قاسم ايران (قاسم)
Collapse
X
-
پاسخ : قاسم ايران (قاسم)
در اصل توسط تمام پست شده است View Postخرید در 860
یعنی سهم رفت برای 2000 تومان؟؟
سهم واقعا بی پدر مادر و سفته بازی استخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
-
-
در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Postاون جمله قرمز چی میگه !!!
بنظرتون این کار درسته ؟خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
شایدم فردا باهاش برم مجمع
روی 835 میشینم اگه دادن میرم مجمعخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postشایدم فردا باهاش برم مجمع
روی 835 میشینم اگه دادن میرم مجمعخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
توقف نماد معاملاتي شركت قاسم ايران (قاسم1) 94/2/30 10:55
كارگزاران محترم عضو فرابورس، به اطلاع مي رساند؛ نماد معاملاتي شركت قاسم ايران (قاسم1)، جهت برگزاري مجمع عمومي عادي ساليانه صاحبان سهام در روز يکشنبه مورخ 03/03/1394 ، در پايان معاملات امروز چهارشنبه مورخ 30/02/1394 متوقف مي گردد. مديريت بازار فرابورس ايران
قیمت 840 میریم مجمع ببینیم چه خبرهخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
اگه رفتید یک کیلو گوجه خرابم ببرید شاید لازم شد/:.tonguesmiley:./ و پیشنهاد بازخرید سهام قاسم به قیمت1000 تومن رو پیشنهادکنید.
نظر
-
اولین مجمع "قاسم" با تقسیم سود ۱۴ تومانی برگزار شد
اولین مجمع شرکت قاسم ایران بعد از حضور سال گذشته در فرابورس و نوسان شدید قیمت، امروز برگزار و با تقسیم سود ۱۴ تومانی همراه شد.
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، شرکت قاسم ایران که 21 آبان سال گذشته با کشف قیمت 1000 تومانی هر سهم وارد فرابورس شد و با رشد قیمت به محدود 2000 تومانی هم نزدیک شد و سپس به 835 تومان رسید، امروز اولین مجمع سالانه را بعد از حضور در بازار سهام را در هتل المپیک برگزار کرد.
براساس این گزارش، در این مجمع بعد از قرائت گزارش عملکرد هیات مدیره و حسابرس و تصویب صورت های مالی ، مقرر شد به ازای هر سهم 14 تومان سود تقسیم شود. این سود از 30 مهرماه به مرور قابل پرداخت در شعب بانک رفاه به سهامداران است.
این شرکت 36 میلیارد تومانی در حالی سود هر سهم سال مالی اسفند گذشته را 911 ریال و در دو مرحله این سود به 738 و 757ریال کاهش داده بود ولی در آخرین گزارش مشخص شده بود که "قاسم" برای سال گذشته سود هر سهم را با 7 درصد کاهش دیگر به 706 ریال رسانده است.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
شركت قاسم ایران (سهاميعام)
نماد: قاسم کد: 51-20-52
موضوع: تصمیمات مجامع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام
بدین وسیله به اطلاع میرساند، مجمع عمومی عادی سالیانه سال مالی منتهی به 29/12/93 صاحبان سهام شرکت قاسم ایران (سهاميعام) در تاریخ 03/03/94 تشکیل گردید. خلاصة تصمیمات مجمع مذکور بهشرح ذیل میباشد:
1) صورتهای مالی سالیانه منتهی به 29/12/93 شرکت مورد تصویب قرار گرفت.
2) سود تقسیمی به مبلغ 50،400 میلیون ریال (به ازای هر سهم مبلغ 140 ریال) مورد تصویب قرار گرفت.
3) مؤسسه حسابرسی آزموده کاران به عنوان حسابرس مستقل و بازرس قانونی اصلی و مؤسسه حسابرسی ایران مشهود به عنوان حسابرس مستقل و بازرس قانونی علی البدل شرکت انتخاب گردیدند.
4) پاداش هیأت مدیره به مبلغ 1،250 میلیون ریال ناخالص مورد تصویب قرار گرفت.
5) روزنامه اطلاعات به عنوان روزنامه کثیرالانتشار جهت درج آگهی های شرکت انتخاب گردید.
6) حق حضور اعضای غیر موظف هیأت مدیره به ازای حداقل یک جلسه در ماه به مبلغ 5،000،000 ریال تصویب گردید.
نظر
-
خسته نشه شرکت 800 تومانی 14 تومان سود داده !!!
مصاحبه مدیرعامل خوب یادمه که حرف از ارزندگی شرکت بالای قیمت 3000 میکرد
نظر
-
شما با این فرمول مزخرف بورس فرض کن 300 تومن تقسیم کنه باز بشه 540 تومن و سودتقسیمی 7 ماه تو بانک بلوکه بشه میشه بگی چه فایده ای داره؟
نظر
-
در اصل توسط supervisor پست شده است View Postشما با این فرمول مزخرف بورس فرض کن 300 تومن تقسیم کنه باز بشه 540 تومن و سودتقسیمی 7 ماه تو بانک بلوکه بشه میشه بگی چه فایده ای داره؟
نظر
-
با ارادت بنظرات شما بنظر من سهامهای با p/e فضایی و منفی هر روز دارن مثبت میخورن مثل ثنوساو..............و مابقی که شفافند درجا میزنن
نظر
نظر