معرفي سهم هاي زير خاکي و کشف نشده

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • norther_68
    عضو فعال
    • Nov 2012
    • 1306

پاسخ : معرفي سهم هاي زير خاکي و کشف نشده

یک خبر قابل توجه دیگر برای سبد فاندامنتالی norther_68
    افزایش سرمایه 300 درصدی واتی در دستان حسابرس برای تأیید ولصنم سهامداره 171 میلیون واتی میباشد با تایید افزایش سرمایه 300 درصدی واتی ولصنم دیگر بیمه خواهد شد واتی هم حکم گاو شیرده ولصنم خواهد شد.با تایید این خبر در کدال ولصنم زیره 300 تومان دست نیافتنی خواهد شد.
    وصنعت هم سهامداره 26 میلیون واتی و 110 میلیون ولصنم میباشد و از هردو متنبع خواهد شد و دوبل خواهد زد به این اخبار های خوب پیرامون این دو قلوها تقسییم سود حداکثری رو هم مد نظر و دقت داشته باید که بسیار مهم و تاثیر گزار میباشد.
    آخرین ویرایش توسط norther_68؛ 2014/02/22, 18:29.

نظر

• hanny
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 395

سلام خسته نباشید نظرتون درمورد ثاخت و حجم معامله و عرضه اخر وقت اون چیه1؟ ممنون حق

نظر

• norther_68
        عضو فعال
        • Nov 2012
        • 1306

در اصل توسط hanny پست شده است View Post
        سلام خسته نباشید نظرتون درمورد ثاخت و حجم معامله و عرضه اخر وقت اون چیه1؟ ممنون حق
        سلام دورد.
        مشابه جواب سوال شما رو در تاپیک ثاخت برای یک کاربری عزیزی مبسوط توضیح دادم لطفا به انجا مراجعه کننید در اخر هم تجربیات 7 ساله خودم را عرض کنم هیچ وقت خرید و فروش حقوقی و حقیقی را ملاک ارزندگی و عدم ارزندگی قرار ندهید ثاخت از نظره بنده همه جوره ارزند تر میباشد فقط تنها مشکل سهم در حال حاظر عدم حامی حقوقی خوب و عدم بازیگر میباشد و گرنه ثاخت نسبت به همگروهاش از همه نظر ارزند تر و بنیادی تر میباشد.جدیدا هم حقیقی های پولداری وارد سهم شدند و در حال جمع کردن سهم میباشند ثاخت با رد کردن 250 تومان تازه حقوقی دوزاریش سرجاش میاد و تازه روی سهم فعال خواهد شد.قیمت این روزهای ثاخت را به فال نیک بگیرید بر ای یک خرید جذاب و کم ریسک.

نظر

• تکنیکالیست
          عضو فعال
          • May 2012
          • 1101

روند کلی بازار مثبت و صعودی است . و این روند با توجه به اعتمادی که بین سهامداران برگشته تا آخر سال ادامه خواهد داشت.
          گروههای ساختمانی و دارویی واقعا عالی عمل کردند و پیش بینی میشه بازار روز به روز مشتاق تر باشه برای ورود به این دو گروه
          ......

نظر

• norther_68
            عضو فعال
            • Nov 2012
            • 1306

سلام درود.
            کلیت بازار بنا به دلایل مختلف در حال مهندسی شدن و یکسری سهامداران نوسانگیره حقیقی هم در حال شناسایی سیو سود هستند. احتمالا با باز شدن اخابر باره منفی بازار را به دوش خواهد کشید و کلیت بازار متعادل تر خواهد شد و فشار عرضه ها کمتر خواهد شد.در سهام های بنیادی و فاندامنتالی خود حفظ دارایی بهترین استراتژیک میباشد اخباره منفی برای منفی شدن بازار فعلا وجود ندارد شاخص امروز به یک گردنه کوچک برخورد کرده که گذر خواهد کرد.گروه ساختمانی امروز بدجوری مستعد برگشت و صف خرید میباشد ثاخت فرصت اتفاقی خرید داره میده که اکازیون میباشد.موفق باشید.
            آخرین ویرایش توسط norther_68؛ 2014/02/23, 10:29.

نظر

• norther_68
              عضو فعال
              • Nov 2012
              • 1306

با عدم عرضه حقوقی ها بعد از ساعت 12 در کلیت بازار نشانه سیگنال سبز بازاره فردا میباشد دستور خرید صادر شد.ثاخت.وصنعت و ولصنم خریدش را کم ریسک و ارزنده میدانم.

