قاسم ايران (قاسم)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • milad97
    عضو فعال
    • Aug 2012
    • 2520

پاسخ : قاسم ايران (قاسم)

در اصل توسط ali-79 پست شده است View Post
    از اون 17 م حجمي كه چهارشنبه خورده فعلا 4 م اومده رو تابلو . بقيه پشت صحنه هستن
    اخه صبح 1800 صف گذاشتن تعداد 600 فروشنده

بعد صف کم میشد تعداد نه.....داشتن هایدن میکردن فکر کردن کسی نمی فهمه
    لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• mey
      عضو فعال
      • Oct 2014
      • 4440

در اصل توسط محمد رحمتی پست شده است View Post
      اخه صبح 1800 صف گذاشتن تعداد 600 فروشنده

بعد صف کم میشد تعداد نه.....داشتن هایدن میکردن فکر کردن کسی نمی فهمه
      ​دست دوستان اراده....خالی کردن...حالا میخوان بکشن پایین
      پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• argo
        عضو فعال
        • Oct 2014
        • 745

قاسم ٤ م صف فروش شد
        پي نوشت
        http://s3.amazonaws.com/tapatalk-emoji/emoji869.png
        "انسان بد روزي روزي ديگران را هم خراب ميكند "عمام

نظر

• mey
          عضو فعال
          • Oct 2014
          • 4440

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
          در بورس مهندسی شاخص و .. شنیده بودیم مهندسی صف فروش نشنیده بودیم صف رو نمیذارند بالای 3 میل بشه:D
          ​طرف فروشندس نمیخواد صف سنگین شه تا تحریک به خرید کنه ملتو
          پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• mani_slash
            عضو عادی
            • Nov 2012
            • 267

دوستان من اکانت بورس24 دارم.به این خبرتوجه کنید:
            فرهادرمضان مدیرعامل سهامدارعمده قاسم گفته ازروز2شنبه حرکت روبه جلوی قاسم آغازمیشه ومازسهم حمایت میکنیم واگرصف فروش جمع نشه مادست بکارمیشیم.باتوجه به موضوع افزایش سرمایه انتظارداریم سهم به روندروبه رشدش تاافزایش سرمایه ادامه دهدوبعدازافزایش سرمایه نیزخودراباسرمایه جدیدتطبیق دهد.این افزایش سرمایه درحال دریافت مجوزازسازمان بورس است وطی روزهای آتی انجام خواهدشدومجمع آن نیزدرهمین آذرماه خواهدبودوسرمایه آن از36میلیاردبه 50میلیاردخواهدرسید.

نظر

• abstract
              عضو فعال
              • May 2013
              • 1506

در اصل توسط mani_slash پست شده است View Post
              فرهادرمضان مدیرعامل سهامدارعمده قاسم گفته ازروز2شنبه حرکت روبه جلوی قاسم آغازمیشه ومازسهم حمایت میکنیم واگرصف فروش جمع نشه مادست بکارمیشیم.باتوجه به موضوع افزایش سرمایه انتظارداریم سهم به روندروبه رشدش تاافزایش سرمایه ادامه دهدوبعدازافزایش سرمایه نیزخودراباسرمایه جدیدتطبیق دهد.این افزایش سرمایه درحال دریافت مجوزازسازمان بورس است وطی روزهای آتی انجام خواهدشدومجمع آن نیزدرهمین آذرماه خواهدبودوسرمایه آن از36میلیاردبه 50میلیاردخواهدرسید.
              تا كجا قراره رشد كنه ؟ نكنه بالن ميشه :D
              همين ورود بورس 24 خودش حرفا داره برا گفتن

نظر

• argo
                عضو فعال
                • Oct 2014
                • 745

در اصل توسط argo پست شده است View Post
                قاسم ٤ م صف فروش شد
                اونایی که معتقدن تا 2500 میره بفرمایید از این فرصت بهتر داره 1900 میده با روند دوست هستی بسم الله
                پي نوشت
                http://s3.amazonaws.com/tapatalk-emoji/emoji869.png
                "انسان بد روزي روزي ديگران را هم خراب ميكند "عمام

