کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
استاد بزرگ
لطفا گوشه چشمی هم به عسولیه و بهپاک کنید
می گند شما تو هر سهم می رید اونو می ترکونید
لطفا این سهمای من رو هم بترکونید پرای شما که 1 تا 2 میلیارد پولی نیست
مبتدی جان درست گفتند ولی من در قیمتها اصلا دخالت نمی کنم نه در بالا بردن و نه در پایین آوردن،نمی خواهم عده ای دلگیر و عده ای خوشحال باشند روش بنده بسیار عادی و بدون شیله و پیله هست
دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
دوستان الان یک ماهی هست که معلمان زحمتکش کشورمان از وضعیت معیشتی خود راضی نیستند و نسبت به تبعیض حقوقی با سایر کارمندان نیز معترض هستندبه نظرم تمام مردم ایران باید برای رفع مشکل معلمان اعتراض کنند زیرا ما فرزندانمان را این میوه های زنگیمون را در اختیار معلمان عزیز قرار می دهیم وباید این قشر از همه نظر تامین باشند تا بدون هیچ دغدغه ای به تربیت و آموزش فرزندان این مملکت بپردازند بنده این موضوع را زنگ خطری برای فرزندان ایران زمین میدانم و اگر دولتمردان زره ای نسبت به رشد فرزندان و جوانان این مرز و بوم علاقه ای داشته باشند باید هرچه سریعتر اسباب رضایت این قشر را فراهم کنند.
دوستان الان یک ماهی هست که معلمان زحمتکش کشورمان از وضعیت معیشتی خود راضی نیستند و نسبت به تبعیض حقوقی با سایر کارمندان نیز معترض هستندبه نظرم تمام مردم ایران باید برای رفع مشکل معلمان اعتراض کنند زیرا ما فرزندانمان را این میوه های زنگیمون را در اختیار معلمان عزیز قرار می دهیم وباید این قشر از همه نظر تامین باشند تا بدون هیچ دغدغه ای به تربیت و آموزش فرزندان این مملکت بپردازند بنده این موضوع را زنگ خطری برای فرزندان ایران زمین میدانم و اگر دولتمردان زره ای نسبت به رشد فرزندان و جوانان این مرز و بوم علاقه ای داشته باشند باید هرچه سریعتر اسباب رضایت این قشر را فراهم کنند.
دوستانی که موافقند لایک کنند.
استاد شبندر
ای کاش امروز بمپنا رو مثبت می کردید تا من با ضرر نفروشم
لطفا 400 میلیون تومان بزارید رو بهپاک تا بره بالا 400 تومان
الهی خیر از دنیا و آخرت ببینید
استاد شبندر
ای کاش امروز بمپنا رو مثبت می کردید تا من با ضرر نفروشم
لطفا 400 میلیون تومان بزارید رو بهپاک تا بره بالا 400 تومان
الهی خیر از دنیا و آخرت ببینید
دوست خوبم بورس مکانی برای صبر است کسانی که صبر کنند سود خوبی خواهند کرد
علاوه براین بزرگترین سرمایه گذاری در آموزشه (ضرب المثل انگلیسی)
نظرت را راجع به اعتراض معلمان بگو
دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
دوست خوبم بورس مکانی برای صبر است کسانی که صبر کنند سود خوبی خواهند کرد
علاوه براین بزرگترین سرمایه گذاری در آموزشه (ضرب المثل انگلیسی)
نظرت را راجع به اعتراض معلمان بگو
استاد حقیقتا من نمی دونم چقدر میگیرند که می خوان اعتراض کنند
اما حتما کم می گیرند و گرنه اعتراض نمی کردند پس حقشونه
فقط می دونم اگه می تونستم مثل اونا و با حقوق ثابت معلم بشم حتما می شدم حیف که نمی تونم
البته شاید بعدش اعتراض می کردم مثل معلما
خوب حقمه
نظر