تحلیل های تکنیکالی Farshid

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mansuorih
    عضو جدید
    • May 2014
    • 14

پاسخ : تحلیل های تکنیکالی Farshid

سلام
    فرشید جان لطفا تحلیل کرمان را هم بذار
    با تشکر

نظر

• "Midas"
      عضو فعال
      • Oct 2013
      • 2483

سلام،

ممنون میشوم نموداری از وبیمه بگذارید
      بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
      ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• صولت الدوله قشقایی
        عضو فعال
        • Dec 2013
        • 839

سلام آقا اگه امکانش هست صادرات را بررسی بفرمایید
        ممنون

نظر

• AVINAR
          عضو عادی
          • Nov 2014
          • 125

با سلام و عرض ارادت
          فلوله و وملت رو لطفا تحلیل فرمائید.با سپاس

نظر

• مهدی سکه فروش
            عضو جدید
            • May 2014
            • 18

استاد سلام لطفا نظرتان را درمورد بالاس بفرمایید

نظر

• 135918031
              عضو عادی
              • Nov 2013
              • 45

اقا فرشید سلام
              لطفا نظرتون رو در مورد خنصیر بفرمایید.اگه با نمودار باشه ممنون میشم.

نظر

• محمد3
                عضو فعال
                • Aug 2014
                • 458

در اصل توسط farshidu پست شده است View Post
                سناریوهای مختلفی هست که باید روزانه پیگیری شود.

سلام
                ببخشيد يه سوال فني
                الان كخاك كه سود مجمع از قيمتش كم شده و پايانيش شده 771 تومن آيا كف قيمتي براش همين اعداد روي نمودار هست يا بايد سود مجمع رو از اين اعداد هم كم كنيم؟

نظر

• farshidu
                  کاربر ویژه بورسی
                  • Apr 2014
                  • 2222

در اصل توسط محمد3 پست شده است View Post
                  سلام
                  ببخشيد يه سوال فني
                  الان كخاك كه سود مجمع از قيمتش كم شده و پايانيش شده 771 تومن آيا كف قيمتي براش همين اعداد روي نمودار هست يا بايد سود مجمع رو از اين اعداد هم كم كنيم؟
                  در چارتهاي من تقسيم سود گپ قيمتي ايجاد مي كند
                  طبيعتا و احتمالا قيمت در حدود حمايت و كف كانال باز مي شود ولي كف قيمت حدود ٦٧٠ براورد شده.
                  Trade Mindfully

نظر

• farshidu
                    کاربر ویژه بورسی
                    • Apr 2014
                    • 2222

درود

بيش از يكسال است نظرات شخصي خودم را در اين تاپيك به اشتراك گذاشتم، خيلي از پيش بيني ها غلط بود و برخي درست. اگر دوستي از بابت اين تحليلها ضرري ديده اميدوارم گذشت كند.
                    هميشه سعي ام اين بوده تحليلها با تمام جزئيات منتشر شود تا حكم آموزشي هم داشته باشد ، از دوستاني كه بدون داشتن علم تحليل تكنيكي ما رو همراهي كردند درخواست دارم خودشان ماهيگيري را فرا گيرند و بدنبال ماهي نباشند.
                    بنا به دلايلي ترجيح دادم به جاي ارائه تحليل ، در تاپيكي ديگر روشهاي تحليلي و معاملاتي رو ارائه بدهم تا دوستان خودشان ماهيگير باشند.در اين تاپيك هم هر از چندي تحليل با همان روشهاي ارائه شده جهت ازمون و خطا به اشتراك گذاشته شود.

