1000 میلیارد تومنی است که 51-55 درصدشمربوط به ثتران هست...
        شما اگر ببینید ناو هر سهم به ازای زمین شهریار با قیمت روز 150 هزار تومن به ازای هر مترش چیزی حدود 250 تومن میشه !!!!
        700+250 = 950 تومن فقط به ازای دو تا پروژه !!!!!
        اگر بخواد 70درصد ناو همین دوتا پروژه معامله بشه الان باید قیمتی حدود 650 تومن داشته باشه !!!!
        خداوکیلی فروشنده های این سهم دارن برای چی روی 220 تومن تو صف فروش میشینند؟!!!
        اصلا کل پروژه هاش رو میگیم کسی نمیبینه ، خوب ای پی اس رو هم کسی نمیبینه؟
        پی به ای 4.3 خنده دار نیست؟ شایدم گریه داره !!!!
        جالبتر اینکه یه بابایی اومده میگه حالا اگه شرکت گفت نمیخوام زمینم رو بفروشم چی؟!!!
        خوب اصلا نفروشه ، به درک !!! زمین که از دست نمیره هنوز هم جزو دارایی های شرکته !
        بخدا موندم اینا از کره مریخ اومدن که اینقدر نمیفهمن که تو صف فروش میرن؟!!!
        همین کگاز که تا 1200 رفت یه موقع روی 300 تومن همه فروشنده بودن و تا 240 تومن هم پایین اومد و ملت میفروختند ، بعد یهو از 240 شد 750 تومن !!!
        دِ خوب لامصبی که داری میری تو صف فروش کجا میخوای بری پولتو سرمایه گذاری کنی که حداقل سود 25 درصد تو یک سال بهت بدن؟
        بخدا اگه بازم داشتم کل زندگیمو میفروختم و میومدم سرمایه گذاری میکردم روی ثتران ، واقعا مفته...
        هی وای من
        باز یه نکته جالب دیگه !!!
        شما به ازای خرید 10500 سهم ثتران ، بطور متوسط یک متر پروژه برج اداری حقانی رو میخرید که متوسط هر متر 8 میلیون تومن !!! ضمن اینکه با خرید 10500 سهم حدود 17/5 متر زمین شهریار هم مال شما میشه !!!!
        قیمت خرید سهم =10500*220.6=2316000 تومان
        مالکیت پروژه=8000000 + (17/5*150000) = 10625000 تومان !!!
        ای خدا این دیوار کجاست که سرمو بکوبم بهش خودمو خلاص کنم
        فروشند داره روی 220 تومن تو صف فروش میشینه !!!!
        نسبت مالکیت / قیمت خرید = 4.85 !!!!!
        هی وای من ، هی وای من !!!!!
        شما انگار این سهم را دارید با یک پنجم قیمت میخرید !!!!!
        نقل از مجید خالقی از سایت همسایه :

2-
        پروژه اداری خدامی
        بالای 30 درصد پیشرفت کار داشته است، یکی از منحصرترین برج های اداری منطقه است، قصد فروش یکجای این پروژه را دارند و متقاضیان زیادی از بانک های مختلف دارد، در دوره مالی گذشته داشتند به قیمت 180 میلیارد به یکی از بانک ها می فروختند که به خاطر تغییر و تحول دولت و گذار از احمدی نژاد به روحانی و تغییر مدیران بانک مسکن ....موضوع منتفی شد ، می گفتند اگر به همان قیمت می فروختند حدود 10 تومن تعدیل مثبت هم می دانند، و جالب است بدانید همین الان مشتری بالاتر از 180 میلیارد دارد و به زودی یکجا میفروشند، متراژ زمین پروژه اداری خدامی2793 متر زیر بنای کل 29344 متر و زیربنای خالص 12097 متر می باشد.

3- پروژه سفارت جمهوری اسلامی ایران
        در الجزایر که 100 درصد به بهره برداری رسیده است در زمینی به مساحت 3765 متر و زیربنای خالص 1383 متر و ناخالص 2636 متر ساخته شده است، هیئت مدیره معتقد است این پروژه سبب شده است تا برند ثتران در خارج از کشور شناخته شود و به زودی در خارج از کشور دست به ساخت و ساز هم خواهند زد.

