تحلیل های تکنیکالی Farshid
Collapse
X
-
پاسخ : تحلیل های تکنیکالی Farshid
در اصل توسط farshidu پست شده است View Postنظر شخصی من
[B]
[FONT=microsoft sans serif][SIZE=3]اگر زمانی متوجه شدی ،کسی به تو نیاز دارد " [/SIZE][/FONT][/B][FONT=microsoft sans serif][SIZE=3][B]نازت را با نیازش معامله نکن[/B][/SIZE][/FONT]
نظر
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postفرشید جان ممنون میشم وضعیت جدید وسپه را برایم نمایش دهید
با تشکر از دوست عزیز
در اصل توسط farshidu پست شده است View Postوسپه
بنظر تا 1 ماه دیگه شاهد برگشت قیمت باشیم ولی این برگشت اصلی نیست و پس رشد تا درصدی از ریتریسمنت تا نوامبر کف جدید بزند.( دوست عزیز با تحلیل من را فقط بعنوان یک سناریو گوشه ذهن داشته باش)
دوست عزیز
قیمت تا نزدیکی تارگت آمد ولی تاچ نکرد! هنوز امکان تاچ هست! ولی می تونیم امیدوار باشیم قیمت برگردد . زین پس 2 سناریو محتمل هست 1 - رسیدن قیمت به 270 تا اکتبر
2- کف جدید در نوامبر!Trade Mindfully
نظر
-
در اصل توسط سرژیک پست شده است View Postسلام استاد فرشید
اگر امکانش هست توضیح بفرمایین با تقسیم سود کچینی هدف سهم و وضعیت نمودار چه تغییری می کنه؟
فعلا که بد تو ضرریم.
با سپاس.
من از بنیادی زیاد سر در نمیارم. ولی حداقل تو چارت باید یه رشد نسبی بعنوان اصلاح داشته باشیم.Trade Mindfully
نظر
-
در اصل توسط farshidu پست شده است View Post
دوست عزیز
قیمت تا نزدیکی تارگت آمد ولی تاچ نکرد! هنوز امکان تاچ هست! ولی می تونیم امیدوار باشیم قیمت برگردد . زین پس 2 سناریو محتمل هست 1 - رسیدن قیمت به 270 تا اکتبر
2- کف جدید در نوامبر!
اگر قرار باشه دوباره بیاد 180 رو تاچ کنه .. 95 درصد سهام بازار صف فروش میشن و تو صف فروش قفل میشن (یعنی شرایط سیستماتیک منفی در کل بازار)
با توجه به گزارش خوب 6 ماهه باید امیدوار باشیم سهم کم کم خودشو به محدوده 275 تا 280 برسونه ... سهم حتی میتونه محدوده 300 تا 320 رو هم ببینهریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط Nilper پست شده است View Postسلام و ممنون از تحلیل هایتان
امکانش هست به نمودار سیستم هم نگاهی بیندازید؟ تصور خود من این هست که کف 340 انتهای موج 2 سهم بوده است و اگر خط روند نزولی اش را در حوالی 410 رد کند می تواند رشد خوبی را آغاز کند. ممنونم
بنظر کف اصلی حدود 320 باشد که در مهرماه به آن می رسیم.
فعلا یک 5 موجی ریز در حال اصلاح است با هدف حدود 440 . که اگر با شتاب از این ناحیه عبور کند احتمال برگشت به 320 کم می شود.
به شخصه احتمال رسیدن به 320 را 75 درصد می دانم.(نظر شخصی)Trade Mindfully
نظر
نظر