سامان اربابي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شبندر
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 3598

پاسخ : سامان اربابي

خعتبار چون شناور پایینی داره بالای 200که بره دیگه نمیشه خرید کرد و طبق پیشبینی باید به گره بره که اونم مشخصه 400یا 500باز میشه
    امروز با خرید روی 1850تومان با سود50 تمانی که تقسیم میکنه قیمتش میشه 135 تومان واقعا مفته
    دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• شبندر
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 3598

اینهایی که شبندر 680 تومانی می خرند سه ماهه اول زیان 20 تومان اعلام میکنه چیکار میکنند؟ نرید جلوی تالار!!!!
      دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• Mehdi1400
        ستاره دار(19)
        • Jul 2013
        • 2938

امروز توفیق درک بازار دست نداد
        در همین حال شاوان فرصت خرید داد. شاید فکر کنید این آغاز یک اصلاح است ولی به نظرم راهش را ادامه میده. دقیقا یادمه قبلا هم این اطوراها در میاورد
        شبندر کولاک کرد. البته اون شبندر نه این شبندر
        فاذری که دیروز با 13 میلیون صف خرید حتی حجم مبنا را نداد امروز در منفی معامله شد. البته حجم معاملات عالی بود
        فرصتهای خوبی تو بازار وجود داشت امروز
        حسینا فوق العاده داره حرکت میکنه. حرکتش صرفا از بنیادش هست. بنده منتظر تعدیل مثبتش هستم البته صرفا حسی

نظر

• hadi1984
          عضو عادی
          • Oct 2013
          • 220

سلام استاد، دو تا سئوال دارم که اگر لطف کنید در مورد آنها راهنمایی کنید ممنون میشم...
          1- با توجه به اینکه مجمع خعتبار نزدیکه، در مورد روند افزایش آن قبل و یا بعد از مجمع چه نظری دارید؟ توصیه به حفظ میکنید یا فروش قبل از مجمع؟
          2-نظرتون در مورد ونفت چیه؟

با تشکر

نظر

• شبندر
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 3598

در اصل توسط hadi1984 پست شده است View Post
            سلام استاد، دو تا سئوال دارم که اگر لطف کنید در مورد آنها راهنمایی کنید ممنون میشم...
            1- با توجه به اینکه مجمع خعتبار نزدیکه، در مورد روند افزایش آن قبل و یا بعد از مجمع چه نظری دارید؟ توصیه به حفظ میکنید یا فروش قبل از مجمع؟
            2-نظرتون در مورد ونفت چیه؟

با تشکر
            پارسال 45 تومانسود داده امسال فكر كنم تا 50 تومان سود تقسيم كنه وبعد با قيمت 200تومان باز بشه

نظر

• samanmba
              عضو فعال
              • Aug 2013
              • 450

ای بابا خعتبار کلا 275 سود ساخته چه جوری 500 میخواد تقسیم کنه؟!!!!/:.yead.:/

نظر

• مشتاق
                عضو عادی
                • Oct 2012
                • 150

در اصل توسط شبندر پست شده است View Post
                اینهایی که شبندر 680 تومانی می خرند سه ماهه اول زیان 20 تومان اعلام میکنه چیکار میکنند؟ نرید جلوی تالار!!!!

هروقت به حرفایی که زدی عمل کردی بیا جلو
                یادته 5میل شتران قرار بودی؟؟؟
                گفتم بده تا 20میل مشتری دارم
                از اونموقع 90 درصد داده

نظر

• alireza51
                  عضو فعال
                  • Feb 2013
                  • 1205

تغییرات لحظه به لحظه،
                  اعداد و ارقام مبهم و آرمانی،
                  پیش بینی ها عجیب و غریب،
                  بیشتر تایپیک طنز و سرگرمی است.

