کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
پیدا کنید پرتقال فروش را؟!
تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل!
p/e بگی پایین!
بنیادی بگی ، که نگی بهتره!
پوشش سود هم که ...
چشم انداز هم که کمتر کسی الان می تونه نقد، غیر جوراب بخره!
با گروه خودرو هم پیوند خونی اگر نداشته باشن پیوند عاطفی دارن.
راستی زوربا جان تعداد به میلیون رسوندی؟ می خوای با هم یه حوقی کوچیک راه بندازیم :D
یعنی امثال بنده هم خبر رانتی داشتند و دارند .:.thumbsdownsmileyan
نخیر 3 میلیاردش رو تو این آشفته بازاری که هر سهمی می بست منفی باز می کرد شانسی خرید کرد.
در ضمن یکی از امثال شما خود بنده بودم که همون روزا اضاف کردم. ولی مبلغ خرید من 3 میلیارد نمیشد، بنده کارم تو بورس هستش ولی این شرکت یهو از کجا پیداش شد؟ آیا قبلا با این نام تجاری فعالیتی تو بورس داشته؟ چه کسی بهش مشاوره داد که بیاد و این شرکت رو دم مجمع بخره؟
شرکت چقدر خوش شانسی چند درصد بود که برای اولین خریدش تو این آشفته بازار بالای 30% سود کرد؟!
نخیر 3 میلیاردش رو تو این آشفته بازاری که هر سهمی می بست منفی باز می کرد شانسی خرید کرد.
در ضمن یکی از امثال شما خود بنده بودم که همون روزا اضاف کردم. ولی مبلغ خرید من 3 میلیارد نمیشد، بنده کارم تو بورس هستش ولی این شرکت یهو از کجا پیداش شد؟ آیا قبلا با این نام تجاری فعالیتی تو بورس داشته؟ چه کسی بهش مشاوره داد که بیاد و این شرکت رو دم مجمع بخره؟
شرکت چقدر خوش شانسی چند درصد بود که برای اولین خریدش تو این آشفته بازار بالای 30% سود کرد؟!
ائلچی جان من و تو اگر چند میلیارد داشتیم حتما وزن ولغدر را زیاد میکردیم
/ اما در خپارس خبر رانتی داشتند که در دقیقه پایانی کد به کد کردند و بیمه 10 میل فروخت اما خریدار معلوم نشد که کیست . به این رانت میگن
ائلچی جان من و تو اگر چند میلیارد داشتیم حتما وزن ولغدر را زیاد میکردیم
/ اما در خپارس خبر رانتی داشتند که در دقیقه پایانی کد به کد کردند و بیمه 10 میل فروخت اما خریدار معلوم نشد که کیست . به این رانت میگن
چیزی که شما میگین بیشتر کلاه برداری و دزدی محسوب میشه!
خبر رانتی در خپارس بعضی ها (داخل شرکتی ها و پسر عمه و دختر خاله هاشون) داشتن.
اونایی هم که نداشتن چی کار کردن؟ زمان ارسال گزارش خپارس رو ببین. دیروز ظهر ساعت 4 گزارش فرستادن ولی سازمان امروز منتشر می کنه! اونم چه ساعتی؟ 40 ثانیه بعد 9 صبح!! تو ولغدر هم رانت بود .
خب.......
1 میل از این صفو باید بیشتر ندن..... اونم واسه اینکه پایانی بیاد بالا
شنبه البته قویا بازار منفیه...چون توافق نهایی بعیده که امضا بشه و مردم گمان میکنن همه چی تموم شده ست! در صورتیکه اینطور نیست...
ولی اگه شنبه 150 رو بزنیم..... عالی میشه :)
زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
نظر