ايران خودرو ديزل(خاور)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • TARGET
    عضو فعال
    • Nov 2014
    • 2282

پاسخ : ايران خودرو ديزل(خاور)

در اصل توسط جوگیر خان پست شده است View Post
    اگر فرض بگیریم در گزارش 6ماهه 20تومان سود بسازد و در 6ماهه دوم نیز 30تومان و پی به ای 5هم بدهیم قیمت با توجه به پی به ای و شناور بالا پر هست!!کمی هم واگرایی منفی دارد که این واگرایی البته زیاد نیست

اما اگر امسال توان سودسازی 80تومان داشته باشد تا 300 تومان هم میاد......... قیمتهای بالاتر و دادن پی به ای بالاتر مشروط به جو بازار خوب و افزایش بتای بازار و همچنین توافق هسته ای هست بنظرم!! البته بنده این سهم رو ندارم صرفا جهت همفکری عرض شد

عجب خاور با زیان انباشته صفر
    سود تمام عملیاتی ۸۰ تومان
    قیمتش ۳۰۰ تومان
    انوقت خودرو با ۶۰ هزار میلیارد تومان زیان انباشته و زیان ۴۰ تومانی ۲۰۰ تومان!
    تریدر های ایرانی یا اینوری جوگیر میشوند یا اونوری!
    شما هم‌ک اصلا اسمتان جوگیر هست جناب جوگیر خان

نظر

• آخرین سامورایی !
      ستاره‌دار(3)
      • Jan 2022
      • 2538

در اصل توسط TARGET پست شده است View Post
      عجب خاور با زیان انباشته صفر
      سود تمام عملیاتی ۸۰ تومان
      قیمتش ۳۰۰ تومان
      انوقت خودرو با ۶۰ هزار میلیارد تومان زیان انباشته و زیان ۴۰ تومانی ۲۰۰ تومان!
      تریدر های ایرانی یا اینوری جوگیر میشوند یا اونوری!
      شما هم‌ک اصلا اسمتان جوگیر هست جناب جوگیر خان
      خودرو نیز احتمالا سود ساز میشه واسه همین اینده رو پیشخور کرده بعد که میزانش سودش مشخص شد پی به ای 4 به بالاترین سودی که طی یکسال خواهد ساخت بازار خواهد داد!!!

چه خبرته تند میری؟؟ وقتی رو صد تومان داد میزدم که بخرید بیایید افزایش سرمایه که نبودی؟؟ 6ماه تنهایی برای سهم نوشتم تا 192تومان و حقها هم رایگان افتاد.......

الان نیز نگفتم بد هست و نمیارزد عرض شد اگر سود امسال 50تومان باشه و شرایط بازار هم این باشد فعلا سقف رو زده!! سود امسال نیز پی به ای 4 چه خبردیگه؟ باتوجه به پی به ای فعلی بازار و پی بی ای گذشته صنعت خودرو زمانیکه در اوج بودند در 15سال قبل عرض شده پی به ای این صنعت 4 زیاد هم گفتم که!!!

حالا مشخص میشه کی جوگیر بوده و کی تارگت 500داده تا اخر سال جو ساز بوده!!!!!!!!!! برو بازار رو یاد بگیر بعد زبون درازی کن وقتی رایگان برات مینویسند......
      نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• TARGET
        عضو فعال
        • Nov 2014
        • 2282

ببین داداش اول ببین من از کی تو فروم هستم و دوم بدان و آگاه باش من از سال ۱۳۹۷ تو خاور هستم و‌ بامید خدا تا ۱۴۰۲ خواهم بود
        شما گنجشک روزی ها رو کاری ندارم
        خودرو‌۵ سال طول میکشه سود تقسیم کنه و ما سال بعد یعنی تیر ۱۴۰۲ سود تو خاور میگیریم
        شما داری خودروساز رو با فولاد و پترویی مقایسه می کنی و پی به ای میدی!؟
        خاور رو با خودرو سایپا مقایسه کن

