کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
من تکنیکال نمیدونم اما درخصوص پخش البرز همین الآن داره با پ به ای 4 معامله میشه یعنی ممکنه یه واحد دیگه این مقدار رو کاهش بده !!!!
دوست عزيز من صرفا تكنيكالي به چارت نگاه كردم و در ضمن بد بينانه، چون بايد تو اين بازار تو كف بخريم كه حداقل ضرر نكنيم ممكن است جايگاه فعلي كف اصلي نباشد، و احتمال كاهش بيشتر هست( احتمال!).
الان در منطقه حمايتي هستيم و حتماً يه رشد خواهد داشت ولي ايا اصلاح تمام شده؟ بايد منتظر بود و ديد.
با سلام خدمت فرشید عزیز
اگر امکانش هست سهام هایی که روند اونها فیل شده است رو مجدداا تارگت بده و در صورت امکان هر هفته یک سهام برای خرید پیشنهاد بدین
از قدیم یادمه ذوب ، انصار،وبصادر و....
با تشکر
با سلام خدمت فرشید عزیز
اگر امکانش هست سهام هایی که روند اونها فیل شده است رو مجدداا تارگت بده و در صورت امکان هر هفته یک سهام برای خرید پیشنهاد بدین
از قدیم یادمه ذوب ، انصار،وبصادر و....
با تشکر
دوست عزيز سلام
خواهشاً با تحليل بنده خريد فروش نكنيد فقط بعنوان يك احتمال در كنار تحليل هاي خودتان مد نظر داشته باشيد.
در مورد فيل شدن چشم ولي سهام پيشنهادي تو بازار پايين رو كاري دشوار است. و در صورتي كه با تحليل غلط من كسي متضرر شود مديون او مي شوم.
ولي اگر موقعيتي كم ريسك كه خودم وارد شدم و مناسب بود حتما ورودم را اعلام مي كنم.
سرمايه خودم فعلا در ٢ سهم قفل شده كه البته ٧٥ درصد وبصادر ١٠٠ تومانيست كه جاي نگراني ندارد. ذوب هم تحليلش رو گذاشتم بارها كه طبق پيش بيني حركت نكرد.
سهام ساختماني رو زير نظر بگيريد كه براي موج بي آماده مي شوند البته ريسكشون بالاست!
دوست عزيز سلام
خواهشاً با تحليل بنده خريد فروش نكنيد فقط بعنوان يك احتمال در كنار تحليل هاي خودتان مد نظر داشته باشيد.
در مورد فيل شدن چشم ولي سهام پيشنهادي تو بازار پايين رو كاري دشوار است. و در صورتي كه با تحليل غلط من كسي متضرر شود مديون او مي شوم.
ولي اگر موقعيتي كم ريسك كه خودم وارد شدم و مناسب بود حتما ورودم را اعلام مي كنم.
سرمايه خودم فعلا در ٢ سهم قفل شده كه البته ٧٥ درصد وبصادر ١٠٠ تومانيست كه جاي نگراني ندارد. ذوب هم تحليلش رو گذاشتم بارها كه طبق پيش بيني حركت نكرد.
سهام ساختماني رو زير نظر بگيريد كه براي موج بي آماده مي شوند البته ريسكشون بالاست!
دوست عزيز سلام
سرمايه خودم فعلا در ٢ سهم قفل شده كه البته ٧٥ درصد وبصادر ١٠٠ تومانيست كه جاي نگراني ندارد. ذوب هم تحليلش رو گذاشتم بارها كه طبق پيش بيني حركت نكرد. سهام ساختماني رو زير نظر بگيريد كه براي موج بي آماده مي شوند البته ريسكشون بالاست!
وبصادر لعنتی رو تو 90 خالی کردم(با 10درصد ضرر)اگر از فردا روزی 4 درصد هم مثبت بخوره دیگه ما نیستیم.25% بقیه هم ذوب و وساخت امروز صف بود. ساختمونی ها زود حرکت کردند!
وبصادر لعنتی رو تو 90 خالی کردم(با 10درصد ضرر)اگر از فردا روزی 4 درصد هم مثبت بخوره دیگه ما نیستیم.25% بقیه هم ذوب و وساخت امروز صف بود. ساختمونی ها زود حرکت کردند!
فرشید جان این موج b کجاست ؟؟/
مثلا چقد میتونن رشد کنند ؟
ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نگید از روی احساسات فروختم من اینطور می بینم.
در صورت شکست 933 تحلیل بی اعتبار می شود. و تا وقتی کف 850به پایین نشکسته احتمال پایان اصلاح هست.
نظر