کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دقیقا در زمانی که اخبار سیاسی در اوج حساسیت قرار دارد شاخص هم در مکان و زمانی حساس دست و پا می زند.
در روزهای همین هفته در صورت برگشت از 64500 می توان امید به صعود داشت که پس از شروع جنس آن مشخص می شود. ولی شکست 64500 که احتمال ان کم هم نیست فعلا بازار را به ادامه اصلاح محکوم خواهد نمود.
دوستان عزیز سلام
اول این را رو بگم بسیاری از افرادی که در اینجا مطلب میزنند رو من خودم قبولشون دارم و بیشتر وقتا مطالبشون رو دنبال می کنم، ولی از آنجایی که این تاپیک (همچنان که از اسمش پیداست) مختص جناب یوسف پور باشد و اگر هر کسی تحلیل خودش را در اینجا قرار دهد دیگر قاطی بقیه تاپیک ها میشه پس اگر کمی مراعات کنید بنده به شخصه سپاسگذار تک تکتون میشم.
با عرض معذرت از جناب یوسف پور که در اداره تاپیکشون دخالت کردم.
با درود
جناب یوسف پورشخصا وظیفه خود میدانم از شما @};-تشکر کنم
بابت تحلیل هایتان و بابت وقتی که میگذارید
در صورت امکان تحلیلی از دو نماد بالاس/بمپنا مجددا داشته باشید
@};- با تشکر@};-
سلام دوستان
امروز تحلیلی از نمودار بلند مدتی شاخص کل که نمودار آن از سال 1371 هست تا الان را خدمتتان ارائه میدهم که می تواند تصویر بسیار خوبی از آینده بازار بورس را پیش رویتان بگذارد. امید به اینکه چراغی در دل سهامداران روشن شود و تحلیلگران نیز از ارائه تارگت های نزولی خود دست بردارند.
همانطور که در تصویر مشخص هست صعودی که از سال 1372 استارت خورده است همچنان ادامه دارد و این صعود در 4 مرحله تا الان انجام شده است
یک مرحله از اواسط سال 1372 تا اواسط سال 1375
مرحله بعد از ابتدای سال 1378 تا آذرماه سال 1383
مرحله بعد از اوایل سال 1388 تا اواسط سال 1390
مرحله بعد و آخرین موج صعودی از اواسط سال 1391 تا اواخر سال 1392
اما بر اساس قوانین تخصصی الیوت اگر بخواهیم این روند بزرگ را بررسی کنیم دو موج صعودی اول از درجه سوپر سیکل و دو موج بعدی از یک درجه پایین تر یعنی از درجه سیکل می باشند. دو موج اول که از یک درجه هستند هیچ کدام شرایط یک موج ممتد یا اکستند را بر آورده نکردند لذا این مهم که از خصوصیات و الزامات رفتار کلاس شتابدار می باشد به موج 5 از درجه سوپر سیکل انتقال یافت که در واقع دو صعود آخر، بخش های 1 و 3 از آن امتداد به شمار می آیند. نکته جالب اینجاست که این دو موج آخر نیز شرایط یک موج ممتد را احراز نکرده اند و این مهم را بر گردن موج 5 از درجه سیکل انداخته اند که این موج 5 موج بزرگتر از درجه سوپر سیکل را نیز به اتمام خواهد رساند با بررسی های فیبوناچی انجام شده حداقل تارگت این موج محدوده 300 هزار واحدی خواهد بود (تارگت دقیق تر با شروع روند صعودی اعلام خواهد شد).
اما در حال حاضر محل اتمام موج 4 از درجه سیکل کجاست؟ اگر در تصویر دقت کنید ساختارهای مشابهی در موج 4 از درجه سوپر سیکل و موج 4 از درجه سیکل را روئیت خواهید کرد که بر اساس تئوری خودتشابهی ساختارهای آشوب گونه و فراکتالی به نظر میرسد موج 4 فعلی که در آن حضور داریم به اواخر اصلاح خود نزدیک شده است زیرا تقریبا شکل یکسانی را ساخته است. لازم به ذکر است که هردو کارکشن با اینکه از درجه یکسان نیستند اما از ساختار الیوتی مشابهی برخوردارند و فقط کمی در جزئیات با هم متفاوتند.
اما با بررسی دقیق تر و نزدیک تر این کارکشن که تحلیل آن در چارت بعد ارائه شده است نیز بنده محل اتمام این کارکشن را محدوده 63000 واحدی میدانم که توضیحات آن قبلا ارائه شده است و تحلیل فعلی آپدیت همان تحلیل می باشد فقط زمان اتمام کارکشن شیفت یافته و به محدوده 26 الی 29 ژانویه (با دو سه روز تلرانس) انتقال یافته است. همچنین واگرایی در اسیلاتور دی تی نیز مشهود است.
در گذشته شاهد بودیم که در روزهای سبز بازار تحلیلگران تارگت های بسیار بالایی را برای شاخص متصور بودند اما در همان روزها شاخص همه را غافلگیر کرد و ریزش شروع شد و در حال حاضر نیز دقیقا عکس همان مورد صدق می کند و تارگت های بسیار پایینی بر اساس تحلیل های الیوتی غلط ارائه می شود. پس بهتر است رفتارهای هیجانی را کنار گذاشته و سهم های مناسب را با تحلیل و بررسی زیاد انتخاب کرده و در زمان مناسب خریداری کنیم و بیشتر از این بنزین روی آتش نباشیم.
