ايران خودرو ديزل(خاور)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Ali zahedi
    كاربر فعال
    • Sep 2012
    • 676

شبندر مریخ خوش گذشت؟؟؟ شبندر کلا 10000 تا خاور داشت که اونم امروز عرضه کرد و صفش را داد
    در اصل توسط شبندر پست شده است View Post
    امروز صف خاور را خواهيم داد

نظر

• Ali zahedi
      كاربر فعال
      • Sep 2012
      • 676

آقا مذاكره با امريكا را تاييد كرد. اميدوارم هرچي سريعتر اين اتفاق بيفته.

اين خبر تکميل مي شود...
      رهبر معظم انقلاب: هيچکس نبايد مذاکره کنندگان ما را سازشکار بداند و نبايد ماموري را که مشغول کاريست، تضعيف کند/ اينها بچه هاي انقلابند/ از اين مذاكرات ضرري نمي‌كنيم

رهبر معظم انقلاب هم اکنون در ديدار پرشور دانش آموزان و دانشجويان ضمن دفاع از تيم مذاکره کننده هسته اي فرمودند: هيچ کس نبايد مجموعه مذاکره کنندگان ما را سازشکار بداند.

پايگاه خبري تحليلي انتخاب (Entekhab.ir) :رهبر معظم انقلاب هم اکنون در ديدار پرشور دانش آموزان و دانشجويان فرمودند: هيچ کس نبايد مجموعه مذاکره کنندگان ما را سازشکار بداند.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آيت الله العظمي خامنه اي ديدار هزاران نفر از دانش آموزان و دانشجويان کشور دقايقي پيش در آستانه يوم الله 13 آبان، روز ملي مبارزه با استکبار جهاني، با حضرت آيت الله خامنه اي رهبر معظم انقلاب اسلامي آغاز شد.

رهبر معظم انقلاب اسلامي تاکيد کردند: هيچکس نبايد مجموعه مذاکره کنندگان ما را سازشکار بداند، اينها بچه هاي خود ما و بچه هاي انقلابند. يک ماموريت سختي را برعهده دارند و هيچکس نبايد ماموري را که مشغول کاري است، تضعيف کند.

حضرت آيت‌الله خامنه‌اي ادامه دادند: همانطور كه در مشهد هم گفتم، به مذاكره خوشبين نيستم ولي باذن الله از اين مذاكرات ضرري هم نمي‌كنيم و اين تجربه، ظرفيت فكري ملت ما را بالا خواهد برد.

رهبر انقلاب تاکيد کردند:‌ اگر مذاكرات به نتيجه برسد كه چه بهتر ولي اگر نتيجه نگرفتند معنايش اين باشد كه كشور بايد روي پاي خودش بايستد.

رهبر معظم انقلاب اسلامي همچنين تاکيد کردند: به دشمني که لبخند مي‌زند اعتماد نکنيم،آمريکايي‌ها از آنطرف لبخند مي‌زنند و اظهار ميل به مذاکره مي‌کنند و از اين طرف بلافاصله مي‌گويند همه گزينه ها روي ميز است،خب چه غلطي ممکن است انجام دهند.
      ايشان يادآور شدند: آمريکايي‌ها بيشترين ملاحظه را با صهيونيست‌ها دارند و مجبورند ملاحظه آنها را کنند، ولي ما اين ملاحظه را نداريم و از روز اول هم گفته ايم که رژيم صهيونيستي را يک رژيم نامشروع و حرامزاده مي‌دانيم.
      رهبر معظم انقلاب اسلامي افزودند: حرف ما با مسئولين اين است که براي گشايش مسائل کشور بايد نگاهشان به درون باشد،‌در عرصه ديپلماسي هم آن کشوري موفق است که متکي به نيروي درون زا و اقتدار و توانايي‌هاي دروني باشد

نظر

• کيانوش
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 6613

نوشته اصلی توسط کيانوش
        ديشب شنيدم نمايندگاني از صنايع خودرو سازي امريکا با مسولين ايران خودرو مذاکراتي داشته اند.
        .................................................. .................................................. ................................
        گويا فرانسويها از اين مذاکرات دلخور شده اند.چند روز پيش گفتم.امروز مصاحبه اش تو مهر نيوز امد.قسمتي از مصاحبه.

شرح.
        در ادامه يكه زارع مديرعامل ايران خودرو در خصوص محصولات جديد اين شركت گفت: در اين گروه به زودي توليد پيکاپ آغاز مي شود و از بهمن ماه نيز توليد دنا آغاز مي گردد.

وي افزود: همچنين با خودروسازان خارجي مذاکراتي را آغاز کرده ايم که در صورت بهبود فضاي سياسي اين مذاکرات نتيجه بخش خواهند بود.
        پايان شرح.

.................................................. .................................................. .................................................. ....................
        اگر نتيجه مذاکرات مثبت باشه گروه خودرويي رشد خيلي خوبي خواهد کرد.خضوصا خاور
        فقط چند روز ديگر دندون رو جيگر بذاريم.
        راستي امريکا هم سهامدار بنز المان هست.

نظر

• Alidadash
          عضو فعال
          • Jun 2013
          • 959

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
          نوشته اصلی توسط کيانوش
          ديشب شنيدم نمايندگاني از صنايع خودرو سازي امريکا با مسولين ايران خودرو مذاکراتي داشته اند.
          .................................................. .................................................. ................................
          گويا فرانسويها از اين مذاکرات دلخور شده اند.چند روز پيش گفتم.امروز مصاحبه اش تو مهر نيوز امد.قسمتي از مصاحبه.

