ايران خودرو ديزل(خاور)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14644

پاسخ : ايران خودرو ديزل(خاور)

در اصل توسط مات و مبهوت پست شده است View Post
    درود ببخشید الان پستتان را دیدم!! حقها باز شده شنبه یا یکشنبه متعادل میشه...

سلام

توصیه میکنم جناب تمام اگر در صف فروش حقها هستید خارج شوید و بجای ان صد تومان را واریز کنید و تبدیل به سهم کنید و برای یه بار هم که شده با 10درصد سبد در یه سهم بلند مدت بمانید

البته خودتان استاد هستید

نمیدونم چی بود جریان که ایا این حقها را عمدا بالا باز کردند تا صف فروش شود و تاثیر منفی بذاره رو سهم؟؟ چون سهمش هم بعد صف فروش کردند که بارها عرض شد نفروشید که داریم اضافه میکنیم به هر حال تا بعد عید که سهامداریم....
    سلام من فروشنده نیستم
    و امروز هم خاورح اضافه کردم
    تا جایی هم که بتونم روز آخری 100 تومان واریز میکنم وبقیه رو نگه میدارم تا بره حراج
    به نظر من همین حق تقدم بیشترین بازدهی بازار طی سه ماه آینده را خواهد داشت
    حتی با وجود فشاری که در زمان حراج حق ها ایجاد میکنن بازم به نظر بنده قیمت فروش حق ها چند برابر قیمت فعلی میتونه باشه
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14644

به زودی صف خرید چند میلیاردی خاورح دیدنی میشه
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14644

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
        به زودی صف خرید چند میلیاردی خاورح دیدنی میشه
        امیدوارم بعد از صف خرید شدن عرضه ها سنگین بشه تا حجم معامله امروز به بالاتر از 4 میلیارد برسه
        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• mehdig
          عضو عادی
          • Aug 2011
          • 131

خاور واقعا امسال متحول شده و با فرض سود دهی حداقل 40 تومان امسال، P/E سهم الان معادل 3 هست. چند افشای الف هم خواهد داشت که مهمترینش اتوبوس برقی هست که دهه فجر رونمایی میشه. به نظرم با دید بلندمدتی و حداقل تا مجمع آینده سهم سود خوبی و بالاتر از میانگین بازار خواهد داد.

نظر

• اشکان2010
            عضو فعال
            • Dec 2010
            • 684

امروز به تدریج حق تقدم هام رو فروخته (در182ریال) وبه خود سهم بامیانگین 1227 ریال تبدیل کردم...

سبد کنونی : 80 درصد خگستر- 10 درصد خودرو - 10 درصد خاور...البته نمیشه اسمش رو سبدگذاشت!...
            به هرحال برداشتم این بوده که این سهم ها درمیان مدت بازدهی بسیار خوبی خواهندداشت...

نظر

• alein delon
              عضو فعال
              • Nov 2020
              • 380

در اصل توسط اشکان2010 پست شده است View Post
              امروز به تدریج حق تقدم هام رو فروخته (در182ریال) وبه خود سهم بامیانگین 1227 ریال تبدیل کردم...

سبد کنونی : 80 درصد خگستر- 10 درصد خودرو - 10 درصد خاور...البته نمیشه اسمش رو سبدگذاشت!...
              به هرحال برداشتم این بوده که این سهم ها درمیان مدت بازدهی بسیار خوبی خواهندداشت...
              قیمت خرید قبل از افزایش سرمایه برای شما چند دراومده که حق فروختید و خود سهم بالاتر خریدید؟

نظر

• بابک 52
                ستاره‌دار (27)
                • Mar 2011
                • 17028

خاور برای امسال بسیار خوشبینانه 142 ریال سود خواهد ساخت و میشه P/E حدود 9

توضیحات کامل در تاپیک خودم به آدرس ذیل :

http://forums.boursy.com/showthread....559#post964559
                The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• آخرین سامورایی !
                  ستاره‌دار(3)
                  • Jan 2022
                  • 2538

خودرو به خاور!!! لذت انتخاب درست و حرفه ای و صبوری باسهم

اگر صف فروش این لندهور نبود خاور قفل در صف خرید بود..

