تحلیل های تکنیکالی Farshid
Collapse
X
-
پاسخ : تحلیل های تکنیکالی Farshid
در اصل توسط nazanin sh پست شده است View Postاستاد لطف میکنید خمحرکه وخرینگ هم تحلیل بفرمایید واینکه ازچه قیمتی برمیگردن وتاچه قیمتی بالامیرن ؟چون ازاین دوسهم سنگین دارم وشما فرمودید که این گروه تایه مدتی رشد ندارندبه خاطرهمین بااینکه توضررسنگینی هستم این بار که رشد کردندباجبران یه خورده ازضررهام میخوام ازشون خارج شم دوساله دارم سهامداری مکنم ولی مثل اینکه فایده نداره روزبه روزهم سرمایم آب میشه استاد شماروبه خداقسم میدم کمک وراهنماییم کنیدالبته همه سرمایه مال خودم نیست یک سومش مال خودمه اگه همش مال خودم بودهیچ اظطراب وناراحتی نداشتم باتشکر
خمحرکه
Trade Mindfully
نظر
-
-
در اصل توسط farshidu پست شده است View Postحمایت 63000 باقیست و در صورتیکه هفته پیش رو بالای این حمایت باقی بماند احتمال رشد از درجه بسیار بالایی برخوردار خواهد بود
در تحلیل تکنیکی کندل امروز معنی خوبی ندارد و نوعی هشدار است. اما در بازار ما چند نماد قادرند چنین کندلی ایجاد کنند. در هر صورت تاریخی که در تحلیل مشخص شده بهترین زمان برای تشکیل کف هست چه بهتر که این کف بالای حمایت باشد که در برگشت نقش مقاومت را نداشته باشد.
در روز سه شنبه، شاخص کل حمایت مهمی را از دست داد. با توجه به پایه های سست برجام، سیاست انقباضی دولت در بودجه سال 95،سیاست اقتصاد مقاومتی( تامین هزینه دولت از جیب مردم) ، تثبیت 13 سنتی خوراک پتروشیمی، تضعیف سهام پالایشی، تضعیف سهام معدنی، تضعیف گروه خودرویی و... و مجددا تقویت دلار بخاطر عدم تغییر نرخ بهره در آمریکا(تصمیمات دیشب فدرال آمریکا) ، پبش بینی کاهش نفت به زیر 40 دلار ، سود بانکی با پی 4 و ماهیانه و هدف اصلی دولت که فقط کاهش تورم است. بورس باید همچنان نوسانی رو به پایین باشد.
با تشکر فراوان
نظر
-
معنی واژه بمب ساعتی چیزی شبیه به این بود که شما را نگران کرد ولی توجه نفرمود.
دوست عزیز
نکته سنجی شما خیلی عالی هست .
بله متاسفانه ذوب را 200 خرید داشتم و 240 با توصیه شما خارج نشدم دلیلش افزایش سرمایه 380 درصد از تجدید و قیمت تئوریک 40 تومان بود اولین باری بود که جدال تکنیکال و بنیاد را بدین شکل تجربه میکردم و در دوراهی مانده بودم . پیروز مطلق این مسابقه تکنیکال بود که شاید بدلیل نقص در تحلیل بنیادی من بود زین پس تنها تکنیکال را دنبال میکنم .
فرمودید چرا در پول بک نفروختم من از لگاریتمی استفاده کردم اگر توی چارت لگاریتمی نگاه کنید اون موقع کانال صعودی شکسته نشده بود . و همین باعث اشتباه شد اینجور مواقع باید چکار کرد ؟ وقتی در لگاریتمی ترند صعودی شکسته نشده ولی در عادی شکسته
ممنون از پاسخ گوییتانآخرین ویرایش توسط tazevared5؛ 2015/09/18, 10:15.
نظر
-
در اصل توسط bahman_bah پست شده است View Postبا سلام جناب یوسف پور
در روز سه شنبه، شاخص کل حمایت مهمی را از دست داد. با توجه به پایه های سست برجام، سیاست انقباضی دولت در بودجه سال 95،سیاست اقتصاد مقاومتی( تامین هزینه دولت از جیب مردم) ، تثبیت 13 سنتی خوراک پتروشیمی، تضعیف سهام پالایشی، تضعیف سهام معدنی، تضعیف گروه خودرویی و... و مجددا تقویت دلار بخاطر عدم تغییر نرخ بهره در آمریکا(تصمیمات دیشب فدرال آمریکا) ، پبش بینی کاهش نفت به زیر 40 دلار ، سود بانکی با پی 4 و ماهیانه و هدف اصلی دولت که فقط کاهش تورم است. بورس باید همچنان نوسانی رو به پایین باشد.
با تشکر فراوان
تقريبا ميتوان گفت سيگنال رويت اعداد پايين در شاخص صادر شده اما ٢ حالت پيشرو داريم
يكي اينكه از همينجا و بي وقفه شاهد ادامه اين روند باشيم
دوم اينكه يك اصلاح و نوسان رو به بالا داشته باشيم و بعد ادامه نزول
فعلا حالت دوم بخاطر تشكيل الگوهاي برگشتي در سهام مختلف محتمل تر است اما فقط ٢-٣ روز براي شروع اين اصلاح فرصت دارد ، در صورت تعلل در شروع رشد سناريوي اول بوقوع مي پيوندد.Trade Mindfully
نظر
-
در اصل توسط farshidu پست شده است View Postسلام
تقريبا ميتوان گفت سيگنال رويت اعداد پايين در شاخص صادر شده اما ٢ حالت پيشرو داريم
يكي اينكه از همينجا و بي وقفه شاهد ادامه اين روند باشيم
دوم اينكه يك اصلاح و نوسان رو به بالا داشته باشيم و بعد ادامه نزول
فعلا حالت دوم بخاطر تشكيل الگوهاي برگشتي در سهام مختلف محتمل تر است اما فقط ٢-٣ روز براي شروع اين اصلاح فرصت دارد ، در صورت تعلل در شروع رشد سناريوي اول بوقوع مي پيوندد.
ببخشید میتونید سیگنال مد نظری که اعداد پایین تر شاخص رو به نظر شما نوید میده رو میشه لطف کنید بفرمایید چه ابزار و تکنیک هایی هستن ؟
با تشکر
نظر
-
نظر