4- از پروزه تجاری جمهوری 7 واحد مانده، مقداری از پروژه مسکونی جمشیدیه هم باقی مانده است و پیشرفت کار پروژه جمشیدیه بالاتر از 40 درصد می باشد.
        پروژه مسکونی سهند در زمینی به مساحت 541 متر و زیربنای کل 3173 متر و خالص 1915 متر در حال ساخت می باشد و 40 درصد پیشرفت داشته، می گفتند این پروژه با این که پروژه بسیار کوچکی است ولی به علت واقع شدن در خیابان ثارالله زعفرانیه تهران رقم فروشش بسیار بالا می باشد. پروژه تجاری مسکونی اریکه هم قولش را در مجمع گذشته داده بودند پروژه جدید شرکت است، متراژ زمینش 2580 متر، زیربنای کل 17028 متر، زیر بنای خالص مسکونی 8834 متر به تعداد 72 واحد مسکونی و 22 واحد تجاری به متراژ 805 متر ، این پروژه در بودجه 93 شرکت دیده نشده است و در صورت پیش فروش شرکت با تعدیل مثبت از این ناحیه نیز روبرو خواهد شد.

شرکت هفت پروژه در دست بررسی دارد که پنج تای آن در گزارش فعالیت هیئت مدیره آمده ، ششمی هم در دفترچه گزارش فعالیت هیئت مدیره به سهامداران اضافه شده، و هفتمی هم مدیر عامل شرکت به بنده توضیح دادند.

5 پروژه جدید در دست بررسی در پست های قبلی بنده در تاپیک تحلیل اختصاصی موجود است.

پروژه ششم: که مدیر عامل به بنده در بعد از مجمع توضیح داد،
        پروژه دیباجی جنوبی
        تهران که در یکی از بهترین جاهای تهران و در زمینی به مساحت 2650 متر می باشد و در دست بررسی است

پروژه هفتم:

[b]پرو[b]ژه برج اداری حقانی(مروارید):

تهران بزرگراه حقانی خیابان کوشا، خیابان ورزش، روبروی مجموعه ورزشی شهید کشوری

به مساحت زمین 11272 متر، ، زیربنای ناخالص 121722 متر!!!!
        7 طبق زیر زمین و 14 طبقه اداری روی زمین، مساحت کل پارکینگ 54100 متر

مساحت ناخالص اداری 63112 متر

مساحت خالص اداری 59000 متر

هیئت مدیره فرمودند فعلا این پروژه قعطی شده و تا ماه آینده استارت کار زده می شود.

دقت کنید که این پروژه مانند اداری خدامی می باشد و تقریبا نزدیک به هم، لکن این پروژه 5 برابر پروژه خدامی است ، و پروژه خدامی بین 190 تا 200 میلیارد قیمتش می باشد و این پروژه که قطعی شده است ارزشش بین 850 تا 1000 میلیارد تومن است.

این پروژه یکی از بی نظیرترین و عظیم ترین پروژه های تاریخ ثتران می باشد، بنده از پروژه های اقدسیه ، فرمانیه، سیدخندان و امین حضور و سوهانک نیز پرسیدم و گفتند در دست بررسی و چانه زنی می باشد تا اگر در درصد مشارکت به توافق برسند نهایی بشود.

و اما پروژه جنجالی و تاریخ ساز شهریار:

هیئت مدیره تلاش های بسیار زیادی دارند می کنند که یا به یکی از شرکت های زیر مجموعه بانک ها جهت شهرک دارویی زمین را بفروشند، یا آن که بتوانند مجوز باغ ویلا بگیرند و بعد از آن به واگذاری زمین اقدام کنند. در هر دو مسیر هم در حال کوشش هستند هر کدام زودتر به نتیجه برسد اجرایی خواهند کرد، و قول دادند تا پایان سال این کار انجام بشود، هئیت مدیره از طرفی توضیح دادند که زمین شهریار بسیار ارزشمند است و در جهت حفظ منافع سهامداران تا به ارزش مناسب و دل خواه شرکت نرسد آن را نمی فروشند.

بهای تمام شده زمین شهریار 32 میلیارد است ، و هیئت مدیره دست پایین ان ای وی شرکت را با حساب کردن زمین شهریار به بهای تمام شده 300 میلیارد عنوان کردند، البته تاکید می کردند که بهای روز زمین شهریار بسیار بالاتر است و قیمت خرید آن ها متری 32 هزار تومن بوده و تاکید داشتند فروش این زمین تحولی بسیار عظیم و تعدیلی بسیار سنگین برای شرکت به ارمغان خواهد آورد، بعد از پایان مجمع در جمع خصوصی مطرح کردند که نمی توانیم قیمت زمین شهریار را بگوییم ولی همسایه های زمین شهریار با کاربری زراعی زمین هایشان را متری 300 هزار تومن معامله می کنند. یعنی 10 برابر قیمت خرید ما!!!

