کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دو سهم با بازدهي بالا که امروز حجم خوبي داشتندفرت خريد مي باشند سفارود و بهشت اينده با احتمال منفي شدن بازار
بورس بازار پايه توافقي مورد توجه قرار خواهد گرفت.از اين فرصت نهايت استفاده را ببريد.
سلام درود خدمت سروران گرامی طبق پیشبینی ها این دور از مذاکرات منجر به تمدید 7 ماهه برای گام نهایی شده.دستاورد این دور مذاکرات ازاد شدن بخشی از دارایی ها بلوک شده ایران ماهانه 700 میلیون دلار میباشد که خودش دستاورد بزرگی برای کنترل نوسانات ارزی و کسری بودجه میباشد و همچنیین تعلیق تحرم هایی صنعت خودروی سازی و پتروشیمی .حمل و نقل و بیمه و نیز گشایش راه های انتقال مالی و بانکی و برداشته شدن تحریم های اروپا و امریکا به جز کنگره و شروع دوباره مذاکرات بلافاصله بعد از 3 هفته اینده میباشد و در حاشیه این مذاکرات اکثره دیپلمات های حاضر در این مذاکره ابراز خوشبینی و اذعان به پیشرفت در مذاکرات داشتند که همگی این عوامل از دستاورد های مهم این دوره بود و صحبت های دلگرم کننده ریس جمهور در مورد پیشرفت مذاکرات نهایی و رسیدن به توافق نهایی در اینده و ادامه مذاکرات برای توافق نهایی. دوستان توجه داشته باشید رسیدن به توافق نهایی حتمیست فقط زمان دقیقش مشخص نیست امیدوارم سهامداران تحت تاثیره کسانی که بدلیل نا اگاهی از محتوای مذاکرات و جو منفی سفته بازان و ریسک گریزانی که نقد شدن نشوند که میخوان از اب گل الود ماهی بگیرند. افق چشم انداز مذاکرات و بازار سرمایه بسیار روشن و مثبت میباشد و همچنان با سبد بهینه در راستای توافق نهایی سهامداری کنید که الویت رشد بازار با گروه هایی میباشد که ازین توافق متنفع خواهند شد. گروه های پیشرو همچنان خودرو.بانکی .لیزینگ .حمل و نقل و رایانه و ساختمانی خواهند بود. در ضمن جدی شدن بحث کاهش سود بانکی اتفاقی خوبی برای بازار سرمایه خواهد شد رو به فال نیک بگیرید.
شب بر همگی خوش
سخنان مثبت دکتر ظریف بسیار عالی و دلگرم کننده و تاثیر گذار برای بازار سرمایه میباشد.مهمترین صحبت ظریف ما قصد داریم در کوتاه ترین زمان ممکن به توافق برسیم.
سلام درود
بازار به علت نا اگاهی و فقر تحلیل از محتوای مذاکرات دچار خطای محاسباتی شده و بی خود دچاره هیجان کاذب منفی شده.باری امروز هم خواهد گذشت و بهترین فرصت خرید سهم های بنیادی میباشد که تا دیروز صف خرید داشتند.
