قاسم ايران (قاسم)

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ali63
    عضو عادی
    • Mar 2014
    • 93

    #31
    پاسخ : قاسم ايران (قاسم)

    در اصل توسط m.hossein پست شده است View Post
    نه. شاید.خاطرت خیلی عزیز باشه.
    نه اگه عزیز بود واسه ولبهمن انلاینم قطع نمیشد! اینو با یکی شرط بسته بودم خواستم مطمئن شم. مرسی

    نظر

    • mesbah1989
      Banned
      • Oct 2014
      • 403

      #32
      پاسخ : قاسم ايران (قاسم)

      ای فغان از دست این کارگزاری های فاسد و بی وجدان.............ملت برای یکبار که شده غیرت به خرج دهید و به هر نحوی که میتوانید جواب رفتار زشت این کارگزاران حرام خور رذل رو بدهید ............خسته نشدید از اینکه چطور با شما مثل یک طلبکار رفتار میکنند............به هر نحوی که میتونید جلوی زورگویشون رو بگیرید........انشالله که عقده ای پیر نشیم!!!

      نظر

      • وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

        #33
        پاسخ : قاسم ايران (قاسم)

        جلسه معارفه شرکت قاسم ایران در حالی طی روز جاری در محل هتل سیمرغ برگزار شد که در این نشست علاوه بر مدیران شرکت های مجموعه، ملحق شدن حجت الاسلام والمسلمین ابوترابی، نایب رییس مجلس شورای اسلامی در اواسط جلسه موجب شگفتی حاضرین در این جلسه شد و در نوع خود قابل توجه بود

        براساس گزارش خبرنگار اعزامی بورس نیوز، نایب رییس مجلس شورای اسلامی در این جلسه عنوان کرد: با توجه به جایگاه ویژه بازار سرمایه در اقتصاد کشور و توجه مسئولین و دولتمردان به این بازار در راستای افزایش کارایی و شفافیت اطلاعاتی و ارتقاء سطح کیفی آن و تأمین نقدینگی بنگاه های طی سال های گذشته همت به عمل آمده و برنامه هایی اجرایی شده است.

        ابوترابی به وضعیت شرکت قاسم ایران اشاره کرد و ابراز داشت: شرکت های توزیع و پخش همچون قاسم ایران نقش قابل توجهی در توسعه اقتصاد کشور دارند.

        علاوه بر این، این مجموعه به برترین شرکت در حوزه پخش و توزیع محصولات در منطقه تبدیل شده که این امر خود نشان دهنده اعتبار و توجه مدیران مسئول آن می باشد و اکنون نیز در حال گسترش عرضه محصولات در سایر بازارها هستند.

        وی افزود: شرکت قاسم ایران در مجموعه صنعتی مینو از جایگاه ویژه ای برخوردار است، چراکه نقطه اتصال بازار داخلی و خارجی است و از این رو می بایست جهت افزایش کیفیت و کارایی این مجموعه قدم برداشت.

        برهمین اساس با توجه به گسترش و رشد این مجموعه پخش کننده کالا و محصولات از سال 85 تا امسال مدیران "قاسم" در صدد عرضه بخشی از سهام این مجموعه در فرابورس برآمده اند و انتظار می رود این مجموعه نسبت به سایر شرکت های هم گروه خود نقش بسزایی را در بازار سرمایه ایفا کند.

        در ادامه مدیر عامل شرکت صنعتی مینو به تشریح وضعیت عملیاتی و سودآوری شرکت مینو پرداخت.

        فرهاد رمضان به مهمترین اقدامات انجام شده توسط مدیران شرکت قاسم ایران اشاره کرد و گفت: اصلاح و تجهیز ساختار ناوگان و انبار سرد نگهداری و حمل محصولات یکی از مهمترین طرح هایی است که توسط این مجموعه اجرایی شده است. چراکه کالا و محصولات در حالی توسط خودروهای سنگین با سوخت گازوییل توزیع می شدند که هزینه حمل و نقل این مجموعه به دلیل افزایش قیمت حامل های انرژی افزایش یافته بود. برهمین اساس با جایگزینی کامیون و کامیونت در صدد رفع این مشکل برآمدیم.