شتران تا 300تومان هم قابلیت بازگشایی داره
                  شپنا مفت بدن نخرید زیرا بسته شدن سهم ضررش خیلی زیاده
                  با توجه به روند کاهش قیمت نفت و زیانهایی که پالایشی ها دارند صف خرید امروزشون کاملا احساسیه و نشان از احساسات سال پیش داره به نظرم این سهامها با 100 تومان پایین تر بعد از یک ماه دیگر قابل خرید هستندمخصوصا شتران و شبندر
                  شبندر باید الان 200تومان می بود خیلی عجیبه که دوستان 469تومان می خرند جوگیر نشوید بهد آه و ناله کنید
                  حقوقی ها شپنا چقدر باز میشد به نظرم باید 120 باز میشد حالا صف خرید کردید که چی بشه زیان 200تومانی سال آینده صف خرید نداره چرا می خواهید دوباره عده ای را بیچاره کنید
                  توافق هسته ای به ماه بعد موکول شد اختلافات همچنان باقیست دوستان حواستون باشه یک ماه آینده گروه خودرو وبانکی کاهش دارند
                  به به امروز واقعا خریدها احساسیه من ساعت یازده 5میلیون سهم شتران را عرضه میکنم
                  همه فکر می کنند سال 94 هم مثل سالهای قبل فروردین سهامها مثبتند ولی باید بگویم چون مذاکرات با شکست موجه میشه و قیمت نفت هم پایین تر اومده سال 94 فروردین قرمزی داریم تا اردیبهشت مثبت خواهد شد
                  به شاخص 58000نزدیک می شویم
                  خپارس عالی باز شد من 10میلیون سهم فروختم با 20 درصد سود
                  اگر بالایی داشت نگه می داشتم
                  نوشته های من را که می بینند جرات عرضه ندارند حداقل درک نوشته های بنده 5سال سابقه در بورس با آموزش کامل می باشد!!!
                  بزودی شتران واقعی را خواهید دید.

خاذین با 105 تومان زیان در سال 94 صف خرید!!!
                  همین قضیه برای شتران هست با زیان صف خرید امسال پالایشی ها همگی زیان خواهند داشت تا 10سال بعد خوب خواهند شد مخصوصا اگر توافق بشه تولید ایران هم به 7میلیون بشکه در روز میرسه که قیمت نفت دوباره ارزان تر میشه و پالایشگاهها ضرر سنگینی خواهند داشت که دولت مجبور میشه وام های سنگینی بهشون پرداخت کنه تا ورشکست نشوند.
                  بزودی مردم برای نجات باید به افغانستان فرار کنند کسانی که تحمل جنگ داخلی و اختلافات را ندارند از الان میتونند یک مسافرت ده ساله به کانادا داشته باشند.
                  توافق هسته ای غیر ممکنه زیاد دلتون را صابون نزنید
                  علی رغم نظر شخصیم توافق هسته ای داره انجام میشه و ممکنه دیگه قطعاتی ها قفل بشوند که بسته میشوند و با دو سه برابر قیمت باز میشوند 5درصد خریدتون را به قطعاتی اختصاص بدهید
                  هفته بعد شاهد ریزش سنگین بازار هستیم پالایشی ها باید تا 50 درصد افت کنند فریب بازیها را نخورید
                  پالایشگاه بندرعباس و شاوان در تیر رس جنگ احتمالی خلیج فارس هستند قطعا اولین موشکها به این دو خواهد خورد قیمت یک سال بعد آنها 50 تومان هست
                  قطعا روسیه و چین مانع توافق خواهند شد
                  بهترین فرصت فروش پالایشی هاست
                  روند ریزشی شروع بشه دیگه کسی جلودار نخواهد بود
                  طی خبر بسیار مهم از لوزان سوئیس توسط خبرنگار سامان اربابی:
                  کار نگارش توافق نامه جامع هسته ای از فردا شروع می شود
                  یه سنگی را نادان انداخته توی چاه هزارتا دانای جهان نمی تونند دربیارنش
                  خبرها هم هر لحظه تغییر میکنه صدور یک بیانیه آخر کار اینهمه مذاکره و اینهمه وقت بیهوده گذاشتن شد
                  شنبه ریزش شدید بازار بورس را شاهد خواهیم بود
                  شاخص ابتدا 61000 وسپس 58000 و بعد تا 53000نزول خواهد کرد از شنبه تمام تلاشها برای حمایت بکار برده میشه ولی ریزش شروع خواهد شد
                  این سه ماه فقط فرصت خریده
                  از شنبه هر سهمی که مربوط به گروه خودرو و بانکی و ... هستندفرصت خرید هستند شاید شنبه صف های سنگین خرید چیده بشه برخلاف چند ساعت پیش با این بیانیه شاخص ابتدا 68000 و سپس 71000 و بعد 75000را تا 90000فتح خواهد کرد و تا توافق نهایی صعودی خواهد بود البته همیشه فرصت خرید خواهد داد.
                  عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• فرهنگ سازان
                    ستاره‌دار(3)
                    • Jan 2014
                    • 692

در اصل توسط مشتاق پست شده است View Post
                    هروقت به حرفایی که زدی عمل کردی بیا جلو
                    یادته 5میل شتران قرار بودی؟؟؟
                    گفتم بده تا 20میل مشتری دارم
                    از اونموقع 90 درصد داده
                    دوست من حرفهای این شخص و این تاپیک رو جدی نگیرین !!

این تاپیک طنز بورسیه که اسمش رو عوض کردن!!!

نظر

• پاسال
                      عضو فعال
                      • Jul 2012
                      • 304

در اصل توسط فرهنگ سازان پست شده است View Post
                      دوست من حرفهای این شخص و این تاپیک رو جدی نگیرین !!

