سامان اربابي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شبندر
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 3598

پاسخ : سامان اربابي

دوستان بهتر ميدونيد كه دستكاري در قيمتها و دخالتهاي بيجا در بورس تهران خيلي زياده مخصوصا اين يك سال اخير تا سهمي مي خواد رشد كنه سريع جلوشو ميگيرند و يا سهمي كم ارزش مي خواد افت كنه سريع حمايتهاي الكي ميكنند .

اگر هرمز را به حال خودش رها مي كردند قطعا تا 250 تومان بالا مي رفت من در حال حاضر 310 ميليون سهم دارم و به زودي سود سهام اصل سرمايه بنده را جايگزين ميكنه
    دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• سلطان بورس
      كاربر فعال
      • Aug 2011
      • 3373

در اصل توسط شبندر پست شده است View Post
      دوستان بهتر ميدونيد كه دستكاري در قيمتها و دخالتهاي بيجا در بورس تهران خيلي زياده مخصوصا اين يك سال اخير تا سهمي مي خواد رشد كنه سريع جلوشو ميگيرند و يا سهمي كم ارزش مي خواد افت كنه سريع حمايتهاي الكي ميكنند .

اگر هرمز را به حال خودش رها مي كردند قطعا تا 250 تومان بالا مي رفت من در حال حاضر 310 ميليون سهم دارم و به زودي سود سهام اصل سرمايه بنده را جايگزين ميكنه
      حرف از دستکاری زدین!!! باید بگم که حقوقی سهم را در روند مثبت دستکاری نمیکرد قیمت سهم به 130 هم نمیرسید
      اینکه بورس اجازه نداد همش شایعه ای هست که چند نفر درست میکنن و هزار نفر پخش میکنن
      شما اگر 310 میل هرمز داشته باشی من روزی 10 بار از شما عذر خواهی میکنم . کسی که یک سهمش حدود 50 میلیارد ارزش داشته باشه نمیاد تو تالار مطلب بزنه /:.yead.:/
      یک حرفی بزن کسی بهت نخنده . کل سهامی که دست اشخاص حقیقی هست 190 میل هست . حالا شما چطور 310 میل داری . نکنه خودت را حقوقی حساب کردی !!!!

نظر

• esi4u
        Banned
        • Feb 2014
        • 25

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
        حرف از دستکاری زدین!!! باید بگم که حقوقی سهم را در روند مثبت دستکاری نمیکرد قیمت سهم به 130 هم نمیرسید
        اینکه بورس اجازه نداد همش شایعه ای هست که چند نفر درست میکنن و هزار نفر پخش میکنن
        شما اگر 310 میل هرمز داشته باشی من روزی 10 بار از شما عذر خواهی میکنم . کسی که یک سهمش حدود 50 میلیارد ارزش داشته باشه نمیاد تو تالار مطلب بزنه /:.yead.:/
        یک حرفی بزن کسی بهت نخنده . کل سهامی که دست اشخاص حقیقی هست 190 میل هست . حالا شما چطور 310 میل داری . نکنه خودت را حقوقی حساب کردی !!!!
        بازخورد میزان تفکر و اندیشه جمعی و تبادل آرا و افکار در یک جامعه ، چه مجازی چه حقیقی هست که جامعه ای مثل ایران (یاوه گو و هزل پرداز و منفعل ) یا مثل کشورهای پیشرفته (پیشرو و ژرف نگر و اندیشمند پرور) رو شکل میده.
        در همه دنیای مدرن دروغ و چرت و پرت بافتن رو شدیداً تقبیح میکنن و حتما باهاش برخورد میشه ولی اینجا با اراجیف و یاوه بافی افراد مقابله نمیشه ، با تحکم و قاطعیت باید دم یاوه باف چرت گو رو گرفت انداخت بیرون ، جای چنین موجودات بیماری آیا فرومهای جدی است که با واقعیات و اعداد و اوقات و محاسبات و چارت و تحلیل سروکار دارند ؟
        تحمل چنین کودکان هزل بافی تا این میزان به قامت افراد این جامعه مجازی تخصصی پسندیده نیست .
        به عبارت خودمانی ، دم چنین افرادی را باید گرفت انداخت توی فرومهای هزل بافی و یاوه گویی یا حداکثر فرومهای خانوادگی و سطحی ، بنده نی نی سایت رو پیشنهاد میدم !