امروز کمی خاور اضافه کردیم حقها نیز نگه داشتیم احتمالا یا واریز کنیم یا برویم حراج فردا هم باز اضافه میکنیم اگر دادند در منفی...

یه چند تا از سهام سبد انتخاب کرده ام با قبول ریسک بالا برای سهامداری تا بعد عید که ببرم سیزده بدر!! یکیش خاور هست...

درود

اول که من مجبور شدم که وارد سایت شدم و بنویسم که خاور حتی از خودرو هم بهتر است!! خودرو 210تومان خاور 127تومان البته من قبل مجمع معرفی کردم در 123تومان و الان نیز حقها رایگان افتاده بعد مجمع هم در صف فروش 107تومانی بارها گفتیم بخرید و داریم میخریم و تا بعد عید نگه میداریم

گرچه برای شما و تحلیلهایتان احترام قائل هستم و قبلا نیز گفتم تحلیلگر قابلی هستید

اما حد اقل هشدارهایتان خیلی ضعیف هست فملی هم خیلی هشدار دادید بروید ببینید همه در سود هستند و چه سهم صاحبداری هست که اردرهای خرید بازیگرش که میچیند دوبرابر اردرهای خرید صندوقهای سود ثابت هست

سود خاور را باید سود سال اینده ان محاسبه میکردید نه امسال!!!!!!!!!!!! سود سال اینده که با این نقدینگی افزایش سرمایه که وارد شرکت میشود توانش داری حساب کنی؟؟؟

البته همین امسال هم شاید 20تومان و بالاتر بسازد گرچه برای سود امسال نمیخریم

یه چیز دیگه هم بگم خاور اسمش خودرویی هست وگرنه زمین تا اسمان محصولاتش با خودرو و سایپا فرق دارد هم بازار فروش بهتر دارد هم حاشیه سود بالاتر هم زیاد زیر دوربین افزایش نرخ نیست و بازار به محصولات این دیزلی ها بیشتر نیاز دارد

بازار تحلیلی نیست وگرنه خاور باید 210تومان باشد خودرو با زیان 40تومانی همان صد تومان!!!! البته بازم من خودرو نمیخریدم و همان خاور 210 میخریدم

گفتم که بدانید چقدر پرت تحلیل و هشدار دادید

اگر رو خودرو و سایپا هشدار دادیم بجای اون خاور معرفی کردیم و در منفیها نیز حمایت کردیم و گفتیم نیز تا بعد عید نگه میداریم!!

حالا یه مقدار خاور بخر عزیزم تا طرفدارش بشی...
                  نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• Samk
                    عضو فعال
                    • Dec 2020
                    • 447

دوستان
                    حق خاور تا كي مهلت برأي وأريز ١٠٠تومان را دارد
                    تشكر

نظر

• آخرین سامورایی !
                      ستاره‌دار(3)
                      • Jan 2022
                      • 2538

در مورد خاور

نمیخواستم این پست را بنویسیم اما خب دلایل زیاد بود برای نوشتنش!!

ممکن هست بنفع سهامداران سهمش شود ممکن هست در این بازار نزولی که همگی زیان کردیم و هر تحلیلی دادیم فیل شد یکی با خرید خاور قسمتی از ان زیانهایش جبران شود و....

سهامداران عمده خاور تصویب کردند افزایش سرمایه از اورده شرکت کنند به مبلغ 5هزار میلیارد تومان!!! واریز کنند حتما طرح توجیهی خوبی داشته که سودش از سود بانکی هم بالاتر بوده که راضی شدند

جرا برای بانکیها که بیشتر نیاز دارند به نقدینگی تصویب نمیکنند یا خودروییهای دیگه مثل خودرو و سایپا؟؟؟
                      بنابراین پول ما هم قابلی نداره برای شرکت و صد تومان واریز میکنیم تا شرکت متحول شود در بنیادی و افزایش تولید و افزایش سوداوری