این تاپیک طنز بورسیه که اسمش رو عوض کردن!!!
                      شایدهم طرف توهم میزنه کسی که بگوید 5 میلیاردسهم داره اگر هر سهمی را 100 تومان حساب کنی یعنی 500 میلیارد تومان سرمایه در بورس گذاشته یعنی یه جورایی جواد
                      در مزار آباد شهر بی طپش وای جغدی هم نمیاید به گوش

نظر

• شبندر
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 3598

بانك مهر اقتصاد يه دزدي آشكار از سهامداراش كرده كساني كه 5سال پيش پذيره نويسي كردند حالا در افزايش سرمايه شركت داده نشده اند پس چه كساني در افزايش سرمايه شركت داده شده اند؟

هرچي دزدي هست زير سر اين بسيج و سپاه هست شما مگر ايمان نداريد با پول مردم بانك زديد حالا حق اين مردم را خورديد از نظر شرعي حرامه و بايد همه كساني كه سهم دارند افزايش سرمايه شاملشان بشود

براي اين مسئله بايد بريد جلوي تالار

نظر

• شبندر
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 3598

اگر افزايش سرمايه بانك مهر شامل سهامداران اوليه نشه اونوقت من براي اين بانك اسم قشنگي خواهم گذاشت كه تمام سرمايه اش را بايد براي رفع اين اسم خرج كنه

نظر

• امیر بهرامی
                            Banned
                            • Jul 2013
                            • 2201

شبندر خسته نشدی؟

چند وقته تو این تاپیک ها میری و میای و حرف هایی میزنی که باعث میشه دیگران بهت توهین کنند؟

چرا میزاری دیگران تو رو مسخره کنند؟

چرا عمر گران بهای خودتو که بیش از تمام بازار بورس های دنیا ارزش داره اینجا از بین می بری؟

که آخرش فلان کاربر بیاد تو عمومی بهت درس اخلاق بده؟(من اون کاربر رو در حمایت از شما گزارش کردم)

من دلم میسوزه اینارو بهت میگم ...میتونی به کارت ادامه بدی اما از کارهای بیهوده صرفه نظر کن....

خودت باش و نگذار بهت توهین و یا ظلمی بشه که به قول امام علی کسی که اجازه بده بهش ظلم بشه از ظالم بدتر است

برات آرزوی موفقیت میکنم

خدا همه مارو هدایت کنه انشالله...

با احترام دوست شما امیر بهرامی

نظر

• شبندر
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 3598

در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Post
                              شبندر خسته نشدی؟

چند وقته تو این تاپیک ها میری و میای و حرف هایی میزنی که باعث میشه دیگران بهت توهین کنند؟

چرا میزاری دیگران تو رو مسخره کنند؟

چرا عمر گران بهای خودتو که بیش از تمام بازار بورس های دنیا ارزش داره اینجا از بین می بری؟

که آخرش فلان کاربر بیاد تو عمومی بهت درس اخلاق بده؟(من اون کاربر رو در حمایت از شما گزارش کردم)

من دلم میسوزه اینارو بهت میگم ...میتونی به کارت ادامه بدی اما از کارهای بیهوده صرفه نظر کن....

خودت باش و نگذار بهت توهین و یا ظلمی بشه که به قول امام علی کسی که اجازه بده بهش ظلم بشه از ظالم بدتر است

برات آرزوی موفقیت میکنم

خدا همه مارو هدایت کنه انشالله...

با احترام دوست شما امیر بهرامی
                              دوست بسيار خوبم آقاي بهرامي:
                              از حسن توجه شما كمال تشكر را دارم آقاي بهرامي كساني كه هرزگاهي جملاتي از بنده مينويسند انسانهاي بسيار خوبي هستند و هيچ نظر تمسخر آميزي ندارند فقط كمي شوخي ميكنند من از شوخي هاي آنها دلگير نمي شوم ولي اگر قصد تمسخر داشته باشند بايد بگويم كه دلگير خواهم شد كه مطمئنن اينگونه نيست در هر صورت من مي خواهم در اين تاپيك به همديگر كمك كنيم حالا بعضي وقتها خيلي قلو ميكنم اون را ببخشيد اين ذات بنده است كه سعي ميكنم كمتر قلو كنم .
                              با تشكر

نظر

• شبندر
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 3598

افزايش سرمايه بانك مهر شامل تمام سهامداران بايد بشود والا يك دزدي آشكار در تاريخ بورس رخ خواهد داد كه آبروي نداشته سازمان بورس بار ديگر خواهد رفت و لكه ننگي بر پيشاني بانك مهر اقتصاد خواهد نشست

نظر

در حال کار...
                                X