((......تجربیکال......))

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • yesman
    عضو فعال
    • Feb 2011
    • 541

پاسخ : ((......تجربیکال......))

با سلام و شب بخیر خدمت دوستان بورسی

امشب هم با هم یه نگاهی به چند سهام مهم در روند حرکتی شاخص بندازیم. ولی قبلش حتما به پست های قبلی در مورد شاخص کل و شاخص گروهها بندازید. اکثرا تا امروز طبق پیش بینی حرکت کردند. سعی می کنم در روزهای اتی نمودار بروز شده ای ازشون بزارم.

سهم دوم : مپنا

سهم مهم بعدی در روند شاخص مپناست

این سهم هم همونطور که در نمودار مشخصه. مثلث متقارن ادامه دهنده ای ساخته و متاسفانه از ضلع پایینی هم خارج شده. تشکیل این مثلث در نمودار قیمت با تشکیل مثلثی در ار اس ای همراه بوده و ار اس ای هم خط حمایتش رو شکسته. همچنین همزمان با خروج از مثلث میانگین متحرک 200 روزه هم در نمودار قیمت به پایین شکسته شده.
    حمایت بعدی سهم حوالی 0510 تومن برابر با فیبوی 61 درصد می باشد.

آخرین ویرایش توسط yesman؛ 2014/06/29, 00:19.
    شاد باشید و آن را با دیگران قسمت کنید.

http://forums.boursy.com/showthread....733#post555733

نظر

• yesman
      عضو فعال
      • Feb 2011
      • 541

و سهم سوم و اخر

شبندر : شاه سال 91 بورس ما که از تخت پادشاهی بر زمین نشست

این سهم هم همزمان با شکست میانگین متحرک 200 روزه ضلع پایینی مثلث رو شکونده در فیبوی 100 مورد حمایت قرار گرفته پولبکش رو تکمیل کرده و بعد از شکستن میانگین متحرک 2 ساله به فیبوی 127 درصد رسیده . ار اس ای برای فردا نقطه حمایتی رو نشون میده. باید دید با توجه به صف فروش اخر وقتش میتونه جلوی افت سهم رو بگیره یا نه. اگر موفق بشه می تونه قیمت به سمت 1055 تا 1080 برگرده و اگر موفق نشه سهم با شکست مرز روانی 1000 می تونه 930 رو هم ببینه که برابر با فیبوی 161 درصد و هدف کلاسیک مثلث متقارن می باشد.

آخرین ویرایش توسط yesman؛ 2014/06/29, 00:28.

نظر

• yesman
        عضو فعال
        • Feb 2011
        • 541

با سلام
        متاسفانه بازار کور سوی امیدی که به 72500 شاخص داشت رو از دست داده و این معاملات در حد خودکشی امروز هم شده نتیجه اش.
        با این شرایط افت بازار در صورت برگشت (زمانش مشخص نیست) شاخص اعداد بالایی رو خواهد دید. خیلی از سهامها جای رشد بالای 50 درصد رو در طرفه العینی دارن.

دوستان سقوط بازار همیشگی نیست حداقل بزارید در برگشت قیمت و پولبک به حمایت شکسته شده سهمتون رو بفروشید.

نظر

• mehrdad70
          عضو عادی
          • Feb 2014
          • 50

سلام جناب yesman
          اگه ممکنه میخاستم که سهم خودرو رو تحلیل کنید
          من یه پروانه نزولی تو تایم هفتگی خودرو میبینم که میتونه تا زیر 200 بیاد ( ممکنه اشتباه کنم چون من آدم حرفه ای نیستم) میخاستم نظرتون رو بدونم

ممنونم

نظر

• yesman
            عضو فعال
            • Feb 2011
            • 541

در اصل توسط mehrdad70 پست شده است View Post
            سلام جناب yesman
            اگه ممکنه میخاستم که سهم خودرو رو تحلیل کنید
            من یه پروانه نزولی تو تایم هفتگی خودرو میبینم که میتونه تا زیر 200 بیاد ( ممکنه اشتباه کنم چون من آدم حرفه ای نیستم) میخاستم نظرتون رو بدونم

ممنونم
            دوست عزیز سلام
            من هم حرفه ای نیستم و الان هم دسترسی به سیستمم ندارم. ولی یه نموداری صفحه قبل گذاشتم. که درگیری قیمت با میانگین متحرک 200 روزه و با قیمت امروز هم تاچ با میانگین 2 ساله رو نشون میده. شکستن این میانگین ها و تثبیت زیر اونها معمولا تازه شروع روند نزولی بلند مدت سهمه. و اولین نقطه می تونه حمایت بعدی حوالی 200 تومن باشه. ولی یه موردی که امروز در کدال منتشر شده افزایش چشمگیر تولید 3 ماهه در ایرانخودروه که شاید بتونه یه تکونی به قیمت بده.
            نکته بعدی که باید زیر نظر داشت روند اکثر سهامهای شاخص سازه که متاسفانه نزولی.

