کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
معاملات خاور خیلی عجیبه هر روز از ثانیه اول شروع بازار میان رو ۴ ۵ درصد منفی میفروشن خوب تو اگه فروشنده ای سهم با p/e 4 رو چرا روز قبلش آخر بازار صف فروش نمیکنی بفروشی بری.
توکه از همون اولین دقیقه بازار هنوز مشخص نیست چه خبره بازار میری رو منفی میفروشی روز قبل ۴ ۵ دصد بالاتر میفروختی دیگه.
چندی پیش دیدم یکی از کاربران که در این چندوقته طوری مطلب میزند که گویا اگاه از همه امور شرکت است ولی در اصل مطالبش با جو زدگییست نوشته بود که این سهم هنوز به ابتدای رشد خود هم نرسیده! وقتی سهم در 2سال نزدیک20برابر شده و گفته میشه به ابتدای رشد هم نرسیده این مطلب به ذهن متبادر میشه که گویا گوینده نظرش بر رشد 30 40 برابری تا یکسال بعد است که به رشد20برابری میگوید به ابتدا هم نرسیده! البته از این مطلبم منطور این نیست که سهم بدی است که اگر بد بود این رشد را نمیکرد بلکه باید مواظب بود تا مطلب هیجانی و احساسی نزنیم.
اینکه یک کاربری سال قبل چه گفته خودش باید پاسخ دهد؛ منتها اگر حدسم از آن کاربر همان فرد باشد اتفاقا من سر چند موضوع با او بحثی داشتم که چون پاسخی نداشت شروع به توهین و پیش کشیدن مسائل بی ربط و قدیمی و حتی وسط کشیدن پای دیگر کاربران کرد تا به خیال خود حمایت آنها را پشت خود داشته باشد که تیرش به سنگ خورد و آخرش هم بعد از کلی توهین بحای عذرخواهی اعلام کرد در بلاک لیست قرارم داد! که مایه افتخارم شد.
اما حالا که آن کاربر نیست نباید از انصاف خارج شوم، اینکه نظر او بنا به محاسبات و مفروضاتش مثلا ۵۰تومان سود بود اما شرکت برفرض ۷۰ تومان ساخته یک اختلاف نظر عادی است که این مطلب با انچه من گفتم زمین تا آسمان فرق دارد!!
پس این مطلب شما ربطی به مطلب من ندارد و اگر نقل قول نمیشد پست من به علت بی ربط بودن پاسخ نمیدادم.
درمورد بحث سلب مالکیت و...فارغ از درستی یا نادرستی این مطلب از انجاییکه موضوع مطلبم چیز دیگر بود الان ورود به آن نمیکنم.
اما اینکه دیدم یا ندیدم ارتباطش با مطلب من چیست؟ بافرض دیدم آیا باید هیجان زده مطلب بزنم؟ فرق این فروم با کانالها و گروههای تلگرامی پس چیست؟
حرف من اینست سهم به هر دلیل در دوسال ۲۰برابر شده
بعد آن بگوییم هنوز به ابتدا رشد هم نرسیده این یعنی لابد منظور گوینده اینست تا ۱سال بعد مثلا۴۰برابر میشود!
خود من سهامدار خاور هم هستم و بنظر من هم هنوز جای رشد خوبی دارد اما تجربه حکم میکند همیشه با احتیاط صحبت کنم.
در بلند مدت البته ۳۰ ۴۰ برابر شدن سهم ها عادیست و خیلی از نمادها میروند و اینهم به احتمال زیاد میرود که زمانش البته مهم است.
پیرو مطالب قبل
همانطور که قبلا گفته شد برخی بعد از ۲۰برابر شدن سهم در مدت یکی دوسال تازه یادشان افتاد که این سهم هم خوب است و رشد تولید و فروش و سودسازی دارد! و گفتند به ابتدا رشد هم نرسیده درحالی که در قیمت ۵۰۰ ۶۰۰ تومان اگر در آن زمان که این پست هارا زدم وقت فروش نبود وقت تبلیغ و خرید هم نبود. ولی خب ببینید چه شخص یا اشخاصی در کف قیمت و یک بیستم در موردش مینوشتن و چه کسانی بعد از رشد! دقیقا زمانی که خاور ۵۰۰ ۶۰۰ بود همان فردی که در کف خاور مینوشت موقع خاور ۶۰۰تومانی امد یک نماد از خودروییها خرید که درعرض چندماه ۴برابر شد و مانند اینست الان خاور ۲۴۰۰ باشد! فرق زمان و قیمت شناسی اینجا معلوم میگردد!
