کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بعضی بیسکویت ها هستن ک یک سال تاریخ انقضا دارن/.:biggrinsmiley.:/
مثلا باید بیسکوییت های قیمت قدیم تولید قبل ۱۴۰۱ کلهم از بازار جمع بشه....و یا انقضاش تموم بشه.....بعد افزایش نرخ های بالاتری اعمال بشه..یعنی این افزایش نرخها مثلا ۷۰ درصد انچه ک باید میشده بوده ...۳۰ درصد دیگش دراینده اعمال میشه و کم کم... ب نظرم با تورمی ک در ایران داریم...تا ابد افزایش نرخ های غذایی اعمال بشه همینجور سال ب سال....یعنی نمیشه گفت رشد قیمت یه جایی متوقف و نزولی میشه....ضمن اینکه دلار ازاد همین الانش ۳۰ درصد از دلار کالاهای اساسی جلو هست!!:D
و همینطور ک سال به سال یا ۶ ماه ۶ ماه دلار ازاد بالا میره دلار کالاهای اساسی باید دنبالش با اختلاف بالا برن....و این یعنی هر سال افزایش نرخ یا هر ۶ ماه ب ۶ ماه... ( بستگی داره توافق بشه یا نه:D) توافق نشه ۶ ماه ۶ ماه افزایش نرخ داریم
در گزارش اردیبهشت شرکت ۲۷ میلیارد بیسکوییت فروخته...
خط جدید بیسکوییت چند ماه دیگه وارد مدار میشه(-:
که تولید بیسکوییت رو ۵۰ درصد بالا میبره یعنی حدودا ۱۳ الی ۱۵ میلیارد فروش ماهانه شرکت بالا میره...بعد افتتاح و رسیدن به ظرفیت کامل...
یعنیفروش ماهانه فعلی ک ۴۸ میلیارده با خط جدید و بدون هیچ افزایش نرخی میرسه به ۶۰_۶۵ میلیارد در ماه...
حالا از اونجا اگه شرکت بتونه یه مجوز افزایش ۵۰ درصدی نرخ بگیره...فروش شرکت حتی ممکنه به ماهی ۱۰۰ میلیاردم برسه...
که بنده گفتم بالای ۷۰ برسه سود شرکت به سمت ۱۵۰ هم میل میکنه
با همه این حرفا.... قیمت سهمو تابلو و سایر بازیگران تعیین میکنن...:D ما بر اساس همون موج پیش میریم:D و تصمیم میگیریم....کم یا زیاد کنیم:D
فعلا ۲۵ درصد سبدم غمینوست:D ولی اگه قیمت سهم بیاد زیر ۵۷۰ و سمت ۵۰۰ شاید ۴۰ درصدش هم کردم...:D و هر چی قیمت سهم کمتر بشه اضافه تر...
ضمنا هنوز بازی گروه دارویی شروع نشده... نمیتونیم خیلی سبدو تغییر بدیم وقتی یکی دوساله روی اون سهام موندیم..
وگرنه برای غمینو فکر دیگری میکردیم...
1 خرداد 1401...
55 روز پیش ............
بازی گروه دارو تموم بشه خشتک بازیگر غمینو رو در میاریم >>> دوران بزن در رو تمام شده :D صبر کنید یکم قوی بشیم و جون بگیریم:D تا بعدا ریسک های بهتری کنیم
البته شاید بازی گروهی دارویی تا اواسط ابان طول بکشه و بیشتر...ولی من شده 2 سال در کمین یک سهمم بودم.........صبر ما بسیار زیاده
این گزارش عمینو خدایی خیلی از انتظارات بیشتر بوده :D واسه همین حدسم اینه در سطح این گزارش خیلی قابل تکرار در دوره های بعد نباشه!
هرچند اگه در دوره های بعدی حول و حوش همین گزارش هم باشه خوبه! یعنی اگه یک پله هم پایین تر بیاد از سطح این گزارش بازم خوبه:D
حالا رفقا برن ببینن این مواد اولیه ارزان بوده که فروختن سه ماهه اینقد خوب شده...چی بوده خلاصه؟
من چون خیلی ندارم ازش حسش نیست برم ببینم چی به چیه:D
[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]
یه نکته جالب دیگه بگم : خط جدید بیسکوییت تمام رباتیک شرکت >> ظرفیت 45 تن در روز داره!
که اگه 330 روز در سال کار کنه میشه با روزی 40 تن میشه >> 13000 تن بیسکوییت...
اگه بیسکوییت به کیلویی 40 هزار تومن برسه>> فروش سالانه شرکت از محل طرح توسعه جدید میرسه به عدد 520 میلیارد تومان در سال /.:biggrinsmiley.:/
یعنی فروش سالانه خط جدید 130 درصد بیشتر از کل فروش شرکت در سال 1400 میشه /.:biggrinsmiley.:/
====
حالا قیمت دقیق بیسکوییت با دلار 23 هزار تومنی کالاهای اساسی یکی دو ماه دیگه در میاد در بازار ایران :D
بعدش دوباره حساب میکنیم!! فعلا من حدودی و دست پایین در نظر گرفتم...
نکته دیگه اینکه دلار کالاهای اساسی تا سال دیگه 70 درصد جا میمونه متاسفانه از دلار ازاد و این یعنی تورم کالاهای اساسی مهار نشدنی شده
پ ن : وقتی ما سهمیو میخریم داریم سال های بعدشو میبنیم نه امسال! امسال هیچ سهمی برای من مهم نیست
فعلا شب خوش
۲۴ خرداد
صبر ما بسیار زیاد است/:.grlim:./
تازه اون موقع زده بودم نرخ بیسکوییت به ۴۰ برسه!
الان نرخ ب نزدبک ۵۰ میل کرده..یعنی ۲۰ درصدم بالاتر از پیش بینی قبلیم!
اپدیت کنیم ۱۳ هزار تن در ۴۸ میلیون در هر تن میشه : ۶۳۰ میلیارد تومان حدودا/:.tonguesmiley:./
۱۰۰ میلیارد بیشتر شد:D اون زمان نوسته بودیم نرخ های دقیق تر چند ماه دیگه میاد...
++
البته باید دید ماه های اینده چی میشه..
بازار کشش داره یا نه
اتفاقات روی کاغذ اگه در عمل هم رخ بده خیلی خوب میشه!!
ولی در شرایط اقتصادی فعلی باید ماهانه جلو رفت و دید شرکت طبق پیش بینی جلو میره یا نه...
فعلا تا اینجای کار فروش شرکت عالی بوده...و مشکلی ندیدم...
تا زمانی ک مشکلی دیده نشه نگه میداریم..
الان زر ماکارون خرداد خوب فروخت..تیر گند زد! اگه مرداد هم کم بفروشه نشون میده مصرف ماکارونی در کشور کم شده! یا اتفاق دیگری رخ داده یا شرکت از نظر سرمایه در گردش مشکل داره...
نظر