کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
معرفی یک سهم اکازیون و یادگاری از طرف حقیر به دوستان : کاذر(فراورده های نسوز آذر)
دوستان کاذر فردا بعد از تقسیم سود نقدی و تصویب افزایش سرمایه 100 درصد از انباشته بازگشایی خواهد شد لطفا بررسی کنید نوسان فوق العاده ای خواهد داد اصلا رشد نکرده واصلاح خود را خاتمه داده است. تشکیل و خاتمه الگوی گارتلی در تایم هفتگی : همانطور که در تصویر هم مشاهده می کنید الگو با رسیدن به ناحیه prz و برگشت از آن ، خاتمه الگو را نشان می دهد اولین هدف در این الگو 61.8 درصد موج CD می باشد که دقیقا می خوره به سقف مثلث یعنی حوالی 280 تومان
خاتمه اصلاح سهم پس از یک موج تخت به کف کانال صعودی رسیده واین امر همراه با تشکیل واگرایی مخفی مثبت می باشد.
از من سوال نشد ولی اجازه بدید من برداشتمو می گم
قیمت تو قله هست واگرایی هم داده و همه چی آماده هست که یه پول بک اساسی به گپ قیمت، زده بشه بنابراین میشه با این سهم مثل "بادآورده رو باد می برد" رو تجربه کرد.
حالا بفرمایید تو چه قیمتی وارد بشیم;)
از من سوال نشد ولی اجازه بدید من برداشتمو می گم
قیمت تو قله هست واگرایی هم داده و همه چی آماده هست که یه پول بک اساسی به گپ قیمت، زده بشه بنابراین میشه با این سهم مثل "بادآورده رو باد می برد" رو تجربه کرد.
حالا بفرمایید تو چه قیمتی وارد بشیم;)
با اجازه صاحب تاپیک
این هم برداشت من
اگه آدم صبوری هستید از اواخر سال 2017 با بصورت پله ای بین قیمتهای 120 تا 160 تومان شروع به خرید کنید البته که توی این دو سال میشه روی حمایتها نوسان گیری هم کرد
آقا فرشید امکانش هست در مورد این واگرایی مخفی توضیح بدید
+RD وقتی در یک حرکت مستقل قیمت کف پایینتر ثبت می کند ولی اندیکاتور کف بالاتری تشکیل می دهد به اصطلاح واگرایی مثبت شکل گرفته.
+HD وقتی در یک حرکت اصلاحی اندیکاتور کف جدید ثبت می کند ولی قیمت بدلیل اینکه ماهیت اصلاحی دارد بالاتر از کف اصلی قرار دارد اصطلاحا واگرایی مخفی مثبت داریم.
نظر