نظر

• norther_68
                عضو فعال
                • Nov 2012
                • 1306

در اصل توسط norther_68 پست شده است View Post
                سلام درود.
                کلیت بازار بنا به دلایل مختلف در حال مهندسی شدن و یکسری سهامداران نوسانگیره حقیقی هم در حال شناسایی سیو سود هستند. احتمالا با باز شدن اخابر باره منفی بازار را به دوش خواهد کشید و کلیت بازار متعادل تر خواهد شد و فشار عرضه ها کمتر خواهد شد.در سهام های بنیادی و فاندامنتالی خود حفظ دارایی بهترین استراتژیک میباشد اخباره منفی برای منفی شدن بازار فعلا وجود ندارد شاخص امروز به یک گردنه کوچک برخورد کرده که گذر خواهد کرد.گروه ساختمانی امروز بدجوری مستعد برگشت و صف خرید میباشد ثاخت فرصت اتفاقی خرید داره میده که اکازیون میباشد.موفق باشید.
                اخابر امروز منفی شاخص را به دوش کشید و شاخص را بالا کشید حدسم اینه منفی و مهندسی شدن کلیت منفی بازار بخاطره باز شدن نماد اخابر برای خوردن حجم امروز اخابر بود اخه دیگه بدجوری داشت قفل میشد و صدای سهامداران اخابر بخاطره نخوردن حجم با این ضوابط جدید مسئله دار میشد.اخابره شاخص ساز هم برای بازار داستانی شده هر چند خودم هم سهامدارش هستم.امروز حقوقی شبتندر هم بیشتر از سهمیه اش قبل از ساعت 12 عرضه داشت بخاطره همین میگم شاخص مهندسی شده برای باز شدن اخابر.

نظر

• behzad2007
                  عضو عادی
                  • Feb 2011
                  • 78

سلام نوردر عزيز من با ايدي رضا جوان با شما تو تايپک ونفت اشنا شدم متاسفانه ما رو هم انداختن بيرون ميخواستم ببينم نظرتون راجع به ثاخت جيه من تک سهم ثاختم اميدي هست ؟ من از وساخت هم خيليي خوب شنيدم به نظرتون نصف ثاخت و با وساخت جابجا بکنم يا نه؟ ممنون از تمام زحمات شما دوست خوبم

نظر

• norther_68
                    عضو فعال
                    • Nov 2012
                    • 1306

در اصل توسط behzad2007 پست شده است View Post
                    سلام نوردر عزيز من با ايدي رضا جوان با شما تو تايپک ونفت اشنا شدم متاسفانه ما رو هم انداختن بيرون ميخواستم ببينم نظرتون راجع به ثاخت جيه من تک سهم ثاختم اميدي هست ؟ من از وساخت هم خيليي خوب شنيدم به نظرتون نصف ثاخت و با وساخت جابجا بکنم يا نه؟ ممنون از تمام زحمات شما دوست خوبم
                    سلام درود خدمت اقا رضا
                    ثاخت از نظره بنیادی و فاندامنتالی از بهترین های گروه خودش میباشد تو تاپیک ثاخت هم خدمت دوستان عرض کردم تنها مشکل فعلی سهم نبود حقوقی حامی میباشد که با توجه به p/e پایین سهم و فاند عالی و پروژه های عظیم در حال احداث و تکیمل از تاپ ترین های گروه خودش میباشد که با رد شدن از قیمت 300 تومان تازه حقوقی رو سهم فعال خواهد شد و تحلیل برای این سهم خواهند زد.عرضه های زیاد حقیقی ها رو هم به حساب تبدیل شدن ها حق به سهم میباشد که با حجم بالا معاملات در حال خشک شدن میباشد ثاخت با کف سازی رو 220 تومان وارد موج صعود خودش خواهد شد سهم هم اکنون زیره 40 درصد ارزش ذاتی خودش در حال معامله میباشد از مهمترین فاند های تاثیر گذار سهم افزایش سرمایه 500 درصد ا ث پ میباشد.
                    در مورد بنیادی وساخت هم عرض کنم باید سود اعلامی ونوین رو رصد کنیید چون ساخت سهامداره عمده ونوین میباشد در چند سال گذشته که سهم سود خوب و تقسیم سود جالب نداشته من تو این قیمتها نمیپسندم.ثاخت را ارزنده تر میدانم هر چند ریتمش کند میباشد ولی بنیادی قوی و محکمی دارد و از همه مهتر P/E پایین و جذاب. نظره شخصی من اینه سبد متنوع داشته باشید از گروه های پیشرو بازار تاپ ترین ها رو داشته باشید تک سهم به هیچ عنوان نشوید بازار ریسک های سیتماتیک فراوان دارد