نظر

• شبندر
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 3598

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
          در مطالب قبلي گفته بودم كه بنده مجموعه بزرگي را هدايت ميكنم كه شايد خود شما هم جزو اون مجموعه باشيد.
          علاوه براين چه اشكالي داره هركسي بياد و مطلب بنويسه شما فكر ميكني افراد به نسبت شان خودشان بايد بنويسند يا بر اساس علاقه اي كه دارند من فقط در اين سايت مي نويسم اون هم فقط به خاطر سرگرمي و پر كردن قسمتي از اوقات فراغتم ضمنا 99درصد كارهاي شركتهايم را هم معاونينم انجام ميدهند. در مورد هرمز هم بگويم حتي خود فولاد مباركه هم شايد ندونه چه گنج بزرگي در اختيار داره من اين جور سهمها را بارها تجربه كردم بزودي قيمت سهم از 500تومان هم فراتر خواهد رفت شما فكر ميكنيد من بايد حقوقي باشم!!!! در حال حاضر 200حقوقي زير نظر بنده كار ميكنند،بورس تهران در برابر بورسهاي ديگر كشورها كه من در آنها فعاليت ميكنم قطره اي بيش نيست براي من هم عددي نيست فقط علاقه ام از 45 سال پيش تا بحال باعث شده تا در بورس تهران بمانم زيرا كار من اينست. بهرحال من از شما تشكر ميكنم كه به نكات خوبي اشاره كرديد.
          دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• شبندر
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 3598

در اصل توسط esi4u پست شده است View Post
            بازخورد میزان تفکر و اندیشه جمعی و تبادل آرا و افکار در یک جامعه ، چه مجازی چه حقیقی هست که جامعه ای مثل ایران (یاوه گو و هزل پرداز و منفعل ) یا مثل کشورهای پیشرفته (پیشرو و ژرف نگر و اندیشمند پرور) رو شکل میده.
            در همه دنیای مدرن دروغ و چرت و پرت بافتن رو شدیداً تقبیح میکنن و حتما باهاش برخورد میشه ولی اینجا با اراجیف و یاوه بافی افراد مقابله نمیشه ، با تحکم و قاطعیت باید دم یاوه باف چرت گو رو گرفت انداخت بیرون ، جای چنین موجودات بیماری آیا فرومهای جدی است که با واقعیات و اعداد و اوقات و محاسبات و چارت و تحلیل سروکار دارند ؟
            تحمل چنین کودکان هزل بافی تا این میزان به قامت افراد این جامعه مجازی تخصصی پسندیده نیست .
            به عبارت خودمانی ، دم چنین افرادی را باید گرفت انداخت توی فرومهای هزل بافی و یاوه گویی یا حداکثر فرومهای خانوادگی و سطحی ، بنده نی نی سایت رو پیشنهاد میدم !
            اتفاقا اين فروم را براي من درست كردند تا هرچه به نظرم مي آيد بنويسم بنابراين سخن شما را اجرا كردند.

نظر

• شبندر
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 3598

زمان ريزش سنگين پالايشي ها فرا رسيده سعي كنيد اگر سهامي پالايشي داريد با ديد باز نگهداريد ويا در اوج نقد كنيد

نظر

• شبندر
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 3598

خريد وسينا-وايران در دستور كار است

نظر

• شبندر
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 3598

فروش اعتباري ها هم داره ميرسه بازار هفته بعد واقعا 60000واحد را سپري خواهد كرد

نظر

• سلطان بورس
                    كاربر فعال
                    • Aug 2011
                    • 3373