شرح.
          در ادامه يكه زارع مديرعامل ايران خودرو در خصوص محصولات جديد اين شركت گفت: در اين گروه به زودي توليد پيکاپ آغاز مي شود و از بهمن ماه نيز توليد دنا آغاز مي گردد.

وي افزود: همچنين با خودروسازان خارجي مذاکراتي را آغاز کرده ايم که در صورت بهبود فضاي سياسي اين مذاکرات نتيجه بخش خواهند بود.
          پايان شرح.

.................................................. .................................................. .................................................. ....................
          اگر نتيجه مذاکرات مثبت باشه گروه خودرويي رشد خيلي خوبي خواهد کرد.خضوصا خاور
          فقط چند روز ديگر دندون رو جيگر بذاريم.
          راستي امريکا هم سهامدار بنز المان هست.
          کیانوش عزیز. این دو روزه با توجه به صف عجیب خاور، نتونستم اضافه کنم و به جاش در منفی به خپارس اضافه کردم. نظرت چیه؟ جدیدا در مورد خپارس کمتر صحبت میکنی!
          سهامداری کنید تا رستگار شوید...

شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.

نظر

• Ali zahedi
            كاربر فعال
            • Sep 2012
            • 676

خاور فردا مقاومت ١٣٠ تومانى را خواهد شكست و مقاومت بهدى سهم ١٦٥ ميباشد
            در اصل توسط Alidadash پست شده است View Post
            کیانوش عزیز. این دو روزه با توجه به صف عجیب خاور، نتونستم اضافه کنم و به جاش در منفی به خپارس اضافه کردم. نظرت چیه؟ جدیدا در مورد خپارس کمتر صحبت میکنی!

نظر

• mehr_bourse
              عضو فعال
              • Oct 2012
              • 336

در اصل توسط شبندر پست شده است View Post
              امروز صف خاور را خواهيم داد
              لطفا به یک روانشناس مراجعه کن

نظر

• کيانوش
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 6613

در اصل توسط Ali zahedi پست شده است View Post
                خاور فردا مقاومت ١٣٠ تومانى را خواهد شكست و مقاومت بهدى سهم ١٦٥ ميباشد
                هم زامياد هم خاور و هم خپارس هر سه هدف 800توماني را دنبال مي کنند.چشم انداز من از هر 3 قيمت 800توماني هست.
                من همچنان با خپارس هستم.تو خپارس فروشنده کاملا داره خشک ميشه.مدتي هست محصول کوليوس خود را داره پيش فروش مي کنه.
                نشست اخر هفته گروه 5بعلاوه 1 اگر با موفقييت پايان بپذيره هفته ديگه خپارس هم دست نيافتني خواهد شد.
                خپارس هم راه زامياد و خاور را خواهد رفت.
                صبر صبر صبر

نظر

• کيانوش
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 6613

خاور 85ميليون صف خريد.
                  بعد شد60ميليون صف خريد .
                  فکر کنم کفش 20ميليون بمونه.

نظر

• Sushiant
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 1391

نه مثل اینکه تقاضاهای پنهان دارن میان !!!!

بازی شروع شده واقعا !!!!

اینو از حجم معاملات میشه فهمید !!!!!

ما که میانگینمون 105 تومنه !!!!!
                    هر چیز که در جستن آنی، آنی

نظر

• شبندر
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 3598

در اصل توسط mehr_bourse پست شده است View Post
                      لطفا به یک روانشناس مراجعه کن
                      حالا ديديد صف خاور را صف خريد را
                      دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• شبندر
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 3598

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
                        اینجا کسی آخر نفهمید به سهمت اعتقاد داری ؟ یا نداری؟

خاور چشم انداز دارد و قرار است به ارقام نجومی که گفتی برسد ؟ یا این صف در این قیمت که خیلی با اهداف شما فاصله دارد تصنعی است ؟

دلم میسوزه واسه اون کسی که خرید و فروشهاشو با تو هماهنگ میکنه !!!

ما اتفاقا منتظر عرضه صف و اضافه کردنش هستیم...ممنون میشیم !
                        من بارها گفتم حقيقي ها سهام خودروشون را نفروشند زيرا در بلند مدت سود بسيار خوبي داره تا خرداد سال آينده
                        ولي اين تحليل ها كه ميبينيد لحظه اي هستند و روزانه مي باشند
                        بزودي خودرو 14000توماني را خواهيد ديد
                        دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• کيانوش
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 6613

مبارک باد.
                          ..........................
                          حقوقي تموم کرد.
                          گروهي حدود 15ميليون خريد من هم اضافه کردم.البته زير 124تومان
                          حجم خوبي زد و صف خريد شد.
                          از شنبه صف زيباي خاور بسيار ديدني خواهد شد.

نظر

• شبندر
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 3598

حقيقي ها اگر در سود هستند و نياز دارند بفروشند نگهداري سهم براي خرداد سال بعد بسيار نيكوست

نظر

• Alidadash
                              عضو فعال
                              • Jun 2013
                              • 959

چه کرد این خاور امروز. احسنت
                              سهامداری کنید تا رستگار شوید...

شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.

نظر

• شبندر
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 3598

خاور 15 تومان زيان دارد
                                خودرو 44 تومان زيان دارد

نظر

در حال کار...
                                X