ليزينگ خودروغدير ( ولغدر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • عليرضا جمالی
    مدیر (ستاره‌دار 20)
    • Oct 2010
    • 1294

ليزينگ خودروغدير ( ولغدر )

با توجه به قرار داشتن ولغدر در کف کانال صعودی و عکس العمل به ناحیه PRZ ناشی از خطوط دو چنگال اندرو (خط پایینی چنگال زرد رنگ و خط موازی چنگال سبز) و خط روند حمایتی قرمز رنگ در میان مدت میتوان انتظار رشد قیمت تا خط بالایی کانال در محدوده 110 تومان را داشت.

از ادمها بت نسازید, این خیانت است ؛ هم به خودتان, هم به خودشان! خدایی میشوند که خدایی کردن نمیدانند وشما در اخر میشوید سر تا پا کافر خدای خود ساخته...

• HOLY
    عضو فعال
    • Jun 2025
    • 1113

ولغدر

با تشکر از جناب جمالی عزیز برای تحلیل بسیار عالیشون که سهم رو تقریبا در کف قیمت معرفی کردند.

از دید بنده :در نمودار هفتگی ، روند مبان مدت سهم میتونه به قرار زیر باشه .....
    نکته جالب در نمودار هفتگی نمایش هدف موج سوم توسط چنگال بوده و همچنین واکنش اخیر سهم در رسیدن به میدلاین .......

اما در نمودار روزانه شکست در کانال صعودی دیده میشه که بعد از اون شکست به نظر میرسه سهم مشغول پول بک زدن بر سقف کانال باشه .....

با آرزوی موفقیت برای دوستان
    سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• arak_bourse
      کاربر فعال
      • Nov 2010
      • 3802

امروز من وارد ولغدر شدم
      كساني كه اين سهم را خريدند آدم هاي مطميني هستند و من از اين جهت به رشد سهم اميدوارم
      تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• FENCER
        عضو فعال
        • Jun 2025
        • 601

امروز روز حساسی برای سهم بود که به سلامت پشت سر گذاشت

با تائید دوستان منتظر یک سود خوب از سهم هستیم
        شخصیت مرد سرنوشت اوست

نظر

• HOLY
          عضو فعال
          • Jun 2025
          • 1113

ولغدر ظاهرا داره خودشو جمع و جور میکنه تا بعد از تکمیل شکست پترن پرچم به اولین هدفش یا به عبارتی هدف کوتاه مدتش حدود 108 تومن برسه ،
          یکی از دلایلی برای آماده شدن سهم میتونه افزایش حجم باشه که در نمودار مشخصه ......
          اما هدف اولیه ما در محلی قرار داره که
          1-هدف الگوی پرچم هست
          2-261.8% اکسترنال ریتریس موج قبل هست.
          3- برروی مقاومت افقی قرارداره
          4-............

آخرین ویرایش توسط HOLY؛ 2011/02/03, 00:26.

نظر

• HOLY
            عضو فعال
            • Jun 2025
            • 1113

خوب خوشبختانه ،با شکست بخش pennant پرچم با حجم بالا ،
            الگوی پرچم تکمیل شد و صعود به طرف هدف پرچم آغاز گشت ........
            البته این سهم جا برای گفتگو زیاد داره و در میان مدت جا برای رسیدن به اهداف موج پنجم یعنی 120 و 135 تومن هست (همونطور که تصویرش رو در پست شماره 2 همین تاپیک قرار دادم)

آخرین ویرایش توسط HOLY؛ 2011/02/05, 12:33.

نظر

• مسلم
              عضو فعال
              • Feb 2011
              • 1100

با سلام
              ولغدر امروز با گذر از سطح 962 حرکتش به سوی 108 و سپس
              1164 (اگر این کانال معتبر باشد) شروع شده و هدف نهایی 126 تومان است

نظر

• Alireza.J
                عضو عادی
                • Nov 2010
                • 51

با واگرائی ایجاد شده در rsi با قیمت (که در ناحیه بالای 70 به وقوع پیوست)، افت سهم قابل پیش بینی بود.
                و با اینکه در 93 تومان حمایت خوبی دارد، ولی شاید افت کنونی بیش از آن ادامه داشته باشد.
                نظر اساتید؟
                [SIZE="3"][COLOR="#4169e1"][B][I][COLOR="#006400"][URL="http://www.boursbazan.com"]بورس‏بازان[/URL][/COLOR][/I]، نگاهی متفاوت به بازار سرمایه[/B][/COLOR][/SIZE]

نظر

• HOLY
                  عضو فعال
                  • Jun 2025
                  • 1113

در اصل توسط Alireza.J پست شده است View Post
                  با واگرائی ایجاد شده در rsi با قیمت (که در ناحیه بالای 70 به وقوع پیوست)، افت سهم قابل پیش بینی بود.
                  و با اینکه در 93 تومان حمایت خوبی دارد، ولی شاید افت کنونی بیش از آن ادامه داشته باشد.
                  نظر اساتید؟

دوست عزیز :
                  من به عنوان عضوی از اعضاء و نه عضوی از جامعه استاتید
                  وضعیت ولغدر را به شکل زیر میبینم ........