نظر

• رهـــا
                  عضو فعال
                  • Oct 2013
                  • 342

درود. حـالا که روی تابلوی بورس کـاسب نیستیم. لااقل درفروم نویسی مـعـرفـتـی کسب کنـیم .
                  از اینکه برای دوستان ( بنیادی کار ) مـجالی بـرای میدان داری پـیش آمده خـوشحالم . آخـه تــو بـازار امروز سهـامهای بنیادی بـاp/eو3 و2 گل و بلبه و صف خـریده و بقیه صف فـروشن
                  که این دوستان بـا راحتی خیال بعد از رصد کردن سهام خود .از سر دلجویی و بزرگ منشی سری به تاپیک درماندگان میزنند و مـارا با کامنهای یک خطی ارشاد میکنند.!!!

لطفآ این اساتید محترم بفرمایند سهامشان چیست و کجای بازار امروزند ؟؟؟؟ تـا لااقـل مـا دردمـان را بـا خـوشحالی آنها فراموش کنیم !!

همین بهار 93 بود سگمای 2000فعلی معادل 500 تومان صف فروش بود نـه یکبار و بلکه چند بار، آنموقع هم پستهای زیادی مخصوصآ در صف فروش سهم زده میشد
                  که "حبابه ، بـتـرکه ، میتـرکی " امضا ء مادر تـرزا
                  غــافـل از ایـنکـه ، آنـی کـه مـهمـه نــمره روز نـیـست !! معـدل تــرمـه !!

آنـروز گــذشت هـمانطوری کـه امروز میگـذره .
                  دوستی با رونـد لزمـآ بمعنی همراهی در رونـد صـعـودی نـیست . زمانی که صف خرید زیر 1800 تومان با 5/12 م عرضه شد .
                  کامنها شروع شد و در بین بـدبینی عـدهایی از دوستان که، فــرار کـردم پـس فـرار کـنیـد .
                  عـدهایی هم معتفد بـودن رشـد شـارپ سهم تمام نشده و تا بالای 2000 تومان جا داره .
                  که عملآ هم همین شد .( آنهـم درجـو بازاریکه طـی همان چـند روز بنیادیهای 20% افت کردنند . )
                  فــردا روز دیـگـریست....
                  شـد ، شـد . ./:.grlim:./ نـشـد ، نـشد . .:-)/\:-)

نظر

• وحید 20
                    ستاره‌دار(98)
                    • Mar 2011
                    • 29911

مالک اصلی شرکت به بورس پرس خبر داد:
                    دو عامل برگشت "قاسم" و برنامه های آتی شرکت اعلام شد

مالک اصلی شرکت قاسم ایران دلایل کاهش قیمت ۵ درصدی و صف فروش سنگین این شرکت تازه وارد را اعلام کرد و از افزایش سرمایه ۱۴ میلیارد تومانی تا آذر و راه اندازی صندوق زمین ۳۵۰ میلیارد تومانی در دی ماه خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، هر سهم شرکت فرابورسی و تازه وارد قاسم ایران از 21 آبان تا چهارشنبه گذشته با رشد بی وقفه از 1000 به بیش از 2000 تومان رسیده بود و بازدهی سهام آن از 104 درصد طی 16 روز کاری عبور کرده بود اما از همان شروع معاملات امروز، این شرکت با کاهش قیمت و صف فروش سنگین چند میلیون سهمی مواجه شد.

با این رویداد که اولین افت قیمت این شرکت فرابورسی بشمار می رود، بهای هر سهم " قاسم" با 5 درصد کاهش به 1939 تومان رسیده و در برابر معامله بیش از 1.3 میلیون سهم توسط 532 خریدار، صف فروش سنگین 4.8 میلیون سهمی برای این شرکت تشکیل شده است.