        توسعه مناطق توزیع پردرآمدترین محصول

        وی افزود: توزیع محصول پفک یکی از پرسودترین و پردرآمدترین عملیات شرکت قاسم ایران است که در پی آن برنامه هایی جهت گسترش مناطق توزیع این محصول اجرایی شده و در همین راستا در نظر داریم توسط شرکت های زیرمجموعه همچون شرکت مینو زاهدان، قند خرما، مناطق جنوب شرق و مرکز کشور پوشش داده شود.

        البته توجه به این نکته حائز اهمیت است که با توجه به متفاوت بودن میزان تقاضا برای محصولات در فصول مختلف سال، می توان گفت عملکرد نیمه دوم سال مالی شرکت قاسم ایران در پی افزایش حجم عملیات آن بسیار مناسب تر از نیمه اول آن خواهد بود.

        استفاده از دارایی های غیر مولد و کاهش هزینه های مالی

        مدیر عامل شرکت صنعتی مینو در خصوص مبالغ قابل توجه هزینه های مالی "قاسم" عنوان کرد: بهره گیری از دارایی های غیر مولد و اتخاذ سیاست های تورمی از جمله برنامه هایی است که جهت کاهش هزینه های مالی تدوین شده و علاوه بر آن اجرای برنامه افزایش سرمایه و طرح های توسعه ای در همین راستا انجام شود.

        افزایش درآمدها از محل واردات محصولات با کاهش نرخ ارز

        رمضان پیرامون پتانسیل های "قاسم" جهت منتفع شدن از کاهش تحریم های بین المللی و افت نرخ دلار تصریح کرد: در صورت تحقق این امر، امکان افزایش واردات محصولات فراهم می شود و با توجه به بالا بودن میزان تقاضا برای محصولات توزیعی، انتظار می رود درآمدها و حجم عملیات شرکت از محل رشد میزان واردات محصولات افزایش یابد. این در حالی است که به دلیل پیچیده بودن فرآیند صادرات محصولات، برنامه ای جهت فروش خارجی تولیدات در نظر نداریم.

        کشف قیمت سهام "قاسم" از طریق عرضه و تقاضا

        وی در خصوص ارزیابی ارزش شرکت براساس NAV آن نیز گفت: این مجموعه در بازار سرمایه قابل مقایسه با شرکت های پخش فعال در بورس نیست و قابلیت ها و تفاوت های فراوانی همچون عدم وجود مطالبات مشکوک الوصول و نیز بدهی ها دارد. از این رو می توان گفت ارزش گذاری شرکت بر مبنای سود هر سهم و روش های درآمدی مرسوم در میان فعالان بازار سرمایه چندان منطقی به نظر نمی رسد. به گونه ای که فرآیند کشف قیمت سهام "قاسم" در روز عرضه اولیه براساس میزان عرضه و تقاضا صورت می گیرد.
        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

        نظر

        • Aiming
          ستاره دار(18)
          • Jul 2012
          • 2641

          #34
          پاسخ : قاسم ايران (قاسم)

          عرضه اوليه سهام شركت قاسم ايران (قاسم1) به ايستگاههاي كارگزاران 93/8/21 10:06

          كارگزاران محترم عضو فرابورس، به اطلاع مي رساند؛ پيرو اطلاعيه شماره 0795/الف/93 مورخ 19/08/1393 و پيام هاي قبلي اين مديريت، امروز چهارشنبه مورخ 21/08/1393 تعداد 18،000،000 سهام شركت قاسم ايران (سهامي عام) براي اولين بار پس از پذيرش در بازار دوم فرابورس ايران در نماد قاسم1 و نمونيك GASZ1 عرضه مي شود. خريد صرفاً توسط كارگزاران داراي مجوز فعاليت در فرابورس صورت مي گيرد. در اين خصوص توجه به موارد ذيل ضروري است:

          1.در اجراي ماده 53 دستورالعمل اجرايي نحوه انجام معاملات اوراق بهادار در فرابورس ايران ، کليه درخواستهاي خريد أخذ شده توسط کارگزاران جهت عرضه اوليه، مي بايست به قيمت محدود باشد.