یکی از سهامداران هم پاپیچ شده بود که بالاخره زمین شهریار چقدر می ارزد البته در جمع خصوصی با هیئت مدیره، که ایشان هم بسیار ظریف فرمودند که نمی توانم عدد بگویم ولی همین را بدانید که کلا در حومه تهران زمین یک میلیون متری پیدا نمی شود و این زمین بسیار استراتژیک است.

دوستان سهام خود را دو دستی نگه دارید، فروش یکجای پروژه خدامی که مشتری هم دارد، شرکت را با تعدیل مثبت روبرو خواهد، زمین شهریار هم به گفته ایشان شرکت را زیر و رو کرده و بسیار متحول خواهد کرد و از همه مهمتر که فعلا یکی از پروژه های شرکت به نام اداری حقانی قطعی شده و ارزش این پروژه نزدیک به 1000 میلیارد تومن می باشد!!!
        وباز هم ثتران(تاپیک مجید خالقی از سایت همسایه)

ثتران:

گزارش مجمع ثتران بالاخره آمد، حال فهمیدیم در دولت اصلاحات و اعتدال چرا ثتران در حال اوجگیری است.

اول ای پی اس امسال از 8.3 تومن به 12 تومن رسید برابر با 45 درصد تعدیل مثبت. و پیشنهاد تقسیم 11 تومن سود به ازای هر سهم در مجمع دی ماه امسال

1- زمین شهریار:

الف: مذاکرات در خصوص فروش زمین به یکی از شرکت های زیر مجموعه بانک ها جهت شهرک دارویی جهت تولید انواع فرآورده های بیولوژیک!!!

در این صورت ای پی اس امسال به حوالی 200 خواهد رسید.

ب: باغ ویلا: بررسی جهت مجوز احداث و واگذاری باغ ویلا
        (ارزش تخمینی پروژه: 1200 میلیارد تومن)
        پروژه های در دست بررسی:
        این پروژه ها را که می خوانیم تازه می فهمیم در ثتران چه خبر شده است و سهم تا به کجاها خواهد رفت.......

1-: پروژه تجاری اداری فرمانیه:

زمین 2820 متر، 10 طبقه زیر زمین ، یک و نیم طبقه همکف تجاری و 9 طبقه اداری
        44 واحد تجاری و 70 واحد اداری
        خالص تجاری 7779 متر
        خالص اداری 9021 متر
        آدرس فرمانیه روبروی باشگاه فرمانیه(دیگه خودتان تا تهش را بخوانید)

قیمت تخمینی اداری متری 15 میلیون و تجاری متری 35 میلیون
        ارزش پروژه: 410 میلیارد تومن
        ----------
        2- تجاری امین حضور:

زمین 1926 متر، 7طبقه زیر زمین ، یک و نیم طبقه همکف 4 طبقه روی همکف
        ناخالص تجاری 10580 متر
        امین حضور تهران هم که معرف حضور دوستان است مرکز خرید و بورس لوازم خانگی
        6446 متر خالص تجاری
        با فرض متری 25 میلیون که بسیار بیشتر است
        ارزش پروژه : 160 میلیارد
        ------
        3- مسکونی تجاری سوهانک تهران:

زمین طبق سند: 16800 متر ، زمین پس از اصلاحی 9500 متر، 7 طبقه زیر زمین ، یک طبهه همکف، 27 طبقه روی همکف در 3 برج
        خالص تجاری حدود: 6000 متر
        خالص مسکونی : 104300 متر!!!
        قیمت تجاری متری 20 میلیون
        قیمت مسکونی متری 5 میلیون(یقینا به مراتب بیشتر است)
        ارزش پروژه : 640 میلیارد تومن
        -----------

4- پروژه برج تجاری اداری مسکونی اقدسیه تهران:

معرف حضور دوستان هست اقدسیه لوکس ترین منطقه تهران می باشد.
        زمین 4603 متر ، 9 طبقه زیر زمین، یک طبقه همکف، 20 طبقه روی همکف

خالص تجاری: 13598 متر
        خالص اداری 12418 متر
        خالص مسکونی: 15340 متر