يك كف خوب در اواسط همين ماه داريم كه اميدوارم پايينتر از ٦١٩٤٠ نباشد، كفي ديگر شهريور كه بايد ببينيم كفي جديد است يا اصلاح حركت جاري.
                    در اخر هم براي دوستان سالي پرسود همراه با سلامتي ارزومندم. اميد دارم براي نوروز ٩٥ جايي حدود ٨٦٠٠٠ باشيم.
                    Trade Mindfully

نظر

• seraj
                      ستاره دار(2)
                      • Feb 2012
                      • 2064

درود

بيش از يكسال است نظرات شخصي خودم را در اين تاپيك به اشتراك گذاشتم، خيلي از پيش بيني ها غلط بود و برخي درست. اگر دوستي از بابت اين تحليلها ضرري ديده اميدوارم گذشت كند.
                      هميشه سعي ام اين بوده تحليلها با تمام جزئيات منتشر شود تا حكم آموزشي هم داشته باشد ، از دوستاني كه بدون داشتن علم تحليل تكنيكي ما رو همراهي كردند درخواست دارم خودشان ماهيگيري را فرا گيرند و بدنبال ماهي نباشند.
                      بنا به دلايلي ترجيح دادم به جاي ارائه تحليل ، در تاپيكي ديگر روشهاي تحليلي و معاملاتي رو ارائه بدهم تا دوستان خودشان ماهيگير باشند.در اين تاپيك هم هر از چندي تحليل با همان روشهاي ارائه شده جهت ازمون و خطا به اشتراك گذاشته شود.

يك كف خوب در اواسط همين ماه داريم كه اميدوارم پايينتر از ٦١٩٤٠ نباشد، كفي ديگر شهريور كه بايد ببينيم كفي جديد است يا اصلاح حركت جاري.
                      در اخر هم براي دوستان سالي پرسود همراه با سلامتي ارزومندم. اميد دارم براي نوروز ٩٥ جايي حدود ٨٦٠٠٠ باشيم.
                      دوستان و عزیزان یکی یکی رفتند . فکر کنم علی مونده و حوضش !
                      نظرات شخصی است . ابدا مبنای خرید و فروش نیست .

نظر

• RAMIN PEDRAM
                        عضو عادی
                        • Aug 2014
                        • 199

درود

درود بر فرشید عزیز، که خالصانه هنر و دانش خود را در اختیار سایرین قرار می دهد. ای کاهش همه متوجه می شدند که برای کسب سودی پایدار و ماندگار

در بازار هیچ راهی نیست بجز مستقل اندیشیدن و روی پای خود ایستادن این پست رو اختصاصا" برای گل روی فرشید گرامی نوشتم@};- . وگرنه ....
                        [SIZE=3][COLOR=#800000][FONT=Arial Narrow]plan your trades and trade your plan[/FONT][/COLOR][/SIZE]

نظر

• mah2014
                          عضو جدید
                          • May 2014
                          • 7

با سلام و عرض ادب
                          بنظرم در این یکسال اخیر که اکثر تحلیلگران صحنه را ترک کردند تحلیلهای فرشید خان فرصت خوبی بود هم برای تحلیل و هم برای آموزش.....اینکه همه را بخواهیم در یک سطح ببینیم و انتظار تحلیلگری فوق العاده از همه داشته باشیم بنظرم یکم انتظار دور از واقعیته چون همه باندازه یک تحلیلگر حرفه ای وقت و تخصص ندارند چراکه برخی از دوستان کار خرید و فروش سهم را در کنار سایر کارهای خود انجام میدهند
                          ضمنا هرکسی مسوول خرید و فروش خود خواهد بود و هیچ خرده ای بر تحلیل کسی وارد نیست.
                          کوتاه سخن آن که اگر ایشان صلاح بدانند و به ارائه تحلیلها ادامه دهند برای بنده و سایرین مفید خواهد بود
                          دوستانی که مایل هستند اعلام نظر کنند

نظر

• nacir44
                            عضو عادی
                            • Feb 2014
                            • 48

فرشید جان سلام
                            ضمن تقدیر وتشکر از راهنمایی های حضرت عالی
                            اگر ممکن است نمودار شپلی را برایم بگذارید بنظر شما این افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی داراییها می تواند عاملی برای جذب نظرسهامداران با توجه به وضعیت کنونی شرکت باشد آیا افزایش سرمایه دلیلی بر خوب بودن سهم است