          2.از تعداد سهام قابل عرضه در روز عرضه اوليه (تعداد18،000،000سهم)، تعداد 9،000،000 سهم جهت عرضه به ايستگاههاي كاري معمولي كارگزاران در فرآيند كشف قيمت در نظر گرفته شده است. مقتضي است كارگزاران محترم در جريان كشف قيمت سهام شركت مذكور، مي بايست دسترسيمشتريان برخط (آنلاين تريدرها) را مسدود نمايند. هر گونه مسئوليت ناشي از عدم مسدود بودن دسترسي معامله گران برخط هر كارگزاري بر عهده آن كارگزاري خواهد بود. مقتضي است پس از فرآيند كشف قيمت توسط ايستگاههاي كاري كارگزاران و اعلام ناظر بازار طي پيام ناظر، مي بايست دسترسي معامله گران بر خط (آنلاين) توسط كارگزاران فعال گردد. همچنين سهميه در نظر گرفته شده براي هر معامله گر بر خط‌ (آنلاين) نيز متعاقباً اعلام مي گردد.

          3. سهميه درنظر گرفته شده براي هر يك از ايستگاه هاي كاري معمولي هر كارگزاري حداكثر 7،000 سهم مي باشد. خريد بيش از سهميه مجاز منجر به ابطال كل خريد كارگزاري مي گردد.

          4. با توجه به درج نماد معاملاتي شرکت قاسم ايران (سهامي عام) در بازار دوم فرابورس ايران و عدم شموليت مفاد ابلاغيه شماره 12020028 موضوع نامه شماره 229025/121 مورخ 23/04/1392 مديريت محترم نظارت بر نهادهاي مالي سازمان بورس و اوراق بهادار در خصوص اين شرکت، صندوق هاي سرماي گذاري (اعم از مشترک و قابل معامله)، هيچ گونه سهميه اي جهت خريد سهام ندارند. مقتضي است آن دسته از صندوق هاي مذکور که داراي ايستگاه معاملاتي مجزا مي باشند، نمي بايست از ايستگاه معاملاتي خود جهت ثبت سفارش خريد در نماد معاملاتي مذکور استفاده نمايند.

          5.کارگزاران محترم مي توانند از كد خريد گروهي "ددد" در عرضه اوليه سهام شركت قاسم ايران در نماد معاملاتي "قاسم1" (صرفاً امروز چهارشنبه مورخ 21/08/1393) استفاده نمايند و پس از آن با توجه به قيمت درخواست هاي خريد، اولويت زماني درخواست هاي خريد و منطقه جغرافيائي که درخواست خريد در آن از متقاضي اخذ شده است، نسبت به تخصيص سهام اقدام نمايند و حتي الامکان به همه متقاضياني که درخواست خريد کتبي ارائه نموده اند، اعم از حقيقي يا حقوقي، سهميه اي را تخصيص دهند. در هر صورت مسئوليت تخصيص عادلانه سهام بين مشتريان هر کارگزاري در عرضه اوليه به عهده وي خواهد بود.
          وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

          نظر

          • PETROLEUM
            Banned
            • May 2014
            • 853

            #35
            پاسخ : قاسم ايران (قاسم)

            میخوان بندازنش :: حواستون جمع باشه :: همه چیز رو توی صورتهای مالی دست بالا گرفته :: اخیرا" هم مد شده که عرضه اولیه های سازمان ، تبدیل شده به کلاهبرداری های اولیه :: و عملا" شرکتها دارن به اسم عرضه اولیه ، سهامشان را به قیمت گران میندازند و تامین درآمد می کنند :::: سهامشان را عین بیمه دانا به ملت بیندازند و بعدش در برند !