تجاری: متری 30 میلیون
        اداری متری : 15 میلیون
        مسکونی متری: 12 میلیون(حداقل ها را گفتم بسیار بیشتر است)
        ارزش پروژه : 780 میلیارد تومن

---------

5- تجاری اداری هتل تفریحی سید خندان تهران:
        زمین 9700 متر
        5 طبقه زیر زمین ، 1 طبقه همکف، 14 طبقه روی زمین
        32000 متر پارکینگ
        تجاری: 20200 متر
        اداری: 20700 متر
        انبار تجاری 3000 متر
        شهربازی 3540 متر
        هتل 5715 متر
        رستوران و استخر و جکوزی: 3600 متر
        اداری متری 7 میلیون
        تجاری متری 20 میلیون
        ارزش کل پروژه بین 700 تا 800 میلیارد تومن

-------

اگر دقت کنید رویکرد ثتران تغییر کرده و به پروژه های تجاری و بسیار لوکس وارد شده است.

فکر کردن به ساخت باغ ویلا لوکس
        فکر کردن به تجاری امین حضور، تجاری اداری سید خندان، تجاری اداری اقدسیه، تجاری اداری فرمانیه، تجاری مسکونی سوهانک

تمام این مناطق از لوکس ترین و به درد بخور ترین مناطق تجاری و مسکونی تهران می باشند و ارزش کل این پروژه ها حدود

مجموع این پروژه ها 4000 میلیارد تومن ارزش دارد که البته از بین آن ها انتخاب شده و مشارکتی ساخته خواهد شد.

خبری از مسکن مهر نیست، خبری از حومه تهران نیست، خبری از پروژه های بی خود نیست، ثتران دست روی بزرگترین و لوکس ترین پروژه ها در بی نظیر ترین نقاط تهران گذاشته ، نقاطی که تقاضای همیشگی و لوکسی برای آن ها وجود دارد
        حالا نظرتون چیه؟

نظر

• Arash007
          عضو فعال
          • Jul 2013
          • 541

آقا محسن درود
          تعوض بمپنا با ثتران رو چطور میبینید؟

نظر

• mohsen ho
            ستاره دار(1)
            • Feb 2013
            • 11259

در اصل توسط tvihn پست شده است View Post
            حالا نظرتون چیه؟
            ممنون از شما
            بنده قبلا نیز درصفحات قبلی در مورد پتانسیل های این سهم بسیار نوشتم
            این سهم چنان رشدی خواهد کرد که کل بازار انگشت به دهان خواهد شد
            در بلندمدت راه شبندر را برای ثتران متصور هستم
            پتانسیل های این سهم غیرقابل قیاس باسهم های دیگر گروه می باشد

نظر

• mohsen ho
              ستاره دار(1)
              • Feb 2013
              • 11259

در اصل توسط Arash007 پست شده است View Post
              آقا محسن درود
              تعوض بمپنا با ثتران رو چطور میبینید؟
              با این تعوضی کاملا موافق هستم
              بمپنا سهم بسیار کم ریسکی است ولیکن ثتران رشد غیرقابل قیاسی با این سهم خواهد داشت
              فقط باید دیدتان میان مدت باشد

نظر

• mohsen ho
                ستاره دار(1)
                • Feb 2013
                • 11259

در اصل توسط smrh پست شده است View Post
                محسن جان من گیج شدم. چرا ثتران باید به ثشرق برسه؟

اتفاقا این فرمایش شما تو موج 3 کاملا درسته که همه سهما باهم رشد میکنند ولی اکثر سهمای گروه موج 3 تموم کردن شاید تو آغاز موج 5 باشن ولی خاصیت موج 5 مثل موج 3 نیست. تکنیکال و فاندامنتال تو موج 5 باید همراستا باشن. بنده زیاد از فاند ثتران اطلاعات دقیق ندارم و مهمترین چیزی که شنیدم زمین شهریاره. ولی ثشرق گوهر بی بدلیه در نوع خودش که شما بهتر از من میدونید. در هر صورت ایشالا همه سهامدارانی که تو این مدت خیلی سختی کشیدن خوشحال باشند.

