ايران خودرو ديزل(خاور)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • خسته
    عضو فعال
    • Mar 2014
    • 202

پاسخ : Re: پاسخ : ايران خودرو ديزل(خاور)

در اصل توسط vet پست شده است View Post
    خوب من نظرم رو میگم
    جو بازار + هست مخصوصا امروز برای خودرویی ها
    لذا میشه خرید
    البته میشه برید روی سهم های خودرویی دیگه سرمایه گذاری کنین که هنوز رشد نکردن و افزایش سرمایه مشابه خاور دارند
    دوتا اتفاق هست یکی چون افزایش سرمایه داده طول میکشه تا سهماش فروش بره و سهم حرکت کنه
    یکی هم اگه زیر 100 باشه رشد شارپی در انتظارش هست
    این دودل کرده منو...

نظر

• Alidadash
      عضو فعال
      • Jun 2013
      • 959

پاسخ : ايران خودرو ديزل(خاور)

کیانوش در پی افزودن به خاور هست.
      سهامداری کنید تا رستگار شوید...

شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.

نظر

• Alidadash
        عضو فعال
        • Jun 2013
        • 959

نظرت در مورد بازگشایی چیه داش کیانوش؟
        سهامداری کنید تا رستگار شوید...

شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.

نظر

• خسته
          عضو فعال
          • Mar 2014
          • 202

من یه سوال دارم ممنون میشم کامل راهنماییم کنید چون برای آِنده بهش احتیاج دارم
          شرکت تو افزایش سرمایه کار درستی هست یا نه؟؟ مثلا من ومعادن شرکت کردم بدجور ضرر کردم 460 سهم هم گیر شرکت هست تا حق تقدمها سهم بشه بدن....
          حالا من ازونجا ترسیدم خاور رو قبل مجمع فروختم چون پولشو نیاز داشتم و گفتم مثل ومعادن نشه
          من 100000 تا داشتم میشه بهم بگید چجور محاسبه میشه تو افزایش سرمایه 212 درصدی ؟؟؟
          الان 83 باز شد سوده یا ضرر
          ممنون از آقا کیانوش و دوستانی که جواب میدن

نظر

• کيانوش
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 6613

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
            بازهم این چنین شد!
            سهم داشت با صف خريد 90تومان باز ميشد بتوسط حقوقي براش داستان درست کردند.طوري نيست فردا صف خريدش قشنگتر ميشه.
            .................................................. .................................
            با گرم شدن بازار خاور بطرف 200تومان خواهد رفت.

نظر

• کيانوش
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 6613

پاسخ : Re: ايران خودرو ديزل(خاور)

در اصل توسط vet پست شده است View Post
              کیانوش جان سرت به کدام سهم بند است که جواب دادن برایت سخت است؟؟؟؟
              من سرم تو تالار بورس گرم بود امروز اونجا مهمون بودم مرا ببخشيد.
              امروز 500هزار تاي ديگه خريدم.
              ...............................
              افزايش سرمايه گويا کمي براي معامله شدن زمان ببره شايد 1ماه ديگه.
              اين بنفع همه هست امروز يک عده فروختند ولي از سودشون پريد ولي زماني که افزايش بياد قيمت سهم بالاي 120تومان خواهد بود.
              ..............................
              از فردا بورس ميترکه.
              خبر خوب امد.سود بانکها کاهش مييابد.

نظر

• کيانوش
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 6613

در اصل توسط خسته پست شده است View Post
                کاش آقا کیانوش جواب میداد زودتر
                ببخشيد خاور مفت باز شد.فردا هم اگر تونستي بخر.
                من تو تالار بورس سرم گرم بود.

نظر

• کيانوش
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 6613

در اصل توسط Alidadash پست شده است View Post
                  نظرت در مورد بازگشایی چیه داش کیانوش؟
                  مفت باز شد 500هزارتاخريدم.
                  بازار غافل گيرم کرد خاور فقط 5دقيقه معامله شد و من جاموندم .
                  فردا تلافي ميکنم.
                  .............................
                  فردا خودروايها ميترکند سود بانکي داره کم ميشه
                  خبر زير را بخون.
                  وزير دارايي و اقتصاد از بورس داره حمايت ميکنه اون هم حمايت عملي.
                  .......................................
                  روانشناسي بازار ميگه سهم زير 100تومان يک کله تا 100ميره.
                  ..........................................
                  93/01/31 - 13:51شماره: 13930131000906
                  وزیر امور اقتصادی و دارایی:
                  نرخ سود سپرده و تسهیلات بانکی کاهش می‌یابد
                  وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه براساس برنامه‌ریزی‌ شورای پول و اعتبار، نرخ سود تسهیلات و سپرده‌ها کاهش می‌یابد، گفت: روند نرخ سود در آینده با آنچه در گذشته اتفاق افتاد، متفاوت خواهد بود.
                  Tweet
                  به گزارش خبرگزاری فارس، علی طیب‌نیا درباره نرخ سود بانکی اظهار داشت: با توجه به روند کاهشی نرخ تورم قاعدتاً نرخ سود بانکی روند نزولی خواهد داشت.

