کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بزور خودرو را نگهداشتن و بسیاری را متضرر کردند رها کنید بگذارید بورس طبیعی باشد اونوقت بهتر می توانید سود کنید خودرو الان باید 140 تومان می بود در عوض بانکی ها که هم بنیادی و هم سود هستند باید 50درصد بالاتر می بودند.
دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
بزور خودرو را نگهداشتن و بسیاری را متضرر کردند رها کنید بگذارید بورس طبیعی باشد اونوقت بهتر می توانید سود کنید خودرو الان باید 140 تومان می بود در عوض بانکی ها که هم بنیادی و هم سود هستند باید 50درصد بالاتر می بودند.
جناب شبندر خدا ازت نگذره من به امید تحلیل کارشناسان شما خودرو 18000 تومانی خریدم /.:biggrinsmiley.:/
بهترین راه سود کردن داشتن ظرفیت کارشناسان شبندر است!
تا خرداد 93 قرار بود خودروی 14 هزارتومنی داشته باشیم که نشد!
به ملت کلک زدی و سهامتو توو قیمتای بالای 300 نقد کردی و رفتی!:D
روزی اگه شاخص سازی را فراموش کنم....این حرکت شما را فراموش نخواهم کرد;)
زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
بهترین راه سود کردن داشتن ظرفیت کارشناسان شبندر است!
تا خرداد 93 قرار بود خودروی 14 هزارتومنی داشته باشیم که نشد!
به ملت کلک زدی و سهامتو توو قیمتای بالای 300 نقد کردی و رفتی!:D
روزی اگه شاخص سازی را فراموش کنم....این حرکت شما را فراموش نخواهم کرد;)
من خودم الان خودروی 14000تومانی دارم اونم 200میلیون سهم الان به شما بگویم خودرو تا 40تومان کاهش دارد.البته اگر صبر داشته باشید در آینده نچندان دور دوباره خودرو اعداد 400تومان را خواهد دید.
دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
من خودم الان خودروی 14000تومانی دارم اونم 200میلیون سهم الان به شما بگویم خودرو تا 40تومان کاهش دارد.البته اگر صبر داشته باشید در آینده نچندان دور دوباره خودرو اعداد 400تومان را خواهد دید.
جناب شبندر به نظر شما منفی امروز بازار به علت مرگ حاج عبدول نیست؟
و یه سوال دیگه بورسی اینکه آیا حاج عبدول مقاومت پل صراط رو رد میکنه یا نه؟
امروز نزدیک به 400میلیون سهم در منفی خریداری شده آیا فردا کسی هست که همین سهمها را با قیمت بالاتر بخره فکر نکنم حداقل باید چند روزی منفی بخورند تا خریدار پیدا بشه مثلا دو شنبه هفته بعد خوبه
نظر