بازار هم نزولی بوده مردم هم سود ندیده هستند با 10تا20درصد میگن سقفشه!!! و فوری میفروشند در حالیکه من بارها دیدم شرکتی که متحول میشه در بنیادی سقفهایی میزنه که باعث حیرت حتی حرفه ای ها میشه و این سودش فقط به سهامداران صبورش میرسد که بلند مدت هستند نه نوسانگیر چند روزه که با یه منفی زهره ترک میشه

بشخصه تارگت قیمتی نمیدهم برای سهم که فردا کسی طلبکار شود اما تارگت حرفه ای تر میدهم و انرا نیز در صورت لزوم آپدیت میکنم تارگت زمانی صبوری با سهم که عرض شد فعلا حداقل تا بعد عید نگه میداریم و سهم را میبریم سیزده بدر!!!

یه سوال مهم دیگه هم پاسخ میدهم ما گفتیم در 123بردارید بیاییم مجمع بعد مجمع در 107تومان صف فروش شد عرض شد داریم اضافه میکنیم و رو همه منفیها نیز گفتیم صبر کنید

الان گذشته ها گذشته حقها هم رایگان افتاده برای هرکه برداشته و سهم نیز در سود هست حتی!!

آیا قیمت شنبه و محدوده 130تومان و پایینتر ان برای خرید باز هم جذاب میبینید؟؟

پاسخ بلی با مسئولیت خودتان و قبول ریسک و صبوری بنظرم باز هم ارزنده هست
                      حقها چطور؟؟ حقها نیز محدوده 20تومان و کمتر از 20 که شنبه هم خواهند داد با همین شرایط و بشرط واریز وجه انهم جذاب هست واریز صدتومان حتما باید انجام شود برای کاهش ریسک تا تبدیل به سهم شود

نظر

• Samk
                        عضو فعال
                        • Dec 2020
                        • 447

[QUOTE=مات و مبهوت;964676]
                        در مورد خاور

نمیخواستم این پست را بنویسیم اما خب دلایل زیاد بود برای نوشتنش!!

ممکن هست بنفع سهامداران سهمش شود ممکن هست در این بازار نزولی که همگی زیان کردیم و هر تحلیلی دادیم فیل شد یکی با خرید خاور قسمتی از ان زیانهایش جبران شود و....

سهامداران عمده خاور تصویب کردند افزایش سرمایه از اورده شرکت کنند به مبلغ 5هزار میلیارد تومان!!! واریز کنند حتما طرح توجیهی خوبی داشته که سودش از سود بانکی هم بالاتر بوده که راضی شدند

جرا برای بانکیها که بیشتر نیاز دارند به نقدینگی تصویب نمیکنند یا خودروییهای دیگه مثل خودرو و سایپا؟؟؟
                        بنابراین پول ما هم قابلی نداره برای شرکت و صد تومان واریز میکنیم تا شرکت متحول شود در بنیادی و افزایش تولید و افزایش سوداوری

بازار هم نزولی بوده مردم هم سود ندیده هستند با 10تا20درصد میگن سقفشه!!! و فوری میفروشند در حالیکه من بارها دیدم شرکتی که متحول میشه در بنیادی سقفهایی میزنه که باعث حیرت حتی حرفه ای ها میشه و این سودش فقط به سهامداران صبورش میرسد که بلند مدت هستند نه نوسانگیر چند روزه که با یه منفی زهره ترک میشه

بشخصه تارگت قیمتی نمیدهم برای سهم که فردا کسی طلبکار شود اما تارگت حرفه ای تر میدهم و انرا نیز در صورت لزوم آپدیت میکنم تارگت زمانی صبوری با سهم که عرض شد فعلا حداقل تا بعد عید نگه میداریم و سهم را میبریم سیزده بدر!!!

یه سوال مهم دیگه هم پاسخ میدهم ما گفتیم در 123بردارید بیاییم مجمع بعد مجمع در 107تومان صف فروش شد عرض شد داریم اضافه میکنیم و رو همه منفیها نیز گفتیم صبر کنید

الان گذشته ها گذشته حقها هم رایگان افتاده برای هرکه برداشته و سهم نیز در سود هست حتی!!

