تحلیل های تکنیکالی Farshid

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • farshidu
    کاربر ویژه بورسی
    • Apr 2014
    • 2222

پاسخ : تحلیل های تکنیکالی Farshid

در اصل توسط Engboy پست شده است View Post
    دوست عزیز, Arshia66 لطفا این صفحه را با تبلیغ اشغال نکنید, ممنون
    این صفحه برای استفاده علاقه مندان به تحلیل های ارزاندی صاحب صفحه است
    جناب ارشیا رحیمی از اساتید بنده هستند و حضور ایشون در تاپیک بنده باعث افتخار
    Trade Mindfully

نظر

• H.samimi
      عضو فعال
      • Jan 2014
      • 2092

در اصل توسط soheil770 پست شده است View Post
      با سلام
      با توکل بر خدای مهربان و نظر بسیاری از کارشناسان بازار سرمایه تاپیکی که می گذارم بر همه عزیزان پر سود خواهد بود انشاا...
      با بالا گرفتن بحث مذاکرات هسته ای و تأثیر بازار سرمایه از آن به این نتیجه می رسیم که :
      در صورت توافق یا عدم توافق و یا به بنا به دلایلی مذاکرات اگر تمدید بشود کدام سهم برای ما بنیادی ،سود ده و در هر صورت شمشیر دو لبه خواهد بود
      گزینه اول که اگر توافق به امید خدا صورت بگیرد جو حاکم بر بازار ،روند آن را قطع یقین مثبت خواهد کرد
      گزینه دوم : در صورت عدم توافق بسیاری از سهم ها باز هم بنا به جو حاکم طبیعتا منفی خواهند شد
      در گزینه سوم که اگر زمان مذاکرات تمدید شود بنا به گنگ بودن مسئله بسیاری از سهمها منفی شده و سهامداران متضرر خواهند شد
      نتیجه :
      در این میان پس ما باید سهمی را انتخاب کنیم که در هر حالت برای ما سود ده باشد و در تلاطم بازار برای ما روزهای سبز و هدفهای بالا را نشانه گرفته باشد
      قند تربت جام که جزء سهام قندی و در بازار پایه معامله می شود بنا به دلایل زیر در کوتاه مدت به یاری خداوند بزرگ و نظر بسیاری از کارشناسان بازار سرمایه در کوتاه مدت بازدهی خوبی نصیب سهامداران خود خواهد کرد :
      1- در صورت توافق : با تعیین نرخ شکر در قیمتهای بین 2300- 2400تومان همگام با بازار رشد بسیار خوبی خواهد داشت .( افزایش 30% )
      2- در صورت عدم توافق : باز هم تصویب افزایش نرخ شکر و افزایش سرمایه 1000 - 1100 درصدی از محل تجدید ارزیابی در یک ماه آینده ،شاهد رشد بسیار عالی برای این سهم خواهیم بود
      3- در صورت تمدید مذاکرات : طبق گفته فوق این سهم مثل شمشیر دو لبه بوده که برنامه های شرکت در ماه آینده این سهم را در کوتاه مدت به 1600 تومان خواهد رساند
      به دلیل معامله در بازار پایه رشد این سهم سریع خواهد بود که هر سهامداری که در قیمتهای پایین فروشنده باشد قطعا پشیمان و خریداران زیر 1000 تومان پر سود خواهند بود تازه از قیمتهای بالای 1100 تومان رالی این سهم شروع خواهد شد
      ****** قجام مانند ثنوسا رشد شارپی خواهد داشت
      ...
      تارگت 1600 تومان در کوتاه مدت
      واقعا" خسته نشدی
      بابا یه بار دو بار سه بار 10 بار 100بار
      هر کی میخواست بخره تا حالا خریده بود وا...

نظر

• farshidu
        کاربر ویژه بورسی
        • Apr 2014
        • 2222

در اصل توسط Engboy پست شده است View Post
        دوست عزیز, Arshia66 لطفا این صفحه را با تبلیغ اشغال نکنید, ممنون
        این صفحه برای استفاده علاقه مندان به تحلیل های ارزاندی صاحب صفحه است
        در اصل توسط farshidu پست شده است View Post
        جناب ارشیا رحیمی از اساتید بنده هستند و حضور ایشون در تاپیک بنده باعث افتخار
        متاسفم برای جامعه معامله گر که بجای یادگیری ماهیگیری به دنبال ماهی می گردند. اگر فقط چند صفحه از کتاب های ابتدایی تحلیل تکنیکال را می خواندیم پی به ماهیت و عمق تحلیل جناب رحیمی می بردیم که آیا این تحلیل است یا تبلیغ؟؟؟!!!
        تبلیغ یعنی این:

