ليزينگ خودروغدير ( ولغدر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ناظم
    عضو فعال
    • May 2011
    • 508

اعتضاد مگر مغز الاغ خورده این چند روزه اگر نمی فروخت الان سهم بالای 70 بود ودر بالای 70 می فروخت

نظر

• وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

دست اعتضاد درد نکنه که فرصت خرید فراهم کرد در 60تومان دیروز خریدم
      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• پاسال
        عضو فعال
        • Jul 2012
        • 304

میگن دستت درد نکنه ولی به آقای سلطان بورس باید گفت پات درد نکنه واقعن پات سبک بود منتظر قدمهای شما در دیگر سهام بورسی هستیم شاد و پیروز و پر سود باشید
        در مزار آباد شهر بی طپش وای جغدی هم نمیاید به گوش

نظر

• سلطان بورس
          كاربر فعال
          • Aug 2011
          • 3373

در اصل توسط پاسال پست شده است View Post
          میگن دستت درد نکنه ولی به آقای سلطان بورس باید گفت پات درد نکنه واقعن پات سبک بود منتظر قدمهای شما در دیگر سهام بورسی هستیم شاد و پیروز و پر سود باشید
          مرسی دوست عزیز
          امروز هم اضافه کردم
          اغتضاد غدیر تعدادش رو دقیق کرد 18 میل
          فردا صف خرید 50 میل این سهم دیدن داره

نظر

• satyr
            عضو فعال
            • Dec 2012
            • 1229

تو این حقوقی ها من نمیدونم کیا نشستن و ملت پولون به کیا سپردن ؟ .یه گوسفند میزاشتن اونجا بهتر ترید میکرد
            اعتضاد همون بود که پاکسان رو 380 تومن عرضه میکرد
            دریغ از .....

نظر

• hossein sh
              ستاره دار(1)
              • Mar 2012
              • 688

در اصل توسط satyr پست شده است View Post
              تو این حقوقی ها من نمیدونم کیا نشستن و ملت پولون به کیا سپردن ؟ .یه گوسفند میزاشتن اونجا بهتر ترید میکرد
              اعتضاد همون بود که پاکسان رو 380 تومن عرضه میکرد
              دریغ از .....
              اینجوریه که میشه فهمید پولهای ملتو چطور حیف و میل می کنند!!!

به همه ضربه زد اعتضاد!!

بازگشائی سهم بعد از تعدیل باید بالای 100 تومن میبود!!

نظر

• شهراد
                عضو عادی
                • Aug 2011
                • 127

با درود
                من هم امروز با توجه به جو مثبت بازار و اقبال بازار برای خرید سایر گروههای جامانده مثل ساختمان و لیزینگ وارد شدم ....
                از عرضه حقوقی نباید ترسید ، اعتضاد حدود 13 میل هم امروز فروخته و احتمالا 19 میلیون سهم دیگه براش باقی مونده ، این عرضه ها بیشتر به این می ماند که به کد شخصی های خودشون بدهند ...
                مثل وملت : شرکت آریا ملل زرین حدود 26 میل سهم رو روی 39 تا 40 تومن جمع کرد و دو سه روز پیش روی 44 خالی کرد و الان ؟!!!!
                این عرضه های اعتضاد غدیر را باید نشانه ای بر استارت سهم دانست ....
                گروه لیزینگ کف کف است ، همانند خودروییها ..
                منتظر رشد حداقل بیست درصدی می مانیم ....

نظر

• سلطان بورس
                  كاربر فعال
                  • Aug 2011
                  • 3373

اعتضاد غدیر قصد خروج کامل از سهم رو نداره و فکر میکنم تعدادی برای رفتن به مجمع نگه داره
                  چون با فروش امروز 18 میل دیگه داره که فردا حداکثر 15 میل میتونه بده و اگر قصد خروج از سهم را داشت امروز کامل 5% را میداد
                  فردا مشخص میشه که فروشنده هست یا نه
                  چه صفی داشته باشه صبح این سهم 50 به بالا

نظر

• وحید 20
                    ستاره‌دار(98)
                    • Mar 2011
                    • 29911

در پایان معاملات فردا برای مجمع متوقف خواهد شد
                    البته در مجمع سود بالایی تقسیم نمیشه ولی احتمال رشد قیمت بعد از مجمع دور از ذهن نیست.
                    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• شهراد
                      عضو عادی
                      • Aug 2011
                      • 127

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                      در پایان معاملات فردا برای مجمع متوقف خواهد شد
                      البته در مجمع سود بالایی تقسیم نمیشه ولی احتمال رشد قیمت بعد از مجمع دور از ذهن نیست.
                      درود
                      در نمودار سهم نشانه هایی مبنی بر رسیدن قیمت به تارگت 82 تا 85 تومان به چشم می خورد ...
                      تلاش برای شکست سقف قیمتی حدودا 2 ساله یعنی 625 ریالی که در 9 دسامبر انجام شده ولی به نزول و شکست انجامیده و تلاش مجدد در 15 روز پیش که توام شده با پولبک و تاچ این منطقه ...
                      می توان گفت که این قیمت از یک مقاومت محکم داره تبدیل به یک حمایت محکم میشه و همانطور که امروز دیدیم با وجود عرضه های زیاد از سوی حقوقی باز هم صف خرید سنگین سهم به جا ماند ...
                      کسی از میزان تقسیم سود اطلاعی داره ؟ 22 تومان eps داره ...

