ايران خودرو ديزل(خاور)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سرمد سابق
    عضو عادی
    • Jun 2013
    • 189

چنانچه با افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی در ایران خودرو موافقت شود یقینا این حق به سایپا و خاور هم داده میشود

نظر

• کيانوش
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 6613

در اصل توسط سرمد سابق پست شده است View Post
      کیانوش خان امروز علت منفی روی نماد خاور چیست؟
      خراب بودن بازار
      .............................
      عبور ايران خودرو از 300نظر بازار را به خودروايها عوض خواهد کرد.
      ديديم که گزارشات 6ماهه پالايشگاهيها و پتروها و ......چندان چنگي هم بدل نزد.لذا گزارش 6ماهه خودروايها هم چندان نگراني نخواهد داشت.
      بايد منتظر لغو تحريمها و افزايش سرمايه از محل تجديد ارزيابيها بود.
      احتمالا سايپا و خاور و.....راه ايران خودرو را برند.
      بايد صبور بود و سهامداري کرد.

نظر

• negah
        عضو عادی
        • Apr 2012
        • 250

در اصل توسط شبندر پست شده است View Post
        اولا چهارشنبه تعطيل بود ثانيا لازم نيست من خودم بخرم بيشتر كساني كه در بازار خريد مي كنند خودشان هم نمي دانند كه دارند براي من خريد مي كنند.

عجب قدرتی داره این توهم!!!!!
        /:.weirdsmiley.:/
        [SIZE=4][COLOR=#008000]بعداز25سال ماهی فروشی چندوقتی است که دربورس ماهی گیری میکنم[/COLOR][/SIZE]

نظر

• سرمد سابق
          عضو عادی
          • Jun 2013
          • 189

امروز فرصت مناسبی برای خرید بود در صورت تامین نقدینگی و کاهش قیمت بر تعداد افزوده خواهد شد
          خاور سهمی است که تا کنون بازار به خاطر سرگرمی با خودرو از ان غافل شده
          خاور هم میتواند از محل تجدید ارزیابی افزایش سرمایه بدهد

نظر

• Ali zahedi
            كاربر فعال
            • Sep 2012
            • 676

امروز نزدیک شرکت خاور کاری داشتم گفتم سری هم به شرکت بزنم . نمیدانید داخل چقدر شلوغ بود و پر از مشتری که برای خرید به صورت اقساطی هجوم آورده بودند و کارمندان وقت سر خاراندن نداشتند و با کمی پر سو جو متوجه شدم خاور در طی این چند روز کلی فروش اقساطی داشته که نسبت به سالهای قبل بی نظیر بوده و اثرات این فروش در گزارشات 9 و 12 ماهه و سال آیینده معلوم میشه. در ضمن شرکت یه قرارداد بسیار بزرگ هم با شهرداری جهت نوسازی ناوگان چند روز پیش بسته که اثرات آن هم سال بعد مشخص میشه و حدود 35 تومان تا 2 سال بر سود شرکت افزوده خواهد شد همچنین شرکت شدیدا دنبال افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی است . خاور سال بعد توانایی ساخت حداقل 150 تومان سود را دارد با این همه خبر خوب این سهم به زودی مثل ایران خودرو حرکت صعودی خود را آغاز خواهد نمود.

نظر

• dpi
              عضو فعال
              • Oct 2012
              • 578

دوستان اين سهم ديگه نبايد كه قيمت از خاذين پايين تر كه باشه
              اين سهم در گروهي خودرويي عقب ماندگي در قيمت داره.

نظر

• Alidadash
                عضو فعال
                • Jun 2013
                • 959

بله خاور خیلی زیاد عقب مونده، عرضه اولیه این سهم چندین سال پیش دوبرابر قیمت کنونی بوده، البته من از افزایش سرمایه در این چند ساله خبری ندارم.
                سهامداری کنید تا رستگار شوید...

شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.

نظر

• Sushiant
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 1391

داره میره رو اعصابمون .............! هیچ حرکتی نمیکنه !!!
                  هر چیز که در جستن آنی، آنی

نظر

• شبندر
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 3598

بزودي قرارداد شهرداري تهران به خبر اول تبديل ميشه و اونوقت ديگه خاور گير نمياد
                    دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• کیوان
                      ستاره دار (1)
                      • Jun 2011
                      • 5094

یکی تو خاور هست یا اسکله یا یک چیزیش میشه ! /:.grlim:./ تا میبینه سهم میخواد 109 را رد کنه رنج میکشه تا 107 .دوست داره خط عمودی رو به پایین درست کنه ! laughingsmiley دوبار تاحالا اینکارو کرده! که چی بشه ؟! /:.yead.:/
                      ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• Ali zahedi
                        كاربر فعال
                        • Sep 2012
                        • 676