موید باشید
                باسلام مجدد خدمت شما
                دوست عزیز رشد ثتران و قیمت بالاتر از ان سفته بازی و... نبود بلکه ثتران براساس پتانسیل های بالای خود باید قیمتش از ثشرق بالاتر باشد
                در مورد ثتران خبرهایی از تعدیل مثبت سهم در بازار شنیده می شود که بنده اعداد مختلفی شنیده ام(از20-50درصد)
                در مورد موج شماری بنده ثتران را درموج 3از3صعودی میبینم وسهم را دراغاز این موج میبینم
                در مورد فاند سهم بسیار گفتم ولیکن از دوست عزیز ممنون هستم که پتانسیل های سهم را به طور خلاصه باردیگر بالا اوردند

امیدوارم تمام سهامداران ثشرق وثتران سودبالایی در میان مدت کسب کنند

موفق باشید

نظر

• Arash007
                  عضو فعال
                  • Jul 2013
                  • 541

آقا محسن من سبدم وپترو فاذر تیپیکو بمپنا پترول
                  همه رو تبدیل به ثتران کنم با این اوصاف؟

نظر

• mohsen ho
                    ستاره دار(1)
                    • Feb 2013
                    • 11259

آقا محسن من سبدم وپترو فاذر تیپیکو بمپنا پترول
                    همه رو تبدیل به ثتران کنم با این اوصاف؟
                    دوست عزیز به بنده توجه نداشته باش که تک سهم ثتران شده ام کلا بنده اغلب تک سهم می باشم وکم پیش میاد بیش از1سهم باشم!!!!
                    تبدیل 5سهم فوق به ثتران بستگی به ریسک پذیری شما دارد
                    ولیکن بنده اگر به جای شما بودم همه را به ثتران تبدیل می کردم البته عرض می کنم تصمیم گیری باخودتان می باشد ونوشته های بنده نباید
                    مبنای تصمیم گیری شما باشد
                    ولیکن بنده با این تعویض با دید3-6ماهه موافق هستم

نظر

• Arash007
                      عضو فعال
                      • Jul 2013
                      • 541

خب اگه قرار باشه تبدیل کنم پله ای این کارو انجام بدم یا یک دفعه و اگه بخوام پله ای انجامش بدم اول کدوم سهممو تبدیل به ثتران کنم.سرمایه حدود 70 م

نظر

• mohsen ho
                        ستاره دار(1)
                        • Feb 2013
                        • 11259

خب اگه قرار باشه تبدیل کنم پله ای این کارو انجام بدم یا یک دفعه و اگه بخوام پله ای انجامش بدم اول کدوم سهممو تبدیل به ثتران کنم.سرمایه حدود 70 م
                        وپترو را زیاد از وضعیت فعلی اش خوشم نمیاد فعلا درکوتاه مدت نوسانی خواهد بود
                        بمپنا با بازگشایی رمپنا در کوتاه مدت نوسانی خواهد بود
                        این دوگزینه فعلا برای تعویض بهترین می باشند
                        بقیه می توانندبالاتر روند
                        در مورد پله ای یا یک جا تبدیل کردن تصمیم با خود شما خواهد بود

نظر

• mohsen ho
                          ستاره دار(1)
                          • Feb 2013
                          • 11259

ترس بازار از حقوقی ها بیش از حد بود که امروز دیدیم این ترس ساختگی بود.
                          وضعیت بازار گرچه شکننده است ولی در مجموع پول خوبی منتظر ورود به بازاره و همین باعث می شه حداقل تا آخر سال روزهای خوبی داشته باشیم.

درباره سوال چرا بازار ریخت، که دوستان لطف کردن و پاسخ دادند، تصور من اینه که چند تا عامل بطور اتفاقی کنار هم قرار گرفت و این وضعیت رو بوجود اورد.

اولین عامل این بود که بازار نیاز به اصلاح داشت. مهم نیست در چه درجه ای از موج شماری نیاز به اصلاح بود، مهم اینه که بازار نمی تونست یکسره بالا بره. البته بخضی از این نیاز به اصلاح مربوط به سهام خاصی بود که همه می دونیم.