شاد باشید

نظر

• yesman
              عضو فعال
              • Feb 2011
              • 541

در اصل توسط yesman پست شده است View Post
              با سلام و شب بخیر
              امشب نگاهی به چند تا از شاخص ها و شاخص کل انداختم. متاسفانه (البته به نظر بنده )شرایط اصلا خوب نیست. و شاخص همچنان به ریزشش ادامه خواهد داد. چون شاخصهای گروهای زیادی حمایتهای معتبری رو از دست دادن. شرایط امروز بازار هم واقعا نگران کننده بود. خیلی با خودم کلنجار رفتم که نقد بشم ولی چون سر کار بودم و به نمودارها دسترسی نداشتم گفتم شتابزده عمل نکنم.
              الان هم که تصمیم به نقد شدن گرفتم دیگه نمی تونم کاری بکنم چون قسمت عظم سبدم که فاذره بسته شده برای مجمع. صدرا هم که مثلا ندارم تا چند سال اینده.
              تنها موردی که می تونه بازار رو از این وضعیت نجات بده موضوع توافقه وگرنه هیچ امیدی به برگشت شاخص نیست(به این زودی ها). در صورت مثبت شدن احتمالی شاخص فردا و هفته اینده میشه به پولبک به سطح 73700 الی 74200 فکر کرد و نه تغییر روند نزولی شاخص.

اگر بخوایم احساسی به نمودارها نگاه کنیم شاید هر روز یک نقطه برگشت فرضی برای شاخص پیدا کنیم ولی اگر بخوایم بدون احساسات و مثل یک ماشین تصمیم بگیریم صعود احتمالی فردا و اویل هفته اینده فرصت فروش خواهد بود مگر اینکه در پایان مذاکرات خبری سورپرایز کننده مخابره بشه. البته برای تصمیم نهایی می تونیم تا شکسته شدن حوالی 72600 الی 72500 صبر کنیم. در صورت شکسته شدن این سطح خروج بهترین گزینه می تونه باشه. حتی احتمال ریزش تا سطح 64000 (فیبوی 38 درصد) و در مرحله بعدی 61000 هم وجود داره. (گفتن این اعداد تن خودم رو هم میلرزونه) ولی خواستم بدون احساسات حرفی زده باشم. البته شاید در عبور از 72000 و همچنین مرز روانی 70000 شاخص کمی به تقلا بیوفته.
              حمایتی که این 2 روزه تونسته جلوی ریزش شاخص رو بگیره هم میانگین متحرک 200 روزست که شاخص حوالی شهریور 91 اون رو به سمت بالا شکسته و وارد فاز صعودی 1 سال و 5 ماهه شده.

چیزی که مشهوده اینه که خیلی از اندیکاتورها در وضعیت مناسبی قرار ندارند.
              شاخص یک مثلث متقارن ادامه دهنده تشکیل داده و از ضلع پایینی خارج شده.
              موردی بعدی هم که میتونه تایید کننده ادامه نزول باشه شکسته شدن حمایت 73700 با قدرت بسیار بالاست.
              مومنتوم به زیر صفر رفته با تاییدیه روند شاخص که نزولیه.(البته اگر بخوایم مثبت ببینیم میشه یک واگرایی مثبت بین مومنتوم و قیمت دید ولی هیچ کندل صعودی این واگرایی رو تایید نکرده).
              مکدی هم که خیلی وقته خط سیگنال رو شکونده.
              شاخص زیر ابرهای ایچیموکو قرارداره و نتونست به بالای اون صعود کنه.
              شاخص یک کف جدید ساخته. سقف قبلی رو نتونسته بشکونه.

باز هم در پایان تایید کنم که یک خبر محکم میتونه باعث تغییر روند شاخص بشه. و تا وقتی که شاخص زیر 72500 تثبیت نشده نمیشه به خروج فکر کرد.

البته یک مورد روانشناسی هم که خیلی قبولش دارم اینه که وقتی همه (یکیش خودم) از روند نزولی خسته شدن و بفکر فروش افتادن زمان برگشته. امیدوارم این نوشته های من که منفی بودنش به مثبت بودنش میچربه یکی از همین علائم روانی برگشت باشه.
              مورد اخر اینکه این اطلاعات ناقص ارائه شده پیشنهاد خرید یا فروش نیست.