            تیپیکو را نگاه کنید بعد از 10 ماه عرضه اولیه : بمپنا و پاکشو و ... هم نمونه های دیگر از عملکرد درخشان سازمان هست ! البته پالایشگاهی ها هم بعد از دوسال دارن عرضه اولیه و خالی کردن آقایان دنبال رفع ابهام می گردند !!!!
            آخرین ویرایش توسط PETROLEUM؛ 2014/11/12, 10:59.

            نظر

            • zereshkkk
              عضو فعال
              • Nov 2011
              • 3474

              #36
              پاسخ : قاسم ايران (قاسم)

              قاسم چند ؟

              نظر

              • zereshkkk
                عضو فعال
                • Nov 2011
                • 3474

                #37
                پاسخ : قاسم ايران (قاسم)

                1000-1500!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

                نظر

                • PETROLEUM
                  Banned
                  • May 2014
                  • 853

                  #38
                  پاسخ : قاسم ايران (قاسم)

                  در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                  جلسه معارفه شرکت قاسم ایران در حالی طی روز جاری در محل هتل سیمرغ برگزار شد که در این نشست علاوه بر مدیران شرکت های مجموعه، ملحق شدن حجت الاسلام والمسلمین ابوترابی، نایب رییس مجلس شورای اسلامی در اواسط جلسه موجب شگفتی حاضرین در این جلسه شد و در نوع خود قابل توجه بود

                  براساس گزارش خبرنگار اعزامی بورس نیوز، نایب رییس مجلس شورای اسلامی در این جلسه عنوان کرد: با توجه به جایگاه ویژه بازار سرمایه در اقتصاد کشور و توجه مسئولین و دولتمردان به این بازار در راستای افزایش کارایی و شفافیت اطلاعاتی و ارتقاء سطح کیفی آن و تأمین نقدینگی بنگاه های طی سال های گذشته همت به عمل آمده و برنامه هایی اجرایی شده است.

                  ابوترابی به وضعیت شرکت قاسم ایران اشاره کرد و ابراز داشت: شرکت های توزیع و پخش همچون قاسم ایران نقش قابل توجهی در توسعه اقتصاد کشور دارند.

                  علاوه بر این، این مجموعه به برترین شرکت در حوزه پخش و توزیع محصولات در منطقه تبدیل شده که این امر خود نشان دهنده اعتبار و توجه مدیران مسئول آن می باشد و اکنون نیز در حال گسترش عرضه محصولات در سایر بازارها هستند.

                  وی افزود: شرکت قاسم ایران در مجموعه صنعتی مینو از جایگاه ویژه ای برخوردار است، چراکه نقطه اتصال بازار داخلی و خارجی است و از این رو می بایست جهت افزایش کیفیت و کارایی این مجموعه قدم برداشت.

                  برهمین اساس با توجه به گسترش و رشد این مجموعه پخش کننده کالا و محصولات از سال 85 تا امسال مدیران "قاسم" در صدد عرضه بخشی از سهام این مجموعه در فرابورس برآمده اند و انتظار می رود این مجموعه نسبت به سایر شرکت های هم گروه خود نقش بسزایی را در بازار سرمایه ایفا کند.

                  در ادامه مدیر عامل شرکت صنعتی مینو به تشریح وضعیت عملیاتی و سودآوری شرکت مینو پرداخت.

                  فرهاد رمضان به مهمترین اقدامات انجام شده توسط مدیران شرکت قاسم ایران اشاره کرد و گفت: اصلاح و تجهیز ساختار ناوگان و انبار سرد نگهداری و حمل محصولات یکی از مهمترین طرح هایی است که توسط این مجموعه اجرایی شده است. چراکه کالا و محصولات در حالی توسط خودروهای سنگین با سوخت گازوییل توزیع می شدند که هزینه حمل و نقل این مجموعه به دلیل افزایش قیمت حامل های انرژی افزایش یافته بود. برهمین اساس با جایگزینی کامیون و کامیونت در صدد رفع این مشکل برآمدیم.

