ايران خودرو ديزل(خاور)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کيانوش
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 6613

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
    کمي ديگر صبر کنيم صحبتهاي کيانوش نقل محافل و مجالس خواهد شد.
    هفته ديگر

نظر

• کيانوش
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 6613

استاد مختاري در موج شماري نوشته اند.
      شرح.
      گروه خودرو
      ازونجایی که مار گزیده از ریسمون سیاه و سفید میترسه

و حدود 6-8 ماه پیش موج شماریهایی از گروه خودرو گذاشتم که یکسره بی اعتبار شدن،هرچند فکر میکنم نزول سهام این گروه تموم شده، اما اینبار در موردشون فعلا

شمارشی ارایه نمیدم

به نظرم در بدبینانه ترین حالت این گروه یک صعود دیگر هم در کوتاه مدت دارند

در صورتی که در صعود پیش رو هر یک از سهام این گروه به اعدادی که جلوی نماد سهم درج شده برسه، اونوقت با اطمینان میشه گفت روند صعودی ای شروع شده که

منجر به شکست سقف های تاریخی سهم های گروه میشه(و اقلا تا دو برابر اعداد گفته شده رشد میکنن):

خساپا: 1409

خپارس: 915

ولساپا: 1657

وساپا: 1271

خکاوه: 851

خاور: 832

خزامیا: 1147

دوستانی که تا حال و از قبل سهام دار این گروه هستند که حسابشون جداست و به نظرم تا 6 ماه آتی سهامداری کنند

اما دوستان کم ریسکی که قصد ورود به سهام گروه دارن، به نظرم صبر کنند با عبور قیمت از اعداد فوق الذکر وارد بشن

در مورد اهداف صعود هم ایشالا بعد از عبور از اعداد فوق صحبت خواهم کرد
      پايان شرح.
      .................................................. .........................
      با توجه به شکسته شدن مقاومتهاي گفته شده بالا براي خاور-خپارس-خکاوه
      چشم اندازهاي قيمتي سهام
      خاور166تومان
      خپارس183تومان
      خکاوه170تومان
      به اميد شکسته شدن بقيه مقاومتي گروه خودرو.
      .................................................. ...............
      با تشکر از جناب استاد مختاري عزيز از چشم اندازهاي قشنگي که با تحليلهاي زيباي تکنيکالشون به ما ميدند.

يک خبر داغ داغ داغ
      شرکتهاي خودرويي دارند از اتاق مبادلات ارزي دلار 2477توماني مي گيرند.قيمت دلار بازار ازاد هم نزديک به 3000تومان شد.
      خودروايها با دلار 2477توماني توليدشان را رونق خواهند داد.
      بيشتر شرکتهاي خودرويي مثل خاور-خپارس-خزاميا-و.......ارز وارداتي را با دلار 3300تومان بسته اند.
      در نتيجه.
      خودروايها تعديل مثبت خفن خواهند داد.
      خاور بيشترين تعديل را خواهد داد.78تومان از محل تغيير ارز 3300توماني به 2477تومان و بيش از 100تومان از محل فروش بانک پارسيانش
      اگر عملياتي بشه.
      خپارس45تومان
      خزاميا 29تومان
      خمهر 23تومان
      خچرخش 21تومان
      و.............
      .................................................. ..........................
      شرايط بازار تغيير کرده است.سهام خودرويي هم امد تو ليست خريد .
      رفقا خاور بيشترين بازدهي را خواهد داد.خگستر هم همينطور و.......
      اين مطلب بالا را من براي اولين بار تو اين سايت زده ام.
      تاکيد دارم خاور بيشترين بازدهي را خواهد داشت تو گروه خودرو مثل خگستر شايد هم بيشتر از ان.
      قسمتي از سرمايه را انتقال بديد به گروه خودرو
      همانطوري که استاد مختاري پيش بيني کرده بود گروه خودرو در مدار صعود افتاد.

نظر

• motenaweb
        عضو عادی
        • Jul 2013
        • 226

سلام
        چند روز قبل با دفتر خاور صحبت کردم. گفتند 5000 دستگاه اتوبوس قرارداد بستیم با شهرداری تهران. اما خیلی سود آور نیست. تغییرات زیادی سهم شاید نکنه در میان مدت

نظر

• motenaweb
          عضو عادی
          • Jul 2013
          • 226

اقا
          خاور که به زور 100 رو دیده اخر مرداد ، ظرف چند ماه 15 برابر میشه؟ شوخی میکنی رفیق؟

نظر

• hossein sh
            ستاره دار(1)
            • Mar 2012
            • 688

باید با تدوین سیاست های مناسب ،بازار مصرف خودروهای سنگین در داخل مدیریت شود

به گزارش خبر خودرو، قائم مقام شرکت ایران خودرو دیزل با اشاره به بحث واردات کامیون های دست دوم به کشور گفت : قطعا در چنین شرایطی واردات کامیون های دست دوم ، ضربه سنگینی به تولیدات داخلی خواهد زد.

