کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
هنوز از خرید حقوقی خبری نیست
یه مقداری 124 برداشتم ببینم چی میشه
32 هم ولغدرح برداشتم
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
ولغدر هنوز خریدا تکمیل نشده برای همین نمی زنن زیرش هنوز
اگر موافقی فردا جمعش کنیم؟؟
خدا خواست و ما توانستیم
من می خواستم این کارو بکنم دوستان دیگر گفتن صبر تا خریدمون تکمیل بشه برای همین تو پست قبلی ام عرض کردم خریدارهای میلیونی وارد خواهند شد
این سهم هم شناورش بالا است و هم سهم کوچکی نیست البته تقریبا کف قیمت هم هست و بخشی از سهام قفل است حجم های فعلی گافی به نظر نمی رسد بنابراین افزایش قیمت منوط به نظر حفوفی است و البته در بورس ایران هر اتفافی با فدرت پول امکان پذیر !!!
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
این سهم هم شناورش بالا است و هم سهم کوچکی نیست البته تقریبا کف قیمت هم هست و بخشی از سهام قفل است حجم های فعلی گافی به نظر نمی رسد بنابراین افزایش قیمت منوط به نظر حفوفی است و البته در بورس ایران هر اتفافی با فدرت پول امکان پذیر !!!
530 میلیون سهم 125 تومنی خیلی خیلی هم کوچکه
الان هم در کف هست فروشنده نداره من 400 هزار تا سفارش گذاشتم تا 123 بهم نمیدادن
حالا مشاهده کنید تا اواخر مهر ببینید چند نفر میان تو درصدی سهم
منم پول خوبی گذاشتم برای خرید استارتش رو هم با 12 هزار تا زدم تا در واچ باشه اگر هم شروع کنم شاید بالای یک میلیون خرید کنم ولی هنوز متقاعد نشدم رصد می کنیم ببینیم چه میشه شاید حق کاملا با شما باشه . درود
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
منم پول خوبی گذاشتم برای خرید استارتش رو هم با 12 هزار تا زدم تا در واچ باشه اگر هم شروع کنم شاید بالای یک میلیون خرید کنم ولی هنوز متقاعد نشدم رصد می کنیم ببینیم چه میشه شاید حق کاملا با شما باشه . درود
از دوست خوب ahmad m که در تاپیک الان حضور دارند خواهش می کنم نظر بدن
امروز حقش در 31 و خودش در 125 خرید شده
هرجور نگاهش میکنم میبینم حقش الا باید حدود 60 تومان و خودش بین 160تا170 معامله بشه
خدا خواست و ما توانستیم
من به دلایلی رو خود حق خرید نمی کنم چون کمتر از 20 روز کاری تا بسته شدنش هست
و شاید اونهایی که میخان بخرن بخوان سهم رو کنترل کنند همون طور که خودرو رو دیدین چقدر کنترل کردن حتی دیروز منفی شد یه دفعه زدن زیرش
ممکنه همچین بازی هایی رو ولغدر هم بشه برای همین سعی می کنم پایین های خود سهم رو بخرم
روی خودرو هر کس حق خرید و پولش واریز نکرد فکر کنم پولش 3برابر شد
خدا خواست و ما توانستیم
روی خودرو هر کس حق خرید و پولش واریز نکرد فکر کنم پولش 3برابر شد
درسته اون موقع خودرو 160 تومن بود و بعد از اون توافق هسته ای اوکی شد الان یه انتخابات مهم ریاست جمهوری آمریکا در پیشه نمیخام پولم بلوکه باشه به عنوان حق استفاده نشده و اون موقعی که میفروشن دیوانه ای مثل ترامپ رئیس جمهور شده باشه
حق استفاده نشده ریسک خودش رو داره خوب خودرویی رستگار شد ولی حق یک ریالی سشرق رو هم باید در نظر داشت
خدا خواست و ما توانستیم
نظر