کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
فردا بمپنا درصف خرید قفل خواهد بود ومپنا نیز صف خرید خواهد شد
همانطور که پیش بینی شدمپنا را پایین بازکردند واز فردا بازار را باخودش بالا خواهد برد
فرصت های خرید خوبی دربرخی نمادها ایجاد شده است
موفق باشید
جناب انیشتین گپ رو به پایین و فرصت خرید!!!!هدف قیمتی را در این برگشت و موج اصلاحی مشخص کنید بد نیست یا شاید یک یا دو روز صف خرید ؟؟
با سلام
آقا محسن به شدت تو ضرر هستم بازار مثبت هست نمیتونم خرید کنم چون وقتی تو مثبت خرید کردم بازار ریزش کرده ضرر کردم ممنون میشم راهنماییم کنین
ممنون
با سلام
آقا محسن به شدت تو ضرر هستم بازار مثبت هست نمیتونم خرید کنم چون وقتی تو مثبت خرید کردم بازار ریزش کرده ضرر کردم ممنون میشم راهنماییم کنین
ممنون
محسن عزیز به نظر شما فردا ثتران از مقاومت خود عبور خواهد کرد
باسلام
قدرت خرید در سهم بسیار بالاست به نظر بنده فردا شاهد حجم بیش از10میلیونی در سهم خواهیم بود
بنده احتمال می دهم مقاومت شکسته شود در کل بزودی ثتران300تومانی به خاطره ها خواهد پیوست
هفتاد م فارس
پنجاه م دابور
ده م وبشهر
ده م اخابر
هفت م بمپنا
ده م دتولید
چهارصد پنجاه م نقد دارم
باسلام مجدد
وبشهر واخابر و بمپنا ازبهترین های بازار درماه های اتی خواهند بود
پیشنهاد می دهم فارس -دابور را با ثتران تعویض کنید
ودتولید را نیز به ثاخت تبدیل کنید
در مورد نقدینگی شما نیز اگر ریسک پذیری بالایی دارید درصورتی که ثتران سد290تومانی را شکست همه را به ثتران تبدیل کنیدتا از ضرر درایید البته فراموش نکنید باید دیدتان میان مدت باشد
نظر