هم قیمت خریدش هم فروشش هم شفاف اعلام کرد و طبق معمول اغلب گفتن اینبار دیگر نمیشود ولی باز شد! یادرمورد فلوله ۸۰تومانی و...
از قدیم گفته اند انسان عاقل از یک سوراخ دوبار گزیده نمیشود ولی برخی ظاهرا باید هربار فرصتها را از دست بدهند و البته برخی هم از روی حسادت وقتی معاملات موفق را میبینند دنبال بهانه برای خالی کردن بغض و کینه هستن ولی هربار هم دست از پا درازتر...
این مطلبم منظور این نیست که خاور الان بد است
بطور کلی زمان مناسب برای خرید و فروش و توجه به سوابق افراد مدنظر بود.
اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن
یادش بخیر یک ایرانخودرو دیزلی بود که 20 سال پیش خیلی بهش علاقه داشتم.
عشق میکردم سوار اتوبوسهای ایرانی میشدم.
همیشه علاقه داشتم که این اتوبوسها ارتقا پیدا کنند و مدرن و مدرنتر شوند.
ولی چی شد !!؟؟
رضایی شهاب خودرو راه انداخت اون یکی یک برند دیگه
همون 100 تا اتوبوس ایرانی را هم که خاور تولید میکرد متوقف شد.
الان فکر نکنم چیزی ازش مونده باشد و اینها از خاور و خکاوه و خزامیاد شدند وارد کننده 100%
چی میخواستیم بشویم
چی شد !!؟؟
کشور را خودروها و کشنده های چینی گرفته
فرقش با زمان شاه چیه؟
اون زمان هم همه خودروها وارداتی بود.
وارداتی با کیفیت با قیمت ارزان.
الان باید چینی بی کیفیت و گران قیمت سوار شویم.
هر سه سال چهار سال یک طراحی جدید میدهند بیرون.
پلت فورمشان و موتورهایشان یکی است.
آیا میشه با این روند تولید و واردات وسیع عزیزان به جایی رسید !!؟؟
آب در هاون داریم میکوبیم.
20 سال پیش در مجمع زامیاد قلعه بانی را سوالپیچ کردم و منو آخرسر کشید جلو و بهم گفت: ما پول نداریم اینواسیون و پلتفورمهای مختلف بسازیم.
میدونید چرا !!؟؟
چون 100% خودروسازان ما از سایپا گرفته تا ایرانخودرو دولتی هستند از فنرساز و سایپا آذینش همه و همه دولتی هستند.
فقط برو ببین سایپا و ایرانخودرو چقدر پرسنل و کارگر دارند و بازدهی این دو خودروساز چیست.
همه ریاست جمهورها راه را اشتباه رفتند که الان وضعیت خاور و بازار سرمایه این هست که شاهدش هستیم.
حالا چه تضمینی که ریاست جمهور بعدی با این میراث بشدت منفی و فاسد همکاران قبلی و کابینه های فاسدترشان بتواند اصلاً کاری از پیش ببرد.
طی چند سال.
تازه اگر مفسدین اصلاً بگذارند.
سو استفاده پشت سو استفاده
خیانت پشت خیانت
امضاهای سبز پشت امضاهای سبز.
خاور به کنار
میگیم اتوبوس است و چه بسا ساختش دشوار
سایپا دیزل هم همچنین چون کامیون است.
ما در کشور بعید میدونم موتورسیکلت 100% داخلی داشته باشیم که موتور کوچکش را خودمان توانسته باشیم بزنیم.
یا حتی اسکوتر و وسپا.
چه معنی دارد آقایون انقلابی و مومن که بازار موتورسیکلت کشور را با موتورهای وارداتی چینی اشباع کردند طوری که تولید کننده داخلی را کلاً حذف و نیست و نابود کردید. مثال بارزش خاور،خکاوه،زامیاد و.... .
این حرکتها چطوری با شعارهای ملی رهبر مطابقت میتونه داشته باشد !؟
نظر