                  توسعه مناطق توزیع پردرآمدترین محصول

                  وی افزود: توزیع محصول پفک یکی از پرسودترین و پردرآمدترین عملیات شرکت قاسم ایران است که در پی آن برنامه هایی جهت گسترش مناطق توزیع این محصول اجرایی شده و در همین راستا در نظر داریم توسط شرکت های زیرمجموعه همچون شرکت مینو زاهدان، قند خرما، مناطق جنوب شرق و مرکز کشور پوشش داده شود.

                  البته توجه به این نکته حائز اهمیت است که با توجه به متفاوت بودن میزان تقاضا برای محصولات در فصول مختلف سال، می توان گفت عملکرد نیمه دوم سال مالی شرکت قاسم ایران در پی افزایش حجم عملیات آن بسیار مناسب تر از نیمه اول آن خواهد بود.

                  استفاده از دارایی های غیر مولد و کاهش هزینه های مالی

                  مدیر عامل شرکت صنعتی مینو در خصوص مبالغ قابل توجه هزینه های مالی "قاسم" عنوان کرد: بهره گیری از دارایی های غیر مولد و اتخاذ سیاست های تورمی از جمله برنامه هایی است که جهت کاهش هزینه های مالی تدوین شده و علاوه بر آن اجرای برنامه افزایش سرمایه و طرح های توسعه ای در همین راستا انجام شود.

                  افزایش درآمدها از محل واردات محصولات با کاهش نرخ ارز

                  رمضان پیرامون پتانسیل های "قاسم" جهت منتفع شدن از کاهش تحریم های بین المللی و افت نرخ دلار تصریح کرد: در صورت تحقق این امر، امکان افزایش واردات محصولات فراهم می شود و با توجه به بالا بودن میزان تقاضا برای محصولات توزیعی، انتظار می رود درآمدها و حجم عملیات شرکت از محل رشد میزان واردات محصولات افزایش یابد. این در حالی است که به دلیل پیچیده بودن فرآیند صادرات محصولات، برنامه ای جهت فروش خارجی تولیدات در نظر نداریم.

                  کشف قیمت سهام "قاسم" از طریق عرضه و تقاضا

                  وی در خصوص ارزیابی ارزش شرکت براساس NAV آن نیز گفت: این مجموعه در بازار سرمایه قابل مقایسه با شرکت های پخش فعال در بورس نیست و قابلیت ها و تفاوت های فراوانی همچون عدم وجود مطالبات مشکوک الوصول و نیز بدهی ها دارد. از این رو می توان گفت ارزش گذاری شرکت بر مبنای سود هر سهم و روش های درآمدی مرسوم در میان فعالان بازار سرمایه چندان منطقی به نظر نمی رسد. به گونه ای که فرآیند کشف قیمت سهام "قاسم" در روز عرضه اولیه براساس میزان عرضه و تقاضا صورت می گیرد.

                  عرض نکردم ؟! حالا دیگه مطمئن شدم که میخوان بندازنش و فرار کنند :: اگر قرار باشه قیمت گذاری براساس دارایی باشه ، باید قیمت سهمهای فعلی بازار ده برابر قیمت فعلی باشه !
                  شما میخواهی با تبانی با سازمان ، سهامت رو بندازی و فرار ؟! بازار روی دارایی ها قیمت نمی گذاره :: اونهم واسه 5 درصد سهام که هیچ ارزش بلوکی نداره

                  امیدوارم قضیه عرضه اولیه "فارس" تکرار بشه :: قیمتها Match نشد چون متقاضی روی قیمت 950 تومن بقدر کافی نبود و عرضه اولیه فارس بخاطر همین موضوع تاخیر خورد ::
                  اینا می خوان با سفارش الکی گذاشتن روی قیمتهای بالا ، ملت را جوگیر کنند :: و عملا" از اعتماد مردم سوء استفاده کنند :: قیمت عرضه اولیه ولبهمن خوب بود ولی الزاما" هر عرضه اولیه ای خوب نیست !