در اصل توسط soheil770 پست شده است View Post
        با سلام
        با توکل بر خدای مهربان و نظر بسیاری از کارشناسان بازار سرمایه تاپیکی که می گذارم بر همه عزیزان پر سود خواهد بود انشاا...
        با بالا گرفتن بحث مذاکرات هسته ای و تأثیر بازار سرمایه از آن به این نتیجه می رسیم که :
        در صورت توافق یا عدم توافق و یا به بنا به دلایلی مذاکرات اگر تمدید بشود کدام سهم برای ما بنیادی ،سود ده و در هر صورت شمشیر دو لبه خواهد بود
        گزینه اول که اگر توافق به امید خدا صورت بگیرد جو حاکم بر بازار ،روند آن را قطع یقین مثبت خواهد کرد
        گزینه دوم : در صورت عدم توافق بسیاری از سهم ها باز هم بنا به جو حاکم طبیعتا منفی خواهند شد
        در گزینه سوم که اگر زمان مذاکرات تمدید شود بنا به گنگ بودن مسئله بسیاری از سهمها منفی شده و سهامداران متضرر خواهند شد
        نتیجه :
        در این میان پس ما باید سهمی را انتخاب کنیم که در هر حالت برای ما سود ده باشد و در تلاطم بازار برای ما روزهای سبز و هدفهای بالا را نشانه گرفته باشد
        قند تربت جام که جزء سهام قندی و در بازار پایه معامله می شود بنا به دلایل زیر در کوتاه مدت به یاری خداوند بزرگ و نظر بسیاری از کارشناسان بازار سرمایه در کوتاه مدت بازدهی خوبی نصیب سهامداران خود خواهد کرد :
        1- در صورت توافق : با تعیین نرخ شکر در قیمتهای بین 2300- 2400تومان همگام با بازار رشد بسیار خوبی خواهد داشت .( افزایش 30% )
        2- در صورت عدم توافق : باز هم تصویب افزایش نرخ شکر و افزایش سرمایه 1000 - 1100 درصدی از محل تجدید ارزیابی در یک ماه آینده ،شاهد رشد بسیار عالی برای این سهم خواهیم بود
        3- در صورت تمدید مذاکرات : طبق گفته فوق این سهم مثل شمشیر دو لبه بوده که برنامه های شرکت در ماه آینده این سهم را در کوتاه مدت به 1600 تومان خواهد رساند
        به دلیل معامله در بازار پایه رشد این سهم سریع خواهد بود که هر سهامداری که در قیمتهای پایین فروشنده باشد قطعا پشیمان و خریداران زیر 1000 تومان پر سود خواهند بود تازه از قیمتهای بالای 1100 تومان رالی این سهم شروع خواهد شد
        ****** قجام مانند ثنوسا رشد شارپی خواهد داشت
        ...
        تارگت 1600 تومان در کوتاه مدت

از دوستان هم خواهش می کنم پست تبلیغی نزنند اگر تحلیل دارند تاپیک در خدمتشون هست.
        به احترام جناب رحیمی تا 48 ساعت پستی ارسال نخواهم کرد.

روز خوش
        Trade Mindfully

نظر

• Ahmad16
          عضو عادی
          • Dec 2013
          • 223

فرشید جان سوال ما رو جواب ندادی...

نظر

• Engboy
            عضو عادی
            • Sep 2014
            • 27

در اصل توسط farshidu پست شده است View Post
            متاسفم برای جامعه معامله گر که بجای یادگیری ماهیگیری به دنبال ماهی می گردند. اگر فقط چند صفحه از کتاب های ابتدایی تحلیل تکنیکال را می خواندیم پی به ماهیت و عمق تحلیل جناب رحیمی می بردیم که آیا این تحلیل است یا تبلیغ؟؟؟!!!
            تبلیغ یعنی این:

از دوستان هم خواهش می کنم پست تبلیغی نزنند اگر تحلیل دارند تاپیک در خدمتشون هست.
            به احترام جناب رحیمی تا 48 ساعت پستی ارسال نخواهم کرد.