زمان ريزش سنگين پالايشي ها فرا رسيده سعي كنيد اگر سهامي پالايشي داريد با ديد باز نگهداريد ويا در اوج نقد كنيد
                    چیزی که من میبینم گروه پالایشگاه مثبت و مابقی بازار درجا یا منفی

نظر

• شبندر
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 3598

ننگين ترين بانك و دزد آشكار سرمايه مردم بانك مهراقتصاد

نظر

• نجاT...
                        عضو فعال
                        • Dec 2013
                        • 2639

ننگين ترين بانك و دزد آشكار سرمايه مردم بانك مهراقتصاد
                        اگه دارید برای فروش دست نگهدارید...
                        انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

نظر

• شبندر
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 3598

در اصل توسط نجاT... پست شده است View Post
                          اگه دارید برای فروش دست نگهدارید...
                          بنده هيچ سهم ندارم و تا وقتي بورس تهران كار ميكنه اين بانك را تحريم و سرزنش ميكنم زيرا پول حرام وارد سيستم خود كرده و قطعا چنين بانكي قابل اعتماد نيست البته در .....هيچ چيزي قابل اعتماد نيست
                          حالا صبر ممكنه فايده اي براي سهامداران داشته باشد؟

نظر

• نجاT...
                            عضو فعال
                            • Dec 2013
                            • 2639

بنده هيچ سهم ندارم و تا وقتي بورس تهران كار ميكنه اين بانك را تحريم و سرزنش ميكنم زيرا پول حرام وارد سيستم خود كرده و قطعا چنين بانكي قابل اعتماد نيست البته در .....هيچ چيزي قابل اعتماد نيست
                            حالا صبر ممكنه فايده اي براي سهامداران داشته باشد؟
                            صبر...
                            انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

نظر

• شبندر
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 3598

عرضه يكجاي سهام بانک مهر اقتصاد- در تاريخ 17/03/ 1394- در نماد ومهرعمده4 94/3/12 15:43
                              کارگزاران محترم عضو فرابورس، به اطلاع مي رساند؛ پيرو بيانيه شماره 0887/الف/94 مورخ 11/03/1394 اين شرکت، مؤسسه خدمات درماني بسيجيان در نظر دارد، تعداد 600,000,000سهم معادل 5 درصد (پنج درصد) از سهام بانک مهراقتصاد (سهامي عام) را بطور يکجا و نقد يا نقد و اقساط (رجوع شود به بند 2و 3 بياينه مذکور) با قيمت پايه کل 1,200,000,000,000 ريال روز يکشنبه مورخ 17/03/1394 از طريق عرضه در بازار پايه فرابورس ايران، به فروش برساند. متقاضيان خريد پس از تكميل و ارائه فرم شماره 2-1 (پيوست بيانيه مذكور) و ارائه ساير مدارك لازم، مي توانند در رقابت خريد سهام مذكور شركت نمايند. همچنين، مطابق با مفاد ماده 5 قانون سياستهاي کلي اصل 44، رعايت سقف مجاز تملک سهام بانک ها به طور مستقيم يا غيرمستقيم براي هر شرکت سهامي عام يا تعاوني سهامي عام يا هر مؤسسه و نهاد عمومي غير دولتي 10% و براي اشخاص حقيقي و ساير اشخاص حقوقي 5% الزامي است . براي اطلاع از جزئيات بيشتر م توانيد به بيانيه مذكور واقع در وب سايت رسمي شركت فرابورس ايران به نشاني www.ifb.ir مراجعه فرماييد. مديريت بازار فرابورس ايران

بانك دزد سهامش را براي فروش گذاشته سهامداران راضي نيستند و اين فروش را حرام اعلام ميكنند

نظر

• شبندر
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 3598

بانك مهر دزد سهامي را كه از مردم دزديده حالا با پر رويي تمام براي فروش گذاشته خريد اين سهام حرامه و هيچيك از سهامداران واقعي راضي نيستند

اين بانك لقب كثيفترين بانك را به خود اختصاص داده

نظر

در حال کار...
                                X