بعد جسارتا مدیر عامل تارگت ۵۰۰ واسه خاور داده نه من تارگت من/:.rolleyessmileyani

نظر

• naderi1
          ستاره‌دار(26)
          • Sep 2020
          • 792

اینکه شرکتی زیان انباشته از قبل دارد به معنای آن نیست که ان زیان از سود امسال کسر و بعد از آن سود محقق شده اعلام میشود. زیان انباشته مربوط به چندسال قبل است که در این سالهای اخیر شرکت به سود رسیده و توانسته کم کم آنرا حذف کند و با سودی که امسال میسازد شرکت بکل از ضرر انباشته خارج میشود و امکان تقسیم سود خواهد داشت. بنابراین پوشش سود شرکت در 3 ماهه یا 6 ماهه ارتباط با زیان انباشته ندارد. اگر شرکتی هزارتومان هم از قبل زیان انباشته داشته باشد سود امسالش آنچه بوده باید اعلام گردد منتها در نهایت موقع تصویب سود ابتدا باید ضرر انباشته و سایر کسورات از سود کسر شود و اگر سودی ماند براساس مصوبه مجمع و حداقل 10 درصد و حداکثر به میزانی که امکان تقسیم دارد مصوب میشود.
          دیدم مطلب خلاف این نوشته شدم بخاطر این مطلب را زدم.
          اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن

نظر

• بابک 52
            ستاره‌دار (27)
            • Mar 2011
            • 17028

در اصل توسط شاهان پست شده است View Post
            شما ی سری نکات رو در نظر داشته باشید
            اول قرارداد 5000 دستگاه ون درون شهری بنزینی ب وزارت کشور و همچنین 2500 دستگاه اتوبوس درون شهری دیزلی ب وزارت کشور . هر دو مبلغ قراد داد نزدیک 15 هزار میلیارد تومان هست .
            ی قرارداد 14 ماهه و دیگری 18 ماهه و از نیمه برج 6 شروع شده
            من با حاشیه سود 10 درصد ک دیگه منطقی هم هست ک من میگم بیشتره میشه حدود 18 تومان فقط از این دو قرار داد جدید تا 17 ماه آینده
            درضمن ب تازگی افزایش نرخ ماشین سنگین هم اتفاق افتاده و اینم شما لحاظ کن
            نکته بعدی اینکه درسته اتوبوس از موجودی فروخته . ولی در همین 6 ماه الان 500 دستگاه ون و 800 دستگاه کامیون موجودی داره ک نفروخته
            درسته مقدار فروش شهریور تکرار نمیشه . ولی افت قابل توجهی هم نمیشه داشت .
            الان سایپا یا خودرو یا .... ک زیانده هستن دارن 200 معامله میشن . این ک ب سوداوری خوب دست کم سالی 55 رسیده ، 230 تومان !!!!
            اگر قرار بود فرضا سود 80 تا 100 بسازه ک الان راحت 400 بود
            با سلام

من متوجه نشدم شما اصلاً چرا پاسخی به پست اینجانب دادید ؟؟؟؟؟

اگر دقت کرده باشید تمام صحبت و منظور من این هست که خاور نمی تونه برای سال 1401 مبلغ 80 یا 100 تومان سود بسازه و ایراد من به نوشته های دوستانی که چنین توهماتی در خصوص سود سال 1401 دارند فقط همین پیشبینی سود نجومی بود و نه چیز دیگه ....

که شما عیناً مطلب بنده را در نوشته های خود که با رنگ قرمز های لایت کرده ام ، تایید کرده اید !!!!

من اصلا خاور رو با سایپا مقایسه کردم ؟

من خودم در پستم ننوشتم که ون و کامیون موجودی داره برای فروش و امسال نسبت به سال گذشته این دستگاهها را خوب تولید کرده ؟

من اصلاً در کل پستهایم تارگت قیمتی برای خاور دادم ؟ که شما دارید قیمت خودرو و سایپا را برای من مثال می زنید و مقایسه می کنید ؟

اصلا خاور شاید بشه 500 تومان !!!

من بحثم سر مبلغ سود سال 1401 هست و بس که اینقدر توهم نزنند که 80 تومان یا 100 تومانه ...

