گند بزنن این کارگزاری رو...، خواستم سفارش بزارم قاطی کرد رفتم پشت صف 10 میلیونی
ايران خودرو ديزل(خاور)
Collapse
X
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postجاي نگراني نيست .
خاور بخاطر خبرهايي که تو دل سهم هست قويترين خودرويي هست.سهامداری کنید تا رستگار شوید...
شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.
نظر
-
شايد باور نکنيد من امروز دوباره خاور اضافه کردم.
بخاطر اطمينان از خريدار بلوک خاور که همون بنز المان هست.
صحبتهاي مدير عامل دو روز پيش و ديشب تاييد کننده همه ان چيزهايي بود که من در تحليلهاي خودم بو و حس کرده بودم.
............................................
صفهاي خريد خاور و گروه خودرو مبارک باد.
به اميد بازگشت بنز المان و.....
نظر
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postشايد باور نکنيد من امروز دوباره خاور اضافه کردم.
بخاطر اطمينان از خريدار بلوک خاور که همون بنز المان هست.
صحبتهاي مدير عامل دو روز پيش و ديشب تاييد کننده همه ان چيزهايي بود که من در تحليلهاي خودم بو و حس کرده بودم.
............................................
صفهاي خريد خاور و گروه خودرو مبارک باد.
به اميد بازگشت بنز المان و.....سهامداری کنید تا رستگار شوید...
نظر
-
اين قسمتي از خبر مصاحبه مدير عامل خاور هست.
شرح.
یونسیان در ادامه نیز با اشاره به علاقه بنز و هیوندای برای آغاز دوباره همکاری با ایران خودرو دیزل گفت: بعد از توافقنامه ژنو این شرکت ها نسبت به آغاز همکاری اظهار تمایل کرده اند، اما هنوز منتظر دریافت نامه رسمی هستند که در این صورت برای سال آینده تولید محصولات این شرکت ها را در برنامه هایمان خواهیم داشت.
پايان شرح.
.................................................
ما هم منتظر نامه رسمي بنز المان ميمانيم.تا با شراکت دوباره ايران خودرو و بنز توليدات درجه 1بنز المان در شرکت ايران خودرو ديزل استارت بخورد.مثل گذشته .انوقت که قيمت هر سهم خاور بالاي 1000تومان بود.
طبق اخرين امار ها که چند روز پيش هم تو تايپک زدم در ايران 380هزارتا کاميون فرسوده بالاي 25سال عمر وجود دارد که بايد عوض شود.
حداقل به همين تعداد اتوبوس و ميني بوس و کشنده وو......وجود دارد يعني بالاي 1ميليون خودروي فرسوده از کاميون و اتوبوس و ميني بوس و کشنده و تريلي و خودروي سنگين ديگه که بايد در سالهاي اتي عوض شود.
اين بجز نياز عادي کشور هست.
بودجه توليد خاور 8000دستگاه هست.که در حالت عادي خاور با قيمتهاي فعلي و ارز 2600توماني ميتونه 200تومان سود بسازه.
تصور کنيد بعد از شراکت با بنز و رفع کامل تحريمها چقدر خاور توليد و فروش داشته باشه.
با احتساب صادرات که حالت عادي ميگره بگمانم حداقل توليدش به 30هزار دستگاه برسه.يعني حداقل 600تومان سود خالص براي خاور.
اگر شرکت 300درصد افزايش سرمايه از محل تجديد ارزيابي دارايي بده و طب 50توماني را از بنز بگيره و فروش زمين را انجام بده کاملا از زيان درمياد و از سال 93 شرکت حداقل 300تومان سود خواهد ساخت.که براي 4سهم ميشه 75تومان
4تا سهم 300توماني هم حساب کنيم 1200تومان
.................................................. .................
انچه که گفتم تخيل نيست يک چشم انداز زيبا هست بر اساس تحليل کيانوشي ام.
با خاور بمانيم.
نظر
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postاين قسمتي از خبر مصاحبه مدير عامل خاور هست.
شرح.
یونسیان در ادامه نیز با اشاره به علاقه بنز و هیوندای برای آغاز دوباره همکاری با ایران خودرو دیزل گفت: بعد از توافقنامه ژنو این شرکت ها نسبت به آغاز همکاری اظهار تمایل کرده اند، اما هنوز منتظر دریافت نامه رسمی هستند که در این صورت برای سال آینده تولید محصولات این شرکت ها را در برنامه هایمان خواهیم داشت.
پايان شرح.
ما هم منتظر نامه رسمي بنز المان ميمانيم.تا با شراکت دوباره ايران خودرو و بنز توليدات درجه 1بنز المان در شرکت ايران خودرو ديزل استارت بخورد.مثل گذشته .انوقت که قيمت هر سهم خاور بالاي 1000تومان بود.
طبق اخرين امار ها که چند روز پيش هم تو تايپک زدم در ايران 380هزارتا کاميون فرسوده بالاي 25سال عمر وجود دارد که بايد عوض شود.
