سامان اربابي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • hamid26967
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 416

پاسخ : سامان اربابي

وای چه تاپیک باحالی الان که خوندم مطالب رو مردم از خنده . از جناب شبندر هم تشکر می کنم بابت ایجاد این تاپیک . بالاخره شاد کردن دل مومنین ثواب بخصوصی داره اجرکم عندالله
    لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ --- هیچ نیرو وحرکتی نیست مگر به وسیله ی خداوند والا و بزرگ مرتبه

نظر

• ashkan zandi
      عضو فعال
      • Jun 2013
      • 1135

در اصل توسط شبندر پست شده است View Post
      به نظرم بورس تهران به سرعت به سمت شاخص 40000هزار حركت كنه
      بازی بین انگلیس و کاستاریکا رو کدوم دست میذارید؟/.:biggrinsmiley.:/

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

يكي از دلايل فروش سهام اين است كه با در نظر گرفتن شرايط ايران بزودي جنگهاي پارتيزاني در ايران آغاز خواهد شد و افت عظيم شاخص بورس كه طبق علم پيش بيني ستاره شناسي بيان شده اتفاق خواهد افتاد
        وای من عاشق جنگ پارتیزانی و جنگ ستارگان هستم.

:(fight)

خدا نکشدت که اینقدر باصفایی و تو این روزهای خراب بورس هوای بچه ها را داری.

------------------

جناب شبندر ،
        بعد از اینکه خودرو 14 هزار تومان نشد و بعد از اینکه این پیشبینی های کاملا متناقض با هم اشتباه از آب در آمد بهتر نیست از ستاره شناسی دست بر دارید و علم پیش بینی بهتری اختیار کنید؟

لا اقل یک کاری کنید ، اگر ایران بعد از شش ماه دچار جنگ پارتیزانی نشد و بورس هم 40 هزارتا نشد ، بیایید و این نوع دیدگاه را تغییر دهید .

خوب با اینجور نوشته های اشتباه و عجیب بچه های تالار برای شما دست می گیرند خوب.

تحلیل باید دلیل عقلی داشته باشد وگرنه درست هم از آب در بیاید مفت نمی ارزد

یا علی
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• Benny
          عضو عادی
          • Jul 2025
          • 33

این همه آدم پر ادعا در این چند ماه تحلیل هاشون فِیل شد، کلی هم ضرر به خیلی ها زدن.
          حالا جناب شبندر امد یه تاپیک زده حرفاشو بگه. چه اشکالی داره. بگو شبندر جان، بگو. از ستاره شناسی میگفتی. فک کنم بقیه اساتید هم از رو ستاره ها تحلیل میکردن

نظر

• vahid091
            عضو عادی
            • May 2014
            • 86

با سلام خدمت دوستان خوبم، من سامان اربابي هستم معروف به شبندر

با ايجاد اين تاپيك قصد دارم دوستان خوبم مرا در امر خريد و فروش سهام ياري برسانندواگر بتوانم كمكي باشم براي سهامداران در جهت سودافزايي بيشتر.

از همه فعالان بورس تهران درخواست ميكنم براي بهبود خريد و فروش نظرات خودشون را در خصوص هرسهمي كه مايل هستند در اين تاپيك اعلام كنند ممنون و متشكر.
            منم کامبيز حسينى هستم ملقب به وحيد. ميخوام يه تاپيک به نام خودم داشته باشم. بايد چيکار کنم؟

نظر

• hamid26967
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 416

در اصل توسط vahid091 پست شده است View Post
              منم کامبيز حسينى هستم ملقب به وحيد. ميخوام يه تاپيک به نام خودم داشته باشم. بايد چيکار کنم؟
              آقا منم تاپیک می خوام اگه موافقت نشه از فردا هر روز 0.5 سهامم رو عرضه می کنم تا شاخص به 24000 واحد برسه B-)
              لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ --- هیچ نیرو وحرکتی نیست مگر به وسیله ی خداوند والا و بزرگ مرتبه

نظر

• مصطفی مصری پور
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 6951

همینکه نظرات این دوستمون یه جا جمع میشه و لازم نیست همه تاپیکارو واسه دنبال کردنش به هم بریزیم نعمتیه که خدا هر صد سال یه بار به بندگان خاص خودش میده...
                سامان جان ایشالا اینجا انقدر سرت شلوغ بشه که پاتو بیرون از تاپیک نذاری...
                وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• hamid26967
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 416

اقا کیا دوست دارن بریم یه جنگ پارتیزانی راه بندازیم و بورس رو نجات بدیم دستاشونو ببرن بالا/:.yead.:/

نظر

• ata007
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 6291

سامان جان تحلیل های نابت تو این بازار مرحمی است بر زخم هایمان

ادامه بده داداش کارت درسته

:D

نظر

• masoud ramezani
                      عضو فعال
                      • Jul 2013
                      • 587

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                      همینکه نظرات این دوستمون یه جا جمع میشه و لازم نیست همه تاپیکارو واسه دنبال کردنش به هم بریزیم نعمتیه که خدا هر صد سال یه بار به بندگان خاص خودش میده...
                      سامان جان ایشالا اینجا انقدر سرت شلوغ بشه که پاتو بیرون از تاپیک نذاری...
                      :D

نظر

• mohsen kaveh
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 474

يكي از دلايل فروش سهام اين است كه با در نظر گرفتن شرايط ايران بزودي جنگهاي پارتيزاني در ايران آغاز خواهد شد و افت عظيم شاخص بورس كه طبق علم پيش بيني ستاره شناسي بيان شده اتفاق خواهد افتاد
                        یهویی وسط خنده رفتم تو فکر. اگر بارزانی بخواداعلام استقلال کنه . بعید نیست کردستان ایران هم متشنج بشه.
                        من سهم میخرم پس هستم/:.tonguesmiley:./

نظر

• ali20005
                          عضو فعال
                          • Dec 2013
                          • 230

منظورتون از علم ستاره شناسی چیه؟ جفر یا رمل یا ... ؟
                          با این علوم کمی آشنا هستم ، که بعید میدونم با این پستهایی که میذاری چیزی از این علم بدونی.
                          [CENTER][B][FONT=lucida console] [SIZE=4]/:.Heart.:/الیس الله بکاف عبده-آیا خدا برای بنده‌اش کافی نیست؟ (زمر/۳۶)[/SIZE][/FONT][/B]/:.Heart.:/
                          [/CENTER]

نظر

• شبندر
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 3598

ديروز و امروز خريدارم تا 20روز آينده
                            دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• شبندر
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 3598

براي اينكه بازار مثبت بشه 500تا شبندر و 500تا مپنا خريدم
                              دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• شبندر
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 3598

امروز بايد شاخص را مثبت كنم از خودرويي بانكي نفتي تا همه چيز مي خرم

نظر

در حال کار...
                                X