ظرفیت تولید هر کارخانه مشخصه

انگار به یه کارخانه اسکلت فلزی که فقط میتونه با امکانات و دستگاههاش سالی 3000 تن اسکلت تولید کنه ، بگیم سالی 10 هزار تن تولید کن !!!
            آخرین ویرایش توسط بابک 52؛ 2022/10/14, 13:06.
            The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• TARGET
              عضو فعال
              • Nov 2014
              • 2282

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
              با سلام

اگر دقت کرده باشید تمام صحبت و منظور من این هست که خاور نمی تونه برای سال 1401 مبلغ 80 یا 100 تومان سود بسازه و ایراد من به نوشته های دوستانی که چنین توهماتی در خصوص سود سال 1401 دارند فقط همین پیشبینی سود نجومی بود و نه چیز دیگه ....

که شما عیناً مطلب بنده را در نوشته های خود که با رنگ قرمز های لایت کرده ام ، تایید کرده اید !!!!

من خودم در پستم ننوشتم که ون و کامیون موجودی داره برای فروش و امسال نسبت به سال گذشته این دستگاهها را خوب تولید کرده ؟

من اصلاً در کل پستهایم تارگت قیمتی برای خاور دادم ؟ که شما دارید قیمت خودرو و سایپا را برای من مثال می زنید و مقایسه می کنید ؟

من بحثم سر مبلغ سود سال 1401 هست و بس که اینقدر توهم نزنند که 80 تومان یا 100 تومانه ...

انگار به یه کارخانه اسکلت فلزی که فقط میتونه با امکانات و دستگاههاش سالی 3000 تن اسکلت تولید کنه ، بگیم سالی 10 هزار تن تولید کن !!!

حالا جیگر یه هفته دندون رو جیگر بزار ببین مهر چقدر میسازه! بعد به ۸۰ بگو توهم

نظر

• شاهان
                ستاره دار (1)
                • Aug 2022
                • 1774

با سلام

منظور من این بود ممکنه سود 80 تا 100 نسازه چون اگر چنین تحلیلی برای اکثریت بود الان سهم حداقل 400 بود . ولی اون سودهایی ک شما میفرمایید کلا کم لطفی هست و ب سود 70 تومان ایمان داشته باشید

برام سوال پیش میاد چرا هر فرومی ک میرم از شما فقط اخبار منفی میبینم . از برجام گرفته تا هر سهم دیگه . نمیدونم واقعا چرا !!!
                اگر واقعا سهم ندارید دیگه این همه فعالیت برای جلوه دادن اوضاع خراب چیه !!! برید راحت مسافرت یا ......
                اینکه بگیم قصد داریم اخبار رو اعلام بفرمایید ک برخی ک سهم قصد خرید یا .. دارن بدونن اوضاع چحبره ، خنده داره

نظر

• بابک 52
                  ستاره‌دار (27)
                  • Mar 2011
                  • 17028

در اصل توسط شاهان پست شده است View Post
                  منظور من این بود ممکنه سود 80 تا 100 نسازه چون اگر چنین تحلیلی برای اکثریت بود الان سهم حداقل 400 بود . ولی اون سودهایی ک شما میفرمایید کلا کم لطفی هست و ب سود 70 تومان ایمان داشته باشید

برام سوال پیش میاد چرا هر فرومی ک میرم از شما فقط اخبار منفی میبینم . از برجام گرفته تا هر سهم دیگه . نمیدونم واقعا چرا !!!
                  اگر واقعا سهم ندارید دیگه این همه فعالیت برای جلوه دادن اوضاع خراب چیه !!! برید راحت مسافرت یا ......
                  اینکه بگیم قصد داریم اخبار رو اعلام بفرمایید ک برخی ک سهم قصد خرید یا .. دارن بدونن اوضاع چحبره ، خنده داره
                  اولاٌ شما نوشته های من رو ظاهراً خوب نمی خونید ؟

من ننوشتم که خاور امسال نسبت به سال قبل متحول شده ؟

من نظرم کاملاٌ واضح و مشخصه که خاور قیمتش در همین قیمتهای فعلی ارزنده هست ... من حتی تارگت قیمتی در خصوص خاور ندادم ... فقط با سود 100 تومانی خاور برای سال مالی 1401 مخالفم ....

منتها با دادن تارگتهای نجومی برای سود سازی یک سهم در سال مالی خاص مخالفم که دیگران را به گمراهی نندازن ....

