کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام
وساخت در نقطه امن برای خرید به دید نوسان گیری قرار گرفته
:x آورین آورین
عاقل جان میگم تحلیل محلیل که تو این بازار جواب نمیده هر وقت بازار منفی بود شما بیا دست رو یه نمادی بذار اگه همون دوستانی که زیر پست تشکر میزنن بیان سهمو بخرن یه 10% بالا میره/:.yead.:/
با سلام جناب موی عاقل عزیز
جناب موی عاقل بنده به شدت تو ضرر هستم امیدوار بودم بازار امروز منفی بشه سنگین خرید کنم تا بلکه ضررهام جبران بشه که نشد
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید دلیل اینکه خودروییها اینجور میرن بالا چی هست؟آیا این روند ادامه خواهد داشت ما هم بریم بخریم تا بلکه سود کنیم خساپا تو مدت دو ماه دو برابر شده الان خریدش ریسک بالایی داره
با تیپیکو چه کنیم سرمایه ما تو این سهم به آب رفت تو کف قیمتی هست نمیدونم بفروشم یا نگه دارم قدرت بالا رفتن نداره؟
گروه خودرو کل بازار رو به زانو در آورد قابل توجه جناب موی عاقل( بوقچی گروه دارو دکیمی 1200 دارو 1400 وپخش 2500)........................ منتظر سایپاو ایران خودرو 50 تومنی هستیم!!!!!!!! چقدر زود دیر میشه اول اسفند 92
باسلام دوستان باتوجه به حجم معاملات درمداران وبرخوردسهم به مقاومت محکم 2256ریال وبرگشت سهم وخریدوفروش حتی درقیمتهای 2359ریال به نظرخرید سهم از روز چهار شنبه جهت نوسان 8درصد مناسب میباشد
قبل از هرخریدوفروش تحقیق ومطالعه داشته باشید
باتشکر
جناب موی عاقل
با سلام
چند سوال از خدمتتون دارم
1- شپارس با توجه به افت 50 درصدیش برای نوسان مناسبه؟گویا فقط فروش نداشته!!!
2- شکبیر با این قرارداد نباید مورد توجه بازار قرار می گرفت؟
با سپاس
نظر