کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
فرشيد خان سلام ١١ ارديبهشت حالمون رو گرفت و بنظر اميدى به برگشت بازار نيست. تاريخ بعدى ٢٩ ارديبهشت هست اگه ميشه شاخص كل رو تا بازه زمانى ٢٩ /٢ تحليل بذاريد. با تشكر فراوان
بنظر من 29 اردیبهشت سقف هست ولی شروع یک اصلاح رو به بالا کمی دیر شده و شاید دو سه روز کاری دیگر اغاز بشه. شاید
کخاک
یک محدوده برگشتی (که در شکل مشخص شده )برای دهه سوم اسفند داریم ولی هدف کلاسیک قیمت 750-770 هست.
سلام
شرمنده من بازم سوال ميپرسم
سقف كانالي كه شما مشخص كرديد 1000 تومنه. حالا دوهفته از تاريخي كه مشخص شده گذشته و قيمت 1020 رسيده. آيا ميشه گفت تارگت نزولي فيلد شده؟
البته از نظر تابلو معاملاتي كه اصلا به نظر نمياد خريدار محكمي داشته باشه و بالاي هزارتومن فروشنده زياد داره.
اگه لطف كنيد شما هم نظرتون رو بگيد ممنون ميشم./:.smilingsmiley.:/
سلام
شرمنده من بازم سوال ميپرسم
سقف كانالي كه شما مشخص كرديد 1000 تومنه. حالا دوهفته از تاريخي كه مشخص شده گذشته و قيمت 1020 رسيده. آيا ميشه گفت تارگت نزولي فيلد شده؟
البته از نظر تابلو معاملاتي كه اصلا به نظر نمياد خريدار محكمي داشته باشه و بالاي هزارتومن فروشنده زياد داره.
اگه لطف كنيد شما هم نظرتون رو بگيد ممنون ميشم./:.smilingsmiley.:/
نظر