روز خوش
            جناب رحيمي و جناب فرشيد اميدوارم اگر جسارتي بوده، ببخشيد.
            سپاس

نظر

• BETA
              عضو فعال
              • Jan 2013
              • 447

در اصل توسط Arshia66 پست شده است View Post
              کاما

سهم در یک محدوده قیمتی به مدت 2 ماه هست که در حال درجا زدن است و با جمع کردن انرژی و وقوع آردی مثبت آماده پرتاپ است. حمایت از سهم کاملا مشهود هست. زمان پرتاپ بسیار نزدیک است. حد ریسک بسیار کوچک و حد سود بسیار بالاست. هدف حداقلی الگوی بت می باشد که برابر با قیمت 1535 تومان است. (هدف حداقلی)

یه تحلیل مشابه با تحلیل اقا عرشیا داشتم و تو نخ کاما بودم..الان که تحلیل ایشون رو دیدم دلم قرص تر شد..با جزییات و بسیار فنی…این تحلیل ساعنها وقت از تحلیلگر برده و جای قدردانی بسیار داره..دوستان توجه کنند این سهم رشدی نکرده هنوز و اماده رشده که تحلیل به اشتراک گذاشته شده و بسیاری از تلحیلگران وقتی سهم رسید به ۱۴۰۰/۱۵۰۰ تازه میان این سهمو معرفی می کنند ..نمونه هاش فراوونه تو این فروم ها.. باتشکر از تحلیل های مفید و کاربردی اقا فرشید عزیز و عرشیای بزرگوار...:x
              تار و پود هستي ام بر باد رفت اما نرفت / عاشقي ها از دلم ديوانگي ها از سرم

نظر

• Arshia66
                عضو عادی
                • Sep 2014
                • 162

سلام و عرض ادب

فرشید جان بسیار ممنونم از شما استاد بزرگوار. بنده همیشه مورد محبت شما قرار گرفته ام و این نشان از لطف و سخاوتمندی شما دارد.

خدمت دوست عزیزمون عرض کنم بنده از دوست خوبم فرشید عزیز اجازه گرفتم و قرار شد تحلیل تکنیکی را در صفحه شخصی ایشان قرار بدهم که تحلیل ها متمرکز باشد و خدایی نکرده هیچوقت قصد تبلیغ نداشته ام و ندارم که اگر اینطور بود سابقه فروم نویسی بنده باید بیش از اینها می بود در صورتی که سالها وقتم را صرف تحقیق و کسب تجربه در بازار و تحلیل چارت کرده ام.
                هدف ارائه تحلیل و اظهار نظر بوده و بس و شاید برای دوستانی که علاقه ای به سبک تحلیل بنده دارند نکته ای آموزنده در بر داشته باشد که روش بنده ترکیبی از روش های اساتید بنامی است که بنده به شخصه آنها را ترکیب کرده ام تا معایب یکدیگر را پوشش دهند و تحلیلی کامل تر و جامع تر و دقیق تر ارائه دهم.
                بنده و فرشید عزیز همیشه با یکدیگر بحث های فنی و تکنیکی داریم و در روز اوقات زیادی را در جهت تحلیل مشترک صرف می کنیم. از استاد بزرگوار جناب یوسف پور خواهش می کنم به پست های خود ادامه دهند تا بتوانیم از تجربیات ایشان بهره مند شویم.

از دوست عزیزمان جناب BETA هم تشکر می کنم که حق مطلب را ادا کردند.

با احترام

نظر

• Arshia66
                  عضو عادی
                  • Sep 2014
                  • 162

رکیش

بعد از یک اصلاح پیچیده زمان رشد سهم فرا رسیده است. تحلیل مربوط به چند روز پیش است.
                  حد ضرر و تریگر خرید و حد سود حداقلی در تصویر مشخص شده است.

نظر

• linux_linda
                    عضو فعال
                    • Jun 2014
                    • 3356

آیا درسته که سشرق کف کانال صعودیه؟

نظر

• abstract
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 1506

تاپيك دوست داشتني كه داره بهتر هم ميشه . با تشكر از آقا فرشيد و دوست عزيزش . واقعيتش فرصت تشكر پيش نيومده بود . چون رنج سهامي كه بررسي ميشه وسيع تر از حيطه كاري بنده هست .
                      ولي بديد آموزشي اغلب اوقات خواننده تاپيك هستم .

نظر

• بقراط حکیم
                        عضو فعال
                        • May 2014
                        • 576

دوست بزرگوار لطف میکنید تحلیلی در مورد تکنو ارائه بدید.
                        بسیار ممنون میشم.

نظر

• amir alii
                          عضو عادی
                          • Apr 2014
                          • 251

آقا فرشيد اگر ممكنه يه تحليلي از وضعيت كچيني برام داشته باشي ممنون ميشم....[-o
                          [B]
                          [FONT=microsoft sans serif][SIZE=3]اگر زمانی متوجه شدی ،کسی به تو نیاز دارد " [/SIZE][/FONT][/B][FONT=microsoft sans serif][SIZE=3][B]نازت را با نیازش معامله نکن[/B][/SIZE][/FONT]

نظر

• Ahmad16
                            عضو عادی
                            • Dec 2013
                            • 223

فرشید جان در پست 838 دیروز یه سوال کرده بودم در مورد الگوها...

