کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
طی دوماه گذشته کمترین رشد گروه داشته
گزینه خوبی به نظر میاد
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
طی دوماه گذشته کمترین رشد گروه داشته
گزینه خوبی به نظر میاد
این کزینه خوبه امروز صف فروش شد هرچند هرچی گذاشنن خریدار داشت ولی خوب صف فروش شدنش روب جو گروهش هم سنگینی میکرد
امشب باید یه برسی انجام بدیم ببنیم بالاخره نوبت این سهم رسیده که جبران مافات کنه یا نه؟
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
سلام بهرام خان پس کی خاور تاختنش شروع میشه جون به سر شدیم تکنیکالی که مثل بقیه خودرو سازهاس شایدم بهتر اما این درجازدناش واسه چیه ممنون میشم یه توضیحی بدی
سلام بهرام خان پس کی خاور تاختنش شروع میشه جون به سر شدیم تکنیکالی که مثل بقیه خودرو سازهاس شایدم بهتر اما این درجازدناش واسه چیه ممنون میشم یه توضیحی بدی
درود برشما
شاخص جعلی را با 4تا سهام دولتی سوگلی بنجل
مثل فرابورس-بورس-برکت-
انرژی-خودرو-خساپا فرغان والخ.... بالا بردند 60 درصد....
کلن خودروا اشغالند این دیگه نوبره از عوضی گری یه مشت دزد راهزن یه دکون مسخره باز کردن اسمش گذاشتن سرمایه گذار من وشما هم زندگی امون دادیم دست این کفتارای شغال
ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-
در اصل توسط )(شاخص کل جعل علی) پست شده است
View Post
کلن خودروا اشغالند این دیگه نوبره از عوضی گری یه مشت دزد راهزن یه دکون مسخره باز کردن اسمش گذاشتن سرمایه گذار من وشما هم زندگی امون دادیم دست این کفتارای شغال
درود
سبدتون را متناسب با وضعیت بنیادی شرکت ها اصلاح کنید
دررالی اتی بازار ایشالا وضعیت بهتری را تجربه خواهید کرد
شما یک ست کامل ازشرکت های مختلف بازار خریدید ... درحالی که بخش زیادی ازاین ها اصلا دیگه توجیه بنیادی نداره خریدشون
باید سبد را اصلاخ کنید وگرنه بادلار200تومنی هم وضع همینه ... کافیه این 5سال اخیر بازار را ببینید
نظر