فکر کنم شنبه یه حقوقی دیگه بیاد بالای یک درصد
ليزينگ خودروغدير ( ولغدر )
Collapse
X
-
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
شرکت تا آخر سال مالی 91 حدود 48 میلیارد تومان مطالبات معوق داره که امسال از طریق انعقاد قرارداد با شرکتهاي وصول مطالبات و انجام اقدامات حقوقی و قضائی سعی در کاهش این مقدار به 50% گرفته است
در صورتی که شرکت امسال بتونه فقط 10 میلیارد تومان رو از بدهکاران پس بگیره به ازای هر سهم حدود 33 تومان سود خواهد ساخت مازاد به پیش بینی امسال یعنی در بدترین جالت این شرکت باید حدود 476 ریال سود بسازهخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
بالاخره صف خرید شد امروز سیگنال خوبی برای خرید از جانب تکنیکال صادر میشه که از فردا خیلی ها خاطر خواه سهم میشن البته امروز حجم معامله بالا خواهد بودخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
از امروز سعی میکنم تحلیل تکنیکال ولغدر را ارایه کنم
دوستان از نظر نمودار خط روند نزولی یا سقف مثلٍ شکسته شده که سیگنال صعود تا 140را داده اما هنوز ار اس ای نتونسته خط روند نزولی را بشکنه
اگه فردا ار اس ای وارد محدوده 70 در صد بشه صعود سهم تا 140با صف خرید همراهه
این سهم تازه از 140 به بالا حرفی برای گفتن داره
نظر
-
دیگه برای ما رمقی نمانده مگر نه این 140 هزار سهم صف فروش جمع میکردن تا درس عبرتی بشه برای صف نشینانخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
دیروز که تو همین تاپیک گفتم ار اس ای نتونسته خط روند نزولی را بشکنه
امروز فرصت خرید خوبی بود
برای فردا دو سناریو وجود داره
اول که ریزش امروز پول بک بوده که به احتمال خیلی زیاد همینطور هم بوده
سناریوی دومکه به احتمال 2درصد است سهم ریزش کنه
من بیشتر روی حالت اول مطمئن هستم
اون دوستانی هم که فکر جمع کردن صف فروش هستند بنظرم اشتباه فکر میکنند
سهم با ید خودش توانایی بالا رفتن داشته باشه
یعنی جمیع نظر خریدارها بر رشد بیشتر سهم باشه وگرنه اگر غیر این باشه تمام ولغدر هم که بخری بالا نمیره
خوب دوستان ریسک پذیر امروز به سبدشون ولغدر را اضافه کنند
نظر
-
نظر