نظر

• Selin
                              عضو عادی
                              • May 2014
                              • 29

در اصل توسط mah2014 پست شده است View Post
                              با سلام و عرض ادب
                              بنظرم در این یکسال اخیر که اکثر تحلیلگران صحنه را ترک کردند تحلیلهای فرشید خان فرصت خوبی بود هم برای تحلیل و هم برای آموزش.....اینکه همه را بخواهیم در یک سطح ببینیم و انتظار تحلیلگری فوق العاده از همه داشته باشیم بنظرم یکم انتظار دور از واقعیته چون همه باندازه یک تحلیلگر حرفه ای وقت و تخصص ندارند چراکه برخی از دوستان کار خرید و فروش سهم را در کنار سایر کارهای خود انجام میدهند
                              ضمنا هرکسی مسوول خرید و فروش خود خواهد بود و هیچ خرده ای بر تحلیل کسی وارد نیست.
                              کوتاه سخن آن که اگر ایشان صلاح بدانند و به ارائه تحلیلها ادامه دهند برای بنده و سایرین مفید خواهد بود
                              دوستانی که مایل هستند اعلام نظر کنند

موافقم

خواهشمنديم فعاليت تاپيك را با روال قبل ادامه دهيد
                              كلي از ضررهاي قبلي من جبران شده و دعا گوي شما هستم ، من خيلي چيزها از تحليلهاي شما يادگرفتم ولي وقت كلاس رفتن و حتي مطالعه كتب ندارم(شاغلم)

دوستان ديگه هم كه موافق هستند اعلام كنند.

نظر

• mehdi 1000
                                ستاره دار(2)
                                • Mar 2011
                                • 313

سلام فرشید عزیز.
                                نمیدونم چه عاملی باعث شده که می خواهید کمتر بنویسید و ما رو از تحلیل های ناب خودتون محروم کنید.
                                نمیدونم شاید بازار خراب باعث شده، شاید کسی جایی بی احترامی کرده و با بچه بازی و بی مسئولیتی خودش حرفی زده که شما به این تصمیم رسیدید، یا شایدم از سؤالات پی در پی دوستان به ستوه اومدید، نمیدونم؛ اما این رو میدونم تو این کسادی تحلیل های ناب و فراری شدن تحلیل گران خوشنام، تحلیل های شما از هر نظر قابل اتکا و منحصر بفرد بود که این خلأ رو بخوبی پر کرده بود و الان با این وصف حیف میشه و یه غصه به غصه هامون اضافه شد.
                                میخواستم در مورد سهم هایی بپرسم اما ترجیح دادم روال تاپیک بنحوی جلو بره که مطابق با خواست شما باشه و بشه همون تاپیک تحلیلی که از ابتدا راه اندازی کردید،
                                تاپیکی که هر زمان خودتون در مورد سهمی تحلیل داشتید یا نیاز دیدید آبدیت بشه تحلیل خودتون رو به اشتراک بذارید،
                                نه اینکه بشه تاپیک درخواست تحلیل های پی در پی که پاسخ دادن به همه اونها وقت بسیاری میخواد و انصاف هم نیست ما هم چنین توقعی داشته باشیم.
                                در نتیجه اگه میشه تجدید نظر بفرمائید و طبق روال گذشته و مطابق با آنچه که باب میلتون هست عمل کنید و دوستان هم حتما از این پس مراعات می کنند،
                                همه هم انقدر فهیم و مسئولیت پذیر هستند که در مورد تحلیل ها حرف و حدیثی پیش نیارن.
                                جنس تحلیل های شما خاص هست، تازه اومده بودم بیشتر استفاده کنم که از شانس ما اینجوری شد.../:.sadsmiley.:/
                                اگه اینطور هست من برم تا همه چیز روبراه بشه.:D@};-
                                آخرین ویرایش توسط mehdi 1000؛ 2015/05/30, 19:58.

نظر

در حال کار...
                                X