ايران خودرو ديزل(خاور)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Ali zahedi
    كاربر فعال
    • Sep 2012
    • 676

خاور به زودی بیش از 200 میشه

نظر

• کیوان
      ستاره دار (1)
      • Jun 2011
      • 5094

به نظرم مقاومت 140 تا 142 در شنبه میتونه مدتی(کوتاه) جلوی سهمو بگیره. هدف کوتاع مدت من 140 بود که امروز به دلیل خریدهایی که داشتم خروج کردم.
      شایدهم دیگه نتونم پایین دوباره وارد بشم البته پایینش فعلا 130 هست نه کمتر مگر اینکه پایینش بشه 140 !
      ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• Alidadash
        عضو فعال
        • Jun 2013
        • 959

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
        به نظرم مقاومت 140 تا 142 در شنبه میتونه مدتی(کوتاه) جلوی سهمو بگیره. هدف کوتاع مدت من 140 بود که امروز به دلیل خریدهایی که داشتم خروج کردم.
        شایدهم دیگه نتونم پایین دوباره وارد بشم البته پایینش فعلا 130 هست نه کمتر مگر اینکه پایینش بشه 140 !
        در صورت انتشار گزارش زیان ممکنه فرصت خوبی واسه اضافه کردن بده. اگه مذاکرات مثبت باشه فکر نمیکنم دیگه حتی با وجود گزارش هم زیر 130 بیاد.
        سهامداری کنید تا رستگار شوید...

شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.

نظر

• داروساز
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 603

منم 1/3 دادم به صف به نظرم باید همین جاها وایسه این سهم خریدم گفتم تا عید بشه 150 کمتر از 3 هفته شد:D

نظر

• marzogh
            عضو عادی
            • Feb 2013
            • 29

اتفاقا به نظر من مقاومت 142 رو رد میکنه و میره واسه 160

نظر

• کيانوش
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 6613

مذاکرات خوب پيش بره مقاومت را ميشکنه.
              لغو تحريم يعني چشم انداز 800توماني خاور راحت قابل دسترسي.

نظر

• کيانوش
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 6613

با هدف رفع موانع تولید صورت گرفت،

اصلاح و تغییر مقررات گشایش اعتبار اسنادی30 درصد
                ۱۵ آبان ۱۳۹۲
                براساس دستورالعمل ابلاغی از سوی بانک مرکزی و با تمهیدات به عمل آمده، گشایش اعتبار اسنادی با30 درصد پیش دریافت عملیاتی شد.
                با توجه به سئوالاتی که در ارتباط با ابلاغ بخشنامه اخیر بانک مرکزی مبنی بر کاهش پیش دریافت از متقاضیان گشایش اعتبارات اسنادی مطرح می شود، روابط عمومی بانک مرکزی توضیحاتی به شرح زیر جهت تنویر افکار عمومی ارائه نمود:
                با وقوع عدم تعادل و مشکلات ارزی در سال گذشته ، بانک مرکزی مقررات جدیدی را وضع و به بانکها ابلاغ نمود. براساس این دستورالعمل، بانکها مکلف‌ گردیدند قبل از انجام گشایش اعتبار اسنادی، 100 درصد ارز مورد نیاز را خریداری و سپس نسبت به انجام گشایش اعتبار اقدام نمایند. علاوه براین، بانکها موظف بودند معادل 35درصد مبلغ اعتبار اسنادی را به عنوان وثیقه از متقاضیان اخذ نمایند. این مقررات مبنای عدم رضایت فعالین اقتصادی بوده و همواره گفته می‌شد بانکها برای انجام گشایش اعتبار، 135درصد به صورت نقد دریافت می‌کنند.
                به منظور حل این مشکل، بنا به مصوبه هیات وزیران و دستور ریاست محترم جمهور مبنی بر رفع موانع تولید ، بانک مرکزی نسبت به اصلاح و تغییر مقررات مربوطه اقدام نمود. براساس مقررات جدید، گشایش اعتبار اسنادی فقط منوط به تامین حداکثر30درصد ریال مربوطه خواهد بود و همزمان بانک مرکزی اجازه خرید70 درصد ارز مابقی از مرکز مبادلات ارزی را صادر می‌نماید. بدین ترتیب،واردکننده فرصت خواهد داشت تا زمان رسیدن اسناد و بعد از تامین نقدینگی مورد نیاز نسبت به خرید مابقی ارز اقدام کند.
                البته لازم به اشاره است بانکهای عامل به هنگام گشایش اعتبار اسنادی، نوع وثایق و تعهداتی را که مشتریان لازم است ارائه نمایند، متناسب با عملکرد و اعتبارشان تعیین می‌نمایند.
                متاسفانه در انعکاس متن دقیق مصاحبه انجام شده با معاونت محترم ارزی بانک مرکزی نیز مطالب به درستی عنوان نشده و جناب آقای کامیاب در مصاحبه خود اعلام کردند مقررات مربوط اصلاح و به کلیه بانکها بخشنامه شده است.
                در خاتمه خاطرنشان می سازد واحد ارتباطات مردمی با تلفن پیام‌گیر 29954855 آماده دریافت و پاسخگویی به شکایات، انتقادات و رفع ابهام در اجرای بخشنامه مذکور خواهد بود.