طیب‌نیا با اشاره به اینکه روند افزایش نرخ تورم در کشور در سال‌های اخیر بی‌سابقه بوده است، افزود: در شرایطی که نرخ تورم بالاست، نرخ سود اسمی هم افزایش یابد، اما با توجه به روندی که در ماه‌های اخیر آغاز شده و تورم به سرعت کاهش پیدا کرده است ، قطعا نرخ رشد سودها در آینده ادامه پیدا نخواهد کرد.

وی از کاهش نرخ سود بانکی خبر داد و گفت: براساس برنامه‌ریزی‌های شورای پول و اعتبار، نرخ سود در شبکه بانکی در بخش سپرده‌ها و تسهیلات کاهش خواهد یافت.

وزیر اقتصاد تصریح کرد: روند نرخ سود در آینده با آنچه که در گذشته اتفاق افتاد، متفاوت خواهد بود و جاذبه سرمایه‌گذاری در بازار بورس نیز در مقایسه با دیگر بازارها افزایش خواهد یافت.

دستاوردهای سفر اخیر خود به واشنگتن اظهارداشت: تغییرات معناداری از سفر قبلی که در برنامه بانک جهانی شرکت کردیم، تا سفر اخیر نسبت به ایران، اقتصاد و روند تحول اقتصاد کشورمان شکل گرفته است.

وزیر اقتصاد افزود: کارشناسان صندوق بین‌المللی پول گزارشی را درباره اقتصاد ایران تهیه کردند و این گزارش به اتفاق آرا تصویب شد که نشان می‌دهد روند متغیرهای اقتصادی در ایران مطلوب و نرخ تورم در حال کاهش است.

وی با اشاره به اینکه صندوق بین المللی پول نرخ تورم امسال را 15 تا 20 درصد پیش بینی کرده است ، گفت : این در حالی است که ما روی نرخ 25 درصدی هدفگذاری کردیم.

وزیر اقتصاد درباره پیش بینی صندوق بین المللی پول از رشد اقتصادی جمهوری اسلامی ایران افزود: این صندوق رشد اقتصادی مثبت را پیش بینی کرده است که تمام این گزارشها نشان می‌دهد، اقتصاد ایران در مسیر مناسبی در حال حرکت است.

طیب‌نیا از روند مطلوب روابط کشور با بانک جهانی خبر داد و گفت: چند سالی بود که روابط مالی این بانک با ایران به طور کامل قطع شده بود و در اجلاس گذشته موضوع را با مدیران ارشد این بانک مطرح کردم که ایران سهامدار عمده بانک جهانی است و باید از منافع آن برخوردار شود و مدیران این بانک نیز به صراحت اعلام کردند، محدودیت‌هایی که در گذشته ایجاد شده بود ، موقتی بوده است.

طیب‌نیا افزود : هیئتی از کارشناسان بانک جهانی در آستانه نوروز به ایران آمدند و درباره ایمنی جاده‌ها مطالعه و گزارشی به بانک ارائه کردند.

طیب‌نیا گفت: در سفر اخیر هم درخواست کردیم در برخی مسائل زیست محیطی به ویژه احیای دریاچه ارومیه، آلودگی های زیست محیطی و ریزگردها و مبارزه با بیماریهای حاد مانند سرطان کمک‌های تخصصی و مالی بدهد.

وی افزود: تأمین مالی طرحهای توسعه ای جمهوری اسلامی نیز در دستور کار بانک جهانی قرار گرفته است و در آینده نزدیک هیئتی برای پیگیری روند این محورها به ایران سفر خواهد کرد.

طیب‌نیا درباره وصول دارایی های بلوکه شده ایران گفت: بر اساس گزارش های رسیده از بانک مرکزی مشکلی در باره وصول این دارایی ها نبوده است و بر اساس زمان بندی و توافق های انجام شده در نشست 1+5 موارد در حال انجام است.

وزیر اقتصاد درباره محورهای مورد گفتگوی جمهوری اسلامی ایران و چین در سفر آینده خود افزود: در این سفر در حوزه سرمایه گذاری و تأمین مالی طرح ها مذاکره خواهیم کرد.

وی گفت: بنا داریم از سرمایه و منابع مالی چین برای اجرای طرحها در کشور استفاده کنیم و چینی ها نیز برای سرمایه گذاری در صنایع وابسته به نفت و پتروشیمی اعلام آمادگی کرده اند.