نظر

• norther_68
                      عضو فعال
                      • Nov 2012
                      • 1306

گزارش وساپا هم با تعدیل مثبت سال 92 و گزارش محتاطانه سال 93 در کل خوب بود مبارک وساپایی ها.
                      وساپا در گزارش 9 ماهه 392 ریال سود اعلام کرده و ازین 392 ریال 34 تومان 87 درصدشو رو پوشش داده سود قبلی 386 یال بوده یحتمل تا گرزارش 12 ماهه 40 تومان اعلام خواهد کرد.
                      در گزارش 93 هم همانند گزارش 3 ماهه سال 92 را 205 ریال اعلام کرده نسبت به اولین گزارش اول سال 92 که 202 ریال بود حتی میشه گفت تعدیل هم داشته.
                      با اینده مثبت خودروهیها بنظرم بالای 180 تومان بازگشایی بشه عالیست.

نظر

• جواد مهرابی
                        عضو فعال
                        • May 2012
                        • 543

با سلام وخسته نباشید خدمت نوردر عزیز
                        من در خگستر ، وصنعت و... با شما همسنگر بودم و به تحلیلگر بودنتون اعتقاد دارم و خدمت شما رادت خاصی دارم
                        یک سری مفروضاتی دارم که سال آینده احتمال میدم یک صنعت رشد شارپ حداقل 100% خواهد داشت وبعضا تحلیلگرهای بازار نیز نظر مثبتی دارند. صنعت مورد نظرمن سیمان است
                        دلایل:
                        1- مهمترین دلیل پایین بودن نرخ سیمان در کشور نسبت به نرخ های جهانی ، در ایران هرتن سیمان 80/000تومان و در مابقی دنیا بین 200تا300 هزار تومن.!!!!!!!!
                        2-نرخ سیمان در تمام دنیا نسبت به فولاد یک به هفت است اما در ایران یک به 20 !!!!!!!
                        3- بعضا طرح هدفمندی ر ا برای صنعت سیمان یک تهدید میدانند و لی بنظر من یک فرصت است، چون با بالا رفتن نرخ حامل های انرزی صنعت سیمان نیز افزایش نرخ خواهد گرفت( 20% که بابت تورم اکی شده ) وافزایش نرخ طرح هدفمندی جداست. مگر قیمت فولاد ، آهن ، کاشی سرامیک و .... آزاد شد اتفاقی افتاد ....
                        4- با اجرای طرح هدفمندی صنعت سیمان چون با 30% نرخ جهانی معامله میشه قابلیت افزایش نرخ داره اما فولاد و آهن و لاستیک و ... که قبلا نرخ هاشون آزاد شده فکر کنم خطر بیشتری تهدیدشون میکنه.
                        5-الان ساراب را با 180میلیارد میشه خرید که فقط قیمت کامیوناش نزدیک 40 میلیارده ، یک کارخانه یک میلیون تنی 140 میلیارد تومان !!!!!!
                        6-مثلا ستران قیمتش 550 تومن 90 تومن eps و 90% تقسیم سود ، شما فرض کنید پولتون رو گذاشتید تو بانک و 16یا 17% سود میگیرید این بدبینانه ترین حالتشه دیگه ....
                        7-و یک نیسان سیمان 160هزار تومان یک جفت کفش 160هزار تومان!!!!!!!!!!!
                        نوردر عزیز یک تجزیه تحلیل کن و نظر شما هم خالی از لطف نیست.
                        یاحق
                        بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))

نظر

• تکنیکالیست
                          عضو فعال
                          • May 2012
                          • 1101

مفاخر را دریابید. بعد از تعدیل 107 % واقعا پایین باز شد. تعداد خریدار فروشنده هم مشخصه دارن جمع میکنن سهم رو. از فردا صف خرید مفاخر سنگین تر خواهد شد
                          ......