اولاً اخباری که من در خصوص برجام می گذارم کاملاً واقعیه و من در آوردی نیست . مگه اخبار منفی رو نباید مطالعه کرد ؟

مگه اخبار منفی تاثیر گذار نیست ؟ همانطور که اخبار مثبت تاثیر گذارند ...

این خنده داره که شما تصور می کنید حق دارید نسبت به اینکه یه نفر می تونه چه نوع اخباری بگذاره ، انتقاد کنید !!

من سالهای سال هست اینجا توی این وبسایت هستم و خبر می گذارم

حالا شما اگه مشکل داری می تونی منو بگذاری بلک لیست و خبرهای منو نخونی ...

چه اصراری داری که نوشته های منفی رو بخونی ؟

مثل من که خیلی ها رو اینجا گذاشتم بلک لیست
                  The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• شاهان
                    ستاره دار (1)
                    • Aug 2022
                    • 1774

اولاٌ شما نوشته های من رو ظاهراً خوب نمی خونید ؟

من ننوشتم که خاور امسال نسبت به سال قبل متحول شده ؟

من نظرم کاملاٌ واضح و مشخصه که خاور قیمتش در همین قیمتهای فعلی ارزنده هست ... من حتی تارگت قیمتی در خصوص خاور ندادم ... فقط با سود 100 تومانی خاور برای سال مالی 1401 مخالفم ....

منتها با دادن تارگتهای نجومی برای سود سازی یک سهم در سال مالی خاص مخالفم که دیگران را به گمراهی نندازن ....

اولاً اخباری که من در خصوص برجام می گذارم کاملاً واقعیه و من در آوردی نیست . مگه اخبار منفی رو نباید مطالعه کرد ؟

مگه اخبار منفی تاثیر گذار نیست ؟ همانطور که اخبار مثبت تاثیر گذارند ...

این خنده داره که شما تصور می کنید حق دارید نسبت به اینکه یه نفر می تونه چه نوع اخباری بگذاره ، انتقاد کنید !!

من سالهای سال هست اینجا توی این وبسایت هستم و خبر می گذارم

حالا شما اگه مشکل داری می تونی منو بگذاری بلک لیست و خبرهای منو نخونی ...

چه اصراری داری که نوشته های منفی رو بخونی ؟

مثل من که خیلی ها رو اینجا گذاشتم بلک لیست
                    اخبار منفی رو ک میشه گذاشت . ولی جالبه هر جا میرم فقط اخبار منفی رو میذارید . اگر هم خبر مثبتی از سهمی یا هر چیز دیگه بیاد شما نمیذارید .
                    با شناختی ک از شما دارم کلا موقعی ک در بازار هستید یا کلا سهمی رو دارید شروع ب تبلیغات مثبت و اخبار مثبت ازش میکنید . سهمی هم که نداشته باشید یا کلا در بازار نباشید ک فقط تمام روز دنبال پیدا کردن اخبار منفی میگردید .
                    ممنون از توصیه خوبتون راجب بلک لیست

نظر

• TARGET
                      عضو فعال
                      • Nov 2014
                      • 2282

بزرگوار به رشد سهم و سهامهای دارای پتانسیل رشد حساسیت بیشتری داره!
                      ان شااالله با اومدن گزارش مهر بیخیال اخبار منفی میشه و از خاور میکشه بیرون

نظر

• TARGET
                        عضو فعال
                        • Nov 2014
                        • 2282

تا چند وقت پیش خاور رو گروگان‌گرفته بودند بخاطر بزخری حق ها
                        الان گروگان شده برای بزخری آپشن ها
                        فساد سازمان بورس با خقوقی های خاور و زد و بندشون بیداد میکنه

نظر

• سبحان 10
                          عضو فعال
                          • Dec 2012
                          • 1154

۲۲ مهر ۱۴۰۱،‏ ۱۳:۲۴
                          کد خبر: 84911806

جامعه
                          شهر

۲ نفر
                          journalistسیدجواد آل داوود
                          برچسب‌ها

اتوبوس
                          مدیریت شهری
                          حمل و نقل عمومی
                          شرکت واحد اتوبوسرانی تهران