​اولين مقاومت مهم خاور ١٢٥ تومان

نظر

• کيانوش
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 6613

ظاهرا گويا تعداد کمي از رفقا تو گروه خودرو هستند.من همچنان به اين گروه ورشکسته اعتقاد دارم گرچه بيش از 100درصد تو 2ماه گذشته از ايران خودرو سود کرده ام.من عاشق صنايع ورشکسته مي گردم مثل صنعت ورشکسته پالايشگاهي شبندر114 توماني و شراز 380توماني و....
                          دلار داره شل ميکنه.دولت تغيير موضع داده است گويا اون 48ميليارد دلار بلوکه شده داره ازاد ميشه و تحريمها هم ازاد.
                          به اين صحبت امروز معاون اول دقت فرماييد.
                          .................................................. .................................................. .................................................. ..........................................
                          کد خبر: 2159423
                          بازدید:
                          نظرات :
                          تاریخ مخابره : ۱۳۹۲/۷/۲۹ - ۱۲:۰۱ اقتصادی > اقتصاد کلان
                          معاون اول رئیس جمهور اعلام کرد:
                          شناسایی 3 دهک ثروتمند با روش جدید/ ثبات کاهشی نرخ ارز را می‌خواهیم
                          معاون اول رئیس جمهور با اعلام اینکه سه دهک ثروتمند جامعه برای حذف یارانه نقدی‌شان با روش جدید شناسایی خواهند شد، گفت: اعلام سه دهک در گذشته تنها براساس یک کار مطالعاتی بود.به گزارش خبرنگار مهر، اسحاق جهانگیری در حاشیه مراسم روز ملی صادرات در جمع خبرنگاران گفت: دولت مصمم است که یارانه های نقدی را به فردی پرداخت کند که نیاز دارد. بر همین اساس باید گروه های نیازمند را شناسایی و به آنها یارانه اختصاص دهیم.

معاون اول رئیس جمهور افزود: اینکه سه دهک جامعه شناسایی شدند تنها براساس یک کار مطالعاتی بوده و تا به حال به طور قطعی دهک‌های جامعه شناسایی نشده‌اند که سه دهک آن حذف شوند.

معاون اول رئیس جمهور افزود: این کار مطالعاتی بر این پایه است که جمعیت کشور به ده قسمت تقسیم شده و سه دهک آن که بالاترین درآمد را دارند جزء دهک‌های ثروتمند تلقی شده اند. البته دولت به دنبال آن است که براساس کار علمی سه دهک ثروتمند را شناسایی کند.

به گفته جهانگیری: در دولت کمیته ای برای حمایت از خانوار در جریان اجرای قانون هدفمندی یارانه ها تشکیل شده است که در قالب آن شناسایی خواهد کرد.

ثبات کاهش نرخ ارز در دستور کار

به گفته معاون اول رئیس جمهور، دولت مصمم است تا نرخ ارز را از ثبات فعلی به سمت ثبات کاهشی سوق دهد.

وی اظهار داشت: از زمان روی کار آمدن دولت یازدهم روند نرخ ارز با ثبات بوده است که یکی از سیاست‌های ما در بخش اقتصاد این است که به صورت جدی این سیاست را دنبال کنیم که نرخ ارز ثابت و روند کاهش به خود بگیرد.

جهانگیری اظهار داشت: البته مهم است که نوسان ناگهانی نرخ ارز که قدرت برنامه ریزی فعالان اقتصادی را کاهش می دهد، به سمت حرکت با ثباتی پیش رود.
                          .................................................. .................................................. .................................................. ...............................
                          نرخ ارز ثابت و روند کاهش به خود بگيرد.
                          يعني چي.؟
                          به هر حال از فردا دوباره گروه خودرو و بانک و تجهيزاتي مثل مپنا و بترانس سر بلند مي کنند و گروه پالايشگاه و دلاري استراحتي مي کنند.
                          جا نمونيم.
                          خاور بودجه خود را با 3300تومان بسته است.در ضمن معامله بلوکي داره و ممکنه دوباره ممکنه المانيها با بنزشون برگردند به خاور.
                          من جاي ايران خودرو بودم بلوک 49درصدي خاور را به المانها مي فروختم.
                          سهمي 1000تومان

نظر

• Ali zahedi
                            كاربر فعال
                            • Sep 2012
                            • 676

میگن خاور 6 ماهه 8 ریال سود ساخته اگه صحت داشته باشه رفتیم واسه 150 تومان

نظر

• infohamidphd
                              عضو عادی
                              • Mar 2011
                              • 80

ارزش بازار خاور در مقابل زامیاد و خپارس بسیار پایین هست؟ چرا؟یعنی الان باید خاور 150-16 بود

نظر

• شبندر
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 3598

بعد از زامياد، خاور بهترين گزارش را خواهد داشت ،خاور رقم هاي شگفت انگيز را به سرعت خواهد ديد فردا فرصت خريد سنگين است. اگر فردا تمام گروه متعادل باشند خاور بايد صف سنگيني داشته باشد.
                                دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

در حال کار...
                                X