آیا قیمت شنبه و محدوده 130تومان و پایینتر ان برای خرید باز هم جذاب میبینید؟؟

پاسخ بلی با مسئولیت خودتان و قبول ریسک و صبوری بنظرم باز هم ارزنده هست
                        حقها چطور؟؟ حقها نیز محدوده 20تومان و کمتر از 20 که شنبه هم خواهند داد با همین شرایط و بشرط واریز وجه انهم جذاب هست واریز صدتومان حتما باید انجام شود برای کاهش ریسک تا تبدیل به سهم شود
                        [/QUOTE
                        اقاي مبهوت:
                        تا كي فرصت ريختن ١٠٠ تومان حق ها هست؟...

نظر

• وحید 20
                          ستاره‌دار(98)
                          • Mar 2011
                          • 29911

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                          در تاریخ23 اذر که خاور صف فروش 96تومان شد عنوان شد در قیاس با سایر همگروهها ارزنده تر است که در عمل هم خودش را نشان داد و علیرغم عدم رشد آنها این سهم حدود40درصد رشد شارپ داشته.
                          درمورد زمان فروش هم چون چندنفر سوال داشتند با توجه به رسیدن قیمت به حدود هزارتومان(با لحاظ افزایش) و عدم همراهی گروه با سهم و از طرفی تحولات خوب بنیادی تصمیم گیری سخته اما خودم طبق معمول ترجیحم سیو بخشی از سود 40درصدی و درخصوص مابقی تصمیم بنا به شرایط بازاره. گزینه های متعدد خرید الان در لیست دارم که کمبود نقدینگی مانع شده ورود و یا اضافه کنم.
                          چند نفر از دوستان سوال داشتند که سهم را هنوز داری و چرا درموردش مطلبی نمینویسی.

فعالیتم در تاپیک یک سهم معمولا زمانیست که خلوت است و بر حسب یک وظیفه اخلافی به عنوان باتجربه در آن مواقع بیشتر مطلب مینویسم ولی وقتی تاپیک فعال باشد لزومی به فعالیتم نیست مگر برخی اطلاع رسانی ها و یا مطلبی که به ذهنم برسد که بهش پرداخته نشده یا سوالی باشد و...
                          درمورد این سهم هم مطلب جدیدی نبود که بنویسم منتها جهت مرور و توضبحات تکمیلی چندخطی هم مینویسم...

قبلا در قیمتهای زیر ۱۰۰ تومان ( قبل از افزایش سرمایه از آورده و قبل تر هم پیش از تجدید ارزیابی ) و همچنین در پست دیگر به گزارشات و تحولات شرکت و ورود حجم نقدینگی حدود ۱۰برابری با افزایش سرمایه ( با لحاظ سرمایه قبل از تجدید ارزیابی چندماه قبل خود)گفته شد ‌...

طبق پست نقل شده بخشی از سهم جهت شناسایی سود با درصد مناسب بخصوص با شرایط بازار فروخته و مابقی را در افزایش از اورده شرکت کردم که باتوجه به قیمت کنونی سهم علاوه بر رایگان افتادن کل حق تقدم برایم در خود سهم هم در سود مناسبیست و همچنان تا اینجا کار برتری این سهم نسبت به بقیه گروه که چندین بار اشاره شده و البته در ان مقطع تاپیک های ان سهم ها شلوغ و اینجا خلوت بود اما در عمل این تفاوت سهم خود را نشان داده( بدیهیست این مطلب با لحاظ قیمتها ان روز این نماد و دیگر سهم ها گروه بوده و برای همیشه و هر قیمتی نیست)