حداقل به همين تعداد اتوبوس و ميني بوس و کشنده وو......وجود دارد يعني بالاي 1ميليون خودروي فرسوده از کاميون و اتوبوس و ميني بوس و کشنده و تريلي و خودروي سنگين ديگه که بايد در سالهاي اتي عوض شود.
اين بجز نياز عادي کشور هست.
بودجه توليد خاور 8000دستگاه هست.که در حالت عادي خاور با قيمتهاي فعلي و ارز 2600توماني ميتونه 200تومان سود بسازه.
تصور کنيد بعد از شراکت با بنز و رفع کامل تحريمها چقدر خاور توليد و فروش داشته باشه.
با احتساب صادرات که حالت عادي ميگره بگمانم حداقل توليدش به 30هزار دستگاه برسه.يعني حداقل 600تومان سود خالص براي خاور.
اگر شرکت 300درصد افزايش سرمايه از محل تجديد ارزيابي دارايي بده و طب 50توماني را از بنز بگيره و فروش زمين را انجام بده کاملا از زيان درمياد و از سال 93 شرکت حداقل 300تومان سود خواهد ساخت.که براي 4سهم ميشه 75تومان
4تا سهم 300توماني هم حساب کنيم 1200تومان
.................................................. .................
انچه که گفتم تخيل نيست يک چشم انداز زيبا هست بر اساس تحليل کيانوشي ام.
با خاور بمانيم.سهامداری کنید تا رستگار شوید...
نظر
-
مسئله دیگه هم اینه که دولت به راحتی میتونه خودرو تجاری از چین و یا کشور دیگه وارد کنه اما با وجود این زیرساخت های فراوان که توی خاور . خکاوه و خزامیا خوابیده هرگز برخلاف شعار خودش عمل نمیکنه و تولید داخلی رو پیگیره. پس میتونیم با امید زیاد در انتظار رسیدن به چشم اندازهای عالی باشیم.سهامداری کنید تا رستگار شوید...
نظر
-
اگر امسال بتونه 4000دستگاه را تولید و به فروش برسونه به نظرم میتونه بالای 1000 ریال سود محقق بکنه از طرفی در صورت محقق شدن افزایش سرمایه و دیگر پارامترها همچون حضور بنز و هیوندای در این شرکت کوچک که نورعلی النور خواهد بود سهم تا 3000 ریال مشکلی نداره بعد از اون با ارائه اطلاعات تولید و فروش و اخبار خوب خودرویی ها میتونه تا 5000 ریال صودی باشد و به قیمتهای چندین سال قبل خود برسد انشاللهدر ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور - کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور
نظر
-
دليل شيف بازار بر روي گروه خودرو
کد خبر: ۳۰۹۵۱۵
تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۲ - ۱۷:۵۸
صفحه نخست » سیاست خارجی
اتحادیه اروپا: تحریمهای ایران برداشته میشوند
وزیران خارجه اتحادیه اروپا امروز بعد از جلسه یک ساعته با موضوع ایران، آغاز فوری اجرای توافق ژنو از سوی همه طرفها را خواستار شدهاند.
به گزارش فارس، شورای امور خارجی اتحادیه اروپا امروز با حضور وزیران خارجه کشورهای عضو و به ریاست «کاترین اشتون» مسئول دستگاه سیاست خارجی این اتحادیه با موضوع توافق هستهای با ایران تشکیل جلسه داد. این جلسه پشت درهای بسته انجام شده و یک ساعت طول کشیده است.
در بیانیه وزیران خارجه بعد از پایان این جلسه آمده است: شورا از موفقیت اخیر در مذاکرات هستهای میان ایران و گروه 3+3 که به ریاست «کاترین اشتون» نماینده عالی اتحادیه اروپا انجام شد، استقبال کرده و «طرح عمل مشترک» را که در روز 24 نوامبر در ژنو به دست آمد، تائید میکند. این توافقنامه نشانهای بود از تعهد همه طرفها که مدتها در انتظار آن بودیم، برای اعتمادسازی و کاهش تنشها و همچنین ادامه تلاش های دیپلماتیک در راستای دستیابی به راهکاری جامع برای دغدغههای مربوط به فعالیتهای هستهای ایران بود.
این بیانیه میافزاید: اجرای فوری اقدامات عملی همه طرفها اکنون موضوع کلیدی است. ایران باید تعهدات خود را با حسن نیت اجرا کند. شورا هم، در راستای نقش خود، متعهد است که گامهای لازم را بردارد و بلافاصله بعد از آنکه آژانس بینالمللی انرژی اتمی اجرای اقدامات مربوط به موضوع هستهای از سوی ایران را تائید کرد و بر اساس توصیههای نماینده عالی (اشتون) تحریمهای اتحادیه اروپا را که در طرح عمل مشترک به آن اشاره شده، تعلیق کند.
نظر
-
برای خرید خاور ناز نکنید دوستان. در چشم بهم زدنی صف خرید میشه و دیگه تو این قیمتها گیر نمیاد. خبرهای خوبی در راهه، سر 1 ریال 2 ریال چونه نزنین که سودهای نجومی در راهه.سهامداری کنید تا رستگار شوید...
نظر
نظر