                  25 درصد پوشش در شش ماه ! تقسیم سود هم ده درصد !

                  خیلی خیلی که دست بالا قیمت گذاری بشه نهایتش قیمتش باید 450 تومان باشه :: تازه این هم با شرایط فعلی بازار ، بنظرم گران هست ::: 450 تومن کجا و 1000 تومان ادعای اینا کجا !!!
                  از دست بالا شروع کردند !
                  آخرین ویرایش توسط PETROLEUM؛ 2014/11/12, 11:13.

                  نظر

                  • supervisor
                    عضو عادی
                    • Nov 2014
                    • 61

                    #39
                    پاسخ : قاسم ايران (قاسم)

                    قاسم 1000 تومان شده. گروه مینو !!!!!!!!!!!!!!!!!

                    نظر

                    • مریم1
                      عضو عادی
                      • Jun 2014
                      • 131

                      #40
                      پاسخ : قاسم ايران (قاسم)

                      کارگزاران محترم عضو فرابورس، به اطلاع می رساند؛ تعداد 9،000،000 سهم شرکت قاسم ایران (سهامی عام) در نماد "قاسم1" رأس ساعت 11:30 دقیقه به قیمت کشف شده (قیمت 10،000 ریال) با سهمیه در نظر گرفته شده برای هر یک از معامله گران بر خط (آنلاین) حداکثر 350 سهم صرفاً جهت خرید توسط معامله گران بر خط (آنلاین)، بازگشایی خواهد شد. مدیریت بازار فرابورس ایران

                      نظر

                      • naruto
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 1879

                        #41
                        پاسخ : قاسم ايران (قاسم)

                        فکر خودتونو واسه خاطر 350 سهم قاسم درگیر نکنین
                        حتی گین 30-40 درصدیش هم ارزش وقت گذاشتنو نداره
                        تو سهام دیگه براحتی میشه همین سودو با خرید بیشتر درآورد

                        نظر

                        • mohamad1
                          عضو عادی
                          • Sep 2013
                          • 23

                          #42
                          پاسخ : قاسم ايران (قاسم)

                          و اما در مورد قیمت احتمالی این سهم ، با توجه به ماهیت شرکت و با توجه به اموال و دارایی های که شرکت دارد شبهات زیادی در ارزش گذاری وجود دارد . برای مثال در مورد دارایی های شرکت بیان شد که در شهر اصفهان انباری به متراژ 13،738 متر مربع در خیابان امام خمینی وجود دارد که شرکت با فروش این انبار و جایگزینی آن با انباری در خارج شهر و راه اندازی فعالیتی تجاری در این ملک می تواند سود قابل ملاحضه ای را شناسایی نماید همچنین در مورد ملک واقع در خیابان امام گرگان نیز اعلام شد که مراحل اولیه جایگزینی این انبار با انباری در خارج شهر شروع شده است . در مورد این املاک عنوان شد که شرکت تصمیم دارد با تجدید ارزیابی دارایی ها سرمایه خود را افزایش دهد .با توجه به این موارد و با توجه به آنکه بیان شد ارزش ذاتی دارایی های شرکت برای هر سهم چیزی در حدود 4000 تومان است عرضه سهم در محدوده قیمتی 1500 تومان دور از انتظار نیست و با توجه به عرضه اولیه امروز در حدود 550 هزار تومان برای هر کد انلاین نیاز به نقدینگی می باشد .

                          نظر

                          • علی نظامی
                            عضو فعال
                            • Jul 2013
                            • 1033

                            #43
                            پاسخ : قاسم ايران (قاسم)

                            صاحبای این شرکت کسانی هستن که از نظر سطح سواد تو تشخیص میلیون و میلیارد مشکل دارن. عمرا بفهمن بورس چیه و پی به ای چیه و این حرفا....

