کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دليل قانع كننده اي براي ريزش خودروئيها وجود نداره.
همه چيز براي صعود خودروئيها مهياست.انشالله
گروسی :شاهد پیشرفت در همه حوزهها خواهیم بود
مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی:
?بنده اطمینان خاطر دارم که شاهد پیشرفت در همه حوزهها خواهیم بود البته در این مسیر با چالشهایی نیز روبهرو میشویم و برخی موارد وجود دارد که باید با هم آنها را انجام داده و حل و فصل کنیم تا ایران و آژانس بینالمللی انرژی اتمی بتوانند اعتمادسازی و اعتمادافزایی کنند.
?باید شکها و تردیدها را در خصوص صلحآمیز بودن برنامه هستهای ایران از بین ببریم و این کاری است که من و ایشان با هم انجام میدهیم.
?من مطمئنم این دیداری که اکنون و در تهران دارم، خاطرهانگیز خواهد شد که به خاطر نقطه عطفی است که جناب آقای معاون رییس جمهور و رییس سازمان انرژی اتمی ایران گفتند که رقم خورده است.امیدوارم که این نقطه عطف در برخی تفاهمها و توافقات فیمابین محقق شود.
آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر
دليل قانع كننده اي براي ريزش خودروئيها وجود نداره.
همه چيز براي صعود خودروئيها مهياست.انشالله
گروسی :شاهد پیشرفت در همه حوزهها خواهیم بود
مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی:
?بنده اطمینان خاطر دارم که شاهد پیشرفت در همه حوزهها خواهیم بود البته در این مسیر با چالشهایی نیز روبهرو میشویم و برخی موارد وجود دارد که باید با هم آنها را انجام داده و حل و فصل کنیم تا ایران و آژانس بینالمللی انرژی اتمی بتوانند اعتمادسازی و اعتمادافزایی کنند.
?باید شکها و تردیدها را در خصوص صلحآمیز بودن برنامه هستهای ایران از بین ببریم و این کاری است که من و ایشان با هم انجام میدهیم.
?من مطمئنم این دیداری که اکنون و در تهران دارم، خاطرهانگیز خواهد شد که به خاطر نقطه عطفی است که جناب آقای معاون رییس جمهور و رییس سازمان انرژی اتمی ایران گفتند که رقم خورده است.امیدوارم که این نقطه عطف در برخی تفاهمها و توافقات فیمابین محقق شود.
همون دیروز که خبر پرواز شاخص رو نایب رییس شورای رقابت اعلام کرد باید انتظار همچی بازاری رو می داشتیم !!اینا لال بشن ...و هیچ کاری نکنند بازار خودش متعادل میشه
نظر