الان فعلا با سهم هستم و درمورد حق باتوجه به اینکه چندروز پیش از صف فروش افزوده شد(حق های که از افزایش بهم رسیده را هم نگه داشته ام) حق را قصدم اینست که اگر رشد خوب در بازار کرد و به عدد مدنظرم (و لحاظ شرایط و دیگر گزینه ها)رسید درمورد فروشش اقدام میکنم ودرخصوص نگهداری برای حراج هم تصمیم از الان زود است. البته بالا بازشدن حق در روز نخست نسبت به سهم برایم قابل انتطار بود ولی هرچه به روزهای پایانی فرصت حق برویم سهم بالاتر خواهد بود به نسبت حق و فاصله را افزایش میدهد مگر در شرایط خاص. فعلا برنامه برای واریز مبلغ حق ندارم چراکه برای من الان توجیه ندارد! مگر اختلاف بینشان بیشتر شود که اگر چنین شد و قیمت سهم و حق هم خیلی بالا نبود (رشد زیاد نداشتند)واریز چرا که نه. البته بحث کمک به شرکت و...و اینکه تاچه حد منطبق با تفکر بورسی است موضوع دیگریست که در این پست درموردش نمینویسم. منتها برفرض بخواهم سهم را نگهداری کنم و ریسک ماندن با حق را نداشته باشم بجای واریز که الان تنها ۷ ۸ درصد با خود سهم اختلاف دارد حق را فروخته و سهم میخرم و اختیار سهم دست خودم خواهد بود تا اینکه واریز کنم و چندین ماه برای مراحل حراج و ثبت و... اختیار آن بخش از پولم ازم سلب شود! مگر اینکه اختلاف قیمت حق و سهم به حدی برسد که این ریسک را توجیه پذیر نماید! و البته ممکن است برای دوست دیگری عکس این از نظر تحلیل و معاملاتش بهتر باشد و من فقط نظر خود را میگویم و قصد ایراد از کسی نیست.

درمورد حق تقدم ها هم حرف زیاد است ولی به دلایلی زیاد نباید درموردش نوشت! چراکه هرشخصی ممکن است علیرغم همه توضیحات نتواند به ابعاد ریسک و بازی های احتمالی واقف شود و اگر کسی قصد خرید حق به قصد نوسان و یا بخصوص حراج داشته باشد و از من سوال کند تا حد ممکن بر حذرش میدارم!! در واقع خود فرد باید با تجربه خود و اشراف به آن در این مورد اقدام کند. حتی الان بگوید ضرر هم کردم مهم نیست و تحمل میکنم بعدا در عمل اغلب چنین نخواهد بود و جدا از این مسولیت اخلاقی هم دارد.

اما در کل همیشه در طول عمر بورسی خود این نوع حق ها که سهم اصلی نزدیک به قیمت اسمی بوده را بعنوان حق های ویژه دانسته ام که قابل قیاس با حق های سهم های چند صدتومانی و چند هزار تومانی نیست. اهرمی بودن حق ها اینچنینی در قیاس با سهم اصلی جذابیتش از بابت پتانسیل بالقوه بازده ها بالاست و البته ریسکش هم به همان نسبت است و حتی احتمال صفر کردن سرمایه هم وجود دارد که نمونه هایش را در گذشته داشته ایم.

منتها در خرید این نوع حق ها و تصمیم به ماندن یا عدم ماندن باید با بررسی جامع خود سهم چشم انداز چند ماه اتی را در نظر داشت و براساس آن دید که احتمال رشدش را بیشتر میدانیم یا عدم رشد و یا افتش را و قرار نیست هر حقی را به صرف این قیمت خرید! و البته مدیریت سرمایه و اینکه چه درصدی از سبد را بهش اختصاص میدهیم و روحیات خود و بخش های دیگر سبدمان چگونه است و سبد امکان پذیرفتن چنین ریسکی دارد و خیلی موارد دیگر را میبایست لحاط کرد.

این مطلب به هیج عنوان توصیه ای به خرید یا فروش و یا نگهداری این سهم و حق تقدمش نیست.
                          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• اشکان2010
                            عضو فعال
                            • Dec 2010
                            • 684

امروز از خاور در 1345 ریال خارج شده و تبدیلش کردم به خگستر 232 تومنی و خودرو 206 تومنی...

خرید خاور 122 تومنی قبل از مجمع بازده عالی داشت و امیدوارم خریداران امروز خاور هم سود عالی ببرند...

خاور رو همچنان ارزنده میدونم ولی درقیمت وارزش بازار فعلی ترجیح دادم به خودرو و خگستر تبدیلش کنم...