مهدی یونسیان در گفتگو با خبرنگار خبر خودرو، افزود : در شرایطی که بسیاری از شرکتهای تولیدکننده خودروهای سنگین با عدم مراجعه مشتری مواجه هستند واردات کامیون های دست دوم اقدامی غیر منطقی و ضد تولید است.

وی تصریح کرد: البته واردات 3 هزار دستگاه کامیون دست دوم موضوعی قدیمی است ومشخص نیست که این اقدام تا چه میزان ضمانت اجرایی داشته باشد.

وی همچنین به تاثیر نوسان قیمت خودروهای سنگین بر بازار خرید و فروش این محصولات پرداخت و تصریح کرد : در حال حاضر با وجود تقاضای مشتریان ، تعداد زیادی کامیون و کشنده به دلیل مشخص نبودن قیمت در کارخانجات باقی مانده است و مشتریان زیادی در انتظار تصمیم گیری در این خصوص هستند تا نسبت به خرید آنها اقدام کنند .

وی در ادامه یاد آورشد : هم اکنون مشتریان زیادی به جهت افزایش قیمت محصولات و تشکیل دولت جدید در انتظار تغییراتی در این زمینه بوده و در شرایط کنونی برای خرید مردد هستند.

قائم مقام ایران خودرو دیزل در ادامه به ظرفیت تولید سالانه 25 هزار دستگاه خودرو در این شرکت اشاره کرد و اظهار داشت : دولت باید با برنامه ریزی و سیاست گذاری دقیق ، بازار مصرف خودروهای تولید داخل را مدیریت نماید به عنوان مثال جلوگیری از تردد خودروهای فرسوده و پر مصرف، آلاینده و یا غیر استاندارد هر یک می تواند موجب خروج تعدادی از این خودروها و مراجعه افراد جهت خرید محصولات به روز شود قطعا با این اقدامات بازار مصرف خودروهای سنگین در داخل مدیریت خواهد شد.

یونسیان تصریح کرد : البته به نظر می رسد تا کنون برنامه ای در این زمینه تدوین نشده و اگر هم شده ، اجرایی نمی شوند.

وی همچنین با اشاره به موانع و مشکلات ناشی از واردات کامیون های دست دوم به کشور گفت : سیاست کاری استفاده از خودروهای تجاری در بسیاری از کشورهای دنیا به نحوی که اغلب این خودروها در چندین شیفت کاری مورد استفاده قرار می گیرند به طوری که 3 سال پیمایش این خودروها معادل حداقل 9 سال استفاده از این خودروها در داخل کشور است بنابراین واردات خودروهایی با این میزان کارکرد قطعا با مشکلات تامین قطعات و خدمات پس از فروش و هزینه های بالای نگهداری مواجه خواهند شد.

نظر

• Alidadash
              عضو فعال
              • Jun 2013
              • 959

صف خرید تقریباً سنگین خودرویی ها
              سهامداری کنید تا رستگار شوید...

شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.

نظر

• under line
                عضو عادی
                • Jul 2013
                • 137

من بدجور دلم با خودروییاس احساسم اینه که1 اتفاقی قراره بیفته
                ;;)
                [SIZE=4][FONT=comic sans ms][COLOR=#cc99ff]من1 [/COLOR][COLOR=#800080]پرندم [/COLOR][COLOR=#cc6699]ارزو داررررررررررررررررم'@-@L-)[/COLOR][/FONT][/SIZE]

نظر

• Alidadash
                  عضو فعال
                  • Jun 2013
                  • 959

بله اتفاقی خواهد افتاد ولی نباید ریسکشم فراموش کرد، مبلغ مناسبی رو به خودرویی ها و بانکی های رشد نکرده مثل تجارت، پارسیان، پاسارگاد و سینا تخصیص بدید.
                  سهامداری کنید تا رستگار شوید...

شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.

نظر

• کيانوش
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 6613

احساس مي کنم ديزل ببنده واسه تعديل مثبت.
                    .................................................. .....
                    بانک پارسيان هم صف خريد شد.
                    حالا خاور از دو سو مورد تقاضا قرار ميگيره.
                    از محل بانک پارسياني که تو پورتفوي داره و از محل گروه خودرواي.

نظر

• motenaweb
                      عضو عادی
                      • Jul 2013
                      • 226

احساس مي کنم ديزل ببنده واسه تعديل مثبت.
                      .................................................. .....
                      بانک پارسيان هم صف خريد شد.
                      حالا خاور از دو سو مورد تقاضا قرار ميگيره.
                      از محل بانک پارسياني که تو پورتفوي داره و از محل گروه خودرواي.