کانال صعودی قرمز رنگ ،به نظر عاملی بازدارنده از نزول میرسد ..........

اما در پست شما دو نکته جالب دیدم که با ریزبینی به آن توجه نموده بودید که جای تقدیر دارد ،البته به اعتقاد من هر کدام جای بحث دارد ،اگر تمایل به شکافتن این بحث داشتید ،لطفا به پرسش بنده پاسخ بدهید تا بتوانیم این موضوع را به سر انجام برسانیم ......
                  چه زمانی RSI و کلا اسیلاتورها سیگنال خطا میدهند یا به سیگنال آنها نباید توجه کرد؟
                  موفق باشید

نظر

• HOLY
                    عضو فعال
                    • Jun 2025
                    • 1113

امروز مجددا ،قیمت سطح 970 رو تست کرد و از عبور از این سطح ناتوان بود ،به نظر میرسه این سطح تبدیل به اولین مقاومت سرراه سهم شده .......
                    این سهم در میان مدت مشکلی نداره و به اهدافش خواهد رسید ولی دوستانی که کوتاه مدت کار میکنن شاید بد نباشه به معاملات فردا دقت ویژه داشته باشن ،درصورت شکسته شدن
                    حمایتی که درپست قبل به اون اشاره شده (خط فوقانی کانال صعودی قرمز رنگ ) شاید نمودار تصحیح abc انجام بده ،به همین دلیل دقت به معاملات فردا مهم هست .......
                    آخرین ویرایش توسط HOLY؛ 2011/02/13, 23:03.

نظر

• HOLY
                      عضو فعال
                      • Jun 2025
                      • 1113

ولغدر امروز تا سطح 937 نزول کرد و آخرین معامله رو هم رو 945 انجام داد ،هنوز سطح حمایت که کانال صعودی قرمز رنگ هست نشکسته و تا کاملا این حمایت نشکنه میتونیم به عدم نزول امیدوار باشیم
                      اما مطلب دیگه ایی که داریم اینه که خط روندکوتاه مدت RSI شکسته و با پول بک کوچکی به سمت منفی داره پیش میره،اگر حمایت سهم بشکنه و الگوی abc تشکیل بشه احتمال افت کوتاه مدت سهم تا (هدف فیبو پروجکشن 100% معادل) 91.7 وجود داره که به اعتقاد من فرصت خرید خوبی خواهد بود ،ولی باز هم تاکید دارم تا سطح فوقانی کانال صعودی قرمز رنگ نشکسته میتونیم به نقش حمایتی اون امیدوار باشیم.

نظر

• Amo Hoseian
                        عضو عادی
                        • Oct 2010
                        • 212

با سلام و عرض ادب و احترام برای تمام اساتید دوست داشتنی.
                        در مورد ولغدر چند نکته به نظرم رسید که گفتم شاید مورد توجه اساتید عزیز قرار گیرد، لذا به نکات ذیل توجه فرمائید و در صورتی که دچار اشتباه هستم خوشحال خواهم شد از نظر شما عزیزان بهره مند شوم:
                        1- واگرایی منفی در rsi و macd و توجه به این نکته که در یکسال گذشته rsi نتوانسته به عدد 77 برسد. به عبارتی مهم نیست قیمت در چه سطحی قرار دارد و مهمتر از قیمت محدوده هیجانی قیمت است.
                        2- در mtm 10,6 از زمانی که rsi برای اولین بار به بالای 70 نفوذ کرده است، سیگنال فروش صادر شده است و روند نزولی را در پیش گرفته است که تا این لحظه هنوز با سیگنال خرید یا ویبسا مواجه نشده است که در معاملات چند روز گذشته در macd نیز سیگنال فروش به تایید رسید.
                        3- در adx با جریان افت پتانسیل خرید روبرو هستیم و با توجه قدرتمند بود روند نزولی (ذکر شده در مورد 2) و adx>40 - این اندیکاتور در حال ارائه سیگنال فروش می باشد.
                        4- به نظر می آید که ma55 نیز با مقاومت سنگین ma100,200 مواجه است که این مورد نیز میتواند گواهی بر فروختنی بودن سهم باشد، البته گفتنی است که احتمال گذر چند روزه ma55 از ma100,200 وجود دارد ولی این تاییدی برای عدم فروش نخواهد بود.
                        5- آخرین قله تشکیل شده در نمودار قیمت در محدوده 50% کانال صعودی فیبو قرارداد که با توجه به rsi میتوانسته ایجاد مقاومت نماید.
                        با توجه به موارد ذکر شده برای انتظار افزایش قیمت باید خیلی خوش بین بود و به نظر افت قیمت تا محدوده 85 تا 88 تومان در دستور کار این سهم است.
                        پاینده و پیروز باشید.
                        [SIZE="3"][B][COLOR="darkorange"]خش خش برگها زیر قدم هایم می گویند بگذار فرو افتی ، آنگاه راه آزادی را باز خواهی یافت. "شاملو"[/COLOR][/B][/SIZE]