                            خاک بر سر سازمان بی عرضه بورس و احمقایی که همچین اردرایی گذاشتن تو سیستم.... واقعا صد رحمت به طویله X-(

                            نظر

                            • وحید 20
                              ستاره‌دار(98)
                              • Mar 2011
                              • 29911

                              #44
                              پاسخ : قاسم ايران (قاسم)

                              در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                              ابتدا قرار بود 10 درصد شرکت عرضه بشه که به 5 درصد تبدیل شد!البته احتمال زیاد در روزهای بعد از عرضه مابقی رو هم عرضه کنند

                              با توجه به اینکه فقط 18 میلیون سهم چهارشنبه عرضه میشه بنابراین قیمت سهم رو ممکنه بالا بدن!ولی بخاطر کوچکی شرکت میتونه رشد کنه
                              از دو روز پیش میشد حدس زد چه خوابی دیدن! ولی همانطور که عرض شد بخاطر کوچکی شرکت و سهم ناچیزی که در بازار هست رشد خواهد داشت
                              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                              توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                              نظر

                              • وحید 20
                                ستاره‌دار(98)
                                • Mar 2011
                                • 29911

                                #45
                                پاسخ : قاسم ايران (قاسم)

                                مدیرعامل هلدینگ خودکفایی آزادگان به بورس پرس خبر داد:
                                رضایت ازکشف قیمت"قاسم"!/عرضه ۵درصد دوم درهفته بعد/ اعلام دو برنامه مهم

                                مدیرعامل هلدینگ خودکفایی آزادگان با اعلام رضایت از کشف قیمت ۱۰۰۰ تومانی هر سهم قاسم، ازعرضه ۵ درصد دیگر در هفته آینده،اعمال افزایش سرمایه ۴۰ میلیارد تومانی در آذر و راه اندازی صندوق زمین و ساختمان تا پایان سال خبر داد.

                                فرهاد رمضان در گفت وگو با پایگاه خبری بورس پرس، در رابطه با عرضه اولیه امروز 18 میلیون سهم قاسم ایران در بازار دوم فرابورس اظهار داشت:این کشف قیمت توسط بازار و از طریق مکانیزم عرضه و تقاضا شکل گرفت و از دیدگاه ما سهامداران عمده شرکت قاسم ایران ، قیمت گذاری 1000 تومانی هر سهم مناسب و رضایت بخش بود.

                                وی در برابر این سئوال که با توجه اعلام ارزش 2 تا 4 هزار تومانی هر سهم قاسم ایران ، فاصله حداقل هزار تومانی بین کشف قیمت و ارزش اعلامی را چگونه ارزیابی می کند ؟ توضیح داد: کشف قیمت هزار تومانی، 50 درصد کمتر از ارزش ذاتی حداقل دو هزار تومانی هر سهم این شرکت است اما مطمئنا" بعد از آشنایی فعالان بازار با ویژگی های قاسم ایران و گذشت زمان، این ارزش محقق خواهد شد.

                                رمضان با اعلام حمایت و بازار گردانی سهام قاسم ایران، ادامه داد: 5 درصد دیگر از سهام "قاسم" معادل 18 میلیون سهم هم هفته آینده و حداکثر تا پایان ماه جاری از طریق کارگزاری پارسیان برای عموم عرضه می شود.

                                وی در خصوص زمان اعمال افزایش سرمایه 40 میلیارد تومانی هم گفت: این افزایش سرمایه در آذر ماه انجام خواهد شد و طی آن سرمایه قاسم ایران به 50 میلیارد تومان می رسد.

                                رمضان در خاتمه از راه اندازی صندوق زمین و ساختمان برای این شرکت تازه وارد فرابورسی خبر داد و خاطر نشان کرد: یکی از برنامه هایی که از محل دارایی ها و اراضی موجود در شهرستان ها مدنظر است راه اندازی صندوق زمین و ساختمان است که بعد از طی مراحل قانونی و اخذ مجوز از سازمان بورس ، تا پایان سال عملیاتی خواهد شد.
                                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X