کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
خاور
خاور هم میتونه تداوم صعود برای اهداف حداقلی 200 تومن داشته باشه ولی نه بصورت شارپ بلکه پرنوسان.سهامداری با چاشنی صبر و حوصله توصیه میشه.
115 تومن و 133 تومن مقاومت های مهم سهم هستند.امروز با 115 تومن درگیر بود ولی فکر میکنم در شرایط فعلی توان شکستن هر دو مقاومت رو داره.صعودی پرنوسان رو متصورم نه شارپ.
اخرین معامله اش امروز در 116 تومن بوده.تا وقتی بالای 85 تومن پتانسیل صعودی بالایی داره.
سهم زیان ده با زیان انباشته می باشد پس رعایت درصد سرمایه گذاری ضروریه.
نگران نوسانات نباشید و سهامداری کنید.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
خاور
خاور هم میتونه تداوم صعود برای اهداف حداقلی 200 تومن داشته باشه ولی نه بصورت شارپ بلکه پرنوسان.سهامداری با چاشنی صبر و حوصله توصیه میشه.
115 تومن و 133 تومن مقاومت های مهم سهم هستند.امروز با 115 تومن درگیر بود ولی فکر میکنم در شرایط فعلی توان شکستن هر دو مقاومت رو داره.صعودی پرنوسان رو متصورم نه شارپ.
اخرین معامله اش امروز در 116 تومن بوده.تا وقتی بالای 85 تومن پتانسیل صعودی بالایی داره.
سهم زیان ده با زیان انباشته می باشد پس رعایت درصد سرمایه گذاری ضروریه.
بگمانم هدف حداقلی خاور 260 تومن میتونه باشه.
هر چقدر خکاوه بالا بیاد،خاور هم مورد توجه بازار قرار خواهد گرفت .خاور الان در قیمت 141 تومن بصورت شناور معامله میشه ولی انتظار دارم بزودی صف خرید براش چیده بشه.
تا زمانیکه بالای 105 تومن هست همچنان پتانسیل صعود داره.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
یادمه توی پست های دیگه ای هدف خاور رو حداقل 260 تومن اعلام کرده بودم که تا 278 تومن بالا اومده.
الان بعد از رسیدن به هدف حداقلیش اصلاحی خورده و در 198 تومن شش هفت میلیون صف فروش داره.بنظرمن بعد از این اصلاح دوباره پرنوسان و کمی زمانبر برای شکست مقاومت 278 تومن اقدام خواهد کرد و هدف 400 تومنی میتونه داشته باشه ولی نیاز به زمان داره.
حمایت هایی که ممکنه برگشت سهم در اونجا اتفاق بیفته 180 تومن و 140 تومن.
نظر