تحلیل های تکنیکالی Farshid
Collapse
X
-
پاسخ : تحلیل های تکنیکالی Farshid
در اصل توسط H.samimi پست شده است View Postفرشید خان سلام
اگه امکانش هست ثنوسا را زحمت بکشید
یه تحلیل دیدم که تارگت بلند مدتش 800 و 1200 بود
سلام
بنظر من از همین الان تا 180 اصلاح می کند. هرگاه از سقف دیروز عبور کند هدفش 280 و مرحله بعد 370 می باشد.
در بلند مدت و بعد از 7 سال سهم کف جدید تشکیل داده و نشان از روند نزولیست در نتیجه ماکزیمم قیمت 500 می باشد و نه بیشتر .Trade Mindfully
نظر
-
در اصل توسط farshidu پست شده است View Post
من این تحلیل شما رو پیش خودم اینجوری تحلیل میکنم :
شما افت از سقف 89000 واحد تا 60000 واحد رو موج A در نظر گرفتید و رشد فعلی تا 86000 واحد رو موج B , و افت بعد از اون تا حدود 51000 تا 57000 واحد رو موج C در نظر گرفتید ؛ درسته ؟توصیه ای به خرید و فروش ندارم .
نظر
-
درود بر جناب یوسف پور
به نظرم تحلیل 2568-2569 را بروز کنید بهتره چون شاخص روی خط روند شکسته شده برگشته و تحلیل قبلی به نظر می رسه با فرض پول بک بوده باشه .
من چند خط (روند بلند مدت با رنگ سفید، مختصات عدد شاخص و زمان با رنگ قرمز) رو بهش اضافه کردم و نقطه فعلی را با فلش بزرگ نشان دادم که روی خط روند هستش. با توجه به اینکه از نظر زمانی هم شاخص زودتر به اون نقطه رسیده
(رشد شاخص سریع بوده ) جسارتا تحلیل مجدد خالی از لطف نیست.
با تشکر
و بدرود
نظر
-
-
-
سلام به آقا فرشید و دوستان صبور ایشان .
از قدیم وندیم گفتن ماه پشت ابر نمی مونه .....؟؟؟؟؟
چون خود ابرها هم دل دارن ، دشمن زیبایی نیستن . شاید هم خجالت میکشند...... بگذریم ،چون سخن دوست خوشترست.
بنده از طرف خودم و کلیه پیرمردهای تمامی تالارها خدمت فرشید عزیز خسته نباشی جانانه عرض میکنم و از خط خطی های زیبای شما استفاده. . یا حق
نظر
نظر