نظر

• HOLY
                          عضو فعال
                          • Jun 2025
                          • 1113

در اصل توسط Amo Hoseian پست شده است View Post
                          با سلام و عرض ادب و احترام برای تمام اساتید دوست داشتنی.
                          در مورد ولغدر چند نکته به نظرم رسید که گفتم شاید مورد توجه اساتید عزیز قرار گیرد، لذا به نکات ذیل توجه فرمائید و در صورتی که دچار اشتباه هستم خوشحال خواهم شد از نظر شما عزیزان بهره مند شوم:
                          1- واگرایی منفی در rsi و macd و توجه به این نکته که در یکسال گذشته rsi نتوانسته به عدد 77 برسد. به عبارتی مهم نیست قیمت در چه سطحی قرار دارد و مهمتر از قیمت محدوده هیجانی قیمت است.
                          2- در mtm 10,6 از زمانی که rsi برای اولین بار به بالای 70 نفوذ کرده است، سیگنال فروش صادر شده است و روند نزولی را در پیش گرفته است که تا این لحظه هنوز با سیگنال خرید یا ویبسا مواجه نشده است که در معاملات چند روز گذشته در macd نیز سیگنال فروش به تایید رسید.
                          3- در adx با جریان افت پتانسیل خرید روبرو هستیم و با توجه قدرتمند بود روند نزولی (ذکر شده در مورد 2) و adx>40 - این اندیکاتور در حال ارائه سیگنال فروش می باشد.
                          4- به نظر می آید که ma55 نیز با مقاومت سنگین ma100,200 مواجه است که این مورد نیز میتواند گواهی بر فروختنی بودن سهم باشد، البته گفتنی است که احتمال گذر چند روزه ma55 از ma100,200 وجود دارد ولی این تاییدی برای عدم فروش نخواهد بود.
                          5- آخرین قله تشکیل شده در نمودار قیمت در محدوده 50% کانال صعودی فیبو قرارداد که با توجه به rsi میتوانسته ایجاد مقاومت نماید.
                          با توجه به موارد ذکر شده برای انتظار افزایش قیمت باید خیلی خوش بین بود و به نظر افت قیمت تا محدوده 85 تا 88 تومان در دستور کار این سهم است.
                          پاینده و پیروز باشید.
                          با عرض سلام خدمت دوست عزیزم
                          از شما سپاسگزارم که نقطه نظراتتون رو در ارتباط با این سهم بیان فرمودین .....
                          در ارتباط با این سهم ،مطالب ارزنده ایی بیان فرمودید که احساس میکنم باید برای پاسخگویی مثال مناسبی تهیه کنم ،دوست دیگری هم ایرادی مشابه شما داشتندکه بنده اگر عمری باقی بود و فرصتی ، فرداشب این موضوع را با مثال عرض خواهم کردم ......
                          برای شما آرزوی موفقیت دارم.
                          اما از دید الیوت نیز موج شماری انجام دادم ،که به شرح زیر است :
                          در حال حاضر سهم در موج چهارم قرار دارد و اگر کانال بتواند نقش حمایت برای سهم بازی کند هدف موج چهارم برابر 23.6% موج سوم خواهد بود والا هدف این موج برابر 38.2%موج سوم معادل 91.7(برابر با الگو abc)و نهایتا
                          50%موج سوم برابر 89.5 خواهد بود ،البته در صورت شکست حمایت ،از آنجا که هدف موج 4 بیشتر 38.2% میباشد ازطرفی پایان اصلاح abc نیز همین نقطه است و از طرف دیگر پایان موج 4 میتواند همطراز با ریزموج 4 از موج 3 باشد لذا در صورت شکست حمایت ، این قیمت برای پایان موج چهارم اعتبار بیشتری دارد ......