ممکن است تارگت 300 هزار واحدی که ارائه شد با جو فعلی بازار کمی رویاپردازانه به نظر برسد اما نه تنها چنین چیزی نیست بلکه دارای بیس علمی نیز می باشد و حتی تاکید می کنم که این تارگت حداقل تارگت برای اتمام صعود شاخص می باشد چه بسا با ایجاد توافق هسته ای و ورود سرمایه های خارجی به مملکت و بورس کشورمان قله های بالاتری نیز فتح شود.
پی دی اف تحلیل پیوست می باشد.
ارشیا رحیمی
2 بهمن 1393
سلام دوستان شب همگی بخیر
بررسی بر شاخص داشتم که فکر می کنم شرایط بازار در هفته پیش رو مناسب نباشه
البته بحثی که مطرح می کنم خدمت عزیزان منوط به شکست 64000 واحد و تایید سنارو هست . اگر چارت شاخص رو نگاه کنید روز چهارشنبه کندل خطرناکی زده شد و رتریس 38.2 شاخص شکسه شد و به دلیل همت بلوک کاران عزیز الگوی شاخص به الگوی خطرناک تری تبدیل شد و زمینه سقوط شاخص را فراهم کرد. چهارشنبه شاهد شکست سطح رتریس 38.2 بودیم!
در تحلیل قبلی محدوده 63000 واحدی را برای برگشت شاخص محتمل می دانستم اما با تغییر شرایط و همت بسازمان بورس هم از نظر زمانی و هم از نظر قیمتی به زیان سهامداران عمل شد و الگوی موج C شاخص دست خوش تغییراتی شد و دوگانه دوم موج 4 از سی را تبدیل به مثلت کرد. به هر حال در صورت تشکست 64000 واحد که بار روانی دارد تا محدوده 60000 واحدی حمایتی برای شاخص متصور نیستم. اما از آن ناحیه به بعد سلسله حمایت های مستحکم شاخص شروع می شود و هر 1000 واحد یک حمایت مستحکم و بسیار جدی چه از دید الیوتی چه از دید کلاسیک داریم. محدوده های 60 و 59 و 58 و 57 مستحکم ترین سطوح حمایتی موج ریزشی می باشد که از پارسال شروع شده است.
تاریخ 13 مارچ تا 27 مارچ محدوده مناسبی جهت تکمیل آخرین موج ریزشی شاخص خواهد بود. سرعت ریزش تعیین خواهد کرد که در این محدوده زمانی بر روی کدام سطح قیمتی شاهد چرخش بازار خواهیم بود.
امیدوارم سناریوی فوق غلط باشد و شاهد حمایت از بازار باشیم.
تارگت 300 هزار واحدی همچنان پابرجاست..........
باحالي از خودتونه
بخدا اخلاق آدم ها رو هم ميشه با تكنيكال پيش بيني كرد چه برسه به شاخص كل بورس !
از شما بعيده!
درست نيست هر چي رو كه نتونستيم تحليل كنيم بگيم تحليل نميشه!
چند ساله دارم داد میزنم این شاخص تقلبیه کم الکی تحلیلش کنید ، هر روز به یه نوعی با معاملات فارس و تاپیکو و هر کوفت و زهرماری به دروغ بالا نگهش میدارند ، یه باز تو تاپیکش براش خط روند میکشند ، یه بار میگن تو موج 10 از 100 هستیم/:.winksmiley02.:/ ، ی بار میگن تا فلان قدر فیبوناچی اومده پایین و دیگه آخرشه و کم کم باید استارت بزنه ، جامعه سهامدار باحالی داریم بله/:.wacsmiley.:/ ، آریو جان لایک داری داداش ، قمار باز:x:x
روند شاخص (چه واقعی و چه ساختگی) نشانگر جو روانی بازاره که اکثر فعالین بازارهای اقتصادی به آن استناد میکنند اما مشکل بازار سهام این روزها عدم اعتماد به بورس بدلیل رکود عمدی حاکم بر اقتصاد است نه تحلیل تکنیکالی!
آن ها که به گوششان بیش از چشمشان اعتماد میکنند یک چیز بزرگ را از دست میدهند و آنهم حقیقت است.
وقتی خودت را هم صدا با اکثریت دیدی، وقت آن است که بنشینی و عمیقا فکر کنی.
اما مشکل بازار سهام این روزها عدم اعتماد به بورس بدلیل رکود عمدی حاکم بر اقتصاد است نه تحلیل تکنیکالی!
به نظر منهم همین طوراست ,
دیگر سرمایه گذار به قیمت سهم نگاه نمیکند و بیشتر وزن تحلیل را به سودآوری آینده شرکت میدهد,...شرکتها هم اغلب پیش بینی هایشان با کاهش روبرو است و تک و توک هم که مثبت گزارش میدهند عملکردشان در این هجمه به چشم نمیآید و سوخت میشود ,... اگر افق و چشم انداز مناسبی نزد فعالین بورس برای آینده رویت بشود برایند و وزن تحلیلها به سمت خرید میرود و به مرور شاهد بهتر شدن گزارشهای شرکتها نیز خواهیم بود , و درحالت بدتر اینکه فعالین بورس منتظر گزارشهای فصلی و دوره ایی شرکتها بمانند تا در صورت مشاهده بهبودی شرایط وارد شوند که در اینصورت زمان طولانی تری خواهد برد تا شاهد بهبود اوضاع آشفته دماسنج اقتصادی کشور بشویم.
نظر