نمای نزدیک

با سلام و شب بخیر

دوستان نمودارهای بالا رو 3 شنبه 2 هفته قبل اینجا گذاشتم. تقریبا طبق پیش بینی ها حرکت کرده. میانگین متحرک 200 روز تونست چند روز جلوی ریزش سهم رو بگیره ولی سرانجام با برخورد ار اس ای به مقاومتش تسلیم شد.

منفی فردا باعث برخورد نمودار قیمت به خط روند و میانگین متحرک 2 ساله میشه و می تونه یه جورایی جلوی ریزش بیشتر شاخص (هر چند موقت) رو بگیره. همچنین حمایت ار اس ای رو هم می تونیم برای فردا در نظر بگیریم. بنابراین میشه به برگشت بازار در اواخر ساعات معاملاتی فردا و نهایت پس فردا امید وار بود. در برگشت 72000 واحد و 72500 واحد مقاومتهای پیش رو هستند. شکست با قدرت 72500 میتونه امیدها رو نصفه نیمه برگردونه ولی در صورت عدم شکست باید این پولبک رو فرصت بازار برای خروج دونست.

امیدوارم مفید واقع بشه

شاد باشید.

نظر

• نوام چامسکی
                عضو فعال
                • Apr 2014
                • 3369

سلام جناب فتحی

داداش رفاقت دزد سر داره

خوب بچه محل شماست و تحلیل گر خوب

شاید بدرد بخورد

forum.broker-fa.org/f95/

پ. ن اعتقادی به اسم و ایدی و اواتار ندارم

پس اثبات خودم برای یک ایدی مجازی به نام نوام چامسکی کاری بیهوده و لغو میدانم

و سعی بر کمک به دوستان دارم و تا اثبات چیری دیگر

ارزوی بهترینها رو برای شما دارم

ارادتمند

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• yesman
                  عضو فعال
                  • Feb 2011
                  • 541

در اصل توسط نوام چامسکی پست شده است View Post
                  سلام جناب فتحی

داداش رفاقت دزد سر داره

خوب بچه محل شماست و تحلیل گر خوب

شاید بدرد بخورد

forum.broker-fa.org/f95/

پ. ن اعتقادی به اسم و ایدی و اواتار ندارم

پس اثبات خودم برای یک ایدی مجازی به نام نوام چامسکی کاری بیهوده و لغو میدانم

و سعی بر کمک به دوستان دارم و تا اثبات چیری دیگر

ارزوی بهترینها رو برای شما دارم

ارادتمند
                  نوام عزیز پیام خصوصیت باز نیست (که ای کاش می بود =(( ) اینجا سوالم رو پرسیدم.

انتخاب چامسکی برای ایدیت بیشتر بعلت جذابیت های تفکرات سیاسی چامسکی بوده یا زبانشناسیش؟

نظر

• yesman
                    عضو فعال
                    • Feb 2011
                    • 541

با سلام
                    متاسفانه بازار کور سوی امیدی که به 72500 شاخص داشت رو از دست داده و این معاملات در حد خودکشی امروز هم شده نتیجه اش.
                    با این شرایط افت بازار در صورت برگشت (زمانش مشخص نیست) شاخص اعداد بالایی رو خواهد دید. خیلی از سهامها جای رشد بالای 50 درصد رو در طرفه العینی دارن.

دوستان سقوط بازار همیشگی نیست حداقل بزارید در برگشت قیمت و پولبک به حمایت شکسته شده سهمتون رو بفروشید.
                    دوستانی که داشتند دیروز و پریروز در صف فروش خودکشی می کردند لطف کنند امروز سهامشون رو بفروشن که شاید شنبه روزی نخوان زمین و زمان رو در صف فروش بهم بدوزند. الان شاخص در حال پولبک به مقاومتشه تا وقتی این مقاومت با قدرت رو به بالا شکسته نشه نمیشه با قاطعیت ار صعود صحبت کرد. یادمون باشه با شکستن حمایتهای پیاپی در هفته های گذشته مسیر برگشت شاخص سنگلاخه.

نظر

• yesman
                      عضو فعال
                      • Feb 2011
                      • 541

@};-@};-
                      آخرین ویرایش توسط yesman؛ 2014/07/01, 23:33.