نظر

• مات
                        عضو فعال
                        • Aug 2011
                        • 5650

سال قبل توی مجمع از 27 ریال 25 ریال تقسیم کرده
                        با توجه به اینکه وضعیت شرکت ایران خودرو دیزل خوب نیستو شرکت ایران خودرو دیزل سهامدار عمده شرکت هست امکان تقسیم سود بالاهست مثل سال پیش
                        الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                        اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                        اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• شهراد
                          عضو عادی
                          • Aug 2011
                          • 127

در اصل توسط مات پست شده است View Post
                          سال قبل توی مجمع از 27 ریال 25 ریال تقسیم کرده
                          با توجه به اینکه وضعیت شرکت ایران خودرو دیزل خوب نیستو شرکت ایران خودرو دیزل سهامدار عمده شرکت هست امکان تقسیم سود بالاهست مثل سال پیش
                          من هم چنین حسی دارم .. امروز ولع عجیبی برای خرید وجود داشت ...
                          انگار برنامه ریزی شده بود تا بدن به کد شخصی های خودشون .. راستش وقتی دیدم حقوقی فروشنده است با حجم بالا یه مقدار مردد شدم ولی وقتی دیدم حقیقی با حجم بالا میخره و پیاپی هم صف میشه حسم عوض شد ...
                          خصوصا اینکه از 74 تومن به اینجا رسیده و تقریبا روی صعود آخری 61.8 اصلاح شده ....
                          تقریبا تعداد مناسبی ( با توجه به کمبود نقدینگی ام ) خریدم !!

هر چند که خاطره خوبی از این سهم نداشتم ولی امیدوارم این بار جبران کنه و اشتباه نکرده باشم ....

نظر

• سلطان بورس
                            كاربر فعال
                            • Aug 2011
                            • 3373

چند ماه پیش رفته بودم لاستیک برای ماشینم بخرم . وقتی به بازار رفتم دیدم قیمت لاستیک به نسبت 6 ماه قبل 2 برابر شده . اومدم خونه هر چی فکر کردم دیدم چرا قیمت سهام های لاستیکی بالا نمیاد و در تعجب بودم
                            رفتم کویر تایر 210 خریدم و چند روز بعد بحث معاف مالیاتی اومد و سنگین صف خرید شد . دو روز بعد شفاف سازی داد و مدیر عامل شرکت گفت به ما تعلق نمیگیره و سهم هم ریخت و من هم دادم.

امشب داشتم فکر میکردم که اون موقع قیمت لاستیک دو برابر شده بود و پیش خودم میگفتم چرا این ها تعدیل نمیدن و این هم نتیجه قیمت سهام های لاستیکی و سود های اعلامی

حالا امروز داشتم به گروه لیزینگ نگاه میکردم و پیش خودم میگفتم که قیمت خودرو به نسبت سال قبل حدود 2.5 برابر شده و قدرت خرید مردم به شدت پایین اومده و باید سود سازی شرکت های لیزینگ چند برابر بشه
                            ولی الان کسی شرکت های لیزینگ رو با pe زیر 3 نمیخره و ، وقتی قیمتشون بر فرض 50% بالا بیاد همه لیزینگ بخر میشن

مدیر عامل شرکت لیزینگ ایران عنوان کرد:
                            رشد قیمت خودرو و افزایش تقاضا برای لیزینگ
                            میزان تقاضا برای خرید خودرو در پی افزایش چند برابری قیمت آن و کاهش توان خرید مردم در حالی با کاهش همراه شد که بسیاری از متقاضیان تمایل به تملک خودرو از طریق لیزینگ را پیدا کردند.
                            قیمت خودرو طی ماه های اخیر در حالی با رشد قابل توجهی همراه شده که بسیاری از متقاضیان و فعالان این بازار را متعجب ساخته است.
                            در همین ارتباط مدیر عامل شرکت لیزینگ ایران در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز عنوان کرد: میزان تقاضا برای خرید خودرو در پی افزایش چند برابری قیمت آن و کاهش توان خرید مردم در حالی با کاهش همراه شد که بسیاری از متقاضیان تمایل به تملک خودرو از طریق لیزینگ را پیدا کردند.

نظر

• بورس تبریز
                              عضو فعال
                              • Nov 2010
                              • 464

موقعی که رو کدال تعویق زمان مجمع فوق العاده سالیانه نوبت دوم زده شد گفتم اینو بازش کردن که ببرن بالا یه مدت معامله بشه بعد ببندند با کمال حیرت دیدم عمدا دارن میارن پایین علی الخصوص تو 600 ریال چقدر کد به کد کردند اگر نقد داشتم حتما ناخنکی به این سهم میزدم تو این بازار و شاخص و سود 220 ریالی این سهم تو سال 92 و الان هم که داره مجمع 91 میره قیمت 600 ریال یا 700 ریال برای این سهم مسخره است خبر مدیر عامل لیزینگ ایران را در مورد افزایش تقاضا برای لیزینگ را دوباره بخوانید
                              در ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
                              یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور - کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور

نظر

• شهراد
                                عضو عادی
                                • Aug 2011
                                • 127

برای سهمهایی مثل ولغدر که به علت ارزان بودن نوسانگیران زیادی روش هستند و شناور بالا داره معامله 3 میل سهم و وجود 20 میل صف خرید نوبره !!
                                امیدوارم که روند مثبت بازار هم یاری کنه و اوضاع به هم نخوره ....

نظر

در حال کار...
                                X