دومین عامل، که متقارن شد با عامل اول، سیاست جمع آوری نقدینگی دولت بود. دولت بشدت دنبال کاهش حجم نقدینگی و یا حداقل هدایت اون به کانال ها مورد نظر خودش مثل اوراق و یا سپرده است. در واقع پیش زمینه کاهش تورم رو دولت کاهش نقدینگی می دونه و بنظر می رسه این برنامه بطور ضربتی انجام شده. یعنی دولت قصد داره ظرف حداکثر سه ماه نقدینگی زیادی از جامعه خارج کنه. به همین دلیل سود بانکی روز به روز بالا رفت و انواعی از سود بانکی داریم تا افراد رو تشویق به سپرده گذاری کنه. این اقدام ضربتی چند دلیل داشت. یکی اینکه برای شروع سال بعد و برنامه های عملی دولت جدید باید این نقدینگی هر چه زودتر جمع بشه. دوم اینکه از ابتدای سال جدید به واسطه افزایش طبیعی حقوق و بودجه عمرانی، دولت همه ماهه حدود 1000 میلیارد تومن هزینه جدید داره. یعنی نقدینگی جدید. سوم اینکه سود بانکی بالا متضاد با سیاست کاهش تورمه پس احتمالا با یک اقدام ضربتی مردم رو وسوسه می کنه که سپرده گذاری کنند، وقتی پول جمع شد می تونه به راحتی سود بانکی رو کاهش بده مثلا در اوایل تابستان. و دلایل دیگه.

سومین عاملی که ناگهان وارد این معرکه شد، افکار توطئه نگر و یا سوء استفاده گرانه بود. کسانی که ابتدای اصلاح بازار شروع به هوچی گری کردند و مسایلی از قبیل هدایت پول به مسکن، سیاست خبیثانه دولت در حبس سرمایه و .... کردن در واقع زمینه یک هراس بزرگ رو دانسته یا ندانسته بوجود آوردند که اغلب، با پوزش، چرت بود.

چهارمین عامل که بدنبال عامل سوم وارد میدان شد رفتار هیستریک معامله گران حرفه ای و غیر حرفه ای بود. در واقع هراسی که بوجود اومده بود همه رو فقط بفکر فروش کشوند و کسی فکر نمی کرد چرا باید فروخت. یک سهمی در تابستان سال قبل 600 بود، سهم هم گروه 1000. سهم هم گروه الان قیمت 1000 داره ولی با افزایش سرمایه سه برابر شده (یعنی هر سهم 1000 تومنی الان در واقع 3000تومنه) ولی سهم 600 تومنی همون 600 تومنه! یا خیلی از سهام دیگه که در این مدت کاملا زیر ارزش ذاتی معامله می شدند.

این چهار عامل با هم تلاقی پیدا کردند و اصطلاحا یک اور دیترمینیشن بوجود اومد و بازار بیش از اونی که باید اصلاح کرد. اگر این تحلیل درست باشه سال آینده می شه انتظار رشد خوبی در بازار داشت و کسانی موفق خواهند بود که بر اساس تحلیل و بر مبنای اصول تکنیکی عمل کنند و نه هراس یا رویا.

طبیعتا بعد از این، مدتی نگرانی و تشکیک در بازار وجود خواهد داشت و نوسانات ممکنه زیاد باشه ولی جهت بازار با احتمال زیاد رو به بالاست

هامون

نظر

• Arash007
                            عضو فعال
                            • Jul 2013
                            • 541

ممنون آقا محسن خیلی ها هستن تو این سایت تحلیل می کنند اما بنده 2 نفر رو قبول دارم یکی شما هستید یکی هم آقا بهنام تحلیل های قبلی شما رو خوندم بسیار خوببودند شما نیز انسانی منطقی همچنین انتقاد پذیر هستید امیدوارم همواره موفق و پیروز باشید.
                            ببخشید وقتتونو گرفتم.

نظر

• mohsen ho
                              ستاره دار(1)
                              • Feb 2013
                              • 11259

فردا مپنا با محدودیت نوسان بازگشایی خواهد شد(باصف فروش سنگین)
                              احتمالا سناریوی پتروشیمی ها را برای مپنا نیز اتفاق خواهد افتاد
                              وسهامدارعمده صف فروش را جمع خواهد کرد
                              به نظربنده مپنا بالای 900تومان فرصت فروش می باشد !!!!

نظر

• زمین شناس
                                عضو عادی
                                • Sep 2013
                                • 47

سلام اقا محسن
                                من مدت 6 ماه با پالایشگاهی ها سر کردم و کمی در سودم و تقریبا شبندر32 درصد، شراز 23 درصد، شپنا 10 درصد و شاوان 10 درصد سبدم را تشکیل می دهد. واقعاً از این گروه خسته شدم میخواهم 30 درصد از سبدم را به سمت ساختمانی ها سوق بدهم. لطفا به ترتیب اولویت راهنمایی کنید. با تشکر.

نظر

در حال کار...
                                X