نظر

• yesman
                        عضو فعال
                        • Feb 2011
                        • 541

و سهم سوم و اخر

شبندر : شاه سال 91 بورس ما که از تخت پادشاهی بر زمین نشست

این سهم هم همزمان با شکست میانگین متحرک 200 روزه ضلع پایینی مثلث رو شکونده در فیبوی 100 مورد حمایت قرار گرفته پولبکش رو تکمیل کرده و بعد از شکستن میانگین متحرک 2 ساله به فیبوی 127 درصد رسیده . ار اس ای برای فردا نقطه حمایتی رو نشون میده. باید دید با توجه به صف فروش اخر وقتش میتونه جلوی افت سهم رو بگیره یا نه. اگر موفق بشه می تونه قیمت به سمت 1055 تا 1080 برگرده و اگر موفق نشه سهم با شکست مرز روانی 1000 می تونه 930 رو هم ببینه که برابر با فیبوی 161 درصد و هدف کلاسیک مثلث متقارن می باشد.

شبندر هم دقیقا به تارگت اعلامی رسید. و در حال پولبکه. البته شبندر فردا مقاومت ار اس ای رو پیش رو داره که با مساعد بودن جو بازار میتونه اون رو رد کنه و بسمت 1000 تومن حرکت کنه.

آخرین ویرایش توسط yesman؛ 2014/07/02, 00:04.

نظر

• yesman
                          عضو فعال
                          • Feb 2011
                          • 541

امشب هم با هم یه نگاهی به چند سهام مهم در روند حرکتی شاخص بندازیم. ولی قبلش حتما به پست های قبلی در مورد شاخص کل و شاخص گروهها بندازید. اکثرا تا امروز طبق پیش بینی حرکت کردند. سعی می کنم در روزهای اتی نمودار بروز شده ای ازشون بزارم.

سهم دوم : مپنا

سهم مهم بعدی در روند شاخص مپناست

این سهم هم همونطور که در نمودار مشخصه. مثلث متقارن ادامه دهنده ای ساخته و متاسفانه از ضلع پایینی هم خارج شده. تشکیل این مثلث در نمودار قیمت با تشکیل مثلثی در ار اس ای همراه بوده و ار اس ای هم خط حمایتش رو شکسته. همچنین همزمان با خروج از مثلث میانگین متحرک 200 روزه هم در نمودار قیمت به پایین شکسته شده.
                          حمایت بعدی سهم حوالی 610 تومن برابر با فیبوی 61 درصد می باشد.

با سلام مجدد خدمت دوستان

رمپنا به هدف قیمتی گفته شده رسید البته با یه تومن اختلاف /:.nono.:/

حالا میتونه پولبکی داشته باشه به مثلث شکسته شده و میانگین متحرک 2 ساله اش. البته مقدار پولبک به شرایط بازار بستگی داره.

نظر

• yesman
                            عضو فعال
                            • Feb 2011
                            • 541

سهم اول خودرو

خودرو امروز خط روند صعودیش رو پر حجم شکوند. پر حجم بودن معاملات امروز بخاطر قرار داشتن بر روی حمایت میانگین متحرک 200 روزه بوده که سعی در پس زدن قیمت به سمت بالا داشت که موفق یه این مهم نشد و سهم با صف فروش بسته شد. دو روز قبل هم با قدرت میانگین متحرک 6 ماهه رو به سمت پایین شکوند. حمایت بعدی میانگین متحرک 2 ساله و ار اس ای سهمه که می تونه سهم رو موقتا به سمت بالا برای انجام پولبک به خط روند شکسته شده پرت کنه.

همونطور که پیش بینی شد میانگین متحرک 2 ساله و ار اس ای تونستن جلوی ریزش بیشتر سهم برای انجام یک پولبک رو بگیرن. این پولبک میتونه تا خط روند شکسته شده ادامه داشته باشه و در صورت عدم شکست این خط خروج از سهم در کوتاه مدت گزینه مناسبی خواهد بود.

نظر

• zizo
                              عضو عادی
                              • Jul 2014
                              • 48

سلام استاد میشه نظرتون رو درباره خرینگ بدونم؟ سنگین ازش دارم کمکم کنید ممنونم

نظر

• ابوذر
                                عضو فعال
                                • Jun 2013
                                • 614

با سلام مجدد خدمت دوستان

رمپنا به هدف قیمتی گفته شده رسید البته با یه تومن اختلاف /:.nono.:/

حالا میتونه پولبکی داشته باشه به مثلث شکسته شده و میانگین متحرک 2 ساله اش. البته مقدار پولبک به شرایط بازار بستگی داره.

سلا م چه شد نظرتان برگشت در نمودار 8 تیرماه حمایت بعدی را 510 تومان ذکر کرده بودید با توجه به شکست 660تومان !!ما که در کف 611 دادیم رفت !!که تا رفت برگشت!!

نظر

در حال کار...
                                X