در این رابطه فرهاد رمضان مالک اصلی شرکت به بورس پرس گفت: دلیل اصلی این شرایط برای شرکت قاسم ایران که برای اولین بار رخ داده ناشی ازدو عامل اصلی است.

وی ادامه داد: عامل اول مربوط به شرایط روزهای آغازین بازار سهام است که گاه مانند امروز با جو روانی منفی همراه می شود. عامل دیگر هم به نگرانی برخی سرمایه گذاران در مورد تعویق زمان افزایش سرمایه 14 میلیارد تومانی ربط دارد. به طوریکه طی امروز تماس های متعددی از سوی سهامداران در رابطه با صحت و سقم افزایش سرمایه انجام شد.

این مقام مسئول با بیان اینکه شرایط کنونی قاسم ایران در فرابورس طی این هفته و حداکثر تا سه شنبه جاری تغییر و بهبود می یابد،خاطر نشان کرد: افزایش سرمایه 14 میلیارد تومانی درحال طی مراحل لازم برای اخذ مجوز از سازمان بورس بوده و در همین ماه نهایی خواهد شد. بنابراین جای نگرانی نیست.

رمضان افزود: راه اندازی صندوق زمین و ساختمان 350 میلیارد تومانی از محل تجدید ارزیابی دارایی ها هم در حال انجام است و تا ماه آینده عملیاتی خواهد شد.

وی در برابر این سئوال که آیا سهام شرکت قاسم ایران بازارگردانی می شود یا خیر ؟ پاسخ داد: فعلا" خیر. چون هنوز به جمع بندی نرسیده ایم. اما احتمالا" از طریق یک شرکت کارگزاری این برنامه اجرا خواهد شد.
                    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• abstract
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 1506

در اصل توسط رهـــا پست شده است View Post
                      درود. 1- حـالا که روی تابلوی بورس کـاسب نیستیم. لااقل درفروم نویسی مـعـرفـتـی کسب کنـیم .
                      2- از اینکه برای دوستان ( بنیادی کار ) مـجالی بـرای میدان داری پـیش آمده خـوشحالم . 3- آخـه تــو بـازار امروز سهـامهای بنیادی بـاp/eو3 و2 گل و بلبه و صف خـریده و بقیه صف فـروشن
                      که این دوستان بـا راحتی خیال بعد از رصد کردن سهام خود .از سر دلجویی و بزرگ منشی سری به تاپیک درماندگان میزنند و مـارا با کامنهای یک خطی ارشاد میکنند.!!!

4- لطفآ این اساتید محترم بفرمایند سهامشان چیست و کجای بازار امروزند ؟؟؟؟ تـا لااقـل مـا دردمـان را بـا خـوشحالی آنها فراموش کنیم !!

5- همین بهار 93 بود سگمای 2000فعلی معادل 500 تومان صف فروش بود نـه یکبار و بلکه چند بار، آنموقع هم پستهای زیادی مخصوصآ در صف فروش سهم زده میشد
                      که "حبابه ، بـتـرکه ، میتـرکی " امضا ء مادر تـرزا
                      غــافـل از ایـنکـه ، 6- آنـی کـه مـهمـه نــمره روز نـیـست !! معـدل تــرمـه !!

آنـروز گــذشت هـمانطوری کـه امروز میگـذره .
                      دوستی با رونـد لزمـآ بمعنی همراهی در رونـد صـعـودی نـیست . زمانی که 7- صف خرید زیر 1800 تومان با 5/12 م عرضه شد .
                      کامنها شروع شد و در بین بـدبینی عـدهایی از دوستان که، فــرار کـردم پـس فـرار کـنیـد .
                      عـدهایی هم معتفد بـودن رشـد شـارپ سهم تمام نشده و تا بالای 2000 تومان جا داره .
                      که عملآ هم همین شد .( آنهـم درجـو بازاریکه طـی همان چـند روز بنیادیهای 20% افت کردنند . )
                      فــردا روز دیـگـریست....