نظر

• behzad2007
                            عضو عادی
                            • Feb 2011
                            • 78

لطفا حذف شود

نظر

• norther_68
                              عضو فعال
                              • Nov 2012
                              • 1306

در اصل توسط جواد مهرابی پست شده است View Post
                              با سلام وخسته نباشید خدمت نوردر عزیز
                              من در خگستر ، وصنعت و... با شما همسنگر بودم و به تحلیلگر بودنتون اعتقاد دارم و خدمت شما رادت خاصی دارم
                              یک سری مفروضاتی دارم که سال آینده احتمال میدم یک صنعت رشد شارپ حداقل 100% خواهد داشت وبعضا تحلیلگرهای بازار نیز نظر مثبتی دارند. صنعت مورد نظرمن سیمان است
                              دلایل:
                              1- مهمترین دلیل پایین بودن نرخ سیمان در کشور نسبت به نرخ های جهانی ، در ایران هرتن سیمان 80/000تومان و در مابقی دنیا بین 200تا300 هزار تومن.!!!!!!!!
                              2-نرخ سیمان در تمام دنیا نسبت به فولاد یک به هفت است اما در ایران یک به 20 !!!!!!!
                              3- بعضا طرح هدفمندی ر ا برای صنعت سیمان یک تهدید میدانند و لی بنظر من یک فرصت است، چون با بالا رفتن نرخ حامل های انرزی صنعت سیمان نیز افزایش نرخ خواهد گرفت( 20% که بابت تورم اکی شده ) وافزایش نرخ طرح هدفمندی جداست. مگر قیمت فولاد ، آهن ، کاشی سرامیک و .... آزاد شد اتفاقی افتاد ....
                              4- با اجرای طرح هدفمندی صنعت سیمان چون با 30% نرخ جهانی معامله میشه قابلیت افزایش نرخ داره اما فولاد و آهن و لاستیک و ... که قبلا نرخ هاشون آزاد شده فکر کنم خطر بیشتری تهدیدشون میکنه.
                              5-الان ساراب را با 180میلیارد میشه خرید که فقط قیمت کامیوناش نزدیک 40 میلیارده ، یک کارخانه یک میلیون تنی 140 میلیارد تومان !!!!!!
                              6-مثلا ستران قیمتش 550 تومن 90 تومن eps و 90% تقسیم سود ، شما فرض کنید پولتون رو گذاشتید تو بانک و 16یا 17% سود میگیرید این بدبینانه ترین حالتشه دیگه ....
                              7-و یک نیسان سیمان 160هزار تومان یک جفت کفش 160هزار تومان!!!!!!!!!!!
                              نوردر عزیز یک تجزیه تحلیل کن و نظر شما هم خالی از لطف نیست.
                              یاحق
                              با کل نظرات شما موافق هستم زمزمه افزایش قیمت 20 درصدی هم جدی شده با توجه به اعلام دولت برای تورم 25 درصدی برای سال دیگر بعید میدانم بیش ازین اجازه افزایش قیمت داده شود تنها تهدید این صنعت نرخ حامل های انرژی در مرحله دوم هدفمندی یارانه ها میباشد که هنوز تکلیف نرخ حامل های انرژی مشخص نشده که برای گروه خیلی مهم و تاثیر گذار میباشد بخاطره همین فعلا نمیشه چشم انداز گروه را دقیق ارزیابی و رصد و تحلیل کرد.البته برای گروه صادراتی نرخ تسعیره دلاره ازاد و طرح توسعه ای هم میتونه مهم و تاثیر گذار باشه.حقیقتا با این عدم ثبات اقتصادی و سیاسی کشور و جمعی از نماینده های بی سواد مردم در مجلس و اقتصاد بیمار فعلا نمیشه تحلیل درستی ازین صنعت داشت خیلی باید احتیاط کرد و محتاط بود.

نظر

• norther_68
                                عضو فعال
                                • Nov 2012
                                • 1306

گزارش های پیشبینی سود سال 93 بانکی ها در کدال جالب بود و برای سال 93 از گروه های پیشرو بازار داروییها.خودروهیها.لیزینگیها و ساختمانیها و تجهیزاتیها و مخابرات دارای چشم انداز مثبت خواهند بود.گنجاندن یک سهم از هر گروه پیشرو بازار برای سال اینده میتواند ریسک سبدتان را واکسینه و بهینه کند.
                                آخرین ویرایش توسط norther_68؛ 2014/02/23, 22:06.

نظر

در حال کار...
                                X