.................................................. .................................................. .................................................. .................
                اين خبر تاثير خوبي رو گروه خودرو خصوصا خاور و خپارس دارد.

نظر

• Ali zahedi
                  كاربر فعال
                  • Sep 2012
                  • 676

عباس عراقچی، عضو تیم مذاکره‌کننده ایران، گفت:

تدوین متن تفاهم‌نامه هسته‌ای ایران و ۱+۵ از فردا آغاز می‌شود.

به گزارش ایسنا، عراقچی درباره روز اول مذاکرات گفت: «ملاقات‌های دوجانبه امروز بسیار خوب بود. گفت‌وگوهای مفیدی صورت گرفت. هنوز برای قضاوت زود است اما شخصا امیدواری‌هایم از پیش از مذاکرات بیشتر شده است.»
                  وی افزود: «مذاکرات با سه کشور اروپایی بسیار مفید بود. همین طور مذاکرات دو جانبه با آمریکا که منجر به جلسه آمریکایی‌ها با خانم اشتون شد.»

معاون وزارت خارجه ایران در ادامه گفت که ملاقات با روسیه و چین هم خوب بوده است.

این مقام وزرات خارجه ایران اظهار داشت: «در حال آماده شدن برای ورود به متن تفاهم‌نامه هستیم و امیدواریم از فردا این گفت‌وگوها آغاز شود که مشخص نیست چه میزان طول بکشد.»

وی درباره اظهارات یک مقام آمریکایی مبنی بر اینکه متن تفاهم‌نامه ایران و ۱+۵ هفته آینده منتشر می‌شود گفت: «نمی‌توانم این موارد را تایید کنم. اما درباره واقعیت مذاکرات می‌توانم بگویم مذاکرات تاکنون به خوبی پیش رفته است و از فردا مکتوب کردن موضوعات آغاز می‌شود. اما مکتوب کردن موضوعات هم به هر حال پروسه طولانی مدت و سخت و زمان‌بری است.»

نظر

• Ali zahedi
                    كاربر فعال
                    • Sep 2012
                    • 676

خاور در صورت پایان مثبت مذاکرات تا چند روز آینده موافقت و بیش از 300 بازگشایی میشود

نظر

• Ali zahedi
                      كاربر فعال
                      • Sep 2012
                      • 676

با سلام به نظرم اشتباه بزرگی کردی خاورهتو فروختی

نظر

• کیوان
                        ستاره دار (1)
                        • Jun 2011
                        • 5094

در اصل توسط Ali zahedi پست شده است View Post
                        با سلام به نظرم اشتباه بزرگی کردی خاورهتو فروختی
                        خاورو با سود سود فروختم خودرو اصلاح شده و منفی رو خریدم.
                        خاور عالیه و هدفش هم بالای 200 ولی به هرحال هرکی روش معاملاتی خودشو داره. مقاومتش به گونه ای بود که احتمال اینکه بتونم حداقل در همین قیمت مجدد وارد بشم رو دادم
                        ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• Alidadash
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 959

با توجه به مذاکرات خوب امروز و گمانه زنی هایی که در مورد لغو تحریم صنعت خودرو شنیده میشه کم کم باید به چشم انداز های کیانوش نزدیک بشیم.

نظر

• کيانوش
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 6613

خاور 80تومان از بنز طلب داره.
                            .............................................
                            انشالله تحريم را بردارند .خاور طلبش را از بنز بگيره.بنز هم بلوک خاور را از ايران خودرو بگيره.

نظر

• Alidadash
                              عضو فعال
                              • Jun 2013
                              • 959

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                              خاور 80تومان از بنز طلب داره.
                              .............................................
                              انشالله تحريم را بردارند .خاور طلبش را از بنز بگيره.بنز هم بلوک خاور را از ايران خودرو بگيره.
                              یادش بخیر خاور 103 تومنی /.:blushsmiley:./

نظر

• کيانوش
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 6613

در اصل توسط Alidadash پست شده است View Post
                                یادش بخیر خاور 103 تومنی /.:blushsmiley:./
                                از 92تومان خريدمش.ميانگين 110تومان.
                                فروش را ميزاريم به اميد خدا 800تومان.
                                دلار کله پوک هم امد زير 3000تومان
                                اگر تحريمش لغو بشه.من به چشم اندازهام ميرسم.ياد شبندر بخير 114تومان خريديم بالاي 1200تومان فروختيم.حالا نوبت خودروايها هست.
                                من عاشق سهامهاي 114توماني هستم.
                                خاور-خپارس-زامياد-سايپا-خودرو-رنا-و............
                                اگر تحريم لغو بشه قدرت سوداوري خپارس از همه بيشتره.تو تايپيک خودش گفتم دوماه پيش.
                                اگر خاور 200تومان بسازه خپارس 400تومان خواهد ساخت فعلا بازار داره يک قل دو قل ميزنه.بوقتش مشخص خواهد شد.
                                .................................................. .................................................. ............................
                                بهيچ عنوان فروشنده گروه خودرو نباشيم.
                                بزودي تقاضا رو گروه خودرو خصوصا سايپا قفل خواهد شد. رايان سايپا را دريابيد.هدف چشم انداز600تومان

نظر

در حال کار...
                                X