نظر

• HOLY
                            عضو فعال
                            • Jun 2025
                            • 1113

در اصل توسط holy پست شده است View Post
                            با عرض سلام خدمت دوست عزیزم
                            از شما سپاسگزارم که نقطه نظراتتون رو در ارتباط با این سهم بیان فرمودین .....
                            در ارتباط با این سهم ،مطالب ارزنده ایی بیان فرمودید که احساس میکنم باید برای پاسخگویی مثال مناسبی تهیه کنم ،دوست دیگری هم ایرادی مشابه شما داشتندکه بنده اگر عمری باقی بود و فرصتی ، فرداشب این موضوع را با مثال عرض خواهم کردم ......
                            برای شما آرزوی موفقیت دارم.
                            با عرض سلام خدمتت دوستان علی الخصوص عمو حسین عزیز
                            چند مثالی برای بیان مطلب پیدا کردم و بین اونها سعی کردم شبیه ترین حالت رو انتخاب کنم ،منتها از اونجایی که خوب اینها صرفا مثال هست ،امیدوارم بتونم مفهوم عرایضم رو برسونم .

اما بیایید از اینجا آغاز کنیم،فرض بفرمایید ما با نمودار زیر روبرو هستیم :

در این تصویر مشابه نمودار چند روز قبل ولغدر با RSI در محدوده هیجانی رو برو هستیم ،همچنین همونطور که مشهوده ما واگرایی در MACD داریم و همینطور هم واگرایی در مومنتوم موجود هست و هم مومنتوم طبق فرمایش شما نزولی .....
                            حالا در همین نمودار چند روز جلو میریم ............

خوب هنوز کل شرایط قبل برقرار هست ،همون واگرایی ها و اشباء خریدها و افت مومنتوم ،خوب طبق پیش فرضی که ما داریم با این شرایط و مفروضات اگر چند کندل قبل در تصویر یک حارج نشدیم ،دیگر اینجا باید پوزیشن را ببندیم و از معامله خارج شویم و سود شناسایی کنیم .

اما عنایت بفرمایید چه اتفاقی میافتد ...........

دقیقا بعد از 4 کندل به عنوان فاز تاخیری یا کمون حرکت اصلی علیرغم سیگناهای متعدد خروج که توسط اسیلاتورها صادر شده بود آغاز شد و همینطور که میبینیم حرکت بسیار پر قدرتی نیز میباشد و در انتها به شکل زیر ختم میشود.

خوب اما پس مطرح نمودن این مسائل چه باید کرد ،
                            کل این بحث را من عرض کردم تا این نتیجه مهم را خدمتتون عرض کنم :
                            این نکته ایی است که خیلی از تکنیکالیستها از جمله لری ویلیامز (نه بیل ویلیامز ) و جان مورفی به آن تاکید کرده اند که اسیلاتورها ابزار بسیار عالی میباشد در هنگام بازار بدون روند و همچنین بازاری که روند در آن تثبیت شده است ولی در ابتدای یک روند متاسفانه سیگنال های خرید و فروش هیجانی زیادی صادر مینماید که باعث میشود از ادامه روند جا بمانیم پس در بازارهایی که روندها هنوز کاملا تثبیت نشده و در مرحله ابتدایی هستیم پیشنهاد شده از مووینگ و پارابولیک سار استفاده نماییم و در بازارهای بدون روند استفاده از اسیلاتورها عالیست و در بازارهای روند دار که روند در آنها تثبیت شده میتوان از اسلاتور با خیال راحت استفاده نمود.
                            امیدوارم در حد کفایت این مثال گویا باشد .
                            برای شما آرزوی موفقیت دارم
                            آخرین ویرایش توسط HOLY؛ 2011/02/15, 22:57.

نظر

• Amo Hoseian
                              عضو عادی
                              • Oct 2010
                              • 212

با سلام خدمت دوستان عزیز و holy دوست داشتنی.
                              مطالب ارزنده جنابعالی را خواندم و قطعا مورد استفاده من و سایر دوستان قرار خواهد گرفت.
                              در مورد مطلب پایانی (نتیجه گیری) نیز من هم با شما هم عقیده ام ولی آنچه مرا وادار به ارسال پست نمود وجود چندین دلیل بود که عرض کردم.
                              در هر صورت از توجه شما و وقتی که برای ارائه این مطلب قابل تامل گذاشتید بینهایت سپاسگذارم.
                              [SIZE="3"][B][COLOR="darkorange"]خش خش برگها زیر قدم هایم می گویند بگذار فرو افتی ، آنگاه راه آزادی را باز خواهی یافت. "شاملو"[/COLOR][/B][/SIZE]

نظر

در حال کار...
                              X