نظر

• لولی بربط زن
                    عضو فعال
                    • Nov 2013
                    • 1862

کیانوش خان

یعنی فعلا توصیه به نگهداری داری؟

خیلی سهم مردیه. از قبل عید تا الان 30 درصد داده؟

بازه زمانی و قیمتی رو چی پیش بینی میکنی؟

مرسی
                    ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

نظر

• hanny
                      عضو فعال
                      • Nov 2013
                      • 395

کیانوش جان سلام به نظرت خاور فردا فرصت ورود مییده خریدش چطوره موافقین ممنون

نظر

• کيانوش
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 6613

در اصل توسط خسته پست شده است View Post
                        من یه سوال دارم ممنون میشم کامل راهنماییم کنید چون برای آِنده بهش احتیاج دارم
                        شرکت تو افزایش سرمایه کار درستی هست یا نه؟؟ مثلا من ومعادن شرکت کردم بدجور ضرر کردم 460 سهم هم گیر شرکت هست تا حق تقدمها سهم بشه بدن....
                        حالا من ازونجا ترسیدم خاور رو قبل مجمع فروختم چون پولشو نیاز داشتم و گفتم مثل ومعادن نشه
                        من 100000 تا داشتم میشه بهم بگید چجور محاسبه میشه تو افزایش سرمایه 212 درصدی ؟؟؟
                        الان 83 باز شد سوده یا ضرر
                        ممنون از آقا کیانوش و دوستانی که جواب میدن
                        ببخشيد.
                        از نظر من افزايش سرمايه از محل تجديد ارزيابي دارايي يعني ازاد شدن پتانسيل جمع شده شرکت و رفتن اون تو جيب سهامدار.
                        من تنها کسي هستم که اين موضوع را گفته ام و در کل تحليلهاي بورسي را بخوني کسي جز من اين حرف را نزده است.و حرف من را تاييد نمي کنند.و کسي جز من رو خاور و خپارس انقدر جوش نزده است.هر کي تو تايپيک خاور مياد از حرفهاي من خسته ميشه.
                        خاور را از 92تومان شروع بخريد کردم و هر سهم من الان شده 3تا .
                        اگر سهام خود را نگه ميداشتي 100هزارتا سهمت ميشد312000سهم.بدون اينکه پولي بپردازي.
                        يعني الان هر سهم شما شده 258تومان.
                        .................................................. .......................
                        فردا ميتوني دوباره خاور بخري.به احتمال قوي تا 100تومان يکراست خواهد رفت.امروز خاور را با زور پايين اوردند.
                        ولي من به تو يک هديه ديگر ميدهم که 3ماهه 70درصد سود کني .
                        خپارس./:.Heart.:/

نظر

• کيانوش
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 6613

در اصل توسط Alidadash پست شده است View Post
                          کیانوش در پی افزودن به خاور هست.
                          علي داداش رفيق
                          خاور را نگهدار و تا تونستي خپارس بخر.

نظر

• hanny
                            عضو فعال
                            • Nov 2013
                            • 395

جناب کیانوش عزیز سلام خاور بهتره برا خرید یا خپارس

نظر

• BETA
                              عضو فعال
                              • Jan 2013
                              • 447

چرا اینقد پایین باز شد…یعنی کسی ۲۷۰ خریده به فنا رفته؟
                              از شما اقا کیانوش تو پرتفوتون تعداش اضافه شده؟ اگه نه کی اضافه میشه..مرسی خیلی گلی داداش/:.Heart.:/
                              تار و پود هستي ام بر باد رفت اما نرفت / عاشقي ها از دلم ديوانگي ها از سرم

نظر

• خسته
                                عضو فعال
                                • Mar 2014
                                • 202

پاسخ : Re: ايران خودرو ديزل(خاور)

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                                من سرم تو تالار بورس گرم بود امروز اونجا مهمون بودم مرا ببخشيد.
                                امروز 500هزار تاي ديگه خريدم.
                                ...............................
                                افزايش سرمايه گويا کمي براي معامله شدن زمان ببره شايد 1ماه ديگه.
                                اين بنفع همه هست امروز يک عده فروختند ولي از سودشون پريد ولي زماني که افزايش بياد قيمت سهم بالاي 120تومان خواهد بود.
                                ..............................
                                از فردا بورس ميترکه.
                                خبر خوب امد.سود بانکها کاهش مييابد.
                                ممنون از جوابتون
                                شما به شخصه خاور قبل از افزایش سرمایه رو بیشتر میپسندیدی یا خپارس رو؟؟؟؟
                                الان این تعداد سهامی که شما میگید مثلا تو خاور اضافه میشه به صورت حق تقدم هست دیگه؟؟؟
                                یعنی بابت هر سهم باید 100 تومان پرداخت کرد تا سهم اصلی بشود ؟؟؟

نظر

در حال کار...
                                X