یکبار دیگه اینجا می ذارم شاید وقت کردید جواب بدید..

سوالی داشتم در مورد دو تا الگو..

از گارتلی هم این رو دیدم :

و هم این :

یا از پروانه هم این رو دیدم :

و هم این :

سوال من بیشتر در مورد درصدهای فیبوناچی هست که اگر دقت کنی متوجه میشی منظورمو..

کدوم درست تر و معتبرتره ؟

خیلی ممنون...

نظر

• farshidu
                              کاربر ویژه بورسی
                              • Apr 2014
                              • 2222

در اصل توسط Ahmad16 پست شده است View Post
                              فرشید جان در پست 838 دیروز یه سوال کرده بودم در مورد الگوها...

یکبار دیگه اینجا می ذارم شاید وقت کردید جواب بدید..

سوالی داشتم در مورد دو تا الگو..

از گارتلی هم این رو دیدم :

و هم این :

یا از پروانه هم این رو دیدم :

و هم این :

سوال من بیشتر در مورد درصدهای فیبوناچی هست که اگر دقت کنی متوجه میشی منظورمو..

کدوم درست تر و معتبرتره ؟

خیلی ممنون...
                              اين دو شكلي كه بالا مي بينيد تركيب دو الگو را باهم در يك شكل نمايش داده كه البته بنظر من غلط هم هست
                              پروانه اصلاح اول ٧٨/٦ درصد و حركت بعد ١٢٧/٢ درصد هست
                              كرب اصلاح ٣٨/٢ -٦١/٨ درصد و حركت بعدي ١٦١/٨ درصد
                              بت اصلاح ٣٨/٢-٥٠ درصد و اصلاح بعد ٨٨/٦ درصد
                              گارتلي اصلاح ٦١/٨ درصد و اصلاح بعد ٧٨/٦ درصد
                              كرب عميق ٨٨/٦ درصد و حركت بعد ١٦١/٨ درصد

همپوشاني ترازهاي ديگر مهم هست اگر همپوشاني نداشته باشند درصد اعتبار الگو پايين خواهد بود.
                              Trade Mindfully

نظر

• Engboy
                                عضو عادی
                                • Sep 2014
                                • 27

در اصل توسط Arshia66 پست شده است View Post
                                سلام و عرض ادب

فرشید جان بسیار ممنونم از شما استاد بزرگوار. بنده همیشه مورد محبت شما قرار گرفته ام و این نشان از لطف و سخاوتمندی شما دارد.

خدمت دوست عزیزمون عرض کنم بنده از دوست خوبم فرشید عزیز اجازه گرفتم و قرار شد تحلیل تکنیکی را در صفحه شخصی ایشان قرار بدهم که تحلیل ها متمرکز باشد و خدایی نکرده هیچوقت قصد تبلیغ نداشته ام و ندارم که اگر اینطور بود سابقه فروم نویسی بنده باید بیش از اینها می بود در صورتی که سالها وقتم را صرف تحقیق و کسب تجربه در بازار و تحلیل چارت کرده ام.
                                هدف ارائه تحلیل و اظهار نظر بوده و بس و شاید برای دوستانی که علاقه ای به سبک تحلیل بنده دارند نکته ای آموزنده در بر داشته باشد که روش بنده ترکیبی از روش های اساتید بنامی است که بنده به شخصه آنها را ترکیب کرده ام تا معایب یکدیگر را پوشش دهند و تحلیلی کامل تر و جامع تر و دقیق تر ارائه دهم.
                                بنده و فرشید عزیز همیشه با یکدیگر بحث های فنی و تکنیکی داریم و در روز اوقات زیادی را در جهت تحلیل مشترک صرف می کنیم. از استاد بزرگوار جناب یوسف پور خواهش می کنم به پست های خود ادامه دهند تا بتوانیم از تجربیات ایشان بهره مند شویم.

از دوست عزیزمان جناب BETA هم تشکر می کنم که حق مطلب را ادا کردند.

با احترام
                                جناب رحیمی در ابتدا همان طورکه قبل عرض کردم از بابت بی اطلائی خودم عذرخواهی میکنم. همچنین چون همیشه از جباب فرشید بابت کمک ها و انتقال علمشون به دوستان به خصوص تازه وارد هایی مثل من که در تمیز تحلیل از تبلیغ کمی اشتباه میکنن تشکرمیکنم.
                                متاسفانه سوء تعبیری که پیشامد در این تاپیک هم زیاد دیده میشه. وگرنه جسارت از بابت ارادت بوده.
                                سپاس

نظر

در حال کار...
                                X