بهترین شیوه در چنیین روز هایی سهامداری و پایین اورد میانگین خرید تو صف فروش میباشد.ازین روز های هیجانی بسیار دیدیم و خریدار از فروشنده موفق تر بوده. صف های فروش بازار توسط صندوق توسعه جمع خواهد شد نگرانی نداره
امروز اگه بازار تمام صف فروش ها میخواست جمع کنه از بازار شاخص 3000 هزار واحد ریزش میکرد امروز با پر شدن حج کبنا اکثره نماد های شاخص ساز و بنیادی فردا صف فروش نصف صف فروش امروز خواهد شد و هیجان کاذب از بازار کاسته و کمتر و بازار منطقی تر خواهد شد و با منفی 4 کامل امروز سهامداران رغب کمتری برای فروش نسبت به امروز خواهند داشت فردا بی شک در صورت صف فروش تمام صف فروش ها جمع اوری خواهد شد.با ریسک 6 در صد ضرر سهامداری کنیید البته بنده و دستانم در سود کامل هستیم.منظورم به کسانی میباشد که اول هفته ترید داشتند.موفق و شاد باشید
دوست عزيزم تريدهات عاليه بوده به نظرم. خيلي دوست داشتم نقد بودم و سهامي مثل وبيمه و خبهمن رو فردا روي منفي ميخريدم. تو اين بازار خوب خريدار داشت
من سبدم شامل رمپنا + ونفت+وساپا+وتجارت+وپاسار+بكام مي باشد به نظرت تركيبش خوبه و با اين سبد تو اين بورس به سود ميرسم يا نه؟
ممنون
بهشت اینده در کف کانال در قیمت 91 تومان قرار دارد بررسی فرمایید.یک نفر حدود 300 هزار تا سهم داره و بعدش دیگه هیچی معلوم نیست ولی کم کم باید خبرهای خوب که باعث رشد سهم میشه بیاد به خاطر اینکه دیگه جایی برای افت بیشتر نداره.
دوست عزيزم تريدهات عاليه بوده به نظرم. خيلي دوست داشتم نقد بودم و سهامي مثل وبيمه و خبهمن رو فردا روي منفي ميخريدم. تو اين بازار خوب خريدار داشت
من سبدم شامل رمپنا + ونفت+وساپا+وتجارت+وپاسار+بكام مي باشد به نظرت تركيبش خوبه و با اين سبد تو اين بورس به سود ميرسم يا نه؟
ممنون
سلام درود.
سبد بنیادی و متنوعی دارید فقط توصیه میکنم ازیک گروه دوتا سهم نداشته باشید از بین وتجارت و وپاسار یکی رو سوییچ کنیید روی گروه دیگر تا مثلادر صورت منفی شدن گروه بانکی تعادل سبدتان رعایت شود.بنده پیشنهاد میکنم رو خبهمن سویچ کنید.نظر شخص میباشد .موفق باشید
سلام درود.
سبد بنیادی و متنوعی دارید فقط توصیه میکنم ازیک گروه دوتا سهم نداشته باشید از بین وتجارت و وپاسار یکی رو سوییچ کنیید روی گروه دیگر تا مثلادر صورت منفی شدن گروه بانکی تعادل سبدتان رعایت شود.بنده پیشنهاد میکنم رو خبهمن سویچ کنید.نظر شخص میباشد .موفق باشید
علی طیب نیا در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران در خصوص کاهش نرخ سود سپرده اظهار داشت: سود سپرده جز مواردی است که در آینده ای نزدیک در شورای پول و اعتبار مطرح میشود و قطعا در مورد این موضوع تبادل نظر خواهیم کزد.
علی طیب نیا در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران در خصوص کاهش نرخ سود سپرده اظهار داشت:
۴ کشور از ۵+۱ در صف ورود به بورس ایران/ تولید ناخالص داخلی ایران ۱۰۰۰میلیارد دلار
به گزارشخبرگزاری فارسبه نقل ازسنامدیرعامل شرکت سرمایهگذاری صنایع ایران خبر داد: استقبال خارجی ها برای سرمایه گذاری در بورس ایران، در 15 سال اخیر بی سابقه است.
روسیه با 200 میلیون یورو بیشترین میزان نقدینگی را برای ورود به بورس ایران اعلام کرده است و بعد از آن سرمایه گذارانی از انگلیس، فرانسه و آلمان هر کدام بالای 150 میلیون یورو تقاضای سرمایه گذاری داده اند، استرالیا و نروژ نیز هر کدام بالای 100 میلیون یورو، یونان با 50 میلیون یورور و کشورهای عربی با 30 تا 50 میلیون یورو درخواست داشتهاند.
نظر