سخنگوی شهرداری تهران در گفت‌وگو با ایرنا مطرح کرد
                          ورود ۲۰۰ اتوبوس داخلی به چرخه حمل و نقل عمومی/ تاکسی‌های جدید به متقاضیان تحویل داده می‌شود
                          ورود ۲۰۰ اتوبوس داخلی به چرخه حمل و نقل عمومی/ تاکسی‌های جدید به متقاضیان تحویل داده می‌شود

تهران_ ایرنا_ سخنگوی شهرداری تهران اعلام کرد: تمام ۲۰۰ اتوبوس که در روز شنبه رونمایی می‌شود تولید داخل بوده، بخشی از اتوبوس‌ها توسط ایران خودرو دیزل و بخش دیگر توسط عقاب افشان تولیده شده است.

عبدالمطهر محمدخانی روز جمعه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا، درباره جزئیات هشتمین شنبه امید و افتخار، اظهار کرد: در هشتمین شنبه امید و افتخار درواقع یکی از مهمترین موضوعات مهم شهری پیگیری و به نتیجه رسیده است.
                          وی با اشاره به اینکه حمل و نقل عمومی شهر تهران دارای نواقص بسیاری بوده است، ادامه داد: شهردار تهران از همان ابتدا برنامه‌های خود را برای توسعه این حوزه اعلام کرده بود و حالا قرار است در روز شنبه ۲۳ مهرماه از ۲۰۰ اتوبوس، ۶۳ مینی‌بوس و ۳۰۰ تاکسی رونمایی شود.
                          محمدخانی با اشاره به ارزش مالی این ناوگان، بیان کرد: هزینه ۲۰۰ اتوبوس و ۶۳ مینی‌بوس حدود هزار میلیارد تومان برآورد شده و برای هر مینی‌بوس، ۱.۵ میلیارد تومان و برای هر اتوبوس ۴.۵ میلیارد تومان هزینه شده است.
                          سخنگوی شهرداری تهران با تاکید بر اینکه تمام ۲۰۰ اتوبوس تولید داخل بوده است، گفت: بخشی از اتوبوس‌ها توسط ایران خودرو دیزل و بخش دیگر توسط عقاب افشان تولیده شده و حالا از روز شنبه قرار است وارد خط شوند.
                          وی با اشاره به اینکه در روز شنبه ۲ هزار تاکسی تحویل متقاضیان خواهد شد، افزود: فرایند اجرایی این تاکسی‌ها از سال گذشته انجام شده بود اما تحویل آن به سال جاری رسید چراکه برای این تاکسی‌ها از طرف سازمان ملی استاندارد مشکلاتی ایجاد شده بود که طی هماهنگی با این سازمان مشکلات ایجاد شده حل شد.
                          وی با بیان اینکه تهران دارای ۸۰ هزار تاکسی است که نیمی از آن فرسوده و نیاز به نوسازی دارد، خاطرنشان کرد: به محض اعلام خودروی جدید توسط شرکت خودروساز، پیگیر این موضوع هستیم تا هرچه سریعتر بتوانیم سایر تاکسی‌های فرسوده را نوسازی کنیم.

نظر

• محمدرض
                            عضو فعال
                            • May 2019
                            • 394

خاور کل گروه خودرو را به گند میکشه .تنهایی رشد کرده تو اصلاح ها خکاوه وخزامیا را با خودش به پایین میکشه .

نظر

• TARGET
                              عضو فعال
                              • Nov 2014
                              • 2282

در اصل توسط محمدرض پست شده است View Post
                              خاور کل گروه خودرو را به گند میکشه .تنهایی رشد کرده تو اصلاح ها خکاوه وخزامیا را با خودش به پایین میکشه .
                              اونوقت کل گروه خودرو با هم جمع کنی سود خاور رو میتونه تو ۶ ماهه کدال کنه؟

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14648

در اصل توسط TARGET پست شده است View Post
                                تا چند وقت پیش خاور رو گروگان‌گرفته بودند بخاطر بزخری حق ها
                                الان گروگان شده برای بزخری آپشن ها
                                فساد سازمان بورس با خقوقی های خاور و زد و بندشون بیداد میکنه
                                حجم معاملات آپشن اینقدر پایین هست که شاید بهتر باشه به اون توجهی نکرد
                                خدا خواست و ما توانستیم
                                تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

در حال کار...
                                X