لازما و لپیام
Collapse
X
-
پاسخ : لازما و لپیام
مزایده مجدد کارخانه آزمایش
استاندار فارس در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزای فارس مبنی بر احیا کارخانههای آزمایش، ای تی ای، روغن نباتی نرگس و قند ممسنی که عملا اتفاقی نیافتاده است، گفت: حضور حجت الاسلام منتظری در استان باعث شد جلوی مزایده گذاشتن کارخانه آزمایش گرفته شود اما باتوجه به عدم تعهد مسولان، به اتفاق نظر اکنون جلوگیری از مزایده برداشته شده است و بانک ملت میتواند کارخانه آزمایش را به مزایده بگذارد کما اینکه سرمایه گذار هم اعلام آمادگی جهت شرکت در مزایده داشته است تا در مرحله اول به ساخت آبگرمکن، صنایع دستی و ماشین های برقی فعالیت کند.
استاندار فارس: از صاحبان کارخانه نامید شدم/ اصحاب رسانه از پروژه ها بازدید کنند - فارس
نظر
-
صورتهای مالی حسابرسی شده در حال آماده سازی است و خبر بخشودگی مالیاتی 55 میلیاردی هم به گوش میرسد ، تحرکات سهم هم رو به بالا است ، حقیقتا با این حجم از دارایی قیمتهای فعلی جفای کامل در حق سهم است.
امید خدا مشکل خاصی برای افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی نخواهیم داشت.
نظر
-
-
ساير اطلاعات بااهميت - افتتاح و بهره برداری خط رنگ کارخانه آزمایش مرودشت- گروه ب
تاريخ رويداد 1401/10/08
شرح رویداد پیرو شروع به کار رسمی خط تولید آبگرمکن کارخانه آزمایش مرودشت در تاریخ 1401/03/28، خط رنگ این کارخانه اوایل آبان ماه امسال نصب و در تاریخ 1401/10/08 افتتاح و به بهره برداری رسید.
نظر
-
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، شرکت آزمایش پیرو اقدام بانک ملت جهت قیمت گذاری عرصه و اعیان کارخانه مرودشت برای برگزاری مزایده از نتیجه ارزیابی مشترک هیات کارشناسی کانون کارشناسان رسمی دادگستری استان فارس خبر داد و برای دو روز کاری با توقف نماد روبرو شد.در اصل توسط فراتحلیل پست شده است View Postمعاون استاندار فارس: مزایده کارخانههای آزمایش مرودشت و آیتیآی دنبال میشود
https://www.irna.ir/news/84898546/%D...C-%D8%A2%DB%8C
مثل اينكه رقم خوبي محاسبه شده.آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر
نظر
-
از دوشنبه حجم مبنای لازما 1 میشه
من ندارم سهم رو ولی به دارندگانش توصیه میکنم حالا حالا ها یک دونه هم نفروشند
در اینده از این سهم خیلی بیشتر میشنوید ;)ادرس کانال تلگرامی ام:
https://t.me/afkarboursei
نظر
-
امیدوارم این اتفاق بیفته و چند سال صبوری تو این سهم نتیجه بدهدر اصل توسط زیرکی بفروش و حیرانی بخر! پست شده است View Postاز دوشنبه حجم مبنای لازما 1 میشه
من ندارم سهم رو ولی به دارندگانش توصیه میکنم حالا حالا ها یک دونه هم نفروشند
در اینده از این سهم خیلی بیشتر میشنوید ;)
نظر

نظر