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
                              ستاره‌دار(2)
                              • Jan 2022
                              • 1030

ارزش بازارش 11.5 هزار میلیارد است و حدود 10 برابر خکاوه

نظر

• آخرین سامورایی !
                                ستاره‌دار(3)
                                • Jan 2022
                                • 2538

اینم بذارم اینجا چون اینهمه راه ورود به سایت زدم تا سهامدارانش حال کنند البته اگر سهامداری داشته باشد در این فروم!!!!!!!!!!

???خاور?توسلی مهر،مدیر عامل خاور?
                                *در مجمع ۱۴۰۲ سود تقسیم می‌شود بعد از سالها.
                                *امسال وضعیت تولید و فروش ایران خودرو دیزل نسبت به
                                سال ۹۸ بیش از ۱۴ برابر خواهد شد.
                                *ما در سال ۱۴۰۰ نسبت به ۱۳۹۹ بیش از ۱۰۰٪ جهش تولید خواهیم داشت و برنامه ریزی ما بر جهش تولید ۱۰۰٪ مجدد در سال ۱۴۰۱ است.
                                *ما زمانی ۴ دستگاه در روز تولید می کردیم الان در بعضی از روزها به بیش از ۵۰ دستگاه رسیده ایم.
                                *در ۲۹ دی ماه اتوبوس برقی ایران خودرو دیزل رونمایی می شود.

*ما در یک سال گذشته همه محصولاتمان یورو5 شده است.
                                *سالی ۱۰۰۰ اتوبوس برقی حاضر خواهیم بود به شهرداری ها تحویل دهیم.
                                *کامیونهایمان سوخت گاز و دیزل است که موجب ۴۰ درصد صرفه جویی می‌شود.
                                *قیمت گذاری هایمان بر اساس ضوابط سازمان حمایت از مصرف کنندگان تعیین می‌شود.
                                *قرار است ۱۶۷ هزار دستگاه بازسازی شود.

*ما با ۱۵۰ هزار میلیارد در ۵ سال می توانیم خودروها را بازسازی کنیم.
                                *ظرفیت ما برای سال بعد ۱۵۰۰۰ دستگاه در یک شیفت است.
                                *۵۰ درصد بازار دست ما است.

*۳۰۰ میلیارد تومان ایدم منابع خواسته است.
                                *الان ۱۷ درصد نمایندگی های ما رتبه ۱ هستند. رتبه خدمات پس از فروش ما از ۳ به ۲ ارتقا پیدا کرده است.

*ما نماینده انحصاری هیوندا هستیم. جوینت ونچر بنز هستیم. اگر تحریم ها برداشته بشود زودتر از رقبا بلند میشویم.
                                *اگر تولید بنز انجام شود طبق قرارداد، فروش با بنز است.
                                *از ۲۲ دی تا ۲۲ اسفند پذیره نویسی افزایش سرمایه انجام می‌شود.
                                *در کشنده فوتون روزی ۱۴ دستگاه در یک شیفت تولید کردیم.
                                *الان مشکل کمبود نیرو داریم.

*تولید ۱۰۰۰ مینی بوس، ۲۰۰۰ ون و پیکاپ برنامه داريم.
                                *اتوبوس آمبولانسی را در ۳۵ روز تحویل دادیم.
                                *ما چون صاحب پلت فرم هستیم سرعت تولیدمان بالا است.
                                *قرار شده اتوبوس برقی از خارج وارد نشود از ما بخرند.

*قیمت اتوبوس برقی از خارج خیلی پایین تر و نسبت به رقبای داخل یک قیمت قابل توجهی پایین تر است.
                                *بزرگترین ریسک در سال ۱۴۰۱؛ فضای کسب و کار، نوسازی ۱۶۷ هزار دستگاه محقق نشود. تصمیماتی که می‌گیرند و درست اجرا نمی کنند.
                                *تامین ۶ ماه اول ۱۴۰۱ انجام شده است.
                                *ما از فروردین باید فول ظرفیت تولید کنیم.

*ما این اعداد و رقم تولید و فروش را رفتیم مجلس به کمیسیون صنایع گفتیم باورشان نمی شد تا اینکه آمدند بازدید کردند.
                                *تولیدمان نسبت به ۹۸، ۵۳۰ درصد رشد کرد است

نظر

در حال کار...
                                X