آقا کیانوش
                      به نظر شما خاور که زیان انباشته داره از سال قبل ، الان به زور رسیده به 104 تومن ، قیمتش چقدر خواهد شد تا دو ماه دیگه و چرا فکر میکنید ببنده برای تعدیل مثبت؟
                      خود کارخانه میگه اتفاق جدیدی در تولید نیست و فقط قرارداد شهرداری داریم. تغییرات ، فقط جو بازیه بازاره

نظر

• مجتبی
                        عضو فعال
                        • Jul 2013
                        • 514

سلام
                        من خودم توی خاور کار می کنم. خط اتوبوس تعطیله پارسال به صورت محدود چند تا اتوبوس تولید شد یعنی زیر 100 دستگاه. مینی بوس از اول سال 91 تا الان تعطیله. آمبولانس نمیزنه شرکت. فقط کامیون و کشنده اونم خیلی محدود تولید داره. از تولید و فروش امسال چیزی عاید خاور نمیشه. شاید مدیرانش به دنبال سود غیرعملیاتی باشن
                        تحلیل بنیادی و تکنیکال بورس
                        https://t.me/BourseTahlil63

نظر

• کيانوش
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 6613

در اصل توسط motenaweb پست شده است View Post
                          آقا کیانوش
                          به نظر شما خاور که زیان انباشته داره از سال قبل ، الان به زور رسیده به 104 تومن ، قیمتش چقدر خواهد شد تا دو ماه دیگه و چرا فکر میکنید ببنده برای تعدیل مثبت؟
                          خود کارخانه میگه اتفاق جدیدی در تولید نیست و فقط قرارداد شهرداری داریم. تغییرات ، فقط جو بازیه بازاره
                          چون تو بودجه سالانه سال 1392 که تو زمستان داد ارز براي واردات کالاهاي مصرفي اش را 3300تومان ديده است.ولي الان داره از ارز 2477توماني استفاده ميکنه.انوقت فکر مي کردند بايد از ارز ازاد استفاده کنند ولي از اول سال از ارز اتاق مبادلات استفاده کرده اند.
                          شما به گزارش 12ماهه خپارس هم نگاه کن ان هم همين کار را کرده است ولي تو گزارش 3ماهه 92 خپارس امده است که از ارز 2500توماني استفاده ميکنه.
                          حالا حساب کن دلاري 800تومان بنفع خاور هست.129ميليون تا 800تومان تقسيم بر تعداد سهام ميشه حدود 65تومان تعديل مثبت سود.
                          انور قضيه خاور از پارسال 2700تا محصول به نرخ متوسط فروش 100ميليون تومان موجودي داره که خارج از فروش 8000تايي امسالش هست اين 2700تا کاميون و اتوبوس و ميني بوس و امبولانس و ون هم ميشه بطور متوسط بدون فروش امسالش ميشه حداقل 70تومان تعديل مثبت.
                          چون قيمت تمام شده انور سال با دلار 1800توماني بوده است و فروش اينور سال با دلار حداقل 2500توماني.
                          و تقسيم سود سمند و پارسيان وداستانهاي ديگر بماند.
                          در ضمن الان خاور به ازاي هر سهم حداقل400تومان دارايي دارد ارزش ساختمان و کارخانه و دم ودستگاه و سهم بانک پارسيانش و ......
                          در اصل الان بايد قيمت هر سهم خاور حداقل بالاي 200باشه.

نظر

• سیاح
                            عضو عادی
                            • Aug 2011
                            • 70

با افزایش قیمت بانک پارسیان خاور و خگستر مطمئنا رشد خوبی را تجربه خواهند کرد

نظر

• شبندر
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 3598

خاور با ظرفيتهاي بسيار زيادش بزودي رشد اساسي خواهد داشت و بدنبال آن ولغدر هم طوفاني رشد خواهد كرد امروز بهترين فرصت براي خريد ولغدر هست در منفي كامل امروز فردا اين سهم صف خريد خواهد شد
                              تا آبان ماه خاور 400تومان
                              ولغدر 500تومان
                              دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• مجتبی
                                عضو فعال
                                • Jul 2013
                                • 514

در اصل توسط شبندر پست شده است View Post
                                خاور با ظرفيتهاي بسيار زيادش بزودي رشد اساسي خواهد داشت و بدنبال آن ولغدر هم طوفاني رشد خواهد كرد امروز بهترين فرصت براي خريد ولغدر هست در منفي كامل امروز فردا اين سهم صف خريد خواهد شد
                                تا آبان ماه خاور 400تومان
                                ولغدر 500تومان
                                دوست عزیز با چه منطقی میگه این حرفو؟؟
                                مشکلات تحریم و ارز و رکود اقتصادی پدر خودرو سازها رو در اورده. صورت های مالی افتضاحی دارن. با دلیل توضیح بده تا دیگران گمراه نشن.
                                خودم دارم توی خاور کار می کنم هیچ خبری نیست از تولید درستو حسابی. توی کامنت قبلی هم گفتم اگه قرار باشه سودی بسازه فقط از درآمد غیر عملیاتی می تونه بسازه.
                                شاید با حباب بتون قیمت ها رو بکشن بالا ولی حدی داره و در ضمن ریسک داره. از نظر من سهم فاقد بنیادی خریدش کاملا اشتباه هستش.
                                تحلیل بنیادی و تکنیکال بورس
                                https://t.me/BourseTahlil63

نظر

در حال کار...
                                X