کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
در کوتاه مدت ممکن است بازار کمی دیگر رشد کند شاید نه. (احتمالا از 4 - 5 نوامبر یک نوسان چنر روزه رو به بالا داشته باشیم) اما در اشل بلند مدت همینجاها کف بازار می باشد عددی بین 57000 الی 60200 و نهایت تا انتهای سال میلادی. اما بعد آن مسلما بازار سال 91-92 تکرار نمی شود بلکه بصورت نوسانی و فرسایشی شاهد رشد خواهیم بود. سهام سود ده حتما رشد بیشتری را تجربه خواهند نمود. سهام داری سود سالهای قبل را نخواهد داد باید با نیمی ازسرمایه سهم خرید و نیمی دیگر را روی همان سهم ها نوسان گرفت. یعنی با نیمه دوم درمنفی ها و حمایتها خرید و در مقاومتها و صف خرید فروخت.
نفت
بدرود.
استاد شما اولین شخصی بودید که به من نشان دادید علم تکنیکال تا چه حد در تحلیل مهم هست بیراه نگفته اند که همه چیز در قیمت خلاصه میشه. من را به شاگردی قبول کنید همیشه شاگرد و قدردان شما هستم به لطف شما توانستم امسال از چند سال سردرگمی قبلم رها بشم و با استراتژی معاملاتی به سود و موفقیت برسم . دعای خیر برای شما و خانواده محترمتان دارم هرکجا که هستید موفق باشید .
امیدوارم همیشه سلامت باشید که این بزرگترین نعمت خداست.
ترک تاپیک نه از سختی روزگار بلکه برای استقبال از روزهای خوب است. روزهای سخت رو به اتمام است. بازار به جاهایی رسیده که احتیاج به تحلیل و بررسی بسیار منسجم تر دارد تا روز و قیمت برگشت به درستی شناسایی شود.
با تحلیلی که از شخص خودم داشتم ( اندیکاتور واگرایی نشان داده ) به این نتیجه رسیدم که با کمبود وقت مواجهم (سیکل زمان به پایان رسیده ). با اینکه جوانم (موج 1 ) ولی دیگر توان بی خوابی تا 3-4 نیمه شب را ندارم (موج 5 از 1 کامل شده) و ترجیح دادم با کمی دوری از خانه دوم ( تاپیک ) این کمبود زمان را جبران کنم. (تا موج 2 کامل شود). اگر موقعیت مناسبی رویت کنم هر از چندی در تاپیک مربوط به همان سهم ارائه خواهم داد.
بازار که برگردد حداقل به میزان 61.8 درصد از زمان روزهای سخت , روزهای خوب در پیش است. پس , از طولانی شدن روز سخت نمی هراسیم چون این پس انداز روزهای خوب است. و هرچه طولانی تر شود روزهای خوب هم طولانی تر خواهد بود. انضباط و خودآگاهی همراهان همیشگی ما هستند.بزرگترین تجربه های یک معامله گر روزهای سخت نزول بازار است که ما تجربه کردیم . پس قدر این تجربه گرانبهایی که طی نزول 2 ساله بازار بدست آوردیم را بدانیم."ما کسانی هستیم که همه همیشه ارزو داشتند که باشند".
امیدوارم همیشه سلامت باشید که این بزرگترین نعمت خداست.
ترک تاپیک نه از سختی روزگار بلکه برای استقبال از روزهای خوب است. روزهای سخت رو به اتمام است. بازار به جاهایی رسیده که احتیاج به تحلیل و بررسی بسیار منسجم تر دارد تا روز و قیمت برگشت به درستی شناسایی شود.
با تحلیلی که از شخص خودم داشتم ( اندیکاتور واگرایی نشان داده ) به این نتیجه رسیدم که با کمبود وقت مواجهم (سیکل زمان به پایان رسیده ). با اینکه جوانم (موج 1 ) ولی دیگر توان بی خوابی تا 3-4 نیمه شب را ندارم (موج 5 از 1 کامل شده) و ترجیح دادم با کمی دوری از خانه دوم ( تاپیک ) این کمبود زمان را جبران کنم. (تا موج 2 کامل شود). اگر موقعیت مناسبی رویت کنم هر از چندی در تاپیک مربوط به همان سهم ارائه خواهم داد.
بازار که برگردد حداقل به میزان 61.8 درصد از زمان روزهای سخت , روزهای خوب در پیش است. پس , از طولانی شدن روز سخت نمی هراسیم چون این پس انداز روزهای خوب است. و هرچه طولانی تر شود روزهای خوب هم طولانی تر خواهد بود. انضباط و خودآگاهی همراهان همیشگی ما هستند.بزرگترین تجربه های یک معامله گر روزهای سخت نزول بازار است که ما تجربه کردیم . پس قدر این تجربه گرانبهایی که طی نزول 2 ساله بازار بدست آوردیم را بدانیم."ما کسانی هستیم که همه همیشه ارزو داشتند که باشند".
ارادتمند
فرشید جان دوست با صفا و سختکوشم، برات آرزوی سلامتی و موفقیت در تمام عرصه های زندگی دارم.
مثل همیشه موفق باشی..
وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.
بگذار تا بگرییم چون ابر در بهاران ...... کز سنگ ناله خیزد روز وداع یاران
هرکو شراب فرقت روزی چشیده باشد ...... داند که سخت باشد قطع امیدواران
..........................
سخت است حرفت را نفهمند
و سخت تر این است که حرفت را اشتباهی بفهمند .
حالا می فهمم که خدا چه زجری میکشد وقتی این همه آدم حرفش را که نمی فهمیده اند هیچ ، اشتباهی هم فهمیده اند.
نظر