با اجازه شماره گذاري كردم تا بند به بند جواب بدم

1- اين سهم بزودي ميشه 4 تومن تا هر كي فروخته نقره داغ بشه . بنظر شما الان با معرفت شدم ؟ :D خدايا شكرت

2- اتفاقا من چيزي از بنياد نميدونم و غرض ديدار دوستان بنياد كار بود . ديدم بقيه بمب ها رو خنثي كردن ولي اين يكي تو دست خودشون مونده . گفتم رسم دوستي نيست تذكر ندم . اونم تو روز مثبت گفتم و صف خريد . نه الان كه صف فروشه .

3- جواب اين قسمت رو تو بند 7 خودتون دادين ولي محض ياد آوري عرض ميكنم . مگه روزهايي كه اين سهم +5 ميخورد بازار گل و بلبل بود كه الان بخاطر بازار بريزه ؟

4- نقد نقديم و منتظر تا صف قاسم رو بردارن با كله بپريم توش . ولي جدي نگير فقط جنبه طنز داشت /.:biggrinsmiley.:/

5- سمگا چه ربطي به اين سهم داره ؟ مثل اون يكي كه اومده بود ميگفت سود شپنا و حسينا يكيه پس حسينا حبابه . كجاي دنيا همچين مقايسه اي ميكنن ؟

6- شما كه چشم به آتي سهم داري نگران چه هستي ؟ اين سهمو 10 تومن به بالا ميفروشي . پس نگران ميان ترم نباش .

7- شماره 7 فقط بخاطر بند 3 بود .

انشاله اين سهم تا ناكجا آباد رشد كنه . ما هم پستي نميزنيم تا دوستان شاد باشن .

نظر

• prg86mirshd
                        عضو عادی
                        • Dec 2012
                        • 45

من سهم قاسم ندارم
                        حتی توی عرضه اولیه هم چیزی نگرفتم چون به نظرم 1000 برای سهم خیلی بالا بود
                        ولی از دوستان خواهش می کنم به جای نمک پاشیدن و تیکه انداختن در مورد سودآوری سهم صحبت کنند
                        اگر کسی نکته ای می دونه که در تحلیل بنیادی شرکت موثره لطفا دریغ نکنه
                        به نظر من شرکت به زحمت بتونه بیشتر از 100 تومن سود بسازه (اگه کمتر نسازه)
                        ولی به هر حال الآن بازار بیشتر از این ها بهش قیمت می ده
                        یا من اشتباه می کنم یا سفته بازیه و قیمت سهم روی عدد های خیلی پایین تر متعادل می شه
                        دوستان اگر نظری روی سودآوری شرکت دارند بفرمایند ترحیجا عدد و رقم باشه نه حرف های صد من یه غاز
                        نظر

• *سامان*
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 4691

در اصل توسط mani_slash پست شده است View Post

ميشه متن دقيق اين خبر رو بزاريد...البته اگه ممكنه
                          مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• "heydar"
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 7493

.............................
                            آقا سامان 350 میلیارد تومانی که گفتند در دی ماه برای صندوق زمین راه اندازی میشود؟ به نظرتان تا چه حد این صحبت معتبره؟ و اینکه راه اندازی صندوق زمین به چه کار شرکت میاد؟

نظر

• *سامان*
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 4691

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
                              .............................
                              آقا سامان 350 میلیارد تومانی که گفتند در دی ماه برای صندوق زمین راه اندازی میشود؟ به نظرتان تا چه حد این صحبت معتبره؟ و اینکه راه اندازی صندوق زمین به چه کار شرکت میاد؟
                              حيدر جان راستشو بخايد من اصلا منظورشو از صندوق زمين و ساختمان نفهميدم چيه
                              مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• "heydar"
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 7493

صندوق زمین وساختمان مثل صندوقی که چند وقت پیش وارد بورس شد صندوق نسیم

ولی مشکل دوتاست :1.سرمایه اولیه تاسیس صندوق 2. به طور کل برای شرکت تا چه میزان سوددهی خواهد داشت
                                اقتصادی است یا در حد نمایشه؟

نظر

در حال کار...
                                X