کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
در میان مدت اما فارغ از عددی که برای کف شاخص بتوان اعلام نمود تا خرداد ماه 94 توان رشد قدرتمند و پایداری در بازار نمی بینم.
پس از شکست کف شاخص در عدد 70273 در اوایل دیماه رویت اهداف 64000 و 57000 محتمل گردید. و شاهد برگشت از عدد 61532 بودیم.
درسته که شکست کف 61532 بعید بنظر میرسه اما منتفی نیست.
در هر صورت فارغ از عدد شاخص که اصلا مهم نیست بنظر حدود 1 ماه دیگر زمان خوبی برای بستن سبد می باشد مگر اینکه اتفاق جدیدی و یا تغییر تکنیکی ( شکست سقف کانال در حدود 70000) رخ دهد.
البته انتظار یک رشد ضعیف و چند روزه از اواسط هفته بجاست.
سلام آقا فرشید
نمودار بالا مربوط به کروی هست
سهم در کف کانال 5 ساله خودش به سر می بره ، بعیده این کف شکسته بشه
من این سهمو چند روزه تحت نظر دارم و منتظرم وقتی رشدشو شروع کرد خرید کنم.
به نظر شما حدودا از چه تاریخی رشد سهم شروع مبشه که هم به موقع تو کف خریده باشیم و هم خواب سرمایه نداشته باشیم ؟
ممنون .
سلام آقا فرشید
نمودار بالا مربوط به کروی هست
سهم در کف کانال 5 ساله خودش به سر می بره ، بعیده این کف شکسته بشه
من این سهمو چند روزه تحت نظر دارم و منتظرم وقتی رشدشو شروع کرد خرید کنم.
به نظر شما حدودا از چه تاریخی رشد سهم شروع مبشه که هم به موقع تو کف خریده باشیم و هم خواب سرمایه نداشته باشیم ؟
ممنون .
جناب فرشید خکاوه داره به تارگتی که داده بودید نزدیک میشه اگر ممکن هست مجدد بررسی داشته باشید. ممنون
پست ١٥١٠ مربوط به يك هفته پيش را مشاهده فرماييد، تحليل مذكور نشان از ريزش سهم داشت.
امروز احتمال بسيار بالا نقطه برگشتي خكاوه بود
هنوز بررسي نداشتم ولي احتمالا تا حوالي ١٠٠-٩٠ اصلاح داشته باشد.
نظر