کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام فرشید خانفرشید خان تحرکات امروز بازار رو چطور دیدی، آیا این یک شروعی ادامه دار است و تا نتیجه مذاکرات می تواند تداوم داشته باشد.؟؟؟اگر چنین است نظر شخصی شما بیشتر بر روی کدام نمادها می باشد.سرو و سبز و پاینده و پیروز باشی.با تشکر.
راستی من به تازگی تکنیکال را شروع کرده ام. از این که اینقدر نقاط prz را به درستی تشخیص می دهید برایم بسیار جالب توجه است.و علاقمند شده ام تمام تاپیک های شما را مطالعه نمایم. و بدانم برای بدست آوردن این نقاط شما به چه چیزهایی توجه می کنید.فکر می کنم این خواسته تمام دوستانی باشد که از تاپیک های شما دیدن می کنند.1 سوالنرم افزار Tadbir Trader من نماد های بازار توافقی را نمی آورد و اگر بعضی از نمادها هم وجود دارد دیتاهای قدیم را نمایش می دهد. به نظر شما دلیل چیست؟ آیا نیاز دارد تغییراتی در نرم افزار دهیم و یا بروزرسانی صورت بگیرد؟؟؟ بسیار سپاس
بنده می خواستم از استاد بزرگ آقا فرشید تشکر کنم که علم و تخصص خودشون رو بدون منت در اختیار همه قرار میدند بنده به شخصه خیلی مطالب مفیدی از ایشان یاد گرفتم و باعث شدند به صورت علمی و تخصصی معامله کنم.:.thumbsupsmileyanim
سلام آقا فرشید ، ببخشید چند سوال داشتم :
اون چرخه های زمانی روی 1.61 در 16 جولای و 2.61 در 11سپتامبر و همچنین APP .618 در قیمتهای 271 و 295 رو چگونه محاسبه میکنید؟
از چه ابزارهای فیبوناچی استفاده میکنید ؟
میشه یه توضیح کلی بدید ؟
ممنون از اینکه برای آموزش ما وقت میذارید .
لطفا این سوال را پاسخ دهید
ممنون
سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.
امید واریم این بار همه غافل گیر شویم و رو به بالا همین طور با خبر های خوش هسته ای و با باز گشای مثبت گروه پالایش از مقاومتها عبور کرده تا آخر شهریور نتیجه مثبت نهایی مذاکرات توسط کنگره انجام بگیرید و بازار بورس هم رو به رشد باشه و نه دوباره اصلاح کند با تشکر
امید واریم این بار همه قافل گیر شویم و رو به بالا همین طور با خبر های خوش هسته ای و با باز گشای مثبت گروه پالایش از مقاومتها عبور کرده تا آخر شهریور نتیجه مثبت نهایی مذاکرات توسط کنگره انجام بگیرید و بازار بورس هم رو به رشد باشه و نه دوباره اصلاح کند با تشکر
آرزوی من هم همین هست ولی
چارتهای بسیاری از نمادها هنوز آمادگی رشد پیوسته را ندارد . من فکر می کنم اینبار هم مانند دفعات قبل باشد. در هر صورت احتیاط شرط عقل است.
امید واریم این بار همه قافل گیر شویم و رو به بالا همین طور با خبر های خوش هسته ای و با باز گشای مثبت گروه پالایش از مقاومتها عبور کرده تا آخر شهریور نتیجه مثبت نهایی مذاکرات توسط کنگره انجام بگیرید و بازار بورس هم رو به رشد باشه و نه دوباره اصلاح کند با تشکر
ان شاله فرشید خان
فرشید خان پس شما هم شروع حرکت دیروز رو به فال نیک می گیری. به قول یکی از دوستان امیدوارم تارگت های فلشت رو به بالا بشه و از این سرآزیری